Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Este de la caldura nu ți fa griji. A mea are constant. Am bifat prima răceala cu febra mare.🙈cred ca am luat și eu. 🤦🏻♀️ Azi e mai bine, nu a mai făcut deloc febra. Vedem cum e azi poate reușim și o baita, ca de la atâtea smacuri e varza saraca. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:Neata, fetelor! Lyli, cum e baietelul tau? Mananca legume? Incepem si noi in cateva zile....mai exact de sambata cu morcovel... Buna ! Da noi suntem bine mananca toate radacinoasele de saptamana viitoate o sa incep sa i mai adaug legume dar mananca foarte bine ... a inceput de vreo 2 saptamani cu rostogolitul si taratul abea ma pot tine la el , dar cred ca urmeaza dintisorii sau vreo regresie cv pt ca ziua abea reusesc sa-l adorm noaptea suntem ok doarme de la 10 pana la 8 dim rar se trezeste dar se culca singurel dupa maxim 10 min nu intervin il las sa se foiasca si adoarme , spor la legume si sa nu renunti daca primele mese le scuipa , am o prietena cu o fetita de 5 luni acum a inceput si nu prea accepta fetita , avem acelas pediatru si i-a zis sa nu se dea batuta , la mn a fost usor a papat din prima zi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote: Buna ! Da noi suntem bine mananca toate radacinoasele de saptamana viitoate o sa incep sa i mai adaug legume dar mananca foarte bine ... a inceput de vreo 2 saptamani cu rostogolitul si taratul abea ma pot tine la el , dar cred ca urmeaza dintisorii sau vreo regresie cv pt ca ziua abea reusesc sa-l adorm noaptea suntem ok doarme de la 10 pana la 8 dim rar se trezeste dar se culca singurel dupa maxim 10 min nu intervin il las sa se foiasca si adoarme , spor la legume si sa nu renunti daca primele mese le scuipa , am o prietena cu o fetita de 5 luni acum a inceput si nu prea accepta fetita , avem acelas pediatru si i-a zis sa nu se dea batuta , la mn a fost usor a papat din prima zi
Momentan am inceput ieri cu morcov... nu a acceptat deloc..mai incercam... Si la noi la fel....multa agitatie inainte de somnul de noapte mai ales... |
|
| Gataaaaa am avut succes, incepe sa pape morcovel |
|
| wannabemom wrote:Gataaaaa am avut succes, incepe sa pape morcovel Super , ti-am zis nu renunta si cu alte legume o sa vezi ca face si nazuri cand nu-i place ceva aaa si un sfat nu da sucuri sau cv pus in biberon doar cu lingurita , noi am avut o noapte agitata , sa urcat peste mine in pat pe la 2 ma tragea de par , a iesit singur din baby nest mai nou se taraste si rade noaptea vorbeste tatatata mamamam pe limba lui , l-am pus cu mie in pat in speranta ca are mai mult loc de foiala si doarme decat in patut sau in nest , dar mai rau ma tragea de par de nas abea a adormit ,nebunie |
|
| Lyli wrote:Super , ti-am zis nu renunta si cu alte legume o sa vezi ca face si nazuri cand nu-i place ceva aaa si un sfat nu da sucuri sau cv pus in biberon doar cu lingurita , noi am avut o noapte agitata , sa urcat peste mine in pat pe la 2 ma tragea de par , a iesit singur din baby nest mai nou se taraste si rade noaptea vorbeste tatatata mamamam pe limba lui , l-am pus cu mie in pat in speranta ca are mai mult loc de foiala si doarme decat in patut sau in nest , dar mai rau ma tragea de par de nas abea a adormit ,nebunie
In cateva zile adaug radacina de patrunjel, pastarnac, dovlecel la fiert pe langa morcov si le pasez bine bine si sa vedem daca le accepta... Noi am dat salteaua la ultimul nivel de jos in patutul lui Ii place sa doarma mai ales pe burta, uneori ma sperii si ma duc sa vad daca respira...are niste pozitii de ma sperie Sucuri inca nu ii dam - ii mai dau uneori ceai alinan....in speranta ca il mai ajuta la durerile de dinti care sunt din ce in ce mai rele..mai ales seara... O sa incep cu mar copt si mai apoi cu banana, dar in vreo 2 saptamani ca si gustare de dimineata |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| wannabemom wrote:
In cateva zile adaug radacina de patrunjel, pastarnac, dovlecel la fiert pe langa morcov si le pasez bine bine si sa vedem daca le accepta... Noi am dat salteaua la ultimul nivel de jos in patutul lui Ii place sa doarma mai ales pe burta, uneori ma sperii si ma duc sa vad daca respira...are niste pozitii de ma sperie Sucuri inca nu ii dam - ii mai dau uneori ceai alinan....in speranta ca il mai ajuta la durerile de dinti care sunt din ce in ce mai rele..mai ales seara... O sa incep cu mar copt si mai apoi cu banana, dar in vreo 2 saptamani ca si gustare de dimineata
Și para coaptă e foarte buna sau la abur. Sunt niște pere tare bune la lidl Williams se cheamă. Te cred. Și a mea a descoperit pe burta. Mai noi tuseste de la răceala și se sperie și ea și eu🤦🏻♀️ Sper sa i treacă ca sunt zombi. Pentru Dinți la noi a funcționat ft bine gengigel, camilia fiole și bucoprotect de la Naturist ca i reduce inflamația, in rest răbdare ca nu avem ce sa facem. |
|
| wannabemom wrote:
In cateva zile adaug radacina de patrunjel, pastarnac, dovlecel la fiert pe langa morcov si le pasez bine bine si sa vedem daca le accepta... Noi am dat salteaua la ultimul nivel de jos in patutul lui Ii place sa doarma mai ales pe burta, uneori ma sperii si ma duc sa vad daca respira...are niste pozitii de ma sperie Sucuri inca nu ii dam - ii mai dau uneori ceai alinan....in speranta ca il mai ajuta la durerile de dinti care sunt din ce in ce mai rele..mai ales seara... O sa incep cu mar copt si mai apoi cu banana, dar in vreo 2 saptamani ca si gustare de dimineata
Asa am inceput si noi pastreaza regula de 3 zile si le adaugi treptat dar la inceput e mai bine daca combini cate 2 apoi cand termini cu toate poti adauga mai multe gen supita crema sa aiba o masa completa , fructele apoi cand termini cu radacinoasele noi asa am facut si este totul ok , daca incepi sa i dai gustare de fructe fiind mai dulci va face nazuri la legume eu am patit cand am inceput sa-i dau mar mai poti lua biscuiti fara gluten sa-i dai cu fructele ( dar la fel si fructele la inceput preparate termic ) |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| wannabemom wrote:
Sucuri inca nu ii dam - ii mai dau uneori ceai alinan....in speranta ca il mai ajuta la durerile de dinti care sunt din ce in ce mai rele..mai ales seara... a
Poti întreba și la pediatru de dentinox gel. Am înțeles că este foarte bun. Eu nu am folosit; erupțiile copilului se manifesta cu scaune și de 5 ori pe zi. Efectiv după fiecare masă avea scaun. Și manca mult iaurt rece de la frigider. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1303
| La mulți ani tuturor copilașilor! 🎈🥰😘🎉🎁🎂 |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 923
| La mulți ani copii mici și mari! |
|
| simmo wrote:
Poti întreba și la pediatru de dentinox gel. Am înțeles că este foarte bun. Eu nu am folosit; erupțiile copilului se manifesta cu scaune și de 5 ori pe zi. Efectiv după fiecare masă avea scaun. Și manca mult iaurt rece de la frigider.
Am intrebat eu pediatru si ma sfatuit sa evit sa i dau ceva e mai bine fara doar jucarii pentru dentitie si eventual suzeta bagata la rece , acum eu luasem Camilia sau cv de genul niste fiole care le recomanda toata lumea , nu i-am dat le am in casa , in cazuri extreme mai insist la pediatru |
|
| Fetelor cu pitici mai măricei ai voștri câte cuvine spun? Ieri m-a lovit o panică că mândra mea nu spune ft multe cuvinte, undeva la 20 și ceva de cuvinte. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| E foarte bine, Maria, pana la un an si jumatate 10 ar trebui sa spuna macar, stiu multi care pana aproape de 2 ani nu ziceau nici atatea
Acum nu stiu cum sa numar, ca la noi acelasi cuvant, in functie de context, inseamna altceva, dar e usor sa iti dai seama, de ex "baba" inseamna baie, banana, balon si inca vreo cateva si tot asa cu mai multe |
|
| Nu știu dacă ma crezi freya dar azi ma înnebunit cu "baba"😅, la noi "tati" e și pt mama și pt tata 😅.
Am citit și eu ca până la 18 luni zic între 10-20 de cuvinte, dar în alt loc am găsit și că ar zice și chiar 50-100 cuvinte, atunci mi-am luat panică. |
|
|