|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 922
| Hello mamici, cele care ați fost avut bebei pozitiv Covid, au început cu scaune dese si moi? Eu sunt pozitiva de azi, bebe inca e negativ, dar a avut azi vreo 5 scaune moi, nu diareice si bănuiesc ca asta ar fi un inceput... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| MariaS wrote:Andreea, Ella bună și restul mămicilor care au copilași lipicioși de voi, nu va faceți mustrări de conștiință că sunt prea lipiți de voi și copii, e normal sa fie atașați de voi, voi le-ați dat viață și ați fost mereu lângă ei, în voi are încrederea cea mai mare. Un copil care e forțat sa nu fie atașat de mamă/părinți poate dezvolta în timp probleme de atașare, de comportament, anxietăți, frustrări, ceea ce sigur nu vă doriți. Nici a mea nu se joacă singură decât în preajma mea, a soțului sau copilași mai mari ca ea,nu neapărat că se joacă cât mai mult ii studiază ce fac. Fiecare copil are modul lui de a se cunoaște cu ceilalți copii. De ex a mea când se întâlnește cu copiii chiuie și tropăie din picioare atât de tare încât ii sperie pe cei de vârsta ei, nu am ce ii face, aia ii forma ei de exprimare a bucuriei. Da, Maria așa e sunt convinsă de asta însă a mea la toți pe care ii vede străini inclusiv dacă ma întâlnesc cu cn oe strada și se apropie sa mi vorbească începe sa miorlaie. Nu va spun ca am bifat prima căzătura in cap de pe pat cu sperietura mers la UPU chinuit copilul oe acolo la raza a urlat continuu de cum am intrat acolo cred ca a fost botezul ei emoțional cu străinii. Plângea fără sa i facă cn ceva cât am așteptat , nu va zic la raza cât a plâns. 🤦🏻♀️ Am hotărât cu soțul sa i facem ziua acasa in curte dacă tine vremea cu noi ca sa nu o chinuim. A plâns așa de mult ca avea tensiunea 18 acolo la spital, așa de mare e frica ei. Ellla așa am mai văzut pe net la cei care povestesc experiența covid. Sa va faceți bine cu toții și sa treceti ușor! |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| EllaMaria wrote:Hello mamici, cele care ați fost avut bebei pozitiv Covid, au început cu scaune dese si moi? Eu sunt pozitiva de azi, bebe inca e negativ, dar a avut azi vreo 5 scaune moi, nu diareice si bănuiesc ca asta ar fi un inceput... Hei, Delia a avut covid, asa a inceput cu scaune moi, prima zii 8 scaune+febra, a tinut 2 zile, dupa s-a constipat+febra. A 3 a zi a scapat de febra dar a inceput sa ii curga nasul. Ziua 4 5 6 voma, muulta voma. Dupa s a oprit totul brusc, nu a mai avut nimic. |
|
| Mulțumesc fetelor! Momentan bebe e fără febra, nu l-am mai testat, il testez in caz de ii creste temperatura. In schimb sotul s-a pozitivat azi, cu simptome și el. Eu ieri am fost la upu deoarece ma simțeam groaznic, nu puteam sa ma ridic din pat, frisoane, febra, durere de cap de peste 24 h fără ameliorare... Doamne mulțumesc ca azi sunt ca noua 🥰 |
|
| ANDREEA2929A wrote: Da, Maria așa e sunt convinsă de asta însă a mea la toți pe care ii vede străini inclusiv dacă ma întâlnesc cu cn oe strada și se apropie sa mi vorbească începe sa miorlaie. Nu va spun ca am bifat prima căzătura in cap de pe pat cu sperietura mers la UPU chinuit copilul oe acolo la raza a urlat continuu de cum am intrat acolo cred ca a fost botezul ei emoțional cu străinii. Plângea fără sa i facă cn ceva cât am așteptat , nu va zic la raza cât a plâns. 🤦🏻♀️ Am hotărât cu soțul sa i facem ziua acasa in curte dacă tine vremea cu noi ca sa nu o chinuim. A plâns așa de mult ca avea tensiunea 18 acolo la spital, așa de mare e frica ei. Ellla așa am mai văzut pe net la cei care povestesc experiența covid. Sa va faceți bine cu toții și sa treceti ușor!
