Clubul mamicilor incepatoare - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Friday, October 28, 2022 1:55 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Va mulțumesc pentru complimente 😘😘😘

La mine ii o perioada ft agitată, de la 1 nov încep lucrul deci...

Și pe mine ma presează ai mei să o înțărc pe a mică și am zis NU, când vrea ea atunci se oprește fabrica pana atunci țiți este disponibilă. Spre bucuria mea am zile când o culc la prânz fără țiți sau seara, ma cauta de câte ori ii vede un pic dezveliti, deci trebuie să umblu închisă până în gat ca să am liniște 🤣.

În altă ordine de idei, cochetam și noi cu ideea de creșă, program scurt din considerente financiare, la stat nu avem loc, în rest va sta cu bunicii cât suntem la lucru,nu îmi prea place ideea pt că îi cam cântă în struna și seara când o luăm de la ei noi tragem greul, în sensul că bunicul o plimbă în brate / după cap și ea când pleacă de la bunici ii plină de energie..
ANDREEA2929A
Scris: Friday, October 28, 2022 5:31 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
MariaS wrote:
Va mulțumesc pentru complimente 😘😘😘

La mine ii o perioada ft agitată, de la 1 nov încep lucrul deci...

Și pe mine ma presează ai mei să o înțărc pe a mică și am zis NU, când vrea ea atunci se oprește fabrica pana atunci țiți este disponibilă. Spre bucuria mea am zile când o culc la prânz fără țiți sau seara, ma cauta de câte ori ii vede un pic dezveliti, deci trebuie să umblu închisă până în gat ca să am liniște 🤣.

În altă ordine de idei, cochetam și noi cu ideea de creșă, program scurt din considerente financiare, la stat nu avem loc, în rest va sta cu bunicii cât suntem la lucru,nu îmi prea place ideea pt că îi cam cântă în struna și seara când o luăm de la ei noi tragem greul, în sensul că bunicul o plimbă în brate / după cap și ea când pleacă de la bunici ii plină de energie..

Știu, te înțeleg, însă e bine ca stau, ai mei vin 1 h cel mult de ambele parti și stau cu ea, deci e exclus sa am așa noroc. Nu mai zic ca noi stam cu părinții mei. Deci ce sa zic..🙈 vizita scurta și atât.
Fetele, Oare când începe Tranziția la un somn? Ma termina iar a început balciul, e drept ca mai are 2 colți la măselele de sus ca și geme așa cu capul pe păturica ma gândesc sa nu o deranjeze și asta.
Ca de mers nu merge încă sa zic ca o fi asta deși a început sa accepte pusul in picioare așa sprijinita de ceva. Am reușit sa i găsesc încălțări 🙈a fost mare bătaie de cap cu asta.
Andreeax
Scris: Friday, October 28, 2022 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Andreea,tranziția de la 2 la 1 somn la noi a durat puțin,mai grea a fost de la 3 la 2. Încearcă sa ii mărești treptat cu câte 15 minute pv-ul de dinineata. Sau când are doar un somn sa o culci mai devreme seara sa nu o lași cu pv prea mare. Unii copii au doar o perioada așa și apoi se întorc la 2 somnuri. Sau mergi după ea și accepta ca e ok ca in tranziții sa doarmă și mai târziu dacă își face 2 somnuri. Știu ca nu e ușor dar toate sunt perioade care trec și vin altele bineînțeles 😅 Acum mai vine și schimbarea orei 🙈
ANDREEA2929A
Scris: Friday, October 28, 2022 10:51 AM
Nivel

Andreeax wrote:
Andreea,tranziția de la 2 la 1 somn la noi a durat puțin,mai grea a fost de la 3 la 2. Încearcă sa ii mărești treptat cu câte 15 minute pv-ul de dinineata. Sau când are doar un somn sa o culci mai devreme seara sa nu o lași cu pv prea mare. Unii copii au doar o perioada așa și apoi se întorc la 2 somnuri. Sau mergi după ea și accepta ca e ok ca in tranziții sa doarmă și mai târziu dacă își face 2 somnuri. Știu ca nu e ușor dar toate sunt perioade care trec și vin altele bineînțeles 😅 Acum mai vine și schimbarea orei 🙈

Apăi la asta ma gândeam ca azi s a trezit la 5🙈 la 7 a adormit la loc încă 1 h jumate deci nu știu azi ce și cum mai face. Duminica bem cafeaua la 4😂
Da, însă ea oricum întrece pv- urile deja.
EllaMaria
Scris: Friday, October 28, 2022 12:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
La noi a fost foarte usoara si scurta perioada de trecere la 1 somn, insa după vreo luna am revenit timp de o spatamana la 2 somnuri, in speranta ca noaptea o sa fie mai linistit, însă fără rezultat.
Are trezirea intre 7-8, somnul de zi la 12, cand doarme max 2 h, iar la 20-20:30 somn. Mi se pare lung pv pana la somnul de noapte, dar nu am ce face.. Cert e ca momentan se trezește noaptea de cel puțin 6 ori pt titi.

