Clubul mamicilor incepatoare - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreeax
Scris: Monday, October 31, 2022 3:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
freya1 wrote:
Fetelor, ati facut recent Varilrix piticilor ? Eu nu gasesc nicaieri, inteleg ca de mult nu se mai gaseste pe piata

Freya,cu asta ne confruntam și noi. Nu îl găsim 😐
IoanaIoanaC
Scris: Monday, October 31, 2022 4:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
freya1 wrote:
Fetelor, ati facut recent Varilrix piticilor ? Eu nu gasesc nicaieri, inteleg ca de mult nu se mai gaseste pe piata

Am luat inlocuitorul, Varivax, aceeasi treaba zic medicii.
Irinan
Scris: Thursday, November 3, 2022 10:07 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Andreeax wrote:
Andreea,tranziția de la 2 la 1 somn la noi a durat puțin,mai grea a fost de la 3 la 2. Încearcă sa ii mărești treptat cu câte 15 minute pv-ul de dinineata. Sau când are doar un somn sa o culci mai devreme seara sa nu o lași cu pv prea mare. Unii copii au doar o perioada așa și apoi se întorc la 2 somnuri. Sau mergi după ea și accepta ca e ok ca in tranziții sa doarmă și mai târziu dacă își face 2 somnuri. Știu ca nu e ușor dar toate sunt perioade care trec și vin altele bineînțeles 😅 Acum mai vine și schimbarea orei 🙈

Felicitari Andreeacoeur hearts sarcina usoara, fara peripetii si la termen sa aicomputerlove
Andreeax
Scris: Thursday, November 3, 2022 10:29 AM
Nivel

Irinan wrote:

Felicitari Andreeacoeur hearts sarcina usoara, fara peripetii si la termen sa aicomputerlove

Muuultumesc mult,Irina!!!! ♥️

Fetele,cum a fost schimbarea orei pt voi? La noi e groaznic ,nu reușesc nicicum sa ii
mut ora de culcare o idee mai târziu pt ca devine supraobosit. Adoarme la 7:30 și se trezește între 6 și 6:30. Știu ca orele sunt ideale și pt rrrzire și pt culcare dar eu sunt zombi și când ma gândesc ca vine și regresia vieții alcool
freya1
Scris: Thursday, November 3, 2022 12:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Pai da, e f bine, Andreea, dar se va mai ajusta el singur in timp. Noi oricum ne-am straduit sa schimbam cu ocazia mersului la gradinita, ne-a prins bine schimbarea orei, ca se obisnuise sa se trezeasca mai tarziu
Oricum nu ramane asa, ei isi tot schimba programul, eu am incetat sa incerc sa i-l modific (mai putin acum cand chiar trebuia sa il trezesc) ca oricum tot ca el iesea
Ellena20
Scris: Thursday, November 3, 2022 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
freya, cum e cu cresa?
freya1
Scris: Thursday, November 3, 2022 4:49 PM
Nivel

Off, greu la inceput, dar incepe sa rasara soarele. Am stat cateva zile la usa, acum am inceput sa il las singur cate o ora si sa plec, azi a fost prima zi cand a plans doar putin la despartire si apoi mi-a trimis educatoarea poze cum se juca cu plastilina, facea puzzle coeur deci cred ca va fi bine.
ANDREEA2929A
Scris: Friday, November 4, 2022 5:21 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Se obișnuiește, Freya🫶🏼
La noi Trezirile la 4-5 sunt din ce in ce mai dese cred ca e legat și de mers a început in sfârșit sa facă pași susținută 🤦🏻‍♀️ A avut câteva zile de la masele, au spart colții sper de acuma sa o lase asta in pace. Adoarme dacă o port in brațe cum o pun jos, gata. E grea și sincer nu o mai pot tine mai mult de 30 min.🙈
Andreeax
Scris: Friday, November 4, 2022 7:27 AM
Nivel

Au dat și la noi toți colții caninilor,parca nopțile sunt mai ușoare doar ca după 4 începe sa titileasca cam des și dacă nu ii dau face urat,parca e un dragon răgușit Crazy

Roser,când mai ai timp poate ne mai povestești și noua cum sunteți. Cum sunt nopțile la voi,cum dormiți? Toți 4 intr-o camera? Separat? 🙈 Mai am mult pana acolo dar mi-e groaza doar de faptul ca nu o sa mai dorm deloc hohot Noi avem pat de 2/2,soțul zice ca nu o sa ne ajungă pt ca el și acum doarme pe o părticică de 30 de cm lungime Lol
EllaMaria
Scris: Sunday, November 6, 2022 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor, nu știu ce sa mai fac cu piticul... De 2 saptamani nu mai vrea sa mănânceCrazy Am pus pe seama maselutelor, dar deja au ieșit, alți dintisori nu vad sa erupa. Efectiv nu vrea deloc micul dejun, fructe deloc. Daca se poate ar trai doar cu țiți, cartofi piure, supa de galuste, grisine si biscuiți, singurele pe care le accepta. De câte ori vine ora mesei deja sunt un car de nervi ca știu ca urmează o ora de chin in care să-l fac sa ia o linguriță de ceva.
Dați-mi un sfat ca nu mai știu cum sa fac😢
freya1
Scris: Sunday, November 6, 2022 9:37 PM
Nivel

