|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 807
| Andreeax wrote:Fetele,am avut și eu azi prima morfo. Vom avea încă un băiețel
Felicitari Andreea! ❤️ |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreeax wrote:Fetele,am avut și eu azi prima morfo. Vom avea încă un băiețel Felicitări ! 🥳 |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Andreeax wrote:Fetele,am avut și eu azi prima morfo. Vom avea încă un băiețel
Felicitari, Andreea! Sa ai o sarcina usoara in continuare! |
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Felicitări Andreea pentru băieței! Sarcină ușoară în continuare! 🥰 |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Andreea felicitari ! |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Mulțumesc mult fetelor! 🤗 Sa aveți niște sărbători împlinite alături de cei dragi vouă .🤗 |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Buna mamici. Nu stiu daca mai e cineva pe aici din cele vechi, ca n-am mai intrat cam de un an. Urma sa revin cu un update de la eco mamar pt nodul. Asadar, revin cu o mare intarziere cu update-ul. Mi s-a facut eco, biopsie, mi-au gresit biopsia, si dupa operatie a iesit un cancer de san foarte rar. A mai urmat inca o mastectomie. A fost un an greu. Imi cer scuze ca am disparut, dar a fost un pic cam mult de procesat si pentru mine. Va salut si va imbratisez cu mare drag. Si va trimit la eco mamar, de trebuie, de nu. Sa suflati si in iaurt si sa aveti grija de voi si de sanatatea voastra.
Si sa aveti un Craciun fericit. |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| AndreV wrote:Buna mamici. Nu stiu daca mai e cineva pe aici din cele vechi, ca n-am mai intrat cam de un an. Urma sa revin cu un update de la eco mamar pt nodul. Asadar, revin cu o mare intarziere cu update-ul. Mi s-a facut eco, biopsie, mi-au gresit biopsia, si dupa operatie a iesit un cancer de san foarte rar. A mai urmat inca o mastectomie. A fost un an greu. Imi cer scuze ca am disparut, dar a fost un pic cam mult de procesat si pentru mine. Va salut si va imbratisez cu mare drag. Si va trimit la eco mamar, de trebuie, de nu. Sa suflati si in iaurt si sa aveti grija de voi si de sanatatea voastra.
Si sa aveti un Craciun fericit. Draga de tine, prin câte ai trecut... Sper ca esti bine acum! Te îmbrățișez! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| AndreV wrote:Buna mamici. Nu stiu daca mai e cineva pe aici din cele vechi, ca n-am mai intrat cam de un an. Urma sa revin cu un update de la eco mamar pt nodul. Asadar, revin cu o mare intarziere cu update-ul. Mi s-a facut eco, biopsie, mi-au gresit biopsia, si dupa operatie a iesit un cancer de san foarte rar. A mai urmat inca o mastectomie. A fost un an greu. Imi cer scuze ca am disparut, dar a fost un pic cam mult de procesat si pentru mine. Va salut si va imbratisez cu mare drag. Si va trimit la eco mamar, de trebuie, de nu. Sa suflati si in iaurt si sa aveti grija de voi si de sanatatea voastra.
Si sa aveti un Craciun fericit.
Andre, imi pare rau ca ai trecut prin asta, ma bucur ca esti mai bine. Te imbratisez, multa sanatate ! |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Multumesc fetele! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Buna fetelor.Va pup si va imbratisez.Va doresc un an nou minunat si toate visele sa prinda contur.Stiu ca nu am mai intrat demult dar am avut o perioada extrem de grea acum sunt usor mai bine...
AndreeaV imi pare rau pt.diagnosticul tau si iti doresc multa sanatate.De multe ori ma gandeam la tine.Acum cum esti?care e starea ta?ai facut si citostatice? |
|
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Salutare si La Multi Ani pe anul acesta! De asemenea, la multi ani tuturor celor ce-si serbeaza astazi ziua numelui. Avem vreo mamica ce recomanda o cresa buna in zona Bucurestii Noi sau imprejurimi?
Multumesc mult! |
|
| La mulți ani mamici cu pitici! Ce mai faceți? Andreeax cum te mai simti? Ai primit rezultatul? |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| EllaMaria wrote:La mulți ani mamici cu pitici! Ce mai faceți? Andreeax cum te mai simti? Ai primit rezultatul?
La mulți ani ,feteleeee și copiiiiiii! 🥰
Ella,da,am primit rezultatul la dublu test cu 1:770 sf și apoi rezultatul la NIPT unde totul e in regula. Am fost și ieri la eco ,totul in parametri ,am 17w ,trece timpul repede. Ma simt foarte bine,încă nu si-a făcut apariția burtica,nici nu as ca sunt însărcinată dacă nu l-as simți pe bebe mai ales seara când ne relaxam l un film. Așa ca all good,here. Al meu toddler doarme bine rău 🤣 de când l-am înțărcat si mutat in pătuțul lui. 2h la pranz si 11-12 noapte cu maxim 2 treziri sa bea apa si somn la loc...de cele mai multe ori nici nu mai cere apa care oricum e lângă el si bea singurel. Singura pb dacă e sa ii spun așa e faptul ca nu sta sa mănânce într-un loc,de obicei mănâncă câteva guri ,se mai joaca cu ceva ,revine mai ia câteva guri si tot așa deși mâncam toate 3 mesele toți împreuna la măsuta lui mică 🤣🤣🤣🤣 Poate e o perioada ,îl las in pace ,vedem pe parcurs.
Cum e toată lumea? 😁 |
|
| Suuuper! Ma bucur ca totul e bine! ❤️ Ooo pai asa baietel cuminte? Sa doarmă noaptea? Si eu vreauuu Probabil si la noi soluția e înțărcatul, doar ca asa copil mai dependent de țiți ca al meu nu am văzut! Efectiv vrea toată ziua. Pun pe seama caninilor, defapt asa sper.
Tipaaa dacă nu primește si nu doar țiți ci absolut orice! |
|
|