Clubul mamicilor incepatoare - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, July 17, 2022 6:09 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Eu n am mai reușit sa intru la voi, fica mea se ridica singura in fund zi și noapte plus a spart o măsea, noaptea e doar cu Titi și cu plimbat sunt de a dreptul epuizata. Soțul a avut accident a 2a zi dimineața după ce ne a ținut trezi 3 ore sa exerseze ea ridicatul. 🤦🏻‍♀️ Una peste alta ii dam înainte.
Ellena20
Scris: Sunday, July 17, 2022 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Andreea, sper ca este bine sotul tau! Si noi de abia am scapat de durerile provocate de eruptia de masele. I-au erupt 4 masele deodata.
Asa-i.. orice ar fi, tot inainte. Imi imaginez ce dureri au si ei mititeii.
Andreeax
Scris: Sunday, July 17, 2022 9:49 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
ANDREEA2929A wrote:

Uof Doamne. Sa știi ca noi pe răceala am dat 400 grame am pus după 100 și iar am scăzut 200 cu un bebe care mereu a avut greutate de ,,elefant” o sa recupereze a mea a pus la loc. Sumetro e super mentolat Fica mea l a vărsat de la prima gura și am primit ospamox și cu ăla am scăpat de febra însă sa știi ca e slab am mai tras de 2 ori roșu in gât după ori ca nu și a făcut efectul ori ca i a stârnit refluxul și de aia s a iritat gâtul. Foarte bine ai făcut ca ai plecat din spital. Ați luat un gargaun ceva am auzit in ultima perioada des cam ce ați pățit voi la cunoscuți. Pe antibiotic ar fi trebuit sa ți dea probiotic bun. La noi a funcționat biosun testat și de Dr pe ea. Sa depășiți cu bine🥹!

Multumim Andreea! Avem un probiotic conform disbiozei deci exact ce are nevoie. Acum sper sa facă caca mâine sau poimâine pana in ora 13 sa pot sa recoltez pt analiza cu histamina din scaun ca se face doar luni și marți pana in orele 14 la bioclinica și sa duc și pt coprocultura extinsă sa repetam.
Off,Andreea,sper ca e bine soțul tau pale

Mai avem puțin și plecam in drumeția vieții cu copilul...tren,avion,vapor 🙈 O sa fie interesant Lol Aveți idee ce as putea sa iau de mancare după noi fără sa se strice pt cel mic . Mi-e groaza cu partea asta
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, July 17, 2022 10:34 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Andreea, sper ca este bine sotul tau! Si noi de abia am scapat de durerile provocate de eruptia de masele. I-au erupt 4 masele deodata.
Asa-i.. orice ar fi, tot inainte. Imi imaginez ce dureri au si ei mititeii.

Este bine doar mașina e avariata și bețivanul care i a sărit in fata e bine și el însă sperietura și umblatura a fost groaznica.
MariaS
Scris: Monday, July 18, 2022 2:14 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Mămici de toddler, ca tot ii la modă cuvântul, voi le-ați pus pernă în pățit/dorm pe pernă?

Că a mea tot caută să adoarmă cu capul mai sus ca restul corpului, gen cu capul pe burtă și corpul în lateral, sau pe coapsa interioară.
wannabemom
Scris: Monday, July 18, 2022 11:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Buna, fetelor. Ce alte remedii ptr dureri de dintisori sunt bune? Alternez Calgel cu fiole Camilia... Anaftin baby nu a ajutat, iar de jucariile inghetate de dentitie se plictiseste dupa 2 minute...
Are deja 2 dintisori jos si unul sus, parca e bugs bunny ras
Lyli, la tine cum e cu dintisorii?

wannabemom attached the following image(s):
received_1243627466408895.jpeg

EllaMaria
Scris: Tuesday, July 19, 2022 9:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Bună fetelor, noi azi am facut ROR si spre uimirea mea mf mi-a spus ca acest vaccin este fără reacții adverse😐 Nu am vrut sa intru in polemici cu ea, da, știu ca exista posibilitatea sa nu faca vreo reacție, însă sunt atâtea reacții pe care le poate face in decurs de 7 pana la 21 zile si totuși imi spune sa stau fara griji...
Acum am citit pe la voi ca au făcut febra sau erupții pe piele, dar eu totuși sper sa trecem cu bine...
Andreeax
Scris: Tuesday, July 19, 2022 11:25 PM
Nivel

Ella,eu n-as sti sa îți spun dacă am acut sau nu reacții adverse. Perioada aia am avut niște zile horror in care refuza orice somn si urla groaznic numai când vreea patul,a avut pv și de 10 ore pale dar asta poate a fost de la regresie. Mi s-a părut și mai pierdut sa spun așa,parca era așa in lumea lui,m-am si speriat ca asociam cu autismul pale mai pun și ca i-au ieșit niște bubite pe piele mai multe dar și alea păreau a fi de insecta ceva. Febra nu a avut dar toate cele menționate au coincis cu perioada vaccinului 7-21 zile exact in intervalul asta și grele au fost zilele alea deși cel mai probabil coincidenta uff nici nu vreau sa îmi amintesc 🥺
Roser
Scris: Wednesday, July 20, 2022 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Ella, la noi ROR-ul a fost singurul vaccin la care nu a avut absolut nicio reacție adversă. Tot am așteptat 10 zile, eram atentă la el dar nu a avut nimic. La fel la asta de la 15 luni. La celelalte a avut puțină febra si era mai marait si somnoros, altceva nimic.