Andreea te înțeleg perfect, al meu la 11 luni a bifat prima căzătură din pat, care e destul de înalt. A picat pe spate, ca un sac. Si acum retrăiesc momentul ala, eu fugind spre el să-l prind si el buff! Fără sa apuc să-l prind. Am fost super speriata, dar pe moment m-am calmat, l-am luat in brate, plângea el, plângeam si eu și tot il cautam de cucuie.. Nu am fost la upu, dar l-am urmărit 72 h și din fericire nu avea nimic. |
|
| EllaMaria wrote:
Andreea te înțeleg perfect, al meu la 11 luni a bifat prima căzătură din pat, care e destul de înalt. A picat pe spate, ca un sac. Si acum retrăiesc momentul ala, eu fugind spre el să-l prind si el buff! Fără sa apuc să-l prind. Am fost super speriata, dar pe moment m-am calmat, l-am luat in brate, plângea el, plângeam si eu și tot il cautam de cucuie.. Nu am fost la upu, dar l-am urmărit 72 h și din fericire nu avea nimic.
Și la noi e bine așa pare însă ne am speriat Grozav mai ales ca eram lângă ea. Sa treceti cu bine covidul! Noi ne am dus pt ca plângea ft tare și e distanță ft mare. Am zis mai bine sa nu fie nimic. A picat cu fruntea la noi însă nu a avut cucui sau ceva doar puțin roșie. Eu m am temut ca e la cap și sa nu facă ulterior hematom plus ca am cules o de jos era toată strânsă am zis sa nu fie ceva. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Ella, multa sanatate! Sa treceti cu bine peste covid! |
|
| Andreea, pentru parinti e groaznica prima cazatura. Eu ma simteam si vinovata ca de ce nu eram langa el. Ei bine, la cat de nazdravan e Cezar, a mai tot avut cazaturi. Acum avem genunchii juliti, coatele jupuite Plus ca ii place sa dea cu capul! Va rog, spuneti-mi ca si ai vostri fac asa ca innebunesc. Se arunca in pat si a dat cu capul intr-o parte cu lemn. A plans atunci, i-am explicat ca trebuie sa avem grija etc. De atunci, mereu cand e in pat, se duce in partea aia si se preface ca da cu capul acolo, uitandu-se la mine si razand. Daca ii zic "nu" face mai rau. Si nu doar se preface, se mai si arunca pe bune uneori. Si iar plange, iar ii explic si ramanem cu explicatia. Cred ca singura solutie e sa schimbam patul.
https://ibb.co/rvWRzKG https://ibb.co/TY3L7Cp |
|
| Ellena20 wrote:Andreea, pentru parinti e groaznica prima cazatura. Eu ma simteam si vinovata ca de ce nu eram langa el. Ei bine, la cat de nazdravan e Cezar, a mai tot avut cazaturi. Acum avem genunchii juliti, coatele jupuite Plus ca ii place sa dea cu capul! Va rog, spuneti-mi ca si ai vostri fac asa ca innebunesc. Se arunca in pat si a dat cu capul intr-o parte cu lemn. A plans atunci, i-am explicat ca trebuie sa avem grija etc. De atunci, mereu cand e in pat, se duce in partea aia si se preface ca da cu capul acolo, uitandu-se la mine si razand. Daca ii zic "nu" face mai rau. Si nu doar se preface, se mai si arunca pe bune uneori. Si iar plange, iar ii explic si ramanem cu explicatia. Cred ca singura solutie e sa schimbam patul. https://ibb.co/rvWRzKGhttps://ibb.co/TY3L7Cp Prichindel frumos🥰 da știu cum e, eu am laterale cumparate la patul nostru însă a3a n am pus o încă mi e greu sa ma dau jos cu ea plus ca o alăptez invers noaptea din cauza saltelei de spuma care se lasă, in fine, și a mea se duce la ele și se isbeste acolo trage de plasa și când ii zic nu i voie da din cap stânga dreapta și tot face și rade. Despre izbit o face doar pe saltea însă tot mi se pare aiurea, oricâtă spuma ar avea la cum se da ea pe mine m ar durea. Mândra mea de la 4 luni nu a mai vrut in pătuț și am luate laterale mai scumpe ca pătuțul ei, de frica sa nu mi cada noaptea din pat și iaca s a întâmplat ziua cu mine lângă ea, și da m am invionovatit pt ca eram lângă ea o îmbrăcam sa plecam. |
|
| Simt ca o iau razna! De ieri după-masă piticul, pozitiv si el, face temperatura, max 39,6 rectal. Era cat pe ce sa fug la spital cu el întrucât la doua episoade la temperatura asta, efectiv era letargic, i-am dat supozitor si si-a revenit repede, era vioi, însă temp nu scade sub 38. Azi cu tot cu antitermice i-a crescut in loc sa ii scadă. Nu vrea sa mănânce nimic! Noroc ca accepta țiți. Pediatra spune sa ma liniștesc sa ii dau antitermice si baite, comprese. Eu efectiv sunt panica totala! |
|
| Ella, incearca sa ramai calma. Nici lui Cezar nu ii scadea temperatura sub 38. Ii scadea la 30 min dupa antitermic si dupa o ora iar crestea. Atunci la fel, doar l-am alaptat, nu manca nimic altceva. 3 zile a tinut la noi temperatura ridicata. Cel mai greu e ca nici tu nu te simti bine si e foarte greu sa ai si grija de el.
