Clubul mamicilor incepatoare - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Saturday, August 13, 2022 8:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Ellena20 wrote:
Vai, Maria, e pericol cu copiii astia.
Limbi straine in ceea ce priveste "nu" si "nu e voie". alcool
Plecam si noi luni in concediu, sper sa nu fie chiar asa greu Lol

Ce gustari luati pentru drum cu copiii? (*nu sa manance in masina, ci la pauze*).

Da exact, la chestiile ce nu are voie, ca în rest e burete.
Noi pt drum am optat pt pliculețe din alea cu smoothie, fie le cumperi fie dacă ai le umpli cu smoothie făcut de tine, saratele făcute în casa după rețeta lui mama_de_pici (https://www.instagram.com/p/CfG-FzojI4b/?igshid=YmMyMTA2M2Y=) și biscuiți cu lavandă, iar pt a bea noi liniștiți suc ei i-am luat Sirop de zmeură îndulcit cu agave, de la plafar.
Aleahim
Scris: Monday, August 15, 2022 9:17 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Hello girls.
Intrebare: de unde as putea cumpara costume de baie cu filtru uv pt Aniela si sa nu fie 200 de lei bucata? Mergem peste 2 sapt in concediu si i-as lua doua, dar la preturile astea, mi se rupe inimaLol
Lyli
Scris: Monday, August 15, 2022 9:53 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Aleahim wrote:
Hello girls.
Intrebare: de unde as putea cumpara costume de baie cu filtru uv pt Aniela si sa nu fie 200 de lei bucata? Mergem peste 2 sapt in concediu si i-as lua doua, dar la preturile astea, mi se rupe inimaLol

Erau la H&M parca 80 de lei sau pe sinsay ceva mai ieftine dar nu stiu ce sa zic despre calitate nu am comandat
Aleahim
Scris: Monday, August 15, 2022 10:04 AM
Nivel

Lyli wrote:

Erau la H&M parca 80 de lei sau pe sinsay ceva mai ieftine dar nu stiu ce sa zic despre calitate nu am comandat

Am vazut si eu pe hm dar nu au marimiuff
Roser
Scris: Monday, August 15, 2022 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Eu i-am luat din Decathlon la începutul verii dar ce crezi, le-a folosit? Maxim de vreo două ori. Lui ii placea sa stea si la plaja si la baie cu tricou normal, facea crize când ii puneam costumul. Iar după ora 6 gol pușcă.
Nu te stresa dacă nu găsești, sigur găsești la destinație, sau in cel mai rău caz folosești tricouri normale (cele cu filtru uv sunt de fapt din poliester).
Andreeax
Scris: Tuesday, August 16, 2022 8:54 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Aleahim wrote:
Hello girls.

Din decathlon i-am luat eu. Unul întreg și mai multe bluzițe,tot din decathlon i-am luat si încălțările de apa cu care defilează și prin curte,suntem deja la al2lea nr. I-am luat și o piscina care nu necesita sa fie umflata și un colac cu șezut,pe noi astea ne-au ajutat pt maxim 5 minute ca era pe toată plaja după jucarii care nu erau ale lui deși a avut orice și-a dorit.
Offf,a fost așa greu,am făcut 6 ore cu trenul si a foat aglomerat si a trb sa îl țin in scaun ceea ce a foat horror. In noaptea in care am aj a făcut temperatura pana la 39,5 iar a2a zi nu mai putea sa înghită nici apa,am ajuns la urgente,ne-a dat decasept,pana la urma i-a scăzut inflamația don gurița si a foat ok vacanța după 3 zile de chin. La întoarcere nu am avut loc in tren la clasa 1 si am venit cu mașina ...7 ore in scaun cu pauze a foat si mai horror. Am ajuns acasă,iar 2 zile de febra. Acum avem cu 4 masele și un dinte mai mult decât cei 7 de pana acum . Iar acum ma îngrijorează ca mi se pare mai împiedicat când merge,e mai mereu somnoros ,a slăbit iar la 7,5 și nu mai rade atâta de mult ca înainte .
Ne-am testat de covid de mai multe ori...negativ.

