Clubul mamicilor incepatoare - 18
Subiectul anterior · Subiectul urmator
simmo
Scris: Monday, June 27, 2022 12:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2018
Oana.c wrote:

Da, desi in urma cu 1 sapt i s au facut in spital si era ok...si avea mucus si atunci dar nu asa mult...voi reface maine copro. Merci mult.

Te citesc si ma uimesc prin câte ai trecut/treci cu cea mică.
Îți doresc multă putere psihică sa treci peste toate aceste încercări.
Oana.c
Scris: Monday, June 27, 2022 2:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/28/2021
simmo wrote:

Te citesc si ma uimesc prin câte ai trecut/treci cu cea mică.
Îți doresc multă putere psihică sa treci peste toate aceste încercări.

Simmo da, am avut ghinion sa zic. La prima fetita la fel la 1 luna am fost internata cu ea, cu icter prelungit, se si inecase si m am speriat....
Cred ca de vina sunt si eu pt ca sunt f anxioasa si cum vad/caut cate ceva , repede fug la medici ...iar din pacate medicii in ziua de astazi sunt f usor de gasit insa cei intradevar buni f rari.
Andreeax
Scris: Monday, June 27, 2022 4:01 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Oana.c wrote:

Simmo da, am avut ghinion sa zic. La prima fetita la fel la 1 luna am fost internata cu ea, cu icter prelungit, se si inecase si m am speriat....
Cred ca de vina sunt si eu pt ca sunt f anxioasa si cum vad/caut cate ceva , repede fug la medici ...iar din pacate medicii in ziua de astazi sunt f usor de gasit insa cei intradevar buni f rari.

Oana,îți recomand sa ii scrii pe insta Cristinei Koriche ,dansa tine și consultații online. Cu multe m-a ajutat doar pt ca i-am urmărit pagina. Nu e ieftină dar îți garantez ca îți va plăcea de ea.
Oana.c
Scris: Monday, June 27, 2022 4:10 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Oana,îți recomand sa ii scrii pe insta Cristinei Koriche ,dansa tine și consultații online. Cu multe m-a ajutat doar pt ca i-am urmărit pagina. Nu e ieftină dar îți garantez ca îți va plăcea de ea.

Multumesc. Voi incerca.
Nu stiu cum si cand sa gasesc momentul oportun ca mi e teama ca ma apuc de sedinta online si se trezeste mica si plange.
Voi vorbi cu ea sa vedem cum putem face.
wannabemom
Scris: Tuesday, June 28, 2022 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Neata, Maria
Am si eu un bebe, vreau te rog in lista
Maria.mmh
Scris: Tuesday, June 28, 2022 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
wannabemom wrote:
Neata, Maria

Buna, am acces sa modific lista doar in primele 48 ore..
Oana.c
Scris: Tuesday, June 28, 2022 1:53 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Neata, Maria

Wannabemom ce mai faci? Cum sunteti? Cum e cu bebe maricel mai usor decat in primele luni?
wannabemom
Scris: Tuesday, June 28, 2022 2:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Oana.c wrote:

Wannabemom ce mai faci? Cum sunteti? Cum e cu bebe maricel mai usor decat in primele luni?

Buna!
Se chinuie cu dintisorii...cu diversificarea e ok, mananca bine... dar vreo 2-3 ore inainte sa doarma somnul de noapte....nu avem liniste si e de neconsolat...cu orice gel de dentitie sau jucarie....
Are de obicei o trezire noaptea ptr lapte....la 2-3-4.... cand are el chef :)

Sunt etape si etape...la inceput se trezea des de la colici
Si toata lumea imi spune ca o sa innebunim dupa ce incepe sa mearga :))
Oana.c
Scris: Tuesday, June 28, 2022 2:27 PM
Nivel

OtiliaC ,am reusit sa fac rost de Lefax, am vazut ca mi-ai scris ca se dau 2 pompite la 24 h direct in gurita.
Efectiv ii pun in gurita pompita si apas pana la refuz? Nu curge f mult oare?
Pe prospect scrie 1 sau 2 pompite de 3-5 ori pe zi....
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, June 28, 2022 4:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Oana.c wrote:
Fetelor fetita mea are scaun verde cu f mult mucus. Medicul ne a schimbat protectisul cu jarro-dophilus baby 1/4 lingurita pe zi. Uitandu ma pe net am vazut ca acesta baby se da de la 3 luni...cel infant este de la nastere.
Oare e ok sa ii iau asa cel baby???

