Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Saturday, May 14, 2022 8:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
La multi ani, Ares! coeur
Sa cresti mare si sanatos si sa ii mai dai si lui mami cate o pauza din cand in cand.
Asteptam poze, Andreea ras
MariaS
Scris: Saturday, May 14, 2022 11:39 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Elena, cum e cu Cezar la creșă?
Andreeax
Scris: Sunday, May 15, 2022 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Va mulțumesc frumos! 🤗
Nu prea am ce sa va spun,nu prea am ce sa va arat...ceea ce trebuia sa fie super special pt noi au distrus altii.
Long story short,va dau doar un exemplu și apoi va las sa va imaginați restul. Au foat chemați toți vecii,toate ii spuneau copilului "mami,hai la mami" iar la tăviță ,pe filmare nu prea îți dai seama care e mama copilului ,s-au băgat efectiv peste mine și ii spuneau copilului "mami,mamai" 🤬 Horror,frustrant!
Avem marți ședința foto,sper sa fie aia ziua noastră🥺

L.E. A luat polonicicul și grebla de pe tăviță 😎
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, May 15, 2022 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Andreeax wrote:
Va mulțumesc frumos! 🤗
Nu prea am ce sa va spun,nu prea am ce sa va arat...ceea ce trebuia sa fie super special pt noi au distrus altii.
Long story short,va dau doar un exemplu și apoi va las sa va imaginați restul. Au foat chemați toți vecii,toate ii spuneau copilului "mami,hai la mami" iar la tăviță ,pe filmare nu prea îți dai seama care e mama copilului ,s-au băgat efectiv peste mine și ii spuneau copilului "mami,mamai" 🤬 Horror,frustrant!
Avem marți ședința foto,sper sa fie aia ziua noastră🥺

L.E. A luat polonicicul și grebla de pe tăviță 😎

La mulți ani!
🙈trece și asta mami, așteptam poze de la sedinta.

Ella ce frumoși sunteți 🥰
Noi am trecut la 2 somnuri și in sfârșit doarme noaptea mai mult, chiar dacă avem 3,4 treziri pt Titi nu știu ori măselele ori ca a fost extrem de cald, in rest și ziua doarme mai bine dar foarte greu se da pusă la somn. O fi vreo regresie care a început devreme sau se adaptează la noul program.
E vesela in rest, vorbăreață maxim și cuminte. S au mai liniștit și la noi apele.
https://ibb.co/6nSWNhq
https://ibb.co/YLfm6S7
wannabemom
Scris: Sunday, May 15, 2022 12:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
ANDREEA2929A wrote:

La mulți ani!

Noi am trecut la 2 somnuri și in sfârșit doarme noaptea mai mult, chiar dacă avem 3,4 treziri pt Titi nu știu ori măselele ori ca a fost extrem de cald, in rest și ziua doarme mai bine dar foarte greu se da pusă la somn. O fi vreo regresie care a început devreme sau se adaptează la noul program.
E vesela in rest, vorbăreață maxim și cuminte. S au mai liniștit și la noi apele.

Scumpete mica, ce bine ii sta cu fundita Love
EllaMaria
Scris: Sunday, May 15, 2022 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
ANDREEA2929A wrote:

La mulți ani!

Multumim🥰 Dar și gălușca ta se cere iubită de toți, e o frumoasă!
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, May 15, 2022 1:52 PM
Nivel

iloveyou mulțumesc fetelor!
Andreeax
Scris: Sunday, May 15, 2022 4:27 PM
Nivel

ANDREEA2929A
Scris: Monday, May 16, 2022 7:03 AM
Nivel

EllaMaria
Scris: Monday, May 16, 2022 8:18 AM
Nivel

EllaMaria
Scris: Monday, May 16, 2022 8:25 AM
Nivel

Dați-mi va rog un sfat! In ultima vreme are cam 3,4 treziri sau mai bine zis foieli pe noapte, doar că readoarme doar dacă ii dau sân. Degeaba il mângâi, il iau langa mine, fara sân nu adoarme. Cum ați reușit să schimbați asocierea asta? Nu neapărat că e atat de deranjant, dar e frustrant că încă nu a legat o noapte, niciodată.