Multa sanatate, sa scapati repede de covidul asta! Te imbratisez! |
|
| Ellena20 wrote:Ella, incearca sa ramai calma. Nici lui Cezar nu ii scadea temperatura sub 38. Ii scadea la 30 min dupa antitermic si dupa o ora iar crestea. Atunci la fel, doar l-am alaptat, nu manca nimic altceva. 3 zile a tinut la noi temperatura ridicata. Cel mai greu e ca nici tu nu te simti bine si e foarte greu sa ai si grija de el.
Multa sanatate, sa scapati repede de covidul asta! Te imbratisez!
Multumesc Ellena! Încerc să-mi pastrez cat pot de mult calmul, doar ca am momente cand clachez din cauza stresului. Sper sa reușesc sa ii tin temperatura sub control si sa scăpam cumva de toata situația asta urata in care suntem. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1300
| Multă sănătate micuțului tău Ella.
De 2 zile ma chinui să scriu și ma întrerupe dinozaura. Deci sa va povestesc ultimele 2 căzături ale ei. 1.Cum o săptămână aprox, a căzut pe scări cu antemerhatorul, s-a dat de-a dura ca nici nu am înțeles nimic, eu eram lângă ea pe terasă curatam vinetele, ea pe lângă mine, la un mom dat și-a luat pisicul (avem unul învârtă de 1 lună recuperat din grădină), la băgat în antemerhatorul și a plecat în plimbare cu el, la început prin casă, pe urma pe afara și nu știu ce a fost în capul ei dar a vrut să coboare scările cu el și atunci s-a întâmplat "minunea", tata-su era la capătul scărilor meștere la o mașină, mai era un prieten pe la noi, deci fata era supravegheata de 3 perechi de ochi. S-a lovit la cap și la genunchi dar nu grav. N-am mers la spital sau ceva că nu părea ceva grav. 2. Acum 2 zile, eu stăteam în pat, ea pe noptieră se joaca cu cablul usb, îl tot baga și îl scoate din încărcător, ma uitam la ea și la un moment dat o văd cu cracii în sus, a căzut de la 40 cm maxim, a plâns 2 sec și s-a urcat la loc pe noptieră să se joace. Deci exact cum spui și tu Elena, camicaze nu glumă. App de lovitul cu capul, așa face și a mea, s-a lovit cu capul de ceva, ii explic frumos să nu mai dea că face buba și se da ușor din nou cu capul 🤦. Tot așa a făcut și când am fost plecați și patul în care stăteam avea tăblie mai ridicată și la picioare, atât s-a aruncat pe plapumă până a dat cu buza de sus în ea de ia curs un pic sângele, parcă vb limbi străine cu ea.
|
|
| Noi am pățit așa la prima răceala la 8 luni, nu reușeam sa i scad deloc febra, exact cum povestești, abia in a4a zi nu mai urca. Au fost momente de panica era și prima data, Dr îmi zicea ca dacă nu reușesc sa mi trimită asistenta sa i pună branula, eram ft panicata, plus ca o trezeam pt antibiotic și urla de Numa. Trece răbdare multă și ai încredere ca o sa fie bine. Maria, la noi a avut cam 1 metru și a plâns mult dar cred ca s a speriat și de reacția noastră și de căzătura ei, am zis mai bine sa fim siguri, cu tot chinul de la UPU. Nu va zic ca am așteptat mult și nici nu voiau sa o consulte pt ca nu are nimic evident, nu curge sânge, nu e vânat, doar urla încontinuu, ce dacă urla ei sunt obișnuiți. Nu va zic ca m am milogit de ei sa ma lase sa o hrănesc sa merg acasa pt ca era flamandă și rezultatul de la radio era trimis la alt spital ca nu au acolo medic, de fapt aveau dar a închis usa și a plecat fix când am terminat noi raZa. O chinuiam inutil și flamandă și speriata pana revenea rezultatul. Probabil pe viitor nu o sa mai merg când o sa mai fie așa, însă am zis mai bine puțin chin și sa fie ea bine, mai ales ca și pediatra ei când am sunat o așa ne a zis.
|
|
| Vai, Maria, e pericol cu copiii astia. Limbi straine in ceea ce priveste "nu" si "nu e voie". Plecam si noi luni in concediu, sper sa nu fie chiar asa greu
Ce gustari luati pentru drum cu copiii? (*nu sa manance in masina, ci la pauze*). |
|
|