Ella, eu cred ca ori sunt tot niste dinti (nu e neaparat sa se vada, la noi e cu greva si cu o luna inainte), ori tocmai esti fericita proprietara a unui toddler, ca noi toate (cel putin la un moment dat). Dupa un an sunt si la noi ff multe mofturi si putine alimente tolerate, desi a fost expus la toate si manca de toate. Ori ii dai deocamdata ce stii ca ii place, ori iti pot recomanda o carte : https://shop.totuldespremame.ro/produs/copilul-meu-nu-mananca/
Stiu in mare in ce consta metoda, oricum ideea e sa nu te stresezi si sa nu insisti, mananca, bine, nu mananca, incerci la masa urmatoare si nu va muri de foame. Eu insa nu am aplicat metoda pt ca, fiind alaptat, ma gandeam ca va recurge la lapte si nu imi convine chestia asta, prefer putina mancare pe care o mananca.
P.s. si la noi a reinceput iar greva pt ultimii 2 canini, dupa 2 saptamani in care a mancat bine... deci te inteleg perfect Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Monday, November 7, 2022 1:56 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Ella vezi de roșu in gât ( nu insist, dar la noi când are de regula și fără febra nu i moft) la noi a spart tot însă ne am ales cu un frumos roșu in gât cu febra mare( deși pana acuma avea dar fără febra) trăiește cu paste și cartofi ca astea i plac maxim și văd ca Titi e doar când are febra mare in rest nici aia nu vrea doar suzetat. Suntem pe tratament sper sa scape ca deja m am saturat eu de câte ii dau plus nopțile nedormite🙈🥵
EllaMaria
Scris: Monday, November 7, 2022 8:02 AM
Nivel

freya1 wrote:
Ella, eu cred ca ori sunt tot niste dinti (nu e neaparat sa se vada, la noi e cu greva si cu o luna inainte), ori tocmai esti fericita proprietara a unui toddler, ca noi toate (cel putin la un moment dat). Dupa un an sunt si la noi ff multe mofturi si putine alimente tolerate, desi a fost expus la toate si manca de toate. Ori ii dai deocamdata ce stii ca ii place, ori iti pot recomanda o carte : https://shop.totuldespremame.ro/produs/copilul-meu-nu-mananca/
Stiu in mare in ce consta metoda, oricum ideea e sa nu te stresezi si sa nu insisti, mananca, bine, nu mananca, incerci la masa urmatoare si nu va muri de foame. Eu insa nu am aplicat metoda pt ca, fiind alaptat, ma gandeam ca va recurge la lapte si nu imi convine chestia asta, prefer putina mancare pe care o mananca.
P.s. si la noi a reinceput iar greva pt ultimii 2 canini, dupa 2 saptamani in care a mancat bine... deci te inteleg perfect Cheek Kiss

Multumesc Freya, am si dat comanda de carte. Of e frustranta situația asta pt mine, nu reușesc sa accept ca pot sari peste o masa, in capul meu trebuie sa existe 3 mese. De gustări nu mai zic...
EllaMaria
Scris: Monday, November 7, 2022 8:08 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
Ella vezi de roșu in gât ( nu insist, dar la noi când are de regula și fără febra nu i moft) la noi a spart tot însă ne am ales cu un frumos roșu in gât cu febra mare( deși pana acuma avea dar fără febra) trăiește cu paste și cartofi ca astea i plac maxim și văd ca Titi e doar când are febra mare in rest nici aia nu vrea doar suzetat. Suntem pe tratament sper sa scape ca deja m am saturat eu de câte ii dau plus nopțile nedormite🙈🥵

Am verificat, nu pare a fi rosu in gat, in schimb nu e ca si cum nu vrea sa înghită nimic. El ar manca într-una grisinele si biscuiții vieții Crazy Aaa si supica, pe care o prefera de cele mai multe ori. Am încercat chiar sa ii dau mâncare gătită ca pentru noi adulții si i-a plăcut, normal, e cu minunata sare in eaLol
Ma supăra ca nu mai vrea fructe, deși manca bine zilnic cel puțin 2 feluri, intradevar in combinație cu ceva, ca atare nu vroia.
EllaMaria
Scris: Monday, November 7, 2022 8:11 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Sa treceți repede si cu bine peste😘
Si eu ma gândesc cu groaza ca încă mai are dintisori de iesit...inca vreo 10Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.