Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| freya, si noi suntem la fel. De o luna de cand au inceput incisivii laterali de jos de abia mai mananca. Acum au erupt si 2 premolari.
Uitati si poze fara plete
https://ibb.co/jM03h5J https://ibb.co/cCh2h4v
|
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
|
Cezar a trecut din stilul boem cu plete in cel de băiețel serios,matur și cu picioarele pe pământ 😁 Nu știu cum ai avut curajul sa îl tunzi,eu plâng doar dacă ma gândesc
Freya,sa treacă repede! 😘 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
|
Ce baiat mare e adorabil, Ellena ! Si mie mi-ar fi mila il tund, abia astept sa aiba mai mult par, sa i-l las lung... daca ar ramane si blond nu mai zic
Andreea |
|
| freya Si eu ziceam sa ii tin parul lung, sa ii fac codite, dar sotul a zis ca mai degraba facem o fata (doar o gluma, Cezar ne-a pus capac)
Andreea,nu era deloc egal parul lui, am zis sa il egalizam. Oricum, asa cuminte a stat la tuns Asa i-am zis si eu sotului, ca acum pare mai serios |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1288
| Andreea eu nu am apucat sa vad pozele, dar sunt convinsă ca sunt adorabile.
Elena, ai un alt băiețel,cu atitudine de băiat dur.
Freya, mulți pupici și sa treacă cât mai repede.
Săptămânile trecute au fost ca a le vostre acum Freya, somn agitat, multe treziri, țiți la greu, cred ca a avut și coșmaruri ca a plâns în somn 🥺. În pat cu noi 2 nu mai doarme, cel mult atipeste, dacă suntem doar eu cu ea doarme, sau ea cu tata-su, mai vine câteodată sa se încălzească și pe urmă pleacă 😅. Și noi avem mofturi la mâncare, cu greu o conving să mănânce, am văzut ca jos ii un pic roșie gingia, un canin da semne. Să iasă și caninii ăștia odată și să mai îmi trag și eu sufletul pana la 2ani când apar și măselele din spate. La noi din păcate se pare că doar reducând mesele de țiți reușim să mâncăm un pic mai mult de 3 linguri (la propriu) de mâncare. |
|
| Maria Ii place fetei sa aiba spatiul ei, lasa ca e bine si asa. Al meu doarme numai pe mine
Noi cred ca.. am reusit intarcarea. De 30h, titi a plecat pa-pa pentru ca noi nu mai avem atata nevoie de ea. Eu am vrut sa ii elimin doar masa de la somnul de pranz, insa am povestit aceleasi lucruri si seara si copilul pare ca a inteles. Au fost ceva proteste maxim 20 minute, insa fara plansete. Pare a fi o intarcare brusca, adica de atunci gata de tot cu titi, insa copilul a acceptat-o foarte bine. Ma asteptam sa trag mai mult cu intarcarea. Daca vedeam ca copilul sufera, renuntam treptat la mese, insa s-a adaptat repede acestei situatii. Iar astazi a si mancat mai bine. Sa vedem cum va fi si noaptea asta. |
|
| Elena ma bucur ca lucrurile au mers bine la voi.
Pt a mea, țiți ii desert după ce mănâncă mâncare sau pt somn, atâta timp cât mănâncă bine nu am treabă ca vrea și țiți. Ieri ne-a surprins, a mâncat singură singurică o masă copioasă cu furculița și una cu lingurița. |
|
| Ellena20 wrote:Maria Ii place fetei sa aiba spatiul ei, lasa ca e bine si asa. Al meu doarme numai pe mine Noi cred ca.. am reusit intarcarea. De 30h, titi a plecat pa-pa pentru ca noi nu mai avem atata nevoie de ea. Eu am vrut sa ii elimin doar masa de la somnul de pranz, insa am povestit aceleasi lucruri si seara si copilul pare ca a inteles. Au fost ceva proteste maxim 20 minute, insa fara plansete. Pare a fi o intarcare brusca, adica de atunci gata de tot cu titi, insa copilul a acceptat-o foarte bine. Ma asteptam sa trag mai mult cu intarcarea. Daca vedeam ca copilul sufera, renuntam treptat la mese, insa s-a adaptat repede acestei situatii. Iar astazi a si mancat mai bine. Sa vedem cum va fi si noaptea asta.
Wow, Ellena, si cum l-ai adormit ? Eu astept sa treaca perioada asta cu dintii, ca in mod normal ar suge doar la somn si ar fi mai usor... numai sa nu inceapa caninii |
|
| Wow, Maria, ce fata mare! Al meu tine lingura intr-o mana si mananca cu cealalta mana
freya, il adorm mangaiat si cantand un elefant se legana uneori pana la 40 de elefanti alteori la 10 ma opresc si incearca sa adoarma singur. Prima noapte a fost mai grea, azi-noapte a fost foarte bine. 2 treziri, una nici nu a zis nimic de titi, doar s-a urcat peste mine si a adormit asa, a doua oara tot zicea titi si am luat iar povestea de la capat. Nu ma asteptam sa reactioneze asa bine si sa ne iasa, ma temeam de acest capitol. Greu este si nu stiu ce voi face ca nu accepta alt tip de lapte, nici lapte praf nici altceva. Eu nu stiu ce sa fac cu durerile de sani. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Si Hugo e in proporție de 95% înțărcat. A fost un proces de aproximativ o lună si a fost mai simplu decât ma așteptam. De 2 săptămâni nu mai suge deloc noaptea, seara adoarme cu tati si apoi ma pun eu lângă el. Se mai trezeste noaptea dar nu caută sânul, adoarme singur la loc. Am avut si o noapte in care nu s-a trezit deloc (am notat-o in calendar, 17 mai ). Ziua adoarme in cărucior pe afară cu mama si apoi vine si il pune in pat. Ziua cand se plictisește si ma vede pe lângă el mai vine si mă trage de tricou, il las putin apoi ii zic "mami nu mai are lapte, numai sticluța are lapte" si atunci pleacă de la sân singur si își continuă joaca. Dinainte sa il ințarc el bea f bine lapte de vacă din sticluță. Dacă ii dau nu știu cât ar bea pe zi, incerc sa il limitez la 700 ml. Pe lângă lapte mănâncă 3 mese principale si o gustare. Mănâncă f bine si e foarte pofticios, trebuie sa ne ascundem de el dacă mâncăm chestii mai nesănătoase. De multe ori mănâncă singur si vrea doar cu tacâmurile noastre. Nu se pune nimic pe el ca se mișcă non-stop.
