Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Friday, March 11, 2022 11:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Cand il faceti ? Eu vreau sa i-l fac inainte de intrarea in colectivitate. Si sa il fac si eu, ca nu am anticorpi si la adulti e groaznica varicela
Ellena20
Scris: Saturday, March 12, 2022 12:05 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Prin mai-iunie cred.. tocmai de aceea, ca va merge la cresa. Da, la adulti e foarte foarte urata.

ANDREEA2929A
Scris: Saturday, March 12, 2022 12:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
freya1 wrote:
Off, Ellena Cheek Kiss o sa reusesti, nu iti face griji !
la mine mai cere si ziua, dar daca e inainte de masa incerc sa il distrag, ca apoi nu mai mananca. Noaptea de 4-5 ori se trezeste, nu cere neaparat lapte, doar ca altfel s-ar trezi de tot si mi-ar fi ff greu sa il adorm, mereu zic ca incerc sa vad ce se intampla daca il mai las, dar pe moment, moarta de somn, il pun la san ca sa adoarma repede. Si asa vad ca a reinceput sa adoarma greu si tarziu seara, l-am mai plimbat in sistem, dimineata de pe la 5-6 se tot foieste, doarme cam 9h noaptea, parca nu stie cum sa doarma mai putin... de unde atata energie, nu stiu
Am vazut ca are Crina Coliban o carte despre intarcare, ff scumpa mi se pare si nici ea nu imi e prea simpatica, ma mai gandesc daca sa o iau. Ma gandeam sa vorbesc si cu consultanta in alaptare care m-a ajutat la inceput, macar sa imi fac un plan, sa imi dea niste sfaturi (fie si pt ca ea are 4 copii). Deocamdata nu sunt asa grabita, dar nu as vrea sa ajung la 2 ani, cand vor fi multe alte schimbari si va fi oricum greu pt el

Abia acum te inteleg și eu cu somnul, sincer eu di ianuarie nu mai stiu ce e ala somm noaptea , din h in h se trezeste și nu pot sa zic ca vrea mereu san. I a spart și ultimul dinte speram ca se linisteste aseara ,dar de unde...pt mine e ceva neobisnuit de la un bebe ca dormea noaptea bine🙈 i am dat aseară și putin nurofen la ultimul dintuc de sus a facut scandal și am zis ca poate de aici și cu somnul...degeaba tot asa a facut. Chiar nu mai stiu ce sa cred. 6 luni cu 6 dinti...ma uitam azi ca da cu limba jos...poate face totusi o pauză...in 6zile 4 dinti totusi.😂🤦🏻‍♀️
App de Crina nu stiu cum o fi cartea însă eu am plătit pe net ceva de la ea vreo 150 lei atunci cu colicii...n am fost mulțumită...aceleasi info de pe net.
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 12, 2022 12:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Freya suntem bine.Luca umbla la cresa si ii place foarte mult.Primele 2 sapt.a plans cand il lasam dar dupa a inceput sa se obisnuiasca iar acum nu mai vrea sa vina acasanewclap le iubeste tare mult pe doamne.Adevarul e ca sunt ft.implicate si stiu cum sa intre pe sub pielea copilasilor.Luca si-a facut multi prieteni acolo si a si invatat lunile astea destul de multe.Ne ajuta foarte mult cresa.Acasa nu vrea sa faca lucrurile care le face acolo dar totusi este cand coopereaza gen acolo face la olita acasa doar uneori.Acolo strange jucariile,acasa este cand refuza.A invatat sa bea apa din pahar la cresa,sa rosteasca multe cuvinte,sa tina lingura in mana chiar daca tot nu vrea inca sa duca la gura se chinuie sa incerce,macar nu mai refuza categoric.Tot eu ii dau in gurita dar este cand mai ia si el lingura si se joaca in farfurie cu mancarea.A invatat sa construiasca cu cuburi,sa isi foloseasca atentia distributiva in tot.Cu rabdarea acasa tot nu are stare,2 min.nu sta locului,in schimb la cresa sta pe scaunel sau la masa la activitati.Mananca si doarme in fiecare zi acolo cu placere.Toate sunt etape si trecem prin toate.Sunt foarte multumita de progresele lui pe zi ce trece.Eu personal recomand cresa,colectivitatea.Al meu pui mereu a fost mai in urma ca restul copiilor de varsta lui si este chiar si acuma dar daca nu il duceam la cresa nu cred ca progresa atat de rapid.Socializeaza si e un lucru bun.Singura chestie nasoala este ca tare mult mi s-a imbolnavit.Poate este el mai sensibil dar toate le-a cules.O sapt.il duceam,2 statea acasa,iar il duceam cateva zile..iar ajungeam la urgente sau camera de garda.Intruna febra puroi in gat antibiotice sau injectii.Acum de o luna ia mai crescut putin imunitatea ca ii dau catina cu miere zilnic si sper sa il ajute ca tare greu este cand e bolnav asa intruna si cum nici nu avem ajutor ne mai luam libere de la lucru,ori il ducem cu noi ca nu avem cu cine sa il lasam.Acum eu sunt cu rosu in gat si ma rog sa nu ia si el..nici nu il pup:( dar sper sa fie totul bine si sa nu imi faca iar vreun episod pt.ca nu vrea sa pape cand e asa bolnavior si mi se pare si prea slabut de fel.Acum are 11 kg 300 la 2 ani si 5 luni..ar trebui sa aiba peste 12 dar asta e...analizele ii sunt ok,nu ii ft.mancacios dar totusi papa destul atata ca nu sta locului deloc si are si un tranzit bun avand scaun zilnic de 2 ori uneori chiar si de 3.
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 12, 2022 12:48 PM
Nivel

