Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Monday, May 16, 2022 2:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Andreeax wrote:

Noi o avem deja in curte așa ca știm ce e in ea și cu ce se manaca 😁
Sunt in decathlon piscine micute pt bebei care nu necesita a fi umflate ci doar se pliază. Tac pac imediat ai pus-o și imediat ai strâns-o ❤️

Minunata idee mi ai dat. Trimit pe soț sa ia acuș nu mai găsim .
EllaMaria
Scris: Monday, May 16, 2022 9:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Mulțumesc fetelor, sper sa vina si la noi vremuri mai bune si nopți nopți liniștitehainoroc
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, May 17, 2022 6:10 AM
Nivel

EllaMaria wrote:
Mulțumesc fetelor, sper sa vina si la noi vremuri mai bune si nopți nopți liniștitehainoroc

Eu tot sper ca pana la 1 an e mai greu. Eu nu reușesc sa o fac sa pape din brațe motiv pentru care ne limitează plimbarea maxim. Dacă trebuie sa o duc pana in parc ma asigur ca mănâncă întâi și nu reușesc sa stau prea mult pt ca iar are program de supt. Dintr o ora nu înțeleg mai nimic🤦🏻‍♀️🙈
MariaS
Scris: Tuesday, May 17, 2022 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
ANDREEA2929A wrote:

Eu tot sper ca pana la 1 an e mai greu. Eu nu reușesc sa o fac sa pape din brațe motiv pentru care ne limitează plimbarea maxim. Dacă trebuie sa o duc pana in parc ma asigur ca mănâncă întâi și nu reușesc sa stau prea mult pt ca iar are program de supt. Dintr o ora nu înțeleg mai nimic🤦🏻‍♀️🙈

Încearcă acasă să îi dai și din alte poziții, sau dacă ai sistem încearcă sa ii dai când stă în sistem.
Ellena20
Scris: Tuesday, May 17, 2022 3:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Maria, am vazut intrebarea ta,insa mi-e tot mai greu sa stau pe telefon. Apuc sa va citesc, insa nu mai apuc sa raspund.
Cu cresa suntem ocupati 3 ore pe zi. A fost greu in prima saptamana (pt mine mai mult) insa s-a obisnuit si pare ca ii place, se joaca mult cu copiii. Desi 3 ore pe zi sunt libera, tot nu stiu cum sa imi organizez timpul si am o gramada pe cap.
Ieri si astazi nu l-am dus pt ca ii dau maselele si este foaaaarte, foaaarte nazdravan. De abia ma inteleg eu cu el. Sper ca maine sa fie mai bine si sa il pot duce.

Inca nu am luat nici un crocozaur de la cresa, inca ne mentinem bine, dar oricum.. tot incepatori suntem.
Pt inceput, suntem multumiti.

De cand a venit caldura, ii place sa stea in burtica goala prin casa, trage singur de tricou pana si-l da jos Lol

Pupici la toti piticii!

Ellena20
Scris: Tuesday, May 17, 2022 3:33 PM
Nivel

Andreea, ce fain sta Ares in piscina coeur

Ella, Cezar nici pana acum nu a legat o noapte intreaga 100%. Deci.. inca sper Lol
Cu apa am incercat si eu, insa uneori imi arunca sticla cu apa si incepe cu nervii, doar sanul il calmeaza alcool
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, May 17, 2022 6:57 PM
Nivel

MariaS wrote:

Încearcă acasă să îi dai și din alte poziții, sau dacă ai sistem încearcă sa ii dai când stă în sistem.

Am încercat afara pe balansoar, din brațe nu vrea neam, iar la sistem l a depășit are 9kg si undeva la 74-75cm și altul nu are sens sa mai iau ce am văzut sunt destul de scumpe și ei ii place deja in căruț .eu cred ca are legătura cu poziția de mică nu a vrut așa. Ce sa va mai povestesc ca are o păturica pe care o tine la fata, nas, cap in mâini și fără ea nu mănâncă încerc de mult sa i o schimb cu ceva subțire gen pelincuta și degeaba fără aia rar mănâncă. Asta e de la 4 luni de când cu refuzul după vaccin. In sistem nu ma ajuta titicurile dacă as fi avut și eu mici probabil și asta e pb🤦🏻‍♀️🙈 de locul unde sunt😂🙈sper ca m am exprimat corect. Atât ce am reușit sa i dau invers de la ăla care nu prea îl vrea.🙈 acrobații cu dansa numai sa pape.
MariaS
Scris: Wednesday, May 18, 2022 11:59 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Am încercat afara pe balansoar, din brațe nu vrea neam, iar la sistem l a depășit are 9kg si undeva la 74-75cm și altul nu are sens sa mai iau ce am văzut sunt destul de scumpe și ei ii place deja in căruț .eu cred ca are legătura cu poziția de mică nu a vrut așa. Ce sa va mai povestesc ca are o păturica pe care o tine la fata, nas, cap in mâini și fără ea nu mănâncă încerc de mult sa i o schimb cu ceva subțire gen pelincuta și degeaba fără aia rar mănâncă. Asta e de la 4 luni de când cu refuzul după vaccin. In sistem nu ma ajuta titicurile dacă as fi avut și eu mici probabil și asta e pb🤦🏻‍♀️🙈 de locul unde sunt😂🙈sper ca m am exprimat corect. Atât ce am reușit sa i dau invers de la ăla care nu prea îl vrea.🙈 acrobații cu dansa numai sa pape.