L.e: Oli inca mai are zile, multe, in care are 3 somnuri. Ce-i drept mai nou se trezeste la 6 in condițiile in care seara adoarme la 9. Asta înseamnă 9 ore pe noapte, ceea ce mi se pare puțin! Să aștept sa facă el trecerea la 2 somnuri sau sa il ajut si eu? Ma gândesc ca daca trece la 2 somnuri, o sa doarmă mai multe ore noaptea.
ANDREEA2929A
Scris: Monday, May 16, 2022 8:37 AM
Nivel

EllaMaria wrote:
Dați-mi va rog un sfat! In ultima vreme are cam 3,4 treziri sau mai bine zis foieli pe noapte, doar că readoarme doar dacă ii dau sân. Degeaba il mângâi, il iau langa mine, fara sân nu adoarme. Cum ați reușit să schimbați asocierea asta? Nu neapărat că e atat de deranjant, dar e frustrant că încă nu a legat o noapte, niciodată.

L.e: Oli inca mai are zile, multe, in care are 3 somnuri. Ce-i drept mai nou se trezeste la 6 in condițiile in care seara adoarme la 9. Asta înseamnă 9 ore pe noapte, ceea ce mi se pare puțin! Să aștept sa facă el trecerea la 2 somnuri sau sa il ajut si eu? Ma gândesc ca daca trece la 2 somnuri, o sa doarmă mai multe ore noaptea.

Da Ela așa făcea și a mea și tot des însă abia după 3,4 nopți și zile cu 2 somnuri aseară a legat câte 4 ore. Și culmea seara are pv de 4 ore jumate. Ea voia de mult sa renunțe și dacă nu o ajutam aveam bâlci , la mine ajunsese sa doarmă 7h de noapte și se trezea la 4-5 și nu voia sa adoarma
Andreeax
Scris: Monday, May 16, 2022 9:30 AM
Nivel

EllaMaria wrote:

Ella,nici nu știu ce sa te sfătuiesc! La noi trecerea la doua somnuri a foat in jur de 10 luni. Și acum are somnuri scurte uneori pe timp de zi si teoretic ar mai putea trage un al3lea nap de juma de ora dar aleg sa trag puțin de el si sa îl culc mai devreme seara. Noaptea nu are cine știe ce treziri ci așa cum zici tu,foieli dar se linisteste la san ...eu nu ma mai stresez,îl trag la san și îmi văd de somn in continuare. Avem și nopți exemplare cu o singura trezire spre dinineata ca ii e fomica . Ce am observat,după o noapte de foieli mai intense,a2a zi e mai mergător 🤣are skill-uri noi,poate e și la voi din cauza vreunui salt mental/puseu/regresie. Trecerea de la 3 la 2 somnuri a fost una extrem de grea pt el și implicit pt mine.
MariaS
Scris: Monday, May 16, 2022 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Andreea îmi imaginez ce a fost în mintea și sufletul tău la ziua celui mic. Am observat că cei învârstă au tendința sa zică *hai la mami" sau să pună mana pe mânuțe, am mare noroc că a mea își trage mana dacă cumva cineva străin o atinge pe mână.
Distracție mare la piscină.

Ella nu știu ce sfat să îți dau dar îți zic cum am făcut eu.
Când Ina se foia noaptea de cele mai multe ori o făcea pt că îi era sete, așa că am început să îi dau apă, uneori după ce bea apă se culcă la loc, alte ori vrea și țiți, sau mai nou sa se încălzească, dormind singură în pătuț se dezveleste și când da frigul vine lângă mine stă cât stă și pleacă la ea în pătuț 😅.
Cu scoaterea unui somn trebuie să fie din partea lui iar tu sa îl ajuți.
A mea ca să o pot culca mai devreme (23-23:30) ar trebui să aibă un somn de noapte de 8h maxim și peste zi un somn de 1:30h maxim 2h.
Al tău ca doarme 9h noaptea zic ca ii bine, în 24h cam 12-13h maxim de somn, ce depășește îi problemă, cel puți bună la noi.
Andreeax
Scris: Monday, May 16, 2022 11:17 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Vai ce frumos🥰 eu încă ma tem sa o duc la piscina dacă se încălzește poate iau ceva acasa de bălăcit, cum stam la curte chiar dacă e micuț spațiul.

Noi o avem deja in curte așa ca știm ce e in ea și cu ce se manaca 😁
Sunt in decathlon piscine micute pt bebei care nu necesita a fi umflate ci doar se pliază. Tac pac imediat ai pus-o și imediat ai strâns-o ❤️
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.