Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| MariaS wrote:
Cred că cel mai simplu e prim imitat, mâncați voi și dacă îi pofticios va cere. A mea a fost mare fan mere ca îl vedea pe bunicul cu mănâncă mere și pe noi ca mâncăm banane și așa a început. Dacă ne cerea ii dădeam ce mâncam fix în forma lui naturală, nu ia plăcut niciodată sa îi dau tăiat, bunicii cum sunt mai panicați ii feliau marurul și la fel ajungea (zburând), greu au acceptat ca știe sa gestioneze ft ft bine bucățile și acum se mai panichează când ii dau prune întregi (fără sâmburel) sau ca ii dau nectarină, piersică, caise și când ajunge la sâmbure îmi dă să le scot sâmburel când ajunge la el.
Și al meu manaca orice fruct in starea lui naturală daaaaaar îmi scuipa coaja pe unde apuca iar când se satura de fruct ii da drumul pe unde e in momentul acela. Găsesc biscuiti sfărâmați pe sub pernele canapelei iar robotul aspira in fiecare dimineața și seara și tot nu mi se pare suficient. Îmi plăcea ca mânca fructele afara dar acum ca vine frigul o sa fie cam greu de gestionat treaba 😂😂 Nu știu cum reușiți voi dar mie așa mi s-a luat de gatit 🙈 |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Andreea, la fel îi și la noi, doar ca nu există robot,imi e casa plină de furnici din cauza asta, aștept să mai crească și să fie mai receptivă la indicații. |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| MariaS wrote:Andreea, la fel îi și la noi, doar ca nu există robot,imi e casa plină de furnici din cauza asta, aștept să mai crească și să fie mai receptivă la indicații. Eu de furnici am scăpat cu un gel care nu e toxic pt bebe și e genial de la bayer MAX force. Ți l recomand am pus sub cada 2 grame a ucis milioane |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Fetele helppp!!! Bebe face scaun verzui cu mucus (mult mucus) de azi dim de 2 ori a facut si a papat doar laptic , e cazul sa ma impacientez? Pediatrul nu raspunde iar medicul de familie e dupa ora 4 azi … sa merg la urgente dar voi astepta vreo 2 ,3 ore acolo , nu pare deranjat e vesel nu are febra 37,5 rectal , insa e mult mucus practic doar mucus si mirosul e foarte puternic |
|
| Lyli wrote:Fetele helppp!!! Bebe face scaun verzui cu mucus (mult mucus) de azi dim de 2 ori a facut si a papat doar laptic , e cazul sa ma impacientez? Pediatrul nu raspunde iar medicul de familie e dupa ora 4 azi … sa merg la urgente dar voi astepta vreo 2 ,3 ore acolo , nu pare deranjat e vesel nu are febra 37,5 rectal , insa e mult mucus practic doar mucus si mirosul e foarte puternic Sper ca sunteți bine, am pățit și eu de câteva ori sa facă doar mucus in pampers nimic de speriat i am spus pediatrei. |
|
| ANDREEA2929A wrote: Sper ca sunteți bine, am pățit și eu de câteva ori sa facă doar mucus in pampers nimic de speriat i am spus pediatrei.
Ma trimis sa fac coprocultura insa dureaza 4 zile pana vin rezultatele , m-am enervat maxim cu monstrele ba era prea putin ba prea mult ba prea vechi , are scaune dese si la fel pline de mucus, moi si miroase ingrozitor , azi noapte a facut de 2 ori a murdarit si patul nu a dormit mai mult de 2 ore , mi-a zis sa i dau debridat si smecta pana vin rezultatele dar e horror i se aude burtica foarte zgomotoasa , e agitat , mi-a zis sa nu pape decat orez si banana sa vedem cum se comporta sper sa fie ok daca continua tot asa mi-a zis sa merg la spital sa nu fie risc de dezhidratare 7 scaune la el e exagerat de mult , nu facea decat 1 maxim 2 pe zi si de consistenta normala |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Lyli wrote: Ma trimis sa fac coprocultura insa dureaza 4 zile pana vin rezultatele , m-am enervat maxim cu monstrele ba era prea putin ba prea mult ba prea vechi , are scaune dese si la fel pline de mucus, moi si miroase ingrozitor , azi noapte a facut de 2 ori a murdarit si patul nu a dormit mai mult de 2 ore , mi-a zis sa i dau debridat si smecta pana vin rezultatele dar e horror i se aude burtica foarte zgomotoasa , e agitat , mi-a zis sa nu pape decat orez si banana sa vedem cum se comporta sper sa fie ok daca continua tot asa mi-a zis sa merg la spital sa nu fie risc de dezhidratare 7 scaune la el e exagerat de mult , nu facea decat 1 maxim 2 pe zi si de consistenta normala
Așa a fost la noi când a avut un rotavirus, am tras aproape o săptămână cu scaunele ciudate, nici nu manca, apa greu, țiți a fost baza, din ora în oră era la sân. E posibil sa fie un rotavirus că în perioada asta își fac de cap. |
|
| MariaS wrote:
Așa a fost la noi când a avut un rotavirus, am tras aproape o săptămână cu scaunele ciudate, nici nu manca, apa greu, țiți a fost baza, din ora în oră era la sân. E posibil sa fie un rotavirus că în perioada asta își fac de cap.
