Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Wednesday, March 23, 2022 5:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Zee, si Cezar se gadila super mult la picioare si nu sta deloc,iar daca incerc sa i le tai cand doarme, adio somn!

freya, am incercat si cu televizorul si eu sa ii tai unghiutele la picioare, dar tot e super greu Lol
Daaa, e tare frumos cand ii vezi ce se bucura de tot ce vad, masini, oameni, magazine etc. Doar ca uneori cand trebuie sa mergem intr-o directie, Cezar vrea neaparat sa mearga in directia opusa.

Asa e si la noi, Maria, cu unghiile, iar sotul nu vrea sa incerce si el ca ii e frica.
Off, Irina e cam petrecareata, chiar nu stiu ce sfaturi sa iti dau ca oricum stiu ca ai incercat destule. Nici nu imi pot inchipui ce obosita esti cu programul ei. Eu ma simt obosita, desi Cezar doarme de la 21 pana la 8 dimineata (nu fara trezire).
OtiliaC
Scris: Wednesday, March 23, 2022 5:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Gaby 41 wrote:
Bună Otilia.La băiețel singurul care a mers a fost Colieful nu știu dacă l-ai încercat dar la noi a mers cât de cât.

Am incercat si colief, e singurul care a super agitat-o, cred ca este prea puternic pentru ea. Intre timp am incercat espumisan, bonisan, colidep, infacol. Am intrebat pana la urma pediatra, mergem doar pe Lefax cat scrie pe prospect.
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, March 23, 2022 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
OtiliaC wrote:

Am incercat si colief, e singurul care a super agitat-o, cred ca este prea puternic pentru ea. Intre timp am incercat espumisan, bonisan, colidep, infacol. Am intrebat pana la urma pediatra, mergem doar pe Lefax cat scrie pe prospect.

Colief are lactaza deci daca nu i a priit nu e de acolo, nu toti colicii sunt de la lipsa de lactaza, uite a mea ar fi avut nevoie și nu am stiut sa i dau, i am dat tarziu asta. La noi au trecut la.4 luni și 1 saptamana cam, depinde de bebelus. A mea urla tot asa...o sa treaca ,putere multă.
Noi avem al 7lea dintisor care a spart...o tin intr o erupție continua 😂🙈
MariaS
Scris: Wednesday, March 23, 2022 8:14 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Elena să ști că la noi soțul tăia unghiile pana am văzut ca se mișcă ft încet și ii prea migălos iar Irina nu are rabdare, nici măcar în somn 🤣🤣.

Așa se mănâncă la noi, ce ii pe jos nu va pot arata 🙈
https://ibb.co/9H41TQX

Ieri cum s-a culcat la 14 și s-a trezit la 17 iar la somnul de seara s-a culcat la 23:30,tot a fost mai bine, dar de câteva zile are somnuri tare agitate.
Lyli
Scris: Wednesday, March 23, 2022 9:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
OtiliaC wrote:

Otilia sa sti ca eu la fel am incercat foarte multe si nici unele nu au ajutat intr-un final au trecut fara sa i mai dau nimic ... e nevoie de rabdare mare cum imi ziceau si fetele nu exista picaturi minune
EllaMaria
Scris: Wednesday, March 23, 2022 9:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
MariaS wrote:
Elena să ști că la noi soțul tăia unghiile pana am văzut ca se mișcă ft încet și ii prea migălos iar Irina nu are rabdare, nici măcar în somn 🤣🤣.

Așa se mănâncă la noi, ce ii pe jos nu va pot arata 🙈
https://ibb.co/9H41TQX

Ieri cum s-a culcat la 14 și s-a trezit la 17 iar la somnul de seara s-a culcat la 23:30,tot a fost mai bine, dar de câteva zile are somnuri tare agitate.

Ha ha Maria😂 poziția preferata si a teroristului meu mic🥰
https://ibb.co/9417Md9
EllaMaria
Scris: Wednesday, March 23, 2022 10:07 PM
Nivel

Oare Roser cum mai e? Am vazut ca a scris la mamici. Asteptam si noi vesti🥰
freya1
Scris: Wednesday, March 23, 2022 10:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
EllaMaria wrote:

Ha ha Maria😂 poziția preferata si a teroristului meu mic🥰
https://ibb.co/9417Md9

Ce dragalasi sunt coeur si la noi tot asta e pozitia preferata, ba mai primeste si piciorul cate ceva de mancare daca tot e invitat la masa Lol

Si la noi programul de somn e haotic, uneori nu are nici 8h de somn noaptea, insa de cateva zile e veselia intruchipata, rade tot timpul, pe strada face cu mana la toata lumea, danseaza ras de cand se trezeste pana adoarme tot cu gura pana la urechi e, mor de dragul lui
MariaS
Scris: Wednesday, March 23, 2022 11:28 PM
Nivel

Freya ma tot întreb de unde au atâta energia dacă dorm rău și puțin. Eu când dorm rău nu sunt în stare de nimic.
Roser sa ne povestești cum a fost ziua de naștere lui Hugo și cum a decurs ultimul control.
Roser
Scris: Thursday, March 24, 2022 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Hey fetelor sunt bine, am fost la ecografie săptămâna asta, totul e in regula, cred ca am 9 săptămâni sic La măsurători a mai recuperat cateva zile, nu mai e in urmă cu o săptămână asa cum a fost la ultima ecografie. Cum nu sunt sigura 100% o sa mai aștept pana săptămâna viitoare sa fac testul genetic prenatal, desi in teorie as putea de la 9 săptămâni.
Simptome nu am doar oboseală, dar asta o aveam si înainte să rămân. Hugo doarme in continuare foarte rau noaptea se trezește din ora in ora fără excepție,mai si urla pe deasupra si nu tace până nu ii bag sânul in gură. Molfăie putin la el (nu așteaptă sa vină laptele), se întoarce cu spatele spre mine si adoarme din nou. E foarte obositor. De știam insistam când era mic sa accepte suzeta.
Sper prin trimestrul 2 să rămân fără lapte si sa se ințarce singur, ca e obsedat de țiti. Si ziua cum ma vede, lasă joaca si e calare pe mine imi ridica bluza si caută țiti.

Noi unghiile i le putem taia doar cand se uita pe YouTube la cantecele Tralala, asa ii de atent acolo ca nu mai are treabă cu mediul înconjurător:)
Ieri am avut vaccinurile de la 1 an, deocamdată nu are nimic dar mi-e groază de ror asa ca o sa fiu atenta următoarele 7 zile.
MariaS
Scris: Thursday, March 24, 2022 10:34 AM
Nivel

Roser ma bucur ca sarcina ii bine, pana acum voiam să știm ca sarcina ii bine, de acum o să murim de curioase ce ii 😅🥰.
Sa ști ca și Ina îmi face așa cu țiți dar numai la 30 min după ce a adormit la somnul de noapte.
Mai nou o mult sau chiar o culc în pătuț, doarme până sună alarma soțului. Cât ii în pătuț nu ma caută cum urca la mine lipită stă, cu o parte a corpului trebuie să fie neapărat în contact cu mine.
freya1
Scris: Thursday, March 24, 2022 11:15 AM
Nivel

Maria, eu cred ca pt ei nu e somn rau, ci somn pur si simplu, mai rau de noi
Roser, ma bucur ca e totul bine Cheek Kiss eu nu stiu daca a fost reactie la ROR febra aia, dar tare rau a fost si vreo saptamana i-a luat sa isi revina complet
Noaptea trecuta a fost jale si la noi, cred ca 10 minute max doarme linistit, apoi se roteste pe toate partile, se ridica, se pune in cap si face tumbe si tot asa pana se trezeste sau il pun la san eu sa il resetez Lol ca nu stiu ce sa ii fac
Ellena20
Scris: Thursday, March 24, 2022 12:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Vai, Irina si Oliver, ce simpatici sunteti!! coeur

Roser, ce vesti bune! Sa ai o sarcina la fel de usoara in continuare coeur

Nici noi nu mai dam inainte cu intarcatul. Pana nu primeste san noaptea, nu se linisteste.

Freya, m-am topit cand ai povestit de Albert! Si Cezar a inceput sa rada muuult, sa fie curios de tot ce vede. Mi-e dor si de el bebelus, dar mai mult imi place perioada asta cand vad ca intelege tot ce ii spun si cand suntem alaturi de el la orice descoperire.
EllaMaria
Scris: Thursday, March 24, 2022 2:55 PM
Nivel

Ma bucur ca e totul bine cu sarcina Roser! 🥰
Cat despre suzeta, al meu nu o accepta deloc pana la 7 luni, cand in disperare ca plangea mai mereu i-am dat suzeta sa vad ce face cu ea. Si ghici ce? I-a placut, iar acum daca o vede o ia singur.

Doamne fetelor, eu citesc de la voi cum ca nu dorm puiuții voștri si chiar mai am puțin si plang. Mi-e teama ca nu mai rezist cu noptile astea nedormite mult timp. O fi, n-o fi regresia somnului, dar de 4 săptămâni e crunt! Iar in ultimele 3 zile, e apogeul! Nu doarme linistit noaptea, se foieste, plange, se pune in 4 picoare, vrea sa plece, se toaca cu capul de patut, il pun inapoi, se întoarce, se intoarce iar, iar se ridica, o luam de la capăt! Nu mai reusesc sa adorm noaptea, iar el dimineața e fresh! Crazy
Peste zi apare problema meselor, nu vrea, nu deschide gura! Si nu ca nu ii e foame ci pentru ca e pretentios băiatul! Tanjetste la ce mancam noi si își face greata la mancarea lui! Imi vine sa fug cand e ora mesei! Sau mai rau, sa ii dau in cap sotului care imi spune "lasa ca ii dai mai tarziu!" desi ii spun clar ca daca nu vrea acum,nu vrea nici mai târziu.

Ah gata! M-am descarcat! Lol
freya1
Scris: Thursday, March 24, 2022 3:25 PM
Nivel

Ella Cheek Kiss cu somnul nu pot spune decat ca te inteleg intru totul
Cu mancarea... nu poti gati fara sare si sa va puneti voi in farfurie, asa incat sa mancati acelasi lucru? Noi am ajuns sa mancam noi mancarea lui, nu invers :) ne-am obisnuit mai fara sare. Daca face figuri il dau jos din scaunel si mananc eu, sigur va vrea si el. Mi-am incalcat principiile si ii mai dau si cand e pe jos si se joaca, mai ales gustarile, ca e prea ocupat sa stea in scaun

Ellena Cheek Kiss da, sunt tare dragalasi. Azi am fost si noi pe jos in parc, l-am mai luat si in brate, dar in general a mers singur coeur am cumparat si banane si a vrut atunci pe loc din ele, asa ca am si mancat in oras Lol asa incantat a fost! Avem baieti mari!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.