Și eu sânii mari, dar de când sta bine în fundulet o țin pe picior și își ea sânul, dar la fel cu dansul, într-o veșnică mișcare cât mănâncă. Nu îți imagina că am reușit din prima.
Noi am fost mari fani sistem pana la 1 an și peste tot unde mergeam era în sistem și atunci masa de țiți tot acolo era, de multe ori adormea la țiți în sistem. Ea oricum de la bun început nu a mâncat în poziția clasică de alăptare,a trebuit sa stea în poziția "mingii de rugby" fix din cauza sânilor și a abdomenului meu bombat.
Când eram acasă nu manca decât culcată pe pat, deci cu timp și răbdare schimbi poziția.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, May 18, 2022 1:12 PM
Nivel

MariaS wrote:

Și eu sânii mari, dar de când sta bine în fundulet o țin pe picior și își ea sânul, dar la fel cu dansul, într-o veșnică mișcare cât mănâncă. Nu îți imagina că am reușit din prima.
Noi am fost mari fani sistem pana la 1 an și peste tot unde mergeam era în sistem și atunci masa de țiți tot acolo era, de multe ori adormea la țiți în sistem. Ea oricum de la bun început nu a mâncat în poziția clasică de alăptare,a trebuit sa stea în poziția "mingii de rugby" fix din cauza sânilor și a abdomenului meu bombat.
Când eram acasă nu manca decât culcată pe pat, deci cu timp și răbdare schimbi poziția.

Exact așa e la noi fix cum zici, eu burtica nu mai am însă tot nu sta vrea tot pe pat. Sper sa reușesc asta in funduleț mi se pare ok și cred ca i ar fi comod așa. Saru pt idee.
MariaS
Scris: Wednesday, May 18, 2022 1:48 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Exact așa e la noi fix cum zici, eu burtica nu mai am însă tot nu sta vrea tot pe pat. Sper sa reușesc asta in funduleț mi se pare ok și cred ca i ar fi comod așa. Saru pt idee.

Răbdare atunci, sigur va veni ziua când te va surprinde.
Și eu aveam groază când trebuia să ies cu ea și nu aveam sistemul sa ii dau să pape. Oricum cel mai mult ii plăcea în mașină, ca stătea pe picior și se sprijinea de ușa și se uita pe geam 😅
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, May 18, 2022 3:01 PM
Nivel

MariaS wrote:

Răbdare atunci, sigur va veni ziua când te va surprinde.
Și eu aveam groază când trebuia să ies cu ea și nu aveam sistemul sa ii dau să pape. Oricum cel mai mult ii plăcea în mașină, ca stătea pe picior și se sprijinea de ușa și se uita pe geam 😅

Waa când ajung și eu asa🙈sunt terorizată cu faza asta
Andreeax
Scris: Thursday, May 19, 2022 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ellena20
Scris: Thursday, May 19, 2022 12:08 PM
Nivel

Andreea, sunteti superbi! coeur
Doamne, ce par frumos are Ares! love
Eu l-am tuns pe Cezar si asa mi-e drag cand ma uit la pozele cu el cu parul mare ras
Andreeax
Scris: Thursday, May 19, 2022 5:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Ellena20 wrote:
Andreea, sunteti superbi! coeur
Doamne, ce par frumos are Ares! love
Eu l-am tuns pe Cezar si asa mi-e drag cand ma uit la pozele cu el cu parul mare ras

Am prins și eu niște poze cu Cezar și i-am văzut podoaba ❤️ Nu vreau sa tund nimic mult timp,am sa aștept sa decidă el dacă îl vrea jos sau nu. 😁Lol

Freya,cum mai sunteți?
Aleahim?
Zee?
freya1
Scris: Thursday, May 19, 2022 5:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Andreea coeur tare frumosi sunteti, si eu ii admir parul lui Ares, ca aici nu prea avem
Pe fuga toata ziua, m-au innebunit niste dinti de cand ii astept, dintele 7 e un premolar de sus banghead dintele 8 incisiv lateral de jos si asteptam si perechile lor... cu multe mofturi la mancare si somn prost
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.