m-am gandit si eu dar pana cine rezultatul nu stiu ce sa fac am zis de 100 de ori ca o sa schimb pediatrul , mi-a zis acum sa i dau debridat si smecta , banana si orez iar daca continua si azi sa fie asa sa merg la spital … nu am ce face decat sa astept |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| MariaS wrote:
Așa a fost la noi când a avut un rotavirus, am tras aproape o săptămână cu scaunele ciudate, nici nu manca, apa greu, țiți a fost baza, din ora în oră era la sân. E posibil sa fie un rotavirus că în perioada asta își fac de cap.
Confirm, asa am avut si noi la rotavirus. Lyli, nu mai rețin dacă alăptezi, dar daca da, cat mai mult san pentru hidratare. E greu, dar o sa fie bine! |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote: m-am gandit si eu dar pana cine rezultatul nu stiu ce sa fac am zis de 100 de ori ca o sa schimb pediatrul , mi-a zis acum sa i dau debridat si smecta , banana si orez iar daca continua si azi sa fie asa sa merg la spital … nu am ce face decat sa astept
Of! Sper sa fie bine |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Cât de împiedicați sunt bebeii vostrii când sunt obosiți? Am impresia cumva ca in loc sa progreseze cu mersul a regresat puțin. Merge de la 1 an nesusținut se nimic,de fapt de mai devreme dar de la un am a început sa facă distante mai mari ,de mult timp circula peste tot fără puc de ajutor,doar împiedicându-le de chestii când depune obosit și nu se uita pe unde merge dar acum parca e mai rău,sa nu mai spun ca a început de vreo câteva zile sa se ridice sa meargă oe vârfuri și făcând asta ii fug picioarele in toate părțile...dimineața când se trezește tot așa parca e mahmur. Nu știu,voi pățiți astfel de lucruri? E posibil sa imite ceva ce a văzut? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Andreea, eu zic ca e normal, al meu si acum cand e obosit cade si se loveste de orice, si fara sa fie obosit calca pe orice e in drumul lui ca tancul, nu le ocoleste (si evident ca e plun de jucarii pe jos), iar de mers pe varfuri ei merg in joaca, nu mi-as face griji |
|
| Fetele, am tăiat și noi moțul, a fost mai mult decât cuminte nu a plâns deloc deși noi am stat cu emoții ca va vedea multă lume și va plânge, cred ca depășim etapa asta in sfârșit 🙈. Va las poze cu moțata. https://ibb.co/K5Sk8qX https://ibb.co/fQWwWMq
|
|
| Andreeax wrote:Cât de împiedicați sunt bebeii vostrii când sunt obosiți? Am impresia cumva ca in loc sa progreseze cu mersul a regresat puțin. Merge de la 1 an nesusținut se nimic,de fapt de mai devreme dar de la un am a început sa facă distante mai mari ,de mult timp circula peste tot fără puc de ajutor,doar împiedicându-le de chestii când depune obosit și nu se uita pe unde merge dar acum parca e mai rău,sa nu mai spun ca a început de vreo câteva zile sa se ridice sa meargă oe vârfuri și făcând asta ii fug picioarele in toate părțile...dimineața când se trezește tot așa parca e mahmur. Nu știu,voi pățiți astfel de lucruri? E posibil sa imite ceva ce a văzut?
La fel și Oliver, se împiedică uneori, iar dimineața zici ca s-a trezit din beție pe vârfuri a avut momentan o tentativa, dar i-am distras imediat atenția cu altceva sa nu se prindă ca apoi făcea continuu. |
|
| ANDREEA2929A wrote:Fetele, am tăiat și noi moțul, a fost mai mult decât cuminte nu a plâns deloc deși noi am stat cu emoții ca va vedea multă lume și va plânge, cred ca depășim etapa asta in sfârșit 🙈. Va las poze cu moțata. https://ibb.co/K5Sk8qXhttps://ibb.co/fQWwWMq
La mulți anișori prințesei! 🎂🎉❤️ Sunteti tare frumosi 🥰 |
|
|