La pasaport noi avem programare in 24 martie.Este nevoie de ambii parinti pt.copii.Daca nu e unul din parinti,neaparat procura.
wannabemom
Scris: Saturday, March 12, 2022 2:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Adina Mariana wrote:
La pasaport noi avem programare in 24 martie.Este nevoie de ambii parinti pt.copii.Daca nu e unul din parinti,neaparat procura.

Bun, ati avut noroc! Noi avem abia pe 11 aprilie, ne facem toti 3.
Aseara am constatat ca i-a dat lui Gabi un varf de maseluta!! Pe dreapta(lui) sus!!! Si multe alte umflaturi de gingii prin gurita! deci asta era motivul ptr care tot plange..si isi baga mainile sau chiar pumnii in gurita...e grabit ras - abia pe 14 o sa faca 3 luni
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 12, 2022 2:44 PM
Nivel

Legat de intarcat fetelor imi este dorlove am ajuns la concluzia ca depinde in proportie de 80% de copil.Noi doar il putem ajuta si sa ne modelam dupa el.Eu sunt de principiul ca intarcarea trebuie sa fie blanda si ft.treptata.La noi pana la 1 an si 4 luni alaptarea a fost la cerere fara vreun program anume.Cerea..ii dadeam.De la 1 an si 4 luni am inceput sa ii scot o masa,cea de la 7 seara.Observam de mai multe ori ca uita de ea fiind captat de jucarii iar eu l-am ajutat distragandu-i atentia.El pe vremea aceea avea o masa dimi la trezire,una la somnul de la pranz,una cand se trezea,cea de la ora 7 seara si ultima cand era somnul de noapte.Iar noaptea se trezea de 3,4 ori tot pt.san.Dupa ce am scos masa de la 7 seara am lasat sa treaza circa 2 sapt.si i-am scos masa de cand se trezea la pranz deoarece avea inca o masa cand se culca si dormea cam 1 ora jumate deci clar nu mai avea nevoie si m-am gandit si ca va putea manca mancare la pranz mai bine.Asa ca se trezea,il si luam in brate,ne jucam 15 min.dupa care hopa sus in scaunul de masa.A fost usor ca il dezvat de mesele astea doua.Dupa cam o luna am inceput sa muncesc la mesele de noapte ramanand la urma masa de dimi la trezire,cea de la somnul de la pranz si cea de la culcare noaptea deci 3 mese pe zi.Asa ca atunci cand se trezea noaptea ii dadeam apa bineinteles ca incepea sa planga si sa traga de mine dar ma ridicam cu el in brate si il plimbam prin casa asa plangand si tot spunandu-i ca e noapte si copilasii fac nani nu papa,tot povesteam cu el si ii explicam si se linistea dupa o perioada si imi adormea in brate.Apoi il puneam jos,evident se trezea si il mai lua si sotul la plimbare.Si tot asa toata noaptea.La inceput ii ofeream doar 2 mese pe noapte de la 3 apoi doar 1 masa astea la interval tot de 1 saptamana intre ele,deci fara graba,fara sa il traumatizez.Eu nu am apelat la plasturi sau ardei iute,lamaie si altele,eu tot i-am explicat fara graba ce se intampla.Chiar daca am zis ca sigur nu ma intelege,totusi eu cred ca ma inteles pt.ca a functionat si ma ajutat si el cooperand destul de bine.Nu a fost usor cu noaptea,nu dormeam nici eu nici sotul dar dupa cam o luna am reusit sa il dezvat si sa doarma pe mine pe burta doar cu apa de fiecare data cand se trezea.Cert e ca de cand l-am dezvatat pe noapte nici nu mi se mai trezea asa des,doar odata sau de 2 ori pt.apa.Lua cateva guri si se culca inapoi.Asa sa va imaginati ca si acum se trezeste odata pe noapte,isi ia el singur apa de pe noptiera,bea si se culca inapoi:)) bun...apoi l-am dezvatat de masa de dimi la trezire.Avea 1 an si 6 luni pe atunci.Cum se trezea cum il luam in brate si veneam sa ii pregatesc rapid micul dejun.Imi mai maraia dimineata dar daca nu mai stateam la lenevit cateva minute in pat,nu era problema.Apoi dupa alte 2 sapt.i-am scos-o si cea de noapte de la somn.Pur si simplu am fost plecata de acasa si a ramas cu sotul..el nedormind niciodata seara fara san.Nu am avut ce face si a incercat sa il culce sotul.A adormit fara san destul de lejer si fara plansete.In urm.zi eu am ramas in camera si la culcat tot