Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Offf, freya. Bine ca se hidrateaza si ca ati scapat de febra. E greu cand sunt bolnaviori. Si noi cand am avut covid tare putin manca. Albert, fa-te bine repede! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:Bun, ati avut noroc! Noi avem abia pe 11 aprilie, ne facem toti 3. Aseara am constatat ca i-a dat lui Gabi un varf de maseluta!! Pe dreapta(lui) sus!!! Si multe alte umflaturi de gingii prin gurita! deci asta era motivul ptr care tot plange..si isi baga mainile sau chiar pumnii in gurita...e grabit  - abia pe 14 o sa faca 3 luni maseluta asa rapid ... nu stiu dar n-am mai auzit inainte de dintisori si asa repede ... uita-te mai bine sa nu fie afta de la laptic ... noi am avut si am scapat cu glicerina cu nistatina parca ... mi se pare devreme tare mai ales pentru masele , nu e exclus... noi ne confruntam in continuare cu multe bale si cu manute in gura mai nou apuca jucariile de la salteaua de activitati si incearca sa ld bage in gura ... am incercat sa-i dau o jucarie de dentitie dar nu e interesat de ea ca nu zdrancane trebuie sa cumpar una cu zdrancanele , am cumparat marsupiu si vad ca sta in el dar ma face fleasca pe bluza de la bale ... si inca ceva iar are bubitele acelea gen dermatita atopica, i- au aparut pe obraji si pe un brat , am schimbat detergentul iarasi , hainutele sunt mereu calcate ... nu stiu de unde dar a aparut ... se pare ca nu mai merge nici cu la roche posay ... |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1357
| Elena noi suntem bine, a scăpat de bubițe pe luni sau marți, acum avem altceva. Vă întreb și pe voi, poate îs eu mai paranoia, dara azi am observat ce a dubios la piciorul drept, parcă nu calcă bine pe el, pare ca se duce spre interior călcâiul, oricum mâine sun ortopedul sa văd când ne primește și sa îmi zică dacă ii ceva grav sau normal și care se remediază ușor. Ai voștri calcă perfect drept? Noi avem 7 dintisori și o măsea și se simte și a doua măseluță de jos, dar cred ca mai durează vreo 2 săptămâni pana iasă.
Astăzi a făcut primul pisu și 💩 la olita, nu pt că a vrut ea neapărat dar am fost pe fază și am pus-o repde, i-am explicat ce și cum, dar evident domnișoara grabă nu a avut răbdare să stea, cum a făcut cum s-a ridicat.
Freya după cum descri simptomele pare a fi enteroviroza, așa a fost și Irina în vara având a avut. Important e ca țiți ii acolo să îl ajute,încearcă sa ii dai alimente ce l-ar putea ajuta sa se strângă la burtică.
Adina m-au lovit lacrimile instant cum ti-am citit mesajul,i-am arătat și sotului și el a fost emoționat de mesaj. Am aplicat și eu câteva din metodele tale de înțărcare și a ajutat până într-un punct. Eu nu am în plan să o înțarc dar vreau sa ii reduc țiți ca să pape mai multă mâncare ca mi se pare micuță, cu toate că cine o vede zice că pare mai mare de 1an2luni.
Wannabemom și eu cred că e un pic devreme pt măseluțe, mai ales ca nici dintisorii nu i-au ieșit, dar cine știe poate băiatul tău se dezvoltă altfel 😁 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Fetelor e bine acum, numai o veselie de cand a scapat de febra, si in somn rade Maria, si piticul meu tine uneori varful piciorului drept spre interior, am zis ca il urmaresc deocamdata |
|
| Maria, ma bucur ca ati scapat de bubite. In legatura cu mersul, nu stiu ce sa iti spun. Noi la o luna dupa ce a inceput sa mearga bine, am fost la ortoped sa ii verifice mersul si sa fim siguri ca e ok.
Felicitari, Irina, pt primele surprize la olita tot asa sa continui.
Freya, super!! Pana la urma daca spui ca a fost doar febra.. pare sa fi fost reactie la vaccin. Cine stie? Conteaza ca ati scapat.
De pe data de 3 mai, prichindelul meu va merge la cresa avem locul confirmat. |
|

| Wow Elena, ce repede, aș vrea și eu să am curaj să fac mișcarea asta, dar îmi e greu emoțional 🥺😭, mai mult de 2h nu pot sta departe de ea. Pai și ea are unpic peste o luna de când merge singură și nesustinuta.
Am început și eu de duminică să mai reduc din mesele de țiți, momentan ii bine, ieri când am venit de la sală nu a mai tras de mine sa ii dau țiți doar s-a bucurat că am venit 🥺. Parca ii mai rău când nu trage de mine decât când trăgea. Partea bună din toată mișcarea asta e că papa ceva mai bine mâncare, ala a fost scopul pana la urmă. Astăzi a avut doar 4 mese de țiți dintre care 2 peste noapte și 2 înainte de culcare, văd că mai nou își ia țiți și se culcă după vreo 30min-1h singură.
Freya ma bucur ca sunteți bine 
Roser ce vesti ne mai aduci? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Wow Maria aia da.Face la olita asa devreme?e un lucru bun asta.Noi ne chinuim cu pipi momentan,de cealalta treaba nici o sansa.Acasa nu vrea sa stea pe olita doar ft.rar,la cresa sta si face pipi dar doar pipi.Nu il fortez dar zilnic incerc. Ma bucur ca te-au ajutat sfaturile mele si pe restul fetelor.Pt.restul este nevoie de timp..la ei si o luna conteaza pt.dezvoltarea lor.Eu raman surprinsa cat de mult se pot schimba de la o luna la alta si mai ales cat progreseaza.
Elena asa obosita eram si eu ca abia asteptam sa il intarc ca deja ma dureau sanii si toate dar acum imi e dor tare si nu credeam ca voi ajunge sa imi fie atat de dor.Doamne,e un sentiment unic.L-am simtit si atunci acel sentiment dar acum realizez mai bine cat de frumoase clipe au fost acelea. Legat de cresa si mie mi-a fost tare greu sa il las acolo..primele zile am plans pana am mers dupa el dar cand am vazut dupa cat e de fericit si invata lucruri multe acolo am incercat sa vad si partea buna.
Noi ne confruntam cu tantrumuri multe.Deja imi e greu sa le gestionez dar o secunda nu am tipat catre el.Imi trag eu doua in oglinda,ma spal cu apa rece si ma intorc zambind.Mi se pare cea mai grea perioada de la 2 ani incoace desi credeam ca pe la 1 an jumate a fost cel mai greu.Chiar am ajuns la concluzia ca fiecare etapa e grea dar e bine pana suntem puternice si le facem fatza |
|
| Fetelor ce scutece imi recomandati ? Se pare ca ne-am ales cu o iritatie de la lupilu de cand am trecut la numarul 3 , de 1 si 2 am fost incantata astea sunt mult mai tari si sa iritat au materialul diferit, am gasit ofetata pe emag la pampers chilotei , oare sunt ok? Sper sa nu fie mari numarul 3 la fel scrie intre 6 si 11 kg |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Lyli wrote:Fetelor ce scutece imi recomandati ? Se pare ca ne-am ales cu o iritatie de la lupilu de cand am trecut la numarul 3 , de 1 si 2 am fost incantata astea sunt mult mai tari si sa iritat au materialul diferit, am gasit ofetata pe emag la pampers chilotei , oare sunt ok? Sper sa nu fie mari numarul 3 la fel scrie intre 6 si 11 kg Eu nu recomand chilotei la bebe asa micut.Vad ca are 3 lunite.Am incercat si eu si intruna ia iesit pipi afara de la chilotei.Baiatul meu a inceput cu huggies elite soft dar pe la nr.3 nu am mai fost multumita,ii tot iesea afara.Am mai incercat chilotei de la toate firmele dar nimic nu ii se potrivea.Singurul care ii s-a potrivit si cu care suntem si acuma ii pampers premium care.In schimb cunosc bebei care nu le-a fost ok cu premium care.Eu cred ca depinde de copil si constitutia corpului.Incercati mai multe si vedeti care ii se potriveste. |
|

| Lyli wrote:Fetelor ce scutece imi recomandati ? Se pare ca ne-am ales cu o iritatie de la lupilu de cand am trecut la numarul 3 , de 1 si 2 am fost incantata astea sunt mult mai tari si sa iritat au materialul diferit, am gasit ofetata pe emag la pampers chilotei , oare sunt ok? Sper sa nu fie mari numarul 3 la fel scrie intre 6 si 11 kg
Noi pana la 6-7 luni am mers pe scutec abia după aceea am trecut la chiloțel. Am folosit scutece zuluf (în Dm le-am găsit), huggies elift solft și babylove (Dm), pampers active baby (am fost dezamăgită, dar le-am primit), chiloțel am folosit de la pampers pants (au fost ok, dar nu la drumul cu mașina), babylove pants(au fost cei mai ok când la drumul cu mașina), noaptea am folosit huggies de noapte. |
|

| Adina Mariana wrote:Wow Maria aia da.Face la olita asa devreme?e un lucru bun asta.Noi ne chinuim cu pipi momentan,de cealalta treaba nici o sansa.Acasa nu vrea sa stea pe olita doar ft.rar,la cresa sta si face pipi dar doar pipi.Nu il fortez dar zilnic incerc. Ma bucur ca te-au ajutat sfaturile mele si pe restul fetelor.Pt.restul este nevoie de timp..la ei si o luna conteaza pt.dezvoltarea lor.Eu raman surprinsa cat de mult se pot schimba de la o luna la alta si mai ales cat progreseaza.
Adina a fost o minune ca a făcut, ca o cunosc când se pregătește sa facă 💩 și pipi a făcut că am fost pe faza și am pus repede olita sub ea, de bună voie nu făcea ea 😅. |
|
| Maria, eu nu am plecat nicaieri fara Cezar. O singura data 2 ore si a fost groaznic. Oriunde am avut nevoie, am fost mereu impreuna. Trebuie sa il obisnuiesc si la cresa pt ca din august incep serviciul. La inceput voi merge cu el si apoi cate 3-4 ore pe zi. Cred ca raman oricum prin zona
|
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Lyli,nici eu nu recomand chilotel pt bebe atât de mic. Pt noi sunt suuuper pampers premium care oe timp de zi iar seara pampers de noapte chilotel dar suntem mai măricei 😁 La noi e ok și lupilu pe timp de zi când rămânem fără pampers premium care și asteptam o oferta pt ca pe timp de zi schimb și 6-7 ca face kk de 3x și doar in scutec curat si in felul asta dam faliment🙈
Ellena,vai ce băiat mare ai,încă puțin și merge la creșă 😁 Abia aștept sa ne povestești ca poate îmi iau și eu inima in dinti și îl duc cu o luna doua mai devreme decât ar fi momentul sa ma reîntorc la job
Irina,felicitari pt treburile făcute la olița 😍😍😍 |
|
| I-am trimis la pediatru o poza cu iritatia zice ca ar fi tot dermatita de vina nu scutecul a zis ca o sa-l vada la sf de luna pt ca este plecat din tara ... eu o sa schimb totus si scutecele o sa iau pampers care normal nu chilotel un pachet sa vedem cum stam pana atunci |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Noi tot la babylove de la dm am ramas, niciodata nu s-a iritat de la ele Wow, Ellena, ce putin mai e! Eu ma gandesc de acum cu groaza ca il dau de la 2 ani, mi se pare mic sa stea toata ziua fara mine, practic in timpul saptamanii nu ne-am vedea mai deloc, plus toate racelile... ma gandeam si la bona, dar parca nu am incredere, tare greu o sa imi fie (cred ca mai mult mie decat lui) Azi chiar m-am gandit la intarcat, grea zi a fost, noaptea nu a dormit nici 8h, trezit la 6, toata ziua a tipat de oboseala, nu a mancat, supt de zeci de ori ca ar fi vrut sa doarma daca o tinem tot asa nu stiu unde ajungem |
|
|