Clubul mamicilor incepatoare - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, October 15, 2022 9:03 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
freya1 wrote:
Andreeax, tin pumnii sa rezolvati cu refluxul, ma bucur ca ati ajuns la Ilinca, e si pediatra noastra si ne place mult Cheek Kiss micul supererou e adorabil ca de obicei
Noi gasisem loc abia din ianuarie la cresa, dar am aflat saptamana asta ca s-a eliberat un loc la sfarsitul lui octombrie Hilar muuulte emotii, sper sa fie ok, mai ales ca e o iar o perioada cu anxietate de separare la maxim, nu vrea sa mai aiba de-a face cu nimeni strain, imediat se refugiaza in brate la mami
Cu mancarea tot prost stam, i-am facut si analize, e un pic anemic, dar in rest totul ok, e doar prea ocupat ca sa manance presupun
Ce mare s-a facut si fetita ta, Andreea, e dulce foc !

Saru! Mare și obraznica, se da cu capul de covor ca pe pat🤦🏻‍♀️Am tras niște sperieturi!
Ma ia Nostalgia când va aud de creșă! Eu zău ca nu știu ce fac, mai am timp pana in Martie sa ma decid ce și cum fac.
Pe la noi pe aici am înțeles ca se pun condiții la privat sa intarci copilul ori asta mi se pare aiurea intarc când consider eu nu când îmi impui tu. Sper totuși la o bona pt ea însă e super grea perioada parca n am încredere in nimeni.
freya1
Scris: Saturday, October 15, 2022 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Eh, pana la urma de unde stiu ei la creaa daca e intarcata sau nu, zici si tu ca da si iti vezi de treaba... cum verifica?
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, October 15, 2022 12:50 PM
Nivel

freya1 wrote:
Eh, pana la urma de unde stiu ei la creaa daca e intarcata sau nu, zici si tu ca da si iti vezi de treaba... cum verifica?

N am idee de ce vor așa. Vb ta cum verifica? Nu doarme la amiaza probabil fără titi
Ellena20
Scris: Saturday, October 15, 2022 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Andreea, ce mare si voinic e Ares! coeur
Mi se pare mie sau are freza noua? ras
Eu una nu sunt fan Halloween asa ca stam "cuminti" ca de obicei Lol

Maria, sper ca ati avut un eveniment frumos! Poate ne arati si poze! Sa fiti mereu fericiti si uniti!
coeur
Ellena20
Scris: Saturday, October 15, 2022 12:55 PM
Nivel

Vai, Andreea, cat de mare si frumoasa e Astrid! coeur
Nu stiu cand au crescut asa repede copiii astia! Eu parca credeam ca timpul s-a blocat la bebeluseala!

freya, cu mancarea avem aceeasi problema. Trei zile la rand a mancat doar paste. Ii puneam mancarea si incepea sa planga si sa ceara "pasta". Altceva nici nu voia sa guste.
freya1
Scris: Saturday, October 15, 2022 5:36 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

N am idee de ce vor așa. Vb ta cum verifica? Nu doarme la amiaza probabil fără titi

Sa stii ca am vorbit cu mai multe mame de copii alaptati si toate mi-au zis ca la cresa sau la bunici dorm fara probleme, desi acasa adorm doar la san... ei fac diferenta
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, October 15, 2022 9:46 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Vai, Andreea, cat de mare si frumoasa e Astrid! coeur
Nu stiu cand au crescut asa repede copiii astia! Eu parca credeam ca timpul s-a blocat la bebeluseala!

freya, cu mancarea avem aceeasi problema. Trei zile la rand a mancat doar paste. Ii puneam mancarea si incepea sa planga si sa ceara "pasta". Altceva nici nu voia sa guste.

Saru!🫶🏼 Da, așa e, cresc văzând cu ochii!
Freya, am auzit și eu același lucru. Acuma rămâne de văzut !
A mea e puțin racita( roșu in gât iar și nas congestionat dar fără muci) și noi suntem puțin pocniti nu ma mira. Iar refluxul e in toi, ori de la siropelele de plante ori mama masii. S a suprapus cu ardeiul copt, o las sa întreacă și mai încerc, la gogoșar a fost bine. 🙈
Paste mănâncă și a mea , i am luat de la plasmon mai multe feluri și e super incantata, cred ca toți copilașii le prefera. A mea s a transformat in pofticioasa de serviciu tot ce vede la noi vrea sa guste. Evident ca nu pot sa i dau din orice din cauza pb ei însă ma bucur ca e mancacioasa. Am găsit și eu reteta de ghismana însă nu i am introdus încă albușul abia aștept și asta sa i pot găti și alte feluri. E bătaie de cap cu ele din cauza refluxului 🙈
Andreeax
Scris: Saturday, October 15, 2022 11:22 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ellena,daaaa,l-a tuns soțul 🙈 Chipurile a tuns mai mult din greseala . Ehhh,aia e,tot al meu e 🤣.
Și al meu e suuuuper fan paste ,are preferatele lui cu spanac ricota nuci și parmezan doar asta ar manaca sau paste cu sos ragu adaptat pt el.

Una peste alta trebuie sa va las poza asta...ea3a zi întârziere 🙈 nu îmi vine sa cred

https://ibb.co/9NyxQZ6
freya1
Scris: Sunday, October 16, 2022 2:48 AM
Nivel

Wowwww, felicitari, Andreea Cheek Kiss coeur ce veste frumoasa !
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, October 16, 2022 7:22 AM
Nivel

Andreeax wrote:
Ellena,daaaa,l-a tuns soțul 🙈 Chipurile a tuns mai mult din greseala . Ehhh,aia e,tot al meu e 🤣.
Și al meu e suuuuper fan paste ,are preferatele lui cu spanac ricota nuci și parmezan doar asta ar manaca sau paste cu sos ragu adaptat pt el.

Una peste alta trebuie sa va las poza asta...ea3a zi întârziere 🙈 nu îmi vine sa cred

Uaaa! Felicitări!!!’🥳🥳🥳 vine și o fetita sa i faci codite!😂🥰
EllaMaria
Scris: Sunday, October 16, 2022 9:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Andreeax wrote:

Felicitari Andreea! Love Love ce veste frumoasa!
Ellena20
Scris: Sunday, October 16, 2022 11:56 AM
Nivel

Wow, felicitari, Andreea! coeur

Roser, ce mai faci? Am vazut ca ai 39 saptamani. Oare ai nascut deja? Love asteptam vesti de la tine!!
Roser
Scris: Monday, October 17, 2022 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
freya1
Scris: Monday, October 17, 2022 8:26 AM
Nivel

Roser, felicitari, e superba papusica ta coeur Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Monday, October 17, 2022 9:23 AM
Nivel

Felicitari, Roser! coeur
Recuperare rapida si acomodare usoara!
E minunata printesa! Sa ne mai povestesti din cand in cand.. poate ne dai curaj si noua ras
Sunt curioasa cum percepe Hugo aceasta schimbare... ca e fratior mai mare! coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.