sotul.A plans dupa mine daca ma stiut in casa dar m-am inchis in baie si a reusit sa il culce sotul.Dupa cateva zile tot asa functionand s-a cerut cu mine intr-o seara plangand rau si am zis ca hai sa incerc dar san nu ii dau dupa o sapt.in care am reusit,deci am zis ca se poate.Spre surprinderea mea nu ma tras deloc de bluza.Pur si simplu vroia doar sa ma simta langa el,sa ma imbratiseze si pupe..ii era dor de mama si eu cum tot ii explicam ca nu mai este lapte din titi mult el a inteles.Asa ca a ramas masa de la somnul de la pranz care a fost cea mai grea.De la 1 an si circa 7 luni m-am chinuit pana la 1 an si 11 luni.Efectiv nu reuseam cu modalitatile cum am facut cu celelalte mese..plangea groaznic si nu vroia sa doarma nicicum desi trageam si draperiile la geam.Obosisem la un moment dat dar nu am vrut sa apelez la plasturi si toate cele..am si zis ca nu ma mai stresez si astept cresa care sper sa ma ajute.Si asa a si fost.In 11.sept.a inceput cresa..si din 14 sept.exact cand a facut 1 an si 11 luni mi-a spus ca pot sa il las si la somn ca pana atunci alea 4 zile au fost de acomodare si a trebuit sa il scoatem la ora 12 sa nu ii lasam pe copii la somn.Asa ca din ziua de 14 cand a dormit la cresa fara san nu i-am mai dat nici acasa.Cand a venit week.am disparut la magazin si a reusit sa il culce sotul iar dupa cateva zile a dormit si cu mine tot asa spunandu-i ca nu mai este lapte si e baietel mare si nici copiii de la cresa nu mai papa titi.In data de 13.ultima zi la pranz cand am stiut ca e ultima data cand il alaptez,in timp ce adormea la somn ma apucat un plans ca mi-am revenit cu greu.Efectiv am stat sa suzeteze o ora intreaga,facandu-mi video si poze ca amintire.Mi-a fost ft.greu si acum imi vine sa plang cand ma gandesc ce grea a fost.Conexiunea aceea dintre mine si el acolo la san a fost unica si speciala inca din spital de cand s-a nascut.El a fost ft.atasat de sani nestiind ce e laptele praf sau suzete.El asa stia ca doar sanul este sursa de hrana si alinare.Imi era teama de intarcatul asta dar asa bland intr-un jumatate de an eu am reusit.Ma ajutat si el,l-am ajutat si eu,ne-a ajutat si sotul si chiar si cresa iar acum nu stiu daca isi mai aminteste dar asa s-a instrainat de sani de parca nici nu as mai avea..nu se uita,nu atinge,ca si cum nu l-am alaptat niciodata.Dar eu..mie imi e dor tare si nu o sa uit niciodata acele clipe care au fost cele mai frumoase din viata mea,asta va spun cu mana pe inima.
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 12, 2022 2:48 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Bun, ati avut noroc! Noi avem abia pe 11 aprilie, ne facem toti 3.
Aseara am constatat ca i-a dat lui Gabi un varf de maseluta!! Pe dreapta(lui) sus!!! Si multe alte umflaturi de gingii prin gurita! deci asta era motivul ptr care tot plange..si isi baga mainile sau chiar pumnii in gurita...e grabit ras - abia pe 14 o sa faca 3 luni
Cred ca depinde de oras.In Satu Mare orasul e mai mic si programarile se fac mai usor.Sotul are..trebuie sa mai facem eu si Luca.Noi nu pt.ceea ce se intampla ne facem ci pt.ca mergem in iulie in Turcia in concediu si avem nevoie...de razboi si altele eu sunt ft.optimista si prefer sa raman asa pt.o viata mai linistita si frumoasa😛
Chiar ca e grabit mititelul tau.Lui Luca abia la 7 luni ia dat primul dintisor de jos:)
wannabemom
Scris: Saturday, March 12, 2022 5:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Adina Mariana wrote:
Cred ca depinde de oras.In Satu Mare orasul e mai mic si programarile se fac mai usor.Sotul are..trebuie sa mai facem eu si Luca.Noi nu pt.ceea ce se intampla ne facem ci pt.ca mergem in iulie in Turcia in concediu si avem nevoie...de razboi si altele eu sunt ft.optimista si prefer sa raman asa pt.o viata mai linistita si frumoasa😛
Chiar ca e grabit mititelul tau.Lui Luca abia la 7 luni ia dat primul dintisor de jos:)