Piticii voștri au cearcane? Al meu are de ceva vreme cearcane rozalii, in vara analizele de sânge erau ok. Am vb cu pediatra si a zis sa las copilul in pace, sa ii dau multte fructe si legume. Ideea e ca el are tenul foarte deschis, pun si pe seama asta. Dar imi stau pe creier...
Andreeax
Scris: Friday, October 28, 2022 1:20 PM
Nivel

EllaMaria wrote:
La noi a fost foarte usoara si scurta perioada de trecere la 1 somn, insa după vreo luna am revenit timp de o spatamana la 2 somnuri, in speranta ca noaptea o sa fie mai linistit, însă fără rezultat.
Are trezirea intre 7-8, somnul de zi la 12, cand doarme max 2 h, iar la 20-20:30 somn. Mi se pare lung pv pana la somnul de noapte, dar nu am ce face.. Cert e ca momentan se trezește noaptea de cel puțin 6 ori pt titi.

Piticii voștri au cearcane? Al meu are de ceva vreme cearcane rozalii, in vara analizele de sânge erau ok. Am vb cu pediatra si a zis sa las copilul in pace, sa ii dau multte fructe si legume. Ideea e ca el are tenul foarte deschis, pun si pe seama asta. Dar imi stau pe creier...

Al meu avea cearcăne pana când i-am făcut disbioza și am început sa ii dam probioticul de care avea nevoie . Apoi s-au retras.
Andreeax
Scris: Friday, October 28, 2022 5:20 PM
Nivel

Fetele,ați văzut ca nu se mai pot dace tickere? 😞
EllaMaria
Scris: Friday, October 28, 2022 6:34 PM
Nivel

Vedem daca ni găsim cauza o sa ii fac si eu disbioza.
Nici nu am bagat de seama ca nu mai funcționează, oare exista alta alternativa?
EllaMaria
Scris: Friday, October 28, 2022 8:02 PM
Nivel

Andreea, cum esti? Cand mergi la eco?
ANDREEA2929A
Scris: Friday, October 28, 2022 9:38 PM
Nivel

Acum ca ați pomenit scrie ca s a închis de pe 22oct lyppie și încă 2.
Ella sa știi ca a mea cearcăne are când doarme prost și le a avut mult și bine. De la Dinți eu zic ca se trezește dacă mai au de ieșit, pt ca la noi a luat o pauza buna și acuma iar are câteva treziri, mai are 2 colți la măselele de sus partea dinspre cerul gurii. In seara asta chiar a fost criza de plâns nu gluma.
Andreeax
Scris: Friday, October 28, 2022 10:44 PM
Nivel

EllaMaria wrote:
Andreea, cum esti? Cand mergi la eco?

Am fost ieri pa eco și avem activitate cardiaca. computerlove M-a chemat din nou pe 7 noiembrie.
EllaMaria
Scris: Saturday, October 29, 2022 8:26 AM
Nivel

Andreeax wrote:

Am fost ieri pa eco și avem activitate cardiaca. computerlove M-a chemat din nou pe 7 noiembrie.

Ce frumos ca retrăiești din nou momentele astea🥰 ma bucur ca ai vesti minunate! Eu abia aștept sa afli ce o sa fie😁
O alta friica de a mea e ca daca mai fac unul sa nu fie gemeni Lol avem in famile, de ambele parti.
EllaMaria
Scris: Saturday, October 29, 2022 8:32 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
Acum ca ați pomenit scrie ca s a închis de pe 22oct lyppie și încă 2.
Ella sa știi ca a mea cearcăne are când doarme prost și le a avut mult și bine. De la Dinți eu zic ca se trezește dacă mai au de ieșit, pt ca la noi a luat o pauza buna și acuma iar are câteva treziri, mai are 2 colți la măselele de sus partea dinspre cerul gurii. In seara asta chiar a fost criza de plâns nu gluma.

Ooo daa, mai avem mult si bine sa iasă toți. Momentan avem doar 8 dintisori si 2 maselute, defapt una din ele tocmai ce iese. Și eu care ma certam cu copilul ca nu vrea sa manace.. Pana nu m-am uitat cu lanterna in gurita lui si am văzut 2 colturi din maseluta🤦 credeam ca face doar figuri...
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, October 29, 2022 12:54 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Ooo daa, mai avem mult si bine sa iasă toți. Momentan avem doar 8 dintisori si 2 maselute, defapt una din ele tocmai ce iese. Și eu care ma certam cu copilul ca nu vrea sa manace.. Pana nu m-am uitat cu lanterna in gurita lui si am văzut 2 colturi din maseluta🤦 credeam ca face doar figuri...

Da i molcut ca l ajuta, eu am ajuns cu Fica mea de la pasat la supica normala și acuma am dat înapoi de asta refuza mititica, și am pasat înapoi pana ii trece și asta. Oricum eu mai am 10% de tras din ce a fost și am ajuns la concluzia ca asta a fost cauza tuturor pb ei, inafara de reflux bineînțeles .
freya1
Scris: Monday, October 31, 2022 3:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Fetelor, ati facut recent Varilrix piticilor ? Eu nu gasesc nicaieri, inteleg ca de mult nu se mai gaseste pe piata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.