Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Daaa, Andreea, nu-mi vine sa cred nici mie ca am deja copil de cresa. Am emotii foarte mari si stiu ca imi va fi greu, dar e o etapa frumoasa si am incredere ca pe el il va ajuta.
freya, si noi ne-am gandit la bona si chiar luasem initiative in cautare de bona. Voiam la fel dupa Paste sa vina o doamna care ne-a fost recomandata de 3 ori pe saptamana, insa eu nu simteam ca ar fi decizia corecta. Si daca ar fi fost asa, doamna respectiva ar fi venit cand eu eram acasa pt inceput, dar am mai multa incredere in cresa.
Posibil sa ii dea ceva dintisor lui Albert? Au si ei zile si zile. Are si Cezar de vreo 3 nopti un moment de la 2 la 4 noaptea cand vrea intruna san, doarme 5-10 minute iar cauta sanul si daca nu ii dau incepe sa planga. In timpul ala nu pot dormi deloc, dar asta este.
Eu de o saptamana i-am luat lui Cezar Pufies Pants si mi se par mai buni decat Pampers. Mi se pare ca absorb suuper bine si nici nu s-a iritat deloc de la ei. Cred ca ramanem pe Pufies pt ca sunt foarte multumita de ei. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1293
| Ellena20 wrote:Maria, eu nu am plecat nicaieri fara Cezar. O singura data 2 ore si a fost groaznic. Oriunde am avut nevoie, am fost mereu impreuna. Trebuie sa il obisnuiesc si la cresa pt ca din august incep serviciul. La inceput voi merge cu el si apoi cate 3-4 ore pe zi. Cred ca raman oricum prin zona
Cum de începi așa devreme? Parca legea se schimbase și poți sta pana la 2 ani și sa primești indemnizație de reinsertie pana la 3ani |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Lyli wrote:Fetelor ce scutece imi recomandati ? Se pare ca ne-am ales cu o iritatie de la lupilu de cand am trecut la numarul 3 , de 1 si 2 am fost incantata astea sunt mult mai tari si sa iritat au materialul diferit, am gasit ofetata pe emag la pampers chilotei , oare sunt ok? Sper sa nu fie mari numarul 3 la fel scrie intre 6 si 11 kg Lyli, noi folosim huggies elite soft si sunt super multumita, pana acum nu s-a iritat deloc. Pentru fetele care folosesc, sunt in oferta la penny nr 3 4 si 5, 40 buc 27 lei. Cad super bine, undeva la 60 de bani pe bucata. Noi desii inca suntem la nr 1 ne-am facut stoc, pe emag nr astea nu le gasesti mai ieftin de 90 bani pe bucata. |
|
| MariaS wrote:
Cum de începi așa devreme? Parca legea se schimbase și poți sta pana la 2 ani și sa primești indemnizație de reinsertie pana la 3ani
Maria, asa am stabilit, sa incep mai devreme. Am nevoie sa revin la activitatea mea, mai ales ca lucrez doar cateva ore pe zi,timp in care Cezar ar fi la cresa. Si-a pus si sotul la punct un program mai lejer si sigur ne vom descurca. |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Eu nu recomand stocuri, la premium care am rămas și noi. La kg e relativ, a mea are 8.1 și suntem tot la nr 5, iar 1,2,3 am schimbat extrem de repede, deși am inceput cu huggies nr 1, imediat după naștere la 2sapt am schimbat pe pampers premium care. La 4 am stat ceva și la.5 suntem din ianuarie de la 4 luni. Depinde mult de conformatia corpului. A început de 2 nopti sa lege 2,3 ore, oricum e jale cu somnul noaptea, mai nou m a mușcat și mi a înfundat un canal plus roseata și durere 🤦🏻♀️, are 6 dinti trebuie să i infinga undeva😂 |
|
| ANDREEA2929A wrote:Eu nu recomand stocuri, la premium care am rămas și noi. La kg e relativ, a mea are 8.1 și suntem tot la nr 5, iar 1,2,3 am schimbat extrem de repede, deși am inceput cu huggies nr 1, imediat după naștere la 2sapt am schimbat pe pampers premium care. La 4 am stat ceva și la.5 suntem din ianuarie de la 4 luni. Depinde mult de conformatia corpului. A început de 2 nopti sa lege 2,3 ore, oricum e jale cu somnul noaptea, mai nou m a mușcat și mi a înfundat un canal plus roseata și durere 🤦🏻♀️, are 6 dinti trebuie să i infinga undeva😂
Andreea pe noi ne-a ajutat suzeta de cauciuc natural, o roade și acum pe mașină ca îi iasă o măsea.
https://ibb.co/V2wN434 |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| MariaS wrote:Andreea pe noi ne-a ajutat suzeta de cauciuc natural, o roade și acum pe mașină ca îi iasă o măsea. https://ibb.co/V2wN434 Merci Maria o sa incerc deși la suzeta nu a fost fana deloc de la reflux, aia veche o mai accepta la ros e din silicon de la tomi însă ce i am mai luat nu le vrea. Are toate bazdaganiile de rontait si girafa sophie și maimuta și multe alte jucarii, da niciuna nu i ca titi 😂 cert e ca sunt pe antibiotic, m a aranjat tare rau, jumate de san rosu și durere nu mai zic...mi a cedat am reușit să deblochez foarte greu însă sper sa treaca ca bibe nu suge și cu pompa nu reușesc să scot 🙈 |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| Mamici, oare ar trebui sa ma ingrijorez ca Sofia are 9 luni si nu i-a iesit nici macar un dinte? Tot verific gura, niciun semn, nici nu pare inflamata gingia... Lui Alex stiu ca i-au iesit doi deodata la 6 luni si-un pic. Stiu ca sunt experiente diferite, dar parca astept sa-i apara un dintisor, ceva, e ca o babuta Plus ca ma gandesc ca nu ii este tocmai usor cu solidele fara niciun dintisor, nu prea e fan mancare, cel putin dupa ce a avut si ea covid nu prea mai are acelasi avant pt solide, in schimb ar sta la san toata ziua daca ar putea. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| mag_ wrote:Mamici, oare ar trebui sa ma ingrijorez ca Sofia are 9 luni si nu i-a iesit nici macar un dinte? Tot verific gura, niciun semn, nici nu pare inflamata gingia... Lui Alex stiu ca i-au iesit doi deodata la 6 luni si-un pic. Stiu ca sunt experiente diferite, dar parca astept sa-i apara un dintisor, ceva, e ca o babuta Plus ca ma gandesc ca nu ii este tocmai usor cu solidele fara niciun dintisor, nu prea e fan mancare, cel putin dupa ce a avut si ea covid nu prea mai are acelasi avant pt solide, in schimb ar sta la san toata ziua daca ar putea.
Și noi la fel,aveam 9 luni și niciun dinte. Pana sa apucam sa facem 10 luni a iesit unul jos și acum avem 3 ieșiți și încă câțiva pe vine 🤪🥴 Părinții soțului povesteau ca lui i-au răsărit dintii după 1 an. Eu zic sa stai fără grija. Oricum de grăbit nu poți sa-i grabesti. Nici al meu nu mănâncă bucăți,nu mănâncă nici pasat 😞 |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Fetelor eu sunt răcită cobza de 3 zile incoace, am facut si febra ieri si alaltăieri, durere de gat, frisoane, muci cat cuprinde, azi sunt putin mai bine, macar nu mai am febră (Hugo e sanatos tun de moment). Maine ii tin ziua si am o grămadă de treburi de facut, am mare noroc cu mama că sta la noi si ma ajuta ca de nu, mă stresam in ultimul hal. Nu o sa fim multi, vreo 12 dar tot e treabă de facut. Azi aveam si ecografia dar mi-am amanat-o pe luni pt ca chiar nu aveam cum sa ajung. Nu am niciun simptom de sarcină (doar lipsa menstruației) si tare curioasa sunt daca lucrurile decurg bine. La Hugo mai aveam cate o senzație de greață din cand in cand si pofte la greu, dar acum chiar nimic, nimic... |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| La multi ani, Hugo sa cresti mare si sa ii bucuri la fel de mult pe mami si tati |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Mulțumim freya!! |
|
| La multi ani, Hugo! Sa cresti mare si voinic!
Roser, insanatosire grabnica! Te asteptam maine cu ceva poze si apoi pe saptamana viitoare vesti despre sarcina. Poate ai noroc de o sarcina tare usoara ca oricum este mai greu totul avandu-l si pe Hugo. |
|
| La mulți ani Hugo! Roser cine știe, poate e fetiță bebe și de aia e mai ușoară sarcina 😁. Asteptam mesajul de la tine să ne spui ca totul îi în regulă cu bebe. Multă sănătate și însănătoșire grabnică!
Am fost și noi la ortoped, totul e bine, ne-a zis că îi normal să aibă unii pași greșiți pt că abia ce a învățat sa meargă și încă nu știe exact care ii poziția corectă de mers, ne mai așteaptă în toamnă să ne asigurăm că toate sunt bune. Ne-a recomandat încălțăminte pe gleznă ca să fie bine susținută glezna. Azi mandra mea a descoperit gustul bobitelor de pisici, i-au plăcut atât de mult încât a făcut și ciorbă cu ele Mă văzut pe mine cum fac ciorbă și a furat un polonic din sertar și a făcut și ea ciorbă, lua bobite din bolul bună cu bobite și le punea în cel cu apă, pe urma baga polonicul și amesteca, tare îmi e ca a și gustat când nu am fost atentă 1 sec 🤦. Aaa și a mai făcut ceva, în dulapul cu oale in spate aveam un vas cu fulgi de porumb condimentați pt când fac crispy, a scos tot din dulap pana a ajuns la ei, ia gustat și pe aia 🤣.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Mag, lui Ianis i-au ieșit ambii dintisori la 10 luni și jumătate, eu zic sa nu îți faci griji. La mulți ani Hugo, cu un pic de întârziere. 💙
Fetelor, piticii voștri mai stau in carutul sport? Ianis de când a început sa facă pași mici nu mai am nicio șansa. Am fost ieri sa ii iau tricicleta, momentan pare tare incantata de ea 😅
|
|
|