:) Si noua ne e asa de dor sa plecam undeva... am zis sa le facem pe toate sa fie facute...indiferent ptr ce le-om folosi...noi speram ca ptr o vacanta anul viitor cel mai probabil
Ce anume foloseati sa il mai calmati cand incepusera durerile de dintisori?
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 12, 2022 9:24 PM
Nivel

wannabemom wrote:

:) Si noua ne e asa de dor sa plecam undeva... am zis sa le facem pe toate sa fie facute...indiferent ptr ce le-om folosi...noi speram ca ptr o vacanta anul viitor cel mai probabil
Ce anume foloseati sa il mai calmati cand incepusera durerile de dintisori?
Lui Luca isi face efectul doar Camilia fiole.Ii dadeam in jur de 4 pe zi si 2 pe noapte si il linistea instant pt.ceva timp.Restul ce am mai incercat nu au avut mici un efect asupra lui nici macar cele locale.
freya1
Scris: Saturday, March 12, 2022 9:52 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Legat de intarcat fetelor imi este dorlove am ajuns la concluzia ca depinde in proportie de 80% de copil.Noi doar il putem ajuta si sa ne modelam dupa el.Eu sunt de principiul ca intarcarea trebuie sa fie blanda si ft.treptata.La noi pana la 1 an si 4 luni alaptarea a fost la cerere fara vreun program anume.Cerea..ii dadeam.De la 1 an si 4 luni am inceput sa ii scot o masa,cea de la 7 seara.Observam de mai multe ori ca uita de ea fiind captat de jucarii iar eu l-am ajutat distragandu-i atentia.El pe vremea aceea avea o masa dimi la trezire,una la somnul de la pranz,una cand se trezea,cea de la ora 7 seara si ultima cand era somnul de noapte.Iar noaptea se trezea de 3,4 ori tot pt.san.Dupa ce am scos masa de la 7 seara am lasat sa treaza circa 2 sapt.si i-am scos masa de cand se trezea la pranz deoarece avea inca o masa cand se culca si dormea cam 1 ora jumate deci clar nu mai avea nevoie si m-am gandit si ca va putea manca mancare la pranz mai bine.Asa ca se trezea,il si luam in brate,ne jucam 15 min.dupa care hopa sus in scaunul de masa.A fost usor ca il dezvat de mesele astea doua.Dupa cam o luna am inceput sa muncesc la mesele de noapte ramanand la urma masa de dimi la trezire,cea de la somnul de la pranz si cea de la culcare noaptea deci 3 mese pe zi.Asa ca atunci cand se trezea noaptea ii dadeam apa bineinteles ca incepea sa planga si sa traga de mine dar ma ridicam cu el in brate si il plimbam prin casa asa plangand si tot spunandu-i ca e noapte si copilasii fac nani nu papa,tot povesteam cu el si ii explicam si se linistea dupa o perioada si imi adormea in brate.Apoi il puneam jos,evident se trezea si il mai lua si sotul la plimbare.Si tot asa toata noaptea.La inceput ii ofeream doar 2 mese pe noapte de la 3 apoi doar 1 masa astea la interval tot de 1 saptamana intre ele,deci fara graba,fara sa il traumatizez.Eu nu am apelat la plasturi sau ardei iute,lamaie si altele,eu tot i-am explicat fara graba ce se intampla.Chiar daca am zis ca sigur nu ma intelege,totusi eu cred ca ma inteles pt.ca a functionat si ma ajutat si el cooperand destul de bine.Nu a fost usor cu noaptea,nu dormeam nici eu nici sotul dar dupa cam o luna am reusit sa il dezvat si sa doarma pe mine pe burta doar cu apa de fiecare data cand se trezea.Cert e ca de cand l-am dezvatat pe noapte nici nu mi se