Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1353
| Andreea să ști că nici fata mea nu are cercei, tot din "lasă că este timp". La fel ca și la tine și pe noi de bat la cap sa ii punem, ca și eu i-am avut de mică, că...., ca..., și am zis așa cum "e copilul nostru și noi decidem când ii punem cercei", de fiecare dată când se încearcă deschiderea subiectului aruncăm replica și gata se închide. Noi o sa îi punem cu pistolul, medicinali pt că așa îi indicat, indiferent de vârstă, altfel riști sa se infecteze urechea, după ce ii vindecată gaura poți pune ce metal dorești. Eu vreau sa ii pun mai mult din cauză că mulți o fac băiat 😡🤦. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Andreea, eu nu stiu sa iti raspund dpdv tehnic, dar presiunea celor din jur nu ar trebui sa fie un factor. Maria, stiu ca Irina era chiar maricica, pai al meu are tot 8 kg si ceva si e la marimea 80, toti de varsta lui sunt cu un cap mai inalti. Eh, o trece si perioada asta, important e ca el e sanatos si plin de energie |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Roser, ce baiat voinic!! Cand au crescut piticii nostri asa mult?? E bine ca papa laptic din sticluta, ii dau si eu mereu si cum simte ca e lapte, arunca sticla. Tu cum mai esti cu sarcina? Am mai pompat sa detensionez putin si e mai bine acum, am mai baut ceai de menta (am inteles ca menta scade productia de lapte).
Aleahim, vai ce fata mare!! si nazdravana
|
|
| freya, detensionez cu pompa o data pe zi, vad ca e mai bine. Lapte da, zilnic are preparate cu lapte. Ii place mult grisul cu lapte. Dimineata ii mai dau multicereale in lapte, fulgi de hrisca cu lapte, fulgi de ovaz cu lapte. Iaurt, branza etc. Chiar mananca bine lactate. O sa intreb si pediatrul daca e suficient. Eu oricum incerc zilnic cu sticluta cu lapte.
|
|

| Freya știu că voi erați mai micuți în gașca noastră, dar dacă nici voi sunteți mari și pofosi de ce ar fi copilul? Freya să ști că Ina a avut o perioadă în care a cam stagnat, s-a oprit la 10 kg și vreo 80 cm. Am măsurat-o săptămâna asta și avea aproape 86cm și un pic peste 10kg. Îl ști cumva pe Albert cu intoleranță la gluten? Cică ar inhiba creșterea intoleranța asta.
Elena să ști că și eu mă întreb, cum și când a crescut atâta, ca mai ieri eram toate stresate ca nu știam ce au, de ce nu mănâncă sau nu dorm, să nu zic de alaltăieri că eram toate cu emoțiile testului pozitiv. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Asta am zis și noi cu presiunea și mereu pe dam replica la toate astea însă sunt din ce in ce mai insistenți plus multe altele legate de mâncare. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Elena, chiar ma gandeam ieri că parcă nu demult eram toate la aspirante si acum ne mândrim aici cu piticii nostri, mi se pare ireal. Toti sunt asa frumosi și năzdrăvani, a meritat atata așteptare. Cu sarcina sunt foarte bine, daca nu mi-ar crește burta nu as stii ca sunt însărcinată. Inca mai pot cu Hugo, il iau în brațe (desi are vreo 10,5kg), il dau pe hinta, topogane, fug dupa el...
https://ibb.co/cwhBG7M
Andreea nu te stresa cu cerceii, nu intra zilele in sac. Eu la fetiță nu o sa ii pun cand va fi mica. Cand am fost cu Hugo sa ii taie frenul lingual asa m-am necajit si chirurgul m-a simtit si mi-a zis: stai liniștită ca nu il doare asa de tare, mai tare le dor pe fetițe pusul cerceilor cu pistolul. Mi s-a parut destul de groaznic si am zis că dacă vreodata o sa am fetiță o las pe ea sa decida daca si cand vrea cercei. Eu nu am avut, mi i-am pus pe la 16 ani cu pistol dar a durut ca naiba, nu atat pe moment cat 2-3 săptămâni după aceea, nu puteam dormi decât pe spate. Nu a fost deloc plăcut.
Freya, i-ai dat Cocculine lui Albert? Hugo deja de 2 ori a vomitat pe mașină, de atunci am evitat drumurile mai lungi de 5-10 minute. Dar in iunie vrem sa mergem o săptămână la munte, e la 4 ore cu mașina si deja imi fac gânduri. O sa ii dau Cocculine si o sa mergem la amiază cand el o sa doarmă dar tot o sa fie treaz o perioadă. Sper sa funcționeze... |
|

