Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
EllaMaria
Scris: Thursday, March 24, 2022 4:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
freya1 wrote:
Ella Cheek Kiss cu somnul nu pot spune decat ca te inteleg intru totul
Cu mancarea... nu poti gati fara sare si sa va puneti voi in farfurie, asa incat sa mancati acelasi lucru? Noi am ajuns sa mancam noi mancarea lui, nu invers :) ne-am obisnuit mai fara sare. Daca face figuri il dau jos din scaunel si mananc eu, sigur va vrea si el. Mi-am incalcat principiile si ii mai dau si cand e pe jos si se joaca, mai ales gustarile, ca e prea ocupat sa stea in scaun

Ellena Cheek Kiss da, sunt tare dragalasi. Azi am fost si noi pe jos in parc, l-am mai luat si in brate, dar in general a mers singur coeur am cumparat si banane si a vrut atunci pe loc din ele, asa ca am si mancat in oras Lol asa incantat a fost! Avem baieti mari!

Cu siguranta o sa incerc si varianta asta sa vad daca reușesc să-l conving sa manance.

Cat despre agitatia asta nocturna, citeam ca ar putea fi vorba de de intolerante sau alergii alimentare care pot cauza astfel de nopti.
Ellena20
Scris: Thursday, March 24, 2022 6:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Ella, eu te inteleg cu mesele. Pana aproape de 8 luni, Cezar nu manca mai nimic, iar acum mananca tot. Ma consumam tare mult in perioada aceea si nu intelegeam de ce nu vrea nici macar sa guste. Noi rareori ne nimerim toti 3 la masa, in weekend mai degraba. Da, si eu mi-am calcat pe principii si mai alerg dupa el prin casa sa ii mai dau sa manance, insa foarte rar.
Nu avem decat sa incercam mereu, mereu. O data va trebui sa accepte si sa manance.

Freya, ai luat masa in oras cu baiatul tau! Ce frumos coeur
Andreeax
Scris: Thursday, March 24, 2022 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
De doua zile încerc sa scriu un mesaj Crazy

Roser,ma bucur ca e totul bine,vorba Mariei,de acum înainte asteptam sa ne spui ce e bebe coeur

Offf,la noi e mai rău ca la nebuni 🤭
Refuza al2lea somn și rămâne cu pv foarte mare pana la somnul de seara iar asta o face de câteva zile de când a început sa facă câte un pas doi singurel. Dacă înainte mai avea putina stare și-n când in când acum a dispărut orice pic de liniște sau moment de reculegere pe care îl mai aveam. De mâncat manaca dar trebuie sa stau cu o mâna pe el și alta pe lingura și castron...avem 6 dinti dar refuza orice fel de mancare dacă nu e blenduit sau cu greu accepta ceva ce nu e CIORBA alcool alcool Daaa,stiu,i-au răsărit toți dintii peste noapte așa 🤣🤣🤣
Ella,și eu tot citesc despre intolerante și alergii,am vb și cu pediatrul dar a spus ca nu e cazul însă tot parca am inima îndoită la ce somn are copilul asta al meu. Am trăit și eu in jurul celor 8-9 luni o perioada de glorie cu somn exemplar și acum îl plâng. De nu știam cum e bine nu mai plângeam. Crazy 🤣
Ahhh,deși manaca ca un purceluș și lapte și mancare tot slăbănog este...7350 🙈
Andreeax
Scris: Thursday, March 24, 2022 7:24 PM
Nivel

Ah,fetelor,ce voiam sa ca întreb...ce crema/spray cu factor de protecție pt bebe folosiți? Și as vrea și o pălăriuță de in/cânepa,ce as putea lua fără sa o poată da jos din prima încercare? Lol
Roser
Scris: Friday, March 25, 2022 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Andreea noi până acum nu am folosit pt ca pana la un an nu e indicat dar acum vreau sa ii cumpar asta
https://ibb.co/xJCgQV7
Nu știu daca este si acolo, probabil ca da, ideea e ca pana la 3 ani trebuie folosit unul pe bază de minerale (nu filtru chimic).
Noi vrem sa mergem cateva zile in aprilie mai spre sud si cum acolo sigur o sa fie soare, sigur incepem sa il folosim. Deja ma stresez cu plecarea asta, dar sotul vrea foarte mult sa mergem. Eu deja ma gândesc cum facem cu mâncarea, sa nu cadă din pat ca și ultima data cand am fost in vacanță, ca trebuie sa duc toată casa dupa mine etc...Lol
Roser
Scris: Friday, March 25, 2022 6:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Apropo de ticker-ul asta, vad ca nu se mai mișcă, tot la 1 an a rămas desi au trecut 2 săptămâni de atunci...
Ellena20
Scris: Friday, March 25, 2022 9:18 PM
Nivel

