Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Lyli wrote:Wannabemom eu titi nu am avut de loc primele 3 saptamani foarte putin , am incercat ceaiuri pastile nu m-au ajutat dar la mine a fost din cauza ca abea dupa o saptamana cand am ajuns acasa l-am pus la san , m-am chinuit degeaba , si noi tot Hipp bem insa cel organic combiotic tot de la nastere nu l-am schimbat am inteles ca este cel mai apropiat de laptele matern... Andreea ma tot uit in gurita insa nu vad nimic nu stiu ce sa zic sper sa nu inceapa asa repede abea sa mai reglat cu somnul noaptea ... ziua e la fel haos total nu doarme mai mult de 30 de min , mai nou nici afara in carut pana nu ajungem acasa sta treaz si se uita peste tot e tare curios ... cea mai mare problema o avem seara pana adoarme plange o ora aproximativ dar doarme apoi vreo 5 -6 ore legate asta de vre-o saptamana sper sa ramana asa
Si la mine a inceput sa doarma mai mult noaptea. Cred ca deja face diferenta intre noapte si zi. Record, cel mai mult a dormit 7 ore intr-o noapte... m am trezit eu dupa 3-4 ore sa ma pompez si el tot dormea :) Are cel putin 4-5 ore legate de somn noaptea - si cel mai bine mi se pare ca doarme dupa baita (ii facem cam la 2-3 zile, insa il spalam la fund la chiuveta de fiecare data dupa ce face treaba mare) |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| wannabemom wrote:
Si la mine a inceput sa doarma mai mult noaptea. Cred ca deja face diferenta intre noapte si zi. Record, cel mai mult a dormit 7 ore intr-o noapte... m am trezit eu dupa 3-4 ore sa ma pompez si el tot dormea :) Are cel putin 4-5 ore legate de somn noaptea - si cel mai bine mi se pare ca doarme dupa baita (ii facem cam la 2-3 zile, insa il spalam la fund la chiuveta de fiecare data dupa ce face treaba mare)
eu baita i-am facut seara de seara pana la ultima vizita la pediatru acum 2 saptamani si mi-a zis sa i fac o zi da una nu baie, nu e nevoie in fiecare seara, plis ca facuse niste bubite pe obraz mi-a dat o crema si i-au trecut aa si mi-a zis sa nu mai folosesc ulei de bebelusi ca nu face decat sa ajute dermatitele sa apara, dar la noi dupa baie e petrecere mai rau il activeaza ... sa nu mai zic ca da din manute si din picioare in cadita intr-o veselie imi face balta pe jos ... daca il las 2 ore acolo e cel mai fericit |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Ulei nu folosesc, folosesc gama ABCderm de la Bioderma, si ptr baita si ptr masajul de dupa. Mi se par ft bune produsele. Era si al meu iritat dar s a vindecat bine de la Bioderma. Da si lui Gabi ii place in baita, chiar daca momentan il tinem noi, nu sta in fund. Da din picioare continuu si e numai un zambet :) |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| wannabemom wrote:Ulei nu folosesc, folosesc gama ABCderm de la Bioderma, si ptr baita si ptr masajul de dupa. Mi se par ft bune produsele. Era si al meu iritat dar s a vindecat bine de la Bioderma. Da si lui Gabi ii place in baita, chiar daca momentan il tinem noi, nu sta in fund. Da din picioare continuu si e numai un zambet :) Si noi am primit diagnosticul de dermatita atopica, dupa ce se umpluse pe fata de brobonite si pete rosi care dispareau/apareau mereu. Am primit recomandarea sa renuntam la gelul de baie (foloseam de la klorane),.Acum punem in apa de baita sare de baie cu tarate de la topfer, si o dau cu o crema de la A-derma exomega. I-au disparut in cateva zile aproape complet. |
|
| Noi foloseam mustella dar acum crema si gelul de dus ,La roche posai, din farmacie ni le-a dat pediatrul , ce e drept cam scumpicele dar sunt mari ajung mult timp si nu mai are nici o bubita chiar sunt multumita de ele |
|

Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 727
| Fetelor, sa știți ca și noi am avut vreo 3 episoade cu bubițe, am fost la dermatolog, ne-a recomandat gama la Roche posay dar nu ne-a ajutat. Pentru noi baia cu târâte și gelul Bioderma a făcut minuni de fiecare data. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Lily, asa dormea și a mea, de la dinti si saltul 4 s a stricat treaba. Cu mustela și noi o spălăm, la băiță mereu i am făcut 1 zi da una nu , iar bubite mai apar și de la căldură, transpirație sau saliva. Eu cel mai tare m am speriat la 1 luna ca i au ieșit toată fata și pe piept, însă i au trecut cu nidoflor la recomandarea pediatrului am dat ft putin și au dispărut ca prin minune. |
|
| ANDREEA2929A wrote:Lily, asa dormea și a mea, de la dinti si saltul 4 s a stricat treaba. Cu mustela și noi o spălăm, la băiță mereu i am făcut 1 zi da una nu , iar bubite mai apar și de la căldură, transpirație sau saliva. Eu cel mai tare m am speriat la 1 luna ca i au ieșit toată fata și pe piept, însă i au trecut cu nidoflor la recomandarea pediatrului am dat ft putin și au dispărut ca prin minune. Eu de cand am schimbat cu la roche posay vad ca este totul ok crema in special il dau de 2 ori pe zi si nu mai are nici o bubita chiar si-a facut efectul ca se umpluse la un moment dat pe obrajori ... pe corp nu a avut , nu e foarte sensibil la piele cred ca ma mosteneste , eu nu ma invinetesc decat foarte greu, nu am bubite sau cosuri nu am avut niciodata si am pielea deschisa sunt blonda