Ella,v-am citit,sper ca sunteți bine acum! 🤗😘
Aleahim
Scris: Tuesday, August 16, 2022 9:47 AM
Nivel

Am gasit la Lidl si la reducereLol
Ea a fost tare incantata de ele, m-a pus sa o imbrac sa defileze prin casa, vedem cum o sa fie in vacantaras
EllaMaria
Scris: Tuesday, August 16, 2022 12:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Suntem bine acum... Dar a fost GROAZNIC! Va spun sincer, fetelor, ca nu am crezut ca ieșim bine din asta. Era cat pe ce sa ma internez cu Oli, dar pentru ca aici la noi la pediatrie nu au secție covid, ne-ar fi internat pe infecțioase cu toți purtătorii covid... Asa ca am refuzat.

Andreea ma bucur ca ati reușit într-un final sa va bucurați de concediu.
wannabemom
Scris: Tuesday, August 16, 2022 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
EllaMaria wrote:
Suntem bine acum... Dar a fost GROAZNIC! Va spun sincer, fetelor, ca nu am crezut ca ieșim bine din asta. Era cat pe ce sa ma internez cu Oli, dar pentru ca aici la noi la pediatrie nu au secție covid, ne-ar fi internat pe infecțioase cu toți purtătorii covid... Asa ca am refuzat.

Andreea ma bucur ca ati reușit într-un final sa va bucurați de concediu.

Imi pare rau ca revin asa tarziu, abia acum am intrat si am vazut

Ma bucur ca sunteti bine!!
Gabriel nu a avut scaune moi, dar a avut si el febra 39,5 intrarectal..l-a tinut vreo 2 zile
I am dat Nurofen si/sau supozitoare paracetamol baby pe perioada febrei
Apoi a mai avut o "agitatie" si o tuse care l-a mai tinut cateva zile si a trecut.

Imi pare rau ca ati trecut prin asta Buddy1
EllaMaria
Scris: Tuesday, August 16, 2022 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
wannabemom wrote:

Imi pare rau ca revin asa tarziu, abia acum am intrat si am vazut

Ma bucur ca sunteti bine!!
Gabriel nu a avut scaune moi, dar a avut si el febra 39,5 intrarectal..l-a tinut vreo 2 zile
I am dat Nurofen si/sau supozitoare paracetamol baby pe perioada febrei
Apoi a mai avut o "agitatie" si o tuse care l-a mai tinut cateva zile si a trecut.

Imi pare rau ca ati trecut prin asta Buddy1

Noi 3 zile de febra, care scădea fff puțin la antitermice si niciodată sub 38..
A rămas si el puțin agitat si cu o mica tuse.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, August 17, 2022 7:06 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:

Noi 3 zile de febra, care scădea fff puțin la antitermice si niciodată sub 38..
A rămas si el puțin agitat si cu o mica tuse.

Da, așa a fost și la noi, cn știe poate chiar covid a fost noi nu ne am testat, culmea mereu am zis ca poate a luat de la consult ca Dr era bine când am fost apoi după 5 zile sa o vadă Dr era bocnă și a ținut o mult și bine.🤦🏻‍♀️🙈și noi ne am simțit rău zilele alea dar de când a luat soțul covid când am născut eu la câteva zile și am stat toți carantinati și ne am speriat cu teste și cu nebunia aia, inclusiv pe ai mei i au carantinat, noi nu ne am mai testat plus ca nici Dr nu ne a sugerat sa ne testam, era in perioada fără restricții deci nu mai știi ce sa crezi, Astrid prima data avea 8 zile am trăit o panica mare si stres, mare tâmpenie a fost atunci si cu dsp si mama la munca a avut pb cu medicalele si perioada.
Ma bucur ca sunteți bine și ați scăpat! Ori răceala ori covid tot cu febra si stres se lasă.
Fetele când ați scăpat de treziri dese și night party? Eu încep sa mi pierd speranța…🙈
Avem 2 molari și ii așteptam și pe ceilalți 2, am amânat și vac de 11 și 12 sa ne tihneasca ziua ei… de ror mi e frica tare… pt reflux…
Aleahim
Scris: Wednesday, August 17, 2022 9:43 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Da, așa a fost și la noi, cn știe poate chiar covid a fost noi nu ne am testat, culmea mereu am zis ca poate a luat de la consult ca Dr era bine când am fost apoi după 5 zile sa o vadă Dr era bocnă și a ținut o mult și bine.🤦🏻‍♀️🙈și noi ne am simțit rău zilele alea dar de când a luat soțul covid când am născut eu la câteva zile și am stat toți carantinati și ne am speriat cu teste și cu nebunia aia, inclusiv pe ai mei i au carantinat, noi nu ne am mai testat plus ca nici Dr nu ne a sugerat sa ne testam, era in perioada fără restricții deci nu mai știi ce sa crezi, Astrid prima data avea 8 zile am trăit o panica mare si stres, mare tâmpenie a fost atunci si cu dsp si mama la munca a avut pb cu medicalele si perioada.
Ma bucur ca sunteți bine și ați scăpat! Ori răceala ori covid tot cu febra si stres se lasă.
Fetele când ați scăpat de treziri dese și night party? Eu încep sa mi pierd speranța…🙈
Avem 2 molari și ii așteptam și pe ceilalți 2, am amânat și vac de 11 și 12 sa ne tihneasca ziua ei… de ror mi e frica tare… pt reflux…