Roser, ticker-ul se blocheaza la 1 an. Trebuie facut altul. Asta ce il aveam toate e de bebe, acum trebuie ticker de toddler. Vai vai, ce trece timpul coeur
Andreeax
Scris: Friday, March 25, 2022 9:33 PM
Nivel

Mulțumesc Roser,l-am găsit pe
emag și e și genius 😁
Am găsit niște pălării super frumoase de in pe inimioara.ro și au niște prețuri super ok. Poate e de interes și pt voi.
Ellena20
Scris: Friday, March 25, 2022 9:37 PM
Nivel

Andreea, si mie imi plac mult produsele de pe inimioara. Mai ales salopetele de vara coeur
Eu i-am luat si vara trecuta si de abia astept sa ii iau iar.
Andreeax
Scris: Saturday, March 26, 2022 8:43 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Andreea, si mie imi plac mult produsele de pe inimioara. Mai ales salopetele de vara coeur
Eu i-am luat si vara trecuta si de abia astept sa ii iau iar.

Ooohh,da,salopetele sunt suuper,nu știu pe care sa o aleg mai întâi. Sigur ii voi lua 1-2 pt vara. Nici la pălării nu îmi vine sa aleg doar una ca parca îmi plac toate. Abia m-am abținut sa nu ii iau o salopeta de lana fiarta ca se tot arată soarele afara. In schimb i-am luat vreo doua perechi de pantalonași de la manymonths ca se întind pe 3 sezoane plus o cagula care a fost cea mai buna investiție..nu știu ce a foat in mintea mea sa ii iau enșpe mii de căciuli toată iarna și niciuna sa nu ii stea bine oe caput când puteam lua una de lana fiarta și aia era toată investiția.
freya1
Scris: Saturday, March 26, 2022 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Da, noi cu o cagula, o salopeta, un body si o pereche de pantaloni de lana am trecut iarna (cu ielm sau combinezon cu puf pe deasupra), restul au ramas nepurtate (caciuli, geci de iarna)
Palarie tot manymonths avem
Sunt dragute lucrusoarele de pe inimioara, o sa ii iau, ca eu sunt innebunita dupa in, am multe rochite, pantaloni, chiar si lenjerii de pat, le ador coeur
M-am panicat zilele astea cu caldura si am comandat repede tricouri si pantaloni scurti Lol ca i-au ramas mici toate
MariaS
Scris: Saturday, March 26, 2022 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
V-am luat o înainte cu hainele de vară, am prins în toamnă oferte și i-am luat, am preconizat creșterea și am luat mărimi între 86 și 92.
Plus că am primit de ziua ei o mulțime de hăinuțe de primăvară vară, abia aștept sa ii dau rochițele 🥰.

Uitați aici șoferiță
https://ibb.co/LJgz7V0
MariaS
Scris: Tuesday, March 29, 2022 11:04 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ce liniște pe aici.

Feleor vreau niște programe de somn de la voi, că văd că de când doarme în pătuț doarme mai bine și se trezește mai devreme (7-7:30).
Andreeax
Scris: Tuesday, March 29, 2022 11:50 AM
Nivel

MariaS wrote:
Ce liniște pe aici.

Feleor vreau niște programe de somn de la voi, că văd că de când doarme în pătuț doarme mai bine și se trezește mai devreme (7-7:30).

Pe mine ma interesează cum ai mutat-o in pătuț. Din vara ne vom muta și vreau sa îl mut in camera lui desi știu ca mie o sa imi fie mai greu decât lui. Doarme mult mai bine și legat fără mine lângă el.
freya1
Scris: Tuesday, March 29, 2022 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Daa, si pe mine ma intereseaza mutatul in patut, mi se pare misiune imposibila. Nu stiu cum ar dormi daca s-ar opri in gratiile de la patut, acum toata noaptea ne impinge prin pat ca se tot rostogoleste (ma mai trezesc cu cate un cap in gura, arcada sau obraz) si dormim pw cate 10cm fiecare, iar lui nu ii ajunge restul
La noi e ceva gen somn de la 21:30- 22:30 la 7:30 8, primul somn ceva gen 10-10:30, al 2lea de la 14-15, durata variaza f mult, primul intre 30 min si 1h30, al 2lea 1h30-2
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.