Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Monday, May 23, 2022 2:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Andreeax wrote:
Andreea,personal,al2lea copil (dacă o sa fie) nu îl voi mai boteza iar in caz ca e fetița nu ii voi pune cercei,sa aleagă ea daa vrea sau ba. Eu de exemplu am găuri dar nu porți. Cât despre presiunea celor din jur .....@&&@&&!&&🤬😡&€88@99€3?:),€&;@

Tu parcă ai avut parte de experienta neplăcută la botez, nu?

Fix din cauza împărtășirii cu "o linguriță" de vin și scufundat nu am vrut să o botez de mică și nu la ortodocși, ci la greco-catolici. Noi fiind ortodocși, al meu sârb, neamurile din partea lui al meu îs pară și foc din cauză că nu am botezat-o pana acum și mai ales ca nu vrem sa o botezăm la sârbi,dar ne doare în *** de părerile lor,e copilul nostru și numai noi știm cât ne-am chinuit cu ea.
Zilele trecute am primit o remarcă de la o mamă "așa mare și încă mai mănânci țiți" i-am zis "da, atâta timp cât vrea ea",iar colegul soțului i-a spus că prea mult o alăptez, ca ei la a lor am oprit-o la 1an, soțul cu tupeu i-a dat replica "laptele de mamă ii cel mai bun și va suge cât va vrea ea".
Deci te c**** pe gura lumii și pe părerile lor.
ANDREEA2929A
Scris: Monday, May 23, 2022 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Lol m ați făcut sa rad. Așa e, la mine nu a scufundat o, am cerut expres și a respectat .
Ellena20
Scris: Monday, May 23, 2022 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Maria, poate o veni surioara sau fratiorul inainte sa ceara Irina ras

freya, asa fac bunicile in parc la mutre cand le zic ca nu e nevoie sa ii ofere chipsuri/ciocolata/bomboane lui Cezar ca el nu mananca asa ceva. Si ele imi dau replica "pai nu mananca pt ca nu ii dai, dar asa i-ar placea si lui" alcool
ANDREEA2929A
Scris: Monday, May 23, 2022 3:59 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Maria, poate o veni surioara sau fratiorul inainte sa ceara Irina ras

freya, asa fac bunicile in parc la mutre cand le zic ca nu e nevoie sa ii ofere chipsuri/ciocolata/bomboane lui Cezar ca el nu mananca asa ceva. Si ele imi dau replica "pai nu mananca pt ca nu ii dai, dar asa i-ar placea si lui" alcool

Așa îmi zice mie lumea la mâncare 🤦🏻‍♀️Sau ca noi v am dat și n ați avut nimic sunteți mari ai sănătoși .
Ellena20
Scris: Monday, May 23, 2022 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
ANDREEA2929A wrote:

Așa îmi zice mie lumea la mâncare 🤦🏻‍♀️Sau ca noi v am dat și n ați avut nimic sunteți mari ai sănătoși .

Exact, Andreea. Pe mine ma enerveaza doar cand replici de genul vin de la tata.
Ai mei fiind departe de noi, vorbim pe video cam de 3 ori pe saptamana, iar tata ii spune lui Cezar "ce prostii ti-a mai dat maicata sa mananci astazi?". Asa ma enerveaza ca am zis ca nici nu ii mai sun. El are impresia ca avocado, mango, broccoli sau budincile si sufleuri sunt prostii alcool La capitolul mancare, mereu vor fi controverse si nenumarate discutii.
MariaS
Scris: Monday, May 23, 2022 4:44 PM
Nivel

Elena, replici din astea aud și eu de la ai mei și înainte și de la socrii (acum iar nu mai vb și de data asta cred ca definitiv 🤬🤬🤬🤬?), ca să îi dăm ce mâncăm noi ca de aia nu mănâncă, dar culmea noi mâncăm ce mănâncă ea, dar na... ei știu ce-i mai bine, că au experiență 🙄
ANDREEA2929A
Scris: Monday, May 23, 2022 8:01 PM
Nivel

MariaS wrote:
Elena, replici din astea aud și eu de la ai mei și înainte și de la socrii (acum iar nu mai vb și de data asta cred ca definitiv 🤬🤬🤬🤬?), ca să îi dăm ce mâncăm noi ca de aia nu mănâncă, dar culmea noi mâncăm ce mănâncă ea, dar na... ei știu ce-i mai bine, că au experiență 🙄

Eu am început diferit și culmea e ca pediatra mea e de o vârsta cu ei și tot nu i bun.
O supraveghez la lactate, am introdus și cina cu brânzica și cartof sau cartof cu unt. Azi mi s a părut ca a avut mult reflux silențios. Nu mi dau seama dacă e de la Erupția dentară sau lactate.
Fetele ce regresie e acuma? E lipita maxim de mine adoarme greu ori 2 ori 3 somnuri ne face night party in fiecare seara. Și e maraita maxim.
Andreeax
Scris: Tuesday, May 24, 2022 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
ANDREEA2929A wrote:

Eu am început diferit și culmea e ca pediatra mea e de o vârsta cu ei și tot nu i bun.
O supraveghez la lactate, am introdus și cina cu brânzica și cartof sau cartof cu unt. Azi mi s a părut ca a avut mult reflux silențios. Nu mi dau seama dacă e de la Erupția dentară sau lactate.
Fetele ce regresie e acuma? E lipita maxim de mine adoarme greu ori 2 ori 3 somnuri ne face night party in fiecare seara. Și e maraita maxim.