Ellena daca te dor sânii poate ar trebui sa mergi la Dr sa iti prescrie ceva pt oprirea lactației.
https://ibb.co/9rpkJRX https://ibb.co/4s0Zw3c https://ibb.co/qY08JGQ
|
|
| Ce mare e si Hugo al meu e tare micut, iar acum cu dintii astia mi-e ca va slabi si mai tare
Si mie mi-e tare teama de cum va fi cu intarcatul, desi el ziua nu cere deloc in vremuri normale (zilele astea a cerut pt ca nu a mancat mai nimic), altfel e alaptat doar inainte de somn si la trezirile de noapte. S-a trezit doar de 3-4 ori noaptea in ultima vreme, dar uneori a adormit f greu, l-am pus si in manduca, cred ca tot de la dinti Ellena, banuiesc ca mananca lapte in preparate sau diverse produse lactate, e suficient. Al meu refuza iaurtul si branza, mai mananca fulgi de ovaz / orez / gris cu lapte, iar lapte de vaca simplu nu a gustat inca. Tu cred ca poti sa pompezi cate putin, cat sa detensionezi, pana scade treptat lactatua, iar daca nu merge poti lua pastile. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Vai fetelor eu nu am timp nici sa mor Nu am crezut vreodata ca un copil de 11l poate fi asa energic. Nu sta nici macar o secunda locului, toata e julita, vanata, ca sa nu mai zic ca sapt de dupa Paste am ajuns cu ea la ortopedie cu mana sarita din cot, dinte-o cazatuea banala.Ne tine in priza mandra noastra. Vad ca va plangeti unele fete ca nu mananca picii. Eu nu stiu cum sa o opresc din mancat. Ar manca orice, oricand, oriunde. Chiar vb zilele trecute cu IoanaC ca mi-e frica pt greutatea ei. Pe cat de amarata a fost la nastere, pe atat de bulanoasa e acum. Va las niste poze cu the mother of dragons https://ibb.co/D4zXVt5 https://ibb.co/SR0NTnX https://ibb.co/Q6fn4js https://ibb.co/1GxQPyr |
|
| Woww Aleahim, chiar ca mare schimbare, e superba nazdravana voastra
Al meu sa zic ca s-a mai potolit un pic, sa nu cobesc, drept e ca stau cu frica in fiecare clipa, cum ma uit in alta parte dispare si nu stiu pe unde umbla, plus ca daca e plin de jucarii pe jos el calca pe ele ca tancul si cade. 3-4 h de fugarit pe afara zilnic ajuta. Cand ma mai intorc cu el acasa si vrea in brate, inevitabil se gaseste un pensionar cu celebra fraza "baiat mare si vrei in brate" imi vine sa ii zic sa alerge si el 2 ore incontinuu, sa vedem daca vrea in brate dupa aia |
|
| Wow fetelor, Hugo a crescut atât de mare 🥰, iar Aleahin și fetița ta e mare și tare "salbatica", ce-i drept și eu am emoții cu a mea ca ajung cu ea la urgențe. Freya să ști că și eu mă gândeam și îmi făceam mustrări de conștiință că îi micuță și slăbuță fata mea, dar defapt e fix cât trebuie. Nu știu ai voștri cum sunt, dar a mea are un apetit fantastic la mâncat pietre, zici ca ii crocodil 🤣🤣🤣 Astăzi ne-a șocat cât a mâncat, aproape ca nu a scăpat nimic ne gustat de ea și mancat mai ceva ca o moară 🤣🤣,imi e groază când o sa iasă pe partea cealaltă tot ce a mancat. Acum seara ne-am amuzat pe seama ei cum manca cu o poftă ieșită din comun o nectarină acră ca o lămâie și se mai și lingea pe degete după ce termina felia.
|
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| vai ce bebei frumosi aveți❤️ Pupici pt toți ! Fetelor am o dilema. Eu nu i am pus cercei fetei mele pt ca la maternitate n am avut cu mine, eu m am dus sa nasc, stresată și sa fie bebe bine nu m am gândit la cercei, eram prea îngrijorată de ale mele și de bebe sa fie bine sănătos și întreg. Apoi a urmat calvarul cu refluxul și dinții și nu m am îndurat sa o mai chinui și cu asta. Evident presiunea e din ce in ce mai mare de la cei din jur, îmi stau pe creier comentariile lor și insistentele și culmea sunt din familie. Sunt dintre voi care ați făcut mai târziu? Eu am zis ca am timp pana la 1 an, am deja cumpărați de la 2 sapt însă știu ca mai târziu e mai ușor de pus cu acel pistol și cu cei medicinali. Nu e pb sa cumpăr alții însă am emoții cu procedura și apoi cu închiderea găurii. Ea oricum doarme și acuma cu urechile pe dos încă mi e mila sa i mai fac și asta acum.
|
|
|