La treaba cu night party-uri nu stiu ce sa iti zic. Aniela nu a mai facut dupa ce a avut un program de somn bine stabilit. Acum cu regresia de la 1an, s-a cam dat programul peste cap, adoarme greu si tarziu dar nu se mai trezeste noaptea. In salturi mai face figuri, dar pt cateva zile doar.
In legatura cu ROR de ce ti-e frica pentru reflux? Reactiile la acest vaccin de obicei sunt febra sau bubite. Aniela de ex nu a avut nicio reactie la niciun vaccin.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, August 17, 2022 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Aleahim wrote:

La treaba cu night party-uri nu stiu ce sa iti zic. Aniela nu a mai facut dupa ce a avut un program de somn bine stabilit. Acum cu regresia de la 1an, s-a cam dat programul peste cap, adoarme greu si tarziu dar nu se mai trezeste noaptea. In salturi mai face figuri, dar pt cateva zile doar.
In legatura cu ROR de ce ti-e frica pentru reflux? Reactiile la acest vaccin de obicei sunt febra sau bubite. Aniela de ex nu a avut nicio reactie la niciun vaccin.

Programul de somn îl are , tocmai ce a ieșit din salt7 adoarme mai ușor, sa fie oare dinții? De atâtea treziri și Titi. Pt ca la cei cu boala de reflux le activează refluxul și mai urat și abia după 1 luna, 2 își revine. Am văzut oe grupul de reflux ca mai toți au avut pb de la el. A avut urat la 2 și la 4 luni. La ăla de 4 a fost horror abia după 6 luni ne am revenit ușor ușor și bineînțeles a ajutat diversificarea de la 5jumate.
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, August 17, 2022 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
ANDREEA2929A wrote:

La fel ca Aniela, si Clara a incetat cu party-urile cand ne-am tinut de program, rutina, am scos asocierea san somn si am intarcat pe noapte. Salturile sunt parfum acum fata de ce erau. E acum in plina eruptie dentara si nu pot sa zic ca nu o simtim, dar nu se compara cu ce era pe vremea asocierii san-somn, diferenta de la cer la pamant, de la 12-15 treziri si party la 2 treziri (azinoapte una de 2 minute si una de 40 min ca nu scapa de un sughit si nu putea adormi).
Aleahim
Scris: Wednesday, August 17, 2022 11:52 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Programul de somn îl are , tocmai ce a ieșit din salt7 adoarme mai ușor, sa fie oare dinții? De atâtea treziri și Titi. Pt ca la cei cu boala de reflux le activează refluxul și mai urat și abia după 1 luna, 2 își revine. Am văzut oe grupul de reflux ca mai toți au avut pb de la el. A avut urat la 2 și la 4 luni. La ăla de 4 a fost horror abia după 6 luni ne am revenit ușor ușor și bineînțeles a ajutat diversificarea de la 5jumate.

Eu nu stiu ca ror-ul sa aiba reactie pe partea de reflux. Intr-adevar si la noi la 2 si 4 luni s-a accentuat, dar din cauza rotarixului, care se ia pe gura.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.