Andreea,nu vreau sa te descurajez,bebeii sunt diferiți. Perioada asta a fost cea mai grea pt mine...regresie,salt mental,enspe mii de achiziții. Începuse sa se ridice de orice prindea prin casa,noaptea stăteam câte doua ore sa îl culc ,se ridica in fund cu ochii inchisi și se punea pe plâns dacă nu eram pe faza sa îl pun la orizontala și apuca sa se trezească...a fost și tranziția de la 3 la 2 somnuri pe care el a făcut-o extreeem de greu abia aproape de 10 luni când au început sa se potolească si lucrurile putin dar pana atunci am albit puțin 😐
Aleahim
Scris: Tuesday, May 24, 2022 8:45 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Andreeax wrote:

Andreea,nu vreau sa te descurajez,bebeii sunt diferiți. Perioada asta a fost cea mai grea pt mine...regresie,salt mental,enspe mii de achiziții. Începuse sa se ridice de orice prindea prin casa,noaptea stăteam câte doua ore sa îl culc ,se ridica in fund cu ochii inchisi și se punea pe plâns dacă nu eram pe faza sa îl pun la orizontala și apuca sa se trezească...a fost și tranziția de la 3 la 2 somnuri pe care el a făcut-o extreeem de greu abia aproape de 10 luni când au început sa se potolească si lucrurile putin dar pana atunci am albit puțin 😐

Exact asa a fost si la noi de pe la 8 luni pana la aproape 10, cand a trecut definitiv la 2 somnuri. Tot o zi cu 2 somnuri, 2-3 zile cu 3. Nu a fost deloc usoara tranzitia, dar nici nu am incercat sa o fortam. Am lasat-o in ritmul ei.
La noi fiecare salt s-a lasat cu probleme de somn, desi are cat de cat un program de somn si o rutina. Ma gandesc cu groaza ca vine regresia de 1 anBye2
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, May 24, 2022 9:06 AM
Nivel

Uf, da, cam așa e la noi, a mea încă nu se târăște ce sa se ridice…🤦🏻‍♀️🙈😂e un bebe mai puturos 😂dacă ii iese schema sa tragă la ea ce se poate nu sa se deplaseze ea. Cam așa ceva.
wannabemom
Scris: Wednesday, May 25, 2022 8:59 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Neata, fetelor!
Lyli, cum e baietelul tau? Mananca legume? Incepem si noi in cateva zile....mai exact de sambata cu morcovel...bounce
simmo
Scris: Thursday, May 26, 2022 7:47 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
Mamici, ma bag și eu ca musca în lapte Crazy

Ma ia capul când v-am citit cu mâncarea la copii și alte păreri. Eu le-as spune ca atât timp cât nu stau cu copilul când este bolnav și nu cunosc reacțiile/starile/problemele lui, pot sa se abțină de la comentarii suplimentare.

Și da, borșul poate accentua refluxul la copii asa micuți.
EllaMaria
Scris: Thursday, May 26, 2022 5:24 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Hello mamici cu pitici!
Bebeii voștri au avut vreodată bubițe in spate sub ceafa? Am observat ca i-au apărut vreo 5 micuțe, dupa ce transpirase un timpul somnului. Posibil sa fie de la caldura?
Astăzi a facut primi lui pași singur hearts
Va pun o poza cu figuristul meu Lol

https://ibb.co/3zXwLpr
MariaS
Scris: Friday, May 27, 2022 1:53 AM
Nivel

EllaMaria wrote:
Hello mamici cu pitici!
Bebeii voștri au avut vreodată bubițe in spate sub ceafa? Am observat ca i-au apărut vreo 5 micuțe, dupa ce transpirase un timpul somnului. Posibil sa fie de la caldura?
Astăzi a facut primi lui pași singur hearts
Va pun o poza cu figuristul meu Lol

https://ibb.co/3zXwLpr

Pupacios mic felicitări pt primii pași 🥰
E posibil sa fie de la transpirație sau poate o reacție alergică la ceva.
A mea mai face reacție alergice ușoare când nu ii pică ceva bine sau dacă schimb gelul de spălare.
EllaMaria
Scris: Friday, May 27, 2022 8:35 AM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
MariaS wrote:

Pupacios mic felicitări pt primii pași 🥰
E posibil sa fie de la transpirație sau poate o reacție alergică la ceva.
A mea mai face reacție alergice ușoare când nu ii pică ceva bine sau dacă schimb gelul de spălare.

Multumim 😘 probabil a fost ceva, acum nu le mai are, oricum mai urmăresc sa vedem.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.