|
Apai asta e pb,Roser ,ca și ea doarme doar pe părți și acuma de la reflux așa s a obișnuit, rar se întoarce pe spate și foarte puțin doarme așa. Mai nou pe burta însă la fel nu sta mult ca nu vrea sa se întoarcă singura și o mai întorc eu in somn însă uneori o trezesc. Exact de asta ma temeam ca sigur doare. La cât a tras saraca cu ce a avut și Dinți și acuma masele și reflux care o ardea, nebuna sa fi fost sa o fi chinuit și cu cerceii. Lumea asta vede doar ,, frumusata” și atât nu se gândește ca poate am avut un motiv bine întemeiat. Dar na soacra mea nu știe dacă are numai băieți crede ca se pune tac pac. WOW deja 18w???? Mama ce trece timpul ❤️❤️❤️ |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Andreea nu stiu, dar eu in locul tău nu aș chinui-o acum cu asa ceva. Nu stiu oi fi eu mai nesimțită dar pe mine chiar nu ma interesează comentariile si parerile celorlalți cand e vorba de copilul meu. Nici nu ma sinchisesc sa le dau explicații, le spun doar ca asa am decis si punct. |
|

| Roser wrote:Andreea nu stiu, dar eu in locul tău nu aș chinui-o acum cu asa ceva. Nu stiu oi fi eu mai nesimțită dar pe mine chiar nu ma interesează comentariile si parerile celorlalți cand e vorba de copilul meu. Nici nu ma sinchisesc sa le dau explicații, le spun doar ca asa am decis si punct. Așa am zis și eu, dar de fiecare data avem aceeași discuție când vine. Deși tot le zic mai cu frumosul mai insistent , se fac ca nu aud. De asta zic, oi fi eu nebuna? Ah, ultima faza, sa i dau ciorba cu borș acru. Zic poftim? Pai știu ca ăla se da după 1 an și plus ca eu la refluxul ei ma și tem sincer. |
|
| Roser, esti super!! Iti prieste sarcina din plin.
Si ce imi place sa vad jucarii aruncate pe jos, mi se pare tare fain o casa plina de jucarii aruncate asa la intamplare 
Inseamna ca Cezar chiar e pufos, are 11.5 kg 
|
|
| Maria, nu stiu sa aiba, oricum rar ii dau gluten, o sa vad cum evolueaza Roser, i-am dat, coincidenta sau nu, de atunci nu a mai vomat, am facut cateva drumuri cam de 1h. Ii dizolv 2 pastilute in sticla cu apa si ii dau inainte de plecare si cand mai facem pauza pe drum. Daca mi s-a parut mai molesit am si oprit putin. El nu doarme absolut deloc in masina, la drum mai lung nu stiu ce om face Andreea, tu trebuie sa ignori, pt ca apoi vor veni altele, or sa ii dea dulciuri si mai stiu eu ce, copilul tau e cel mai important |
|

| Roser ești tare frumoasă, ma bucur ca te simti bine, dar wow, când a trecut timpul?! Ieri am fost la o terasă într-o livadă și au fost o grămadă de copilași, de la câteva săptămâni la adolescenți, fata mea prima data a mers la cărucioarele cu copilași mici și se uita asa atentă la ei 😅🥰, abia pe urmă a mers sa se joace cu cei de vârsta ei. Când o sa înceapă sa vb propoziții cred ca o sa zică numai " vreau surioară /frățior" 🤣🤣🤣 |
|
| Maria al meu numai la copii mai mari se duce, daca ii vede si catarandu-se prin copaci sau pe tobogane inalte e cucerit |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Andreea,personal,al2lea copil (dacă o sa fie) nu îl voi mai boteza iar in caz ca e fetița nu ii voi pune cercei,sa aleagă ea daa vrea sau ba. Eu de exemplu am găuri dar nu porți. Cât despre presiunea celor din jur .....@&&@&&!&&🤬😡&€88@99€3?:),€&;@ |
|
|