Andreeax ati plecat in concediu? Noi ieri ne-am întors, ultimele zile a fost mai bine, s-a obișnuit si el cu apa si i-a plãcut până la urmă. Ca întrebai de mancare, drumul nostru a fost scurt (6 ore cu vaporul si una cu mașina), i-am dus un borcanel cu fructe, banane, 2 cutiuțe de lapte de 200ml. Am luat masa la restaurantul de pe vapor si i-am dat si din mancarea noastră (paste, cartofi etc). De drumul cu tren, avion, vapor nu mi-e așa urât ca are unde se misca si nu face scandal dar în mașină e horror. Desi am avut un drum de doar 1 oră cu mașina, dupa 10 minute a vomitat si nu a mai vrut sa stea in scaun. De fiecare dată când mergem cu masina imi ies fire albe in cap. Soțul vrea sa ii schimbăm scaunul, să meargă cu fața, dar eu nu sunt convinsa ca asta va rezolva problema.

Maria, referitor la pernă si la Hugo ii place, dar doar adoarme pe ea (sau pe mine) apoi restul nopții nu mai vrea, el se învârte prin tot patul. Again, soțul tot zice sa il punem în pătuț, dar eu nu pot dormi fara el sic
Apropo, am vazut pozele,tare caraghioasă e Irina cum cară pisicile hohot

Roser
Scris: Wednesday, July 20, 2022 1:27 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
wannabemom wrote:
Buna, fetelor. Ce alte remedii ptr dureri de dintisori sunt bune? Alternez Calgel cu fiole Camilia... Anaftin baby nu a ajutat, iar de jucariile inghetate de dentitie se plictiseste dupa 2 minute...

Eu nu i-am dat nimic decat fiole Camilia care mi se par apa de ploaie. Si astea le-am luat de pe iHerb ca aici in farmacii nu se vinde niciun gel nimic pt dentitie sub pretextul ca de fapt nimic nu funcționează. E un proces lung de câteva săptămâni si nu ai cum sa ii pui non-stop cate ceva pe gingii. Al meu e tot cu degetele in gură, acum se pare ca ii ies niste măsele, nu vrea jucării sau nimic rece.
MariaS
Scris: Thursday, July 21, 2022 10:27 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Roser, să ști că întoarcerea scaunului nu rezolvă problema, ți-o zis din ce am citit pe grupurile rf prelungit, da zicea o mămică, nu știu dacă aici sau pe grup că cică dacă i-ai da chestii sărate (un pic sărate, nu ocnă) de ronțăit ar ajuta.

Și noi urmează să facem un drum de 6h + opriri și ma gândesc cu groază. Îmi tot storc creierul ce jucării să îi luăm cu noi pt drum.
wannabemom
Scris: Thursday, July 21, 2022 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Roser wrote:

Eu nu i-am dat nimic decat fiole Camilia care mi se par apa de ploaie. Si astea le-am luat de pe iHerb ca aici in farmacii nu se vinde niciun gel nimic pt dentitie sub pretextul ca de fapt nimic nu funcționează. E un proces lung de câteva săptămâni si nu ai cum sa ii pui non-stop cate ceva pe gingii. Al meu e tot cu degetele in gură, acum se pare ca ii ies niste măsele, nu vrea jucării sau nimic rece.

Am gasit pe diverse farmacii online si am luat de aici...tot ce am luat ptr dentitie...multumesc ptr raspuns...credeam ca poate exista ceva mai bun decat am folosit eu...offf...e si asta o perioada....trece si ea Crazy
Andreeax
Scris: Thursday, July 21, 2022 12:32 PM
Nivel

Wannabemom ,am auzit numai de bune despre Osanit. Întreabă pediatrul dacă e ok sa încerci.

Roser ,pe 2 august ar trb sa plecam. Mulțumesc pentru sfaturi. Va povestesc după ce trecem lacul Lol

Va spuneam ca de la 7,5 scăzuse la 7,2. Acum după o săptămâna are 7,6,sper sa tot urce dance
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, July 21, 2022 9:42 PM
Nivel

Andreeax wrote:
Wannabemom ,am auzit numai de bune despre Osanit. Întreabă pediatrul dacă e ok sa încerci.

Roser ,pe 2 august ar trb sa plecam. Mulțumesc pentru sfaturi. Va povestesc după ce trecem lacul Lol

Va spuneam ca de la 7,5 scăzuse la 7,2. Acum după o săptămâna are 7,6,sper sa tot urce dance

Bravos! Ți am zis ca recuperează .
Noi ne chinuim cu reflux de la Erupția dentară , de când ii dau sirop adoarme liniștita seara. Însă e tot cu treziri dese și foaia și titi. Așteptam a2a sa spargă . Cât despre scaun eu am fost Gica contra și l am întors asta pt ca era rău rău la reflux poziția aia de somn prea înclinată și mers cu spatele. Nu plecam pe distante lungi 5 minute de mers cu mașina maxim si aia e. Nu faceți ca mine dar dacă așa ii e bine copilului m am conformat.
Lyli
Scris: Saturday, July 23, 2022 3:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
wannabemom wrote:

Buna la noi nici macar unul ,gingia nu da semne insa avem alta problema bebe nu vrea sa stea in fund se trezeste de 3 ori pe noapte si refuza orice mancare in afara de fructe si iaurt am numai nervi zilele astea si oboseala acumulata maximmmm.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.