Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Saturday, December 4, 2021 7:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Elena eu ii dat din cană 360 sau cu cioc sau biberon ce vine la mână, îs împrăștiate peste tot prin cameră. Eu de mica de când era exclusiv țiți am "învățăt-o" să bea la 1h lapte/apa. Când nu cere îi dau eu,inițial refuză dar daca vede că insist bea 2-3guri. De aia și atâtea mese,o masa durează cam 2-3-4 min.
Ellena20
Scris: Saturday, December 4, 2021 7:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Asa am zis si eu sa ii pun prin camera in mai multe sticlute sa le vada peste tot, poate poate o fi curios sa bea Lol
El cand nu vrea san si insist eu, ma musca. Asa ca ii dau doar cand vrea el sau cand ii e somn (din ultimul timp doar cand ii e somn mai vrea laptic). Cred ca ne apropiem de intarcare uff
freya1
Scris: Saturday, December 4, 2021 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Wow, Ellena, asa visam si eu dar, dimpotriva, piticul meu a inceput sa ma traga de tricou random pe parcursul zilei (inainte ii dadeam la culcare si la trezire, la fiecare somn, plus la cele 100 de treziri de noapte). Si nu prea cred ca e de foame, oricum face asta si cand il pun in scaunul de masa si atunci ii dau mancare si abia apoi lapte daca mai vrea.
Nici el nu prea mai bea apa, mai nou ia 2-3 guri, apoi baga mana in pahar si testeaza apa Lol sau lingurita si amesteca cu ea, daca mai are bucati de mancare le pune si pe ele in apa... ii dau si din sticla pt copii, dar tot asa, tine in gura si o scuipa, se joaca mai mult.
Andreeax
Scris: Saturday, December 4, 2021 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Eu i-am luat din jumbo cu 5 lei o cana cu cioc. Nu știu daca ii place apa atât de mult sau cana pt ca numai cu ea in gura ar sta și nici lăpticul pe care i-l las când plec de acasă tot cu cana aia îl bea,nu mai vrea biberonul pe care il acceptase cu greu in putinele dati când nu eram eu acasa...orice trebuie sa bea in afara de san,din acea cana la 5 lei bea...am zis ca ii voi mai lua sa nu stau sa spal la ea atat de des Lol
L.E Intr-o săptămâna a luat 200g coeur
MariaS
Scris: Saturday, December 4, 2021 9:25 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Elena nu cred că îi aproape de înțărcare , poate îi doar o fază,plus că oricum va vrea țiți când adoarme, când va adormi fără țiți atunci te poți gândi la înțărcat😁

Andreea ce bine a luat 🥰 sa crească mare !
Ellena20
Scris: Saturday, December 4, 2021 9:25 PM
Nivel

Le place lor la san, nu neaparat de foame.
Pe de o parte, ma bucur ca si-a rarit mesele de laptic asa pt ca oricum de la 1 an voiam sa il intarc.
Asa face si Cezar cu apa, freya Lol daca ii dau din pahar de silicon, baga mainile in pahar, daca ii dau din cana cu cioc, trage putin apoi da apa afara sau roade la ciocul ala Lol

Andreea, am incercat o gramada de cani si de 5 lei si de 50 de lei. Aceeasi reactie. La inceput si lui ii placea mult apa, dar acum mai mult se joaca. Felicitari! Inseamna ca papa bine si diversificarea merge asa cum trebuie coeur
Roser
Scris: Saturday, December 4, 2021 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Nici noi nu ne înțelegem bine cu apa. Niciodata nu cere, ii mai dau eu cand mănâncă dar abia o bea. Probabil nu ii este sete ca e tot la țiti ca si Irina :)

Andreea, eu ii dau iaurt grecesc, incerc sa iau bio si fara zahar adăugat, dar de multe ori nu gasesc bio si ii iau normal (oikos de la danone). Nu ii dau mult ca aici mi-au spus sa nu ii dau iaurt și brânză pana pe la 9-10 luni că împiedică absorbția fierului. Dar eu i-am dat așa cate putin ca ii place.

Si noi am facut in seara asta bradul. Nici nu l-a bagat în seamă. Sa vedem mâine :)
Roser
Scris: Saturday, December 4, 2021 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Ce scump e Ianis coeur
Si bradul e foarte frumos, noi demult nu am mai avut brad natural.
Mihaelaalin
Scris: Sunday, December 5, 2021 8:24 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna dimineața,mi-a cumpărat soțul mai multe ciuperci și mănâncă decât eu ai denis se poate ca pe restu sa le congelez mai sunt bune după decongelare?
freya1
Scris: Sunday, December 5, 2021 8:38 AM
Nivel

Am uitat sa zic de bradul lui Zee, foarte frumos si Ianis un scumpcoeur noi cred ca il facem mai aproape de craciun
Mihaela, da, nu vad de ce nu s-ar congela, ca doar gasesti ciuperci congelate si la magazin
Zee
Scris: Sunday, December 5, 2021 10:45 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Multumim fetelor ❤
Roser, chiar am vrut sa te intreb cum a reactionat Hugo. Asa mi-a scris si o prietena ca nu are nicio treaba cu bradul. Inseamna ca o sa iti reziste mult si bine.
Mihaelaalin
Scris: Sunday, December 5, 2021 11:28 AM
Nivel

Am crezut ca atunci când o sa le scot o sa se înnegrească😁🤦‍♀️
Mihaelaalin
Scris: Sunday, December 5, 2021 7:25 PM
Nivel

Voi cu ce măsurați talpa la bebei?trebuie sa ii cumpăr ghetuțe de iarna dar nu știu cum sa le cumpăr după net îmi e frica sa nu fie Ba mici Ba mari🤦‍♀️Am probat ceva ghetuțe in magazin așa le fuga dar erau mici și erau nr 22
freya1
Scris: Sunday, December 5, 2021 8:17 PM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Voi cu ce măsurați talpa la bebei?trebuie sa ii cumpăr ghetuțe de iarna dar nu știu cum sa le cumpăr după net îmi e frica sa nu fie Ba mici Ba mari🤦‍♀️Am probat ceva ghetuțe in magazin așa le fuga dar erau mici și erau nr 22

Trasezi conturul pe o coala de hartie si masori cu rigla sau metrul de croitorie

Si noile ghetute ii intra greu in picior piticului, btw banghead cautarea continua
Ellena20
Scris: Sunday, December 5, 2021 8:25 PM
Nivel

freya, nu stiu ce sa zic, dar poate se lasa dupa cateva purtari. Noi asa am patit cu Geox care la fel intrau greu desi erau mai mari ca lungime, latimea era problema. Acum intra imediat piciorusul in ei.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.