Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Thursday, May 5, 2022 9:17 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
EllaMaria wrote:
Vai fetelor, soacra mea ar da orice sa stea puțin cu piticul... Stam in aceasi curte, dar de abia dacă o las sa il vada. Ea e o soacra bună, eu îs o nora reaLol Chiar am o problema, sunt geloasa daca il vad cu ea.Crazy

Elena, o sa vezi când începe să meargă îl vei lasă că nu o ai atâta energie să alergi toată ziua după el și sa mai faci și treabă pe acasă 😁
Andreeax
Scris: Thursday, May 5, 2022 9:21 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
EllaMaria wrote:
Vai fetelor, soacra mea ar da orice sa stea puțin cu piticul... Stam in aceasi curte, dar de abia dacă o las sa il vada. Ea e o soacra bună, eu îs o nora reaLol Chiar am o problema, sunt geloasa daca il vad cu ea.Crazy

Hhaaahhaaahohot Buai,același feeling îl am și eu și asta pt ca DOAR eu ma ocup de copil și NIMENI altcineva nu sta cu el ,iar in cele 5 minute din joi in paste cand are chef de copil ma enervează ca rade mai mult cu ea decât cu mine. ȘTIU ca sunt nebuna dar asta simt 🙄
Lyli
Scris: Thursday, May 5, 2022 9:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Buna fetele ! Sa terminat si la noi cu nebunia l-am botezat pe bebe si ne-am ales si cu o raceala zdravana , nu a facut febra insa tuseste si are mucisori , a fost exact cum va povestea ca sper sa nu fie copilasi peste el am stat numai stresata ... dar asta este.. i sa dereglat putin somnul ziua abea mai doarme , si bine inteles a inceput sa se rostogoleasca e mereu agitat daca pana acum aveam timp de cate o cafea cand il lasam pe salteluta de activitati acum e numai pe langa ea si cred ca incep si dintisorii , oeri am fost la medicul de familie pt ca e foarte matait si nu are nimic inclusiv raceala e pe sfarsite deci cred ca dintii il deranjaza
wannabemom
Scris: Thursday, May 5, 2022 11:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Lyli wrote:
Buna fetele ! Sa terminat si la noi cu nebunia l-am botezat pe bebe si ne-am ales si cu o raceala zdravana , nu a facut febra insa tuseste si are mucisori , a fost exact cum va povestea ca sper sa nu fie copilasi peste el am stat numai stresata ... dar asta este.. i sa dereglat putin somnul ziua abea mai doarme , si bine inteles a inceput sa se rostogoleasca e mereu agitat daca pana acum aveam timp de cate o cafea cand il lasam pe salteluta de activitati acum e numai pe langa ea si cred ca incep si dintisorii , oeri am fost la medicul de familie pt ca e foarte matait si nu are nimic inclusiv raceala e pe sfarsite deci cred ca dintii il deranjaza

Buna!
Ce frumos, si noi mergem poimaine sa il botezam pe micut hearts
Sper sa ii treaca repede raceala
Suntem fix in aceeasi situatie.. formula de lapte anti reflux il ajuta la reflux dar de plans in fiecare zi....si agitatie... mai ales seara cu vreo 2 ore inainte de somn...nu scapam..
E la fel si la noi, ziua rar mai doarme...dar sunt seri cand doarme si 8-10 ore continuu, fara sa se trezeasca sa vrea sa manance.
In vreo 10 zile mergem la vizita de 5 luni la pediatra si o sa discutam de diversificare si poate se mai schimba ceva...
Lyli
Scris: Thursday, May 5, 2022 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
wannabemom wrote:

Buna!
Ce frumos, si noi mergem poimaine sa il botezam pe micut hearts
Sper sa ii treaca repede raceala
Suntem fix in aceeasi situatie.. formula de lapte anti reflux il ajuta la reflux dar de plans in fiecare zi....si agitatie... mai ales seara cu vreo 2 ore inainte de somn...nu scapam..
E la fel si la noi, ziua rar mai doarme...dar sunt seri cand doarme si 8-10 ore continuu, fara sa se trezeasca sa vrea sa manance.
In vreo 10 zile mergem la vizita de 5 luni la pediatra si o sa discutam de diversificare si poate se mai schimba ceva...

La noi noaptea e vis de la 2 luni doarme de la ora 9, 10 pana la 6 sau 7 dim inca e ok ziua e mereu problema ori doarme numai cate 20 de min ori rar 1 ora 2 si apoi abea mai reisesc sa ma inteleg cu el , noi diversificarea am inceputo e totul ok papa deja morcovel telina radacina de patrunjel pastarnac dovlecel saptamana asta urmeaza cartoful , am primit o schema de diversificare de la 4 la 6 luni dar nu stiu sa o atasez o am in format pdf, vei primi sigur de la pediatru
MariaS
Scris: Friday, May 6, 2022 12:30 AM
Nivel

Fetele cu copilași măricei, cât stați cu ei afară?
Eu ies de 2 sau 3 ori pe zi și stăm cam 2h la prânz și după amiaza minim 3-4h și tot după 12-1 se culcă 🙄.

Am constatat ca la degetul mare de la un picior face bătătură, din ce cauză oare?
ANDREEA2929A
Scris: Friday, May 6, 2022 7:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
MariaS wrote:
Fetele cu copilași măricei, cât stați cu ei afară?
Eu ies de 2 sau 3 ori pe zi și stăm cam 2h la prânz și după amiaza minim 3-4h și tot după 12-1 se culcă 🙄.

Am constatat ca la degetul mare de la un picior face bătătură, din ce cauză oare?

Poate papucelul și clar poziția degetului, uite a mea la un picior îl scoate și deși nu merge singurii care ii stăteau erau aia pt primii pași de la ddstep, acum văd ca ii scoate și pe aia. Încă mai merg ciupicii la noi din fericire,dar e jale ce face cu degetele numai in sus le tine.
freya1
Scris: Friday, May 6, 2022 7:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, 3-4h in total, cam 2 reprize de cate 1h30 stam afara, dimineata si dupa somn
Andreeax
Scris: Friday, May 6, 2022 9:10 AM
Nivel

Eu in 90% din zile intru in casa când manaca și trebuie sa doarmă ,in rest suntem in curte,dam ture de cartier cu căruciorul sau plecați cu treaba. Eu i-am luat încălțări de la dodo,sunt alte branduri mai bune cu care v-ați înțeles mai bine?
MariaS
Scris: Friday, May 6, 2022 9:48 AM
Nivel

Andreea să ști că și noi tot cam așa, se trezește o schimb mănâncă și afară, intram în casă inainte de somn, se trezește și la fel mănâncă și afară, intram în casă de cele mai multe ori când se întunecă,mai mănâncă ceva și se face ca ii e somn, dacă o pui în pat nu se culcă, o lași de capul ei și după 2h se smiorcaie ca ii somn...

Papucei am avut pe comandă de la ennab shoes, i-au rămas mici, dar i-am dat deja comandă pt încă o pereche,prin curte poartă "crocși 😅" ca îs decupați, dar oricum trebuie să îi mai iau o pereche de papucei de scandal și uzat prin curte.
Cu aia pe comandă nu a avut treabă să facă bătătură sau ceva, tare îmi e că de la crocși i s-a făcut, că bunicii ii dau șosetă și aia în picioare prin casă is fixși fără șosetă deci...le-am tot zis sa o lase în pace doar cu șosete în casă, dar nu și nu, ca răcește, ca nu-i bine... 🙄
Andreeax
Scris: Friday, May 6, 2022 9:58 AM
Nivel

MariaS wrote:
Andreea să ști că și noi tot cam așa, se trezește o schimb mănâncă și afară, intram în casă inainte de somn, se trezește și la fel mănâncă și afară, intram în casă de cele mai multe ori când se întunecă,mai mănâncă ceva și se face ca ii e somn, dacă o pui în pat nu se culcă, o lași de capul ei și după 2h se smiorcaie ca ii somn...

Papucei am avut pe comandă de la ennab shoes, i-au rămas mici, dar i-am dat deja comandă pt încă o pereche,prin curte poartă "crocși 😅" ca îs decupați, dar oricum trebuie să îi mai iau o pereche de papucei de scandal și uzat prin curte.
Cu aia pe comandă nu a avut treabă să facă bătătură sau ceva, tare îmi e că de la crocși i s-a făcut, că bunicii ii dau șosetă și aia în picioare prin casă is fixși fără șosetă deci...le-am tot zis sa o lase în pace doar cu șosete în casă, dar nu și nu, ca răcește, ca nu-i bine... 🙄

Nici eu nu știu in ce fel sa mai explic partea cu șosetele in casa sau multe alte chestii care oricum consider ca nu privește pe nimeni cu procedez și părerile ar trb sa le bage in dos.
Asta e micul spiderman care doarme ca un îngeraș. Doar când doarme sta și el într-un singur loc 🤣🤣🤣

https://ibb.co/P9tZB9t
https://ibb.co/swbQSmM
https://ibb.co/3mcHmgK
https://ibb.co/Sn3fWFW
https://ibb.co/gr1Yvj7
https://ibb.co/hcM6K2H
https://ibb.co/x63qcCr
Mihaelaalin
Scris: Friday, May 6, 2022 11:27 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Buna mamici,am reușit și noi sa facem ultimul vaccin ror.ce reacții adverse au avut pui voștri in afara de febra?
freya1
Scris: Friday, May 6, 2022 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Mihaelaalin wrote:
Buna mamici,am reușit și noi sa facem ultimul vaccin ror.ce reacții adverse au avut pui voștri in afara de febra?

La 9 zile dupa vaccin febra mare si diaree timp de 24h, dupa care a fost slabit si obosit cateva zile, a dormit mai mult, nu a avut pofta de mancare
La 7-14 zile dupa apar efectele secundare

Maria, si eu zic ca sunt mici papuceii
De la Primigi si Bibi vad ca ii vin bine piticului meu, vreau si sandale sa ii iau

Andreea coeur e adorabil, recunosc modelul Lol sa stii ca in parc cand mergem chiar ii place Spiderman, se urca (si) pe el Lol
Mihaelaalin
Scris: Friday, May 6, 2022 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
freya1 wrote:

La 9 zile dupa vaccin febra mare si diaree timp de 24h, dupa care a fost slabit si obosit cateva zile, a dormit mai mult, nu a avut pofta de mancare
La 7-14 zile dupa apar efectele secundare

Maria, si eu zic ca sunt mici papuceii
De la Primigi si Bibi vad ca ii vin bine piticului meu, vreau si sandale sa ii iau

Andreea coeur e adorabil, recunosc modelul Lol sa stii ca in parc cand mergem chiar ii place Spiderman, se urca (si) pe el Lol

Mulțumesc sper sa fie bine,cu mâncarea și așa el nu se omoară doar cu Titi nici nu știu de unde mai iese atâta lapte la cât suge🙈😅😅
MariaS
Scris: Friday, May 6, 2022 1:05 PM
Nivel

Andreea, am și eu modelul acela, varianta feminină.

Mihaela sa ști ca la noi nu au fost reacție adverse, niște ușoare mârâieli în rest nimic, fără febră sau altceva.

O să mai caut și eu papucei pt vară, mulțumesc pentru răspunsuri.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.