Oana este ăla pudra dar eu m am chinuit tare cu el se pune pe mamelon și ii dai sânul. Doar ca trebuie sa fii atenta a mea odată s a foit i l am băgat in ochi🤦🏻‍♀️. La noi nu a mers.
Oana.c
Scris: Tuesday, June 28, 2022 4:19 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Oana este ăla pudra dar eu m am chinuit tare cu el se pune pe mamelon și ii dai sânul. Doar ca trebuie sa fii atenta a mea odată s a foit i l am băgat in ochi🤦🏻‍♀️. La noi nu a mers.

I a luat sotul cel infant pt nou mascut si i dau 10 pic cat scrie... i -am dat ieri si azi si dupa ce ii dau doarme mult, nu stiu daca de la el...ma ingrijoreaza acum doarme de mai bine de 4 h , i-am mai dat eu san....scaunul tot verde il face , proba de copro pare a fi negativa deci cel mai probabil flora intestinala i a foat distrusa de cand i am dat antib acela or gura.
Sper sa nu mai apara si alte probleme medicale ca o iau razna dar tot ma ingrijoreaza faptul ca doarme asa mult...😭 ciudat sau nu acum imi doresc sa se trezeasca sa planga 😭
OtiliaC
Scris: Tuesday, June 28, 2022 8:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Oana.c wrote:
OtiliaC ,am reusit sa fac rost de Lefax, am vazut ca mi-ai scris ca se dau 2 pompite la 24 h direct in gurita.
Efectiv ii pun in gurita pompita si apas pana la refuz? Nu curge f mult oare?
Pe prospect scrie 1 sau 2 pompite de 3-5 ori pe zi....

Da, pui pompita in gura si apesi pana la refuz. Mie asa mi-a scris cine mi-a trimis pe cutie, prospectul nu am putut sa il descifrez ca era in germana. Acum tu incearca asa, daca vezi ca nu functioneaza poti sa ii dai si mai multe pompite, cum scrie pe prospect.
Lyli
Scris: Tuesday, June 28, 2022 9:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor intrebare, bebe meu e la 2 mese de acum , as vrea dimineata sa i dau iaurt cu fructe, fructe papa iaurt inca nu am incercat oare il pot introduce ? Pediatrul e in concediu la ultima vizita mi-a zis sa i bag branzica proaspata facuta in casa , am incercat si a refuzato de 3 ori in orice combinatie , ma gandeam oare si iaurtul trebuie sa il fac in casa sau i pot da de la nesle acelea de bebe 6 luni ? Voi cum ati facut ?
Oana.c
Scris: Tuesday, June 28, 2022 10:46 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

Da, pui pompita in gura si apesi pana la refuz. Mie asa mi-a scris cine mi-a trimis pe cutie, prospectul nu am putut sa il descifrez ca era in germana. Acum tu incearca asa, daca vezi ca nu functioneaza poti sa ii dai si mai multe pompite, cum scrie pe prospect.

Asa e Otilia, prospectul e in germana insa eu am locuit acolo cativa ani ...
Voi incerc asa 1 data in zi sa ii dau. Pe prospect mai scris si ca se da cu laptele odata 🙈
Vedem, sper sa si faca efectul.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, June 29, 2022 6:50 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Fetelor intrebare, bebe meu e la 2 mese de acum , as vrea dimineata sa i dau iaurt cu fructe, fructe papa iaurt inca nu am incercat oare il pot introduce ? Pediatrul e in concediu la ultima vizita mi-a zis sa i bag branzica proaspata facuta in casa , am incercat si a refuzato de 3 ori in orice combinatie , ma gandeam oare si iaurtul trebuie sa il fac in casa sau i pot da de la nesle acelea de bebe 6 luni ? Voi cum ati facut ?

Iaurt noi am început cu cel de la lidl de 10 grăsime însă acum ii dau cu 3,5 e prea cremos și nu i place. La iaurt am încercat de vreo 5 ori pana a acceptat. Brânzica de casa ii dau și eu dar combinata cu legume sau cartof pasata ar trebui sa i placa. Eu o fac cu calciu carbonic și lapte de vaca nu din comerț pasteurizat pt ca oricum îl fierbi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.