mai trezea asa des,doar odata sau de 2 ori pt.apa.Lua cateva guri si se culca inapoi.Asa sa va imaginati ca si acum se trezeste odata pe noapte,isi ia el singur apa de pe noptiera,bea si se culca inapoi:)) bun...apoi l-am dezvatat de masa de dimi la trezire.Avea 1 an si 6 luni pe atunci.Cum se trezea cum il luam in brate si veneam sa ii pregatesc rapid micul dejun.Imi mai maraia dimineata dar daca nu mai stateam la lenevit cateva minute in pat,nu era problema.Apoi dupa alte 2 sapt.i-am scos-o si cea de noapte de la somn.Pur si simplu am fost plecata de acasa si a ramas cu sotul..el nedormind niciodata seara fara san.Nu am avut ce face si a incercat sa il culce sotul.A adormit fara san destul de lejer si fara plansete.In urm.zi eu am ramas in camera si la culcat tot sotul.A plans dupa mine daca ma stiut in casa dar m-am inchis in baie si a reusit sa il culce sotul.Dupa cateva zile tot asa functionand s-a cerut cu mine intr-o seara plangand rau si am zis ca hai sa incerc dar san nu ii dau dupa o sapt.in care am reusit,deci am zis ca se poate.Spre surprinderea mea nu ma tras deloc de bluza.Pur si simplu vroia doar sa ma simta langa el,sa ma imbratiseze si pupe..ii era dor de mama si eu cum tot ii explicam ca nu mai este lapte din titi mult el a inteles.Asa ca a ramas masa de la somnul de la pranz care a fost cea mai grea.De la 1 an si circa 7 luni m-am chinuit pana la 1 an si 11 luni.Efectiv nu reuseam cu modalitatile cum am facut cu celelalte mese..plangea groaznic si nu vroia sa doarma nicicum desi trageam si draperiile la geam.Obosisem la un moment dat dar nu am vrut sa apelez la plasturi si toate cele..am si zis ca nu ma mai stresez si astept cresa care sper sa ma ajute.Si asa a si fost.In 11.sept.a inceput cresa..si din 14 sept.exact cand a facut 1 an si 11 luni mi-a spus ca pot sa il las si la somn ca pana atunci alea 4 zile au fost de acomodare si a trebuit sa il scoatem la ora 12 sa nu ii lasam pe copii la somn.Asa ca din ziua de 14 cand a dormit la cresa fara san nu i-am mai dat nici acasa.Cand a venit week.am disparut la magazin si a reusit sa il culce sotul iar dupa cateva zile a dormit si cu mine tot asa spunandu-i ca nu mai este lapte si e baietel mare si nici copiii de la cresa nu mai papa titi.In data de 13.ultima zi la pranz cand am stiut ca e ultima data cand il alaptez,in timp ce adormea la somn ma apucat un plans ca mi-am revenit cu greu.Efectiv am stat sa suzeteze o ora intreaga,facandu-mi video si poze ca amintire.Mi-a fost ft.greu si acum imi vine sa plang cand ma gandesc ce grea a fost.Conexiunea aceea dintre mine si el acolo la san a fost unica si speciala inca din spital de cand s-a nascut.El a fost ft.atasat de sani nestiind ce e laptele praf sau suzete.El asa stia ca doar sanul este sursa de hrana si alinare.Imi era teama de intarcatul asta dar asa bland intr-un jumatate de an eu am reusit.Ma ajutat si el,l-am ajutat si eu,ne-a ajutat si sotul si chiar si cresa iar acum nu stiu daca isi mai aminteste dar asa s-a instrainat de sani de parca nici nu as mai avea..nu se uita,nu atinge,ca si cum nu l-am alaptat niciodata.Dar eu..mie imi e dor tare si nu o sa uit niciodata acele clipe care au fost cele mai frumoase din viata mea,asta va spun cu mana pe inima.

Ce frumos ai scris, Adina computerlove mi-au dat si mie lacrimile, asa e si la noi, mai ales ca acum e bolnavior si numai in brate si la san sta mititelul. Asa se bucura si topaie cand stie ca va primi laptic, cand ma vede in sutien arata spre sani si zice "papa" Lol culmea ca el nu era asa, dar la ultimii dintisori a vrut doar lapte si a devenit si mai atasat de san. Sper sa reusesc si eu, acum tot mereu intervine cate ceva, si el e slabut si nu imi vine sa il privez de lapte
Andreeax
Scris: Saturday, March 12, 2022 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Adina,m-ai făcut sa ma gândesc in viitor când nu o sa mai pape la san și mi-au dat lacrimile și mie. Nu știu ce ne va aduce ziua de mâine dar la momentul acesta știu ca vreau sa il las pe el sa decidă care o sa ii fie ultima masa de laptic la san.
Adina Mariana
Scris: Saturday, March 12, 2022 11:41 PM
Nivel

Cu siguranta o sa reusiti.Si eu am avut aceasta teama si totusi m-am descurcat cu brio.Vine de la sine si din instinctul de mama totul.Orice cale si hotarare luati este una buna pt ca este pt.puiutii nostri.Eu mi-am tot spus ca mai mult de 2 ani nu l-as alapta ca mi se pare fiind mare deja dar tot odata apreciez femeile care duc mai mult si pot.. bravo lor.Eu asa am simtit si la fel as proceda sa intorc timpul inapoi.Dorul de dupa oricum o sa fie mereu oricand s-ar termina perioada de alaptare.Va ramane intiparita in minte o viatacoeur important sa nu sufere ei copilasii ca noi suportam orice,suntem puternicehearts
Ellena20
Scris: Sunday, March 13, 2022 10:05 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Foarte frumos, Adina!
Si eu simt o legatura tare frumoasa cand e la sanul meu si ii vorbesc, iar el mai si rade cu sanul asa in gurita. Insa eu am obosit tare si imi doresc sa incepem intarcarea. Simt ca ziua ne va fi usor,insa noaptea daca nu primeste san plange intruna.
Ziua el mai mananca doar in jur de 12-13 si de atunci la somnic la 20. Dimineata la trezire nu imi cere san si nici in alte momente pe parcursul zilei, doar la somnic.
E cel mai bine sa fie implicat si tatal, cu siguranta vom reusi mai usor asa.

Asa face si Cezar cand ma vede in sutien, freya Lol rade, si arata cu degetul. Daca nu ii dau, nu plange, nu zice nimic, se joaca in continuare, dar uneori ii mai dau eu ca mi-e drag cand face asa Lol
Cum mai sunteti? A scazut febra?
Cati dintisori are Albert acum? Noua ne-au dat repede cei 4 de sus... si gata. De 2-3 luni nu i-a mai dat niciun dintisor.
Harnica e fetita Andreei cu 6 dintisori la 6 luni ras

Maria, ce faceti? Ce face Irina? Cum mai este cu Roseola?
freya1
Scris: Sunday, March 13, 2022 12:21 PM
Nivel

La 6 dintisori am ramas
A fost tare urat cu febra cam 24h, noaptea ii scadea 1-2h cu antitermic si in rest 39.5, a facut si diaree si dr zice sa nu fie vreo enteroviroza mai degraba... nici nu stiu. Noaptea trecuta nu a mai facut febra si a dormit bine, insa tot mai are probleme cu burtica si nu vrea sa manance, bine ca bea laptic si apa chiar mi-a cerut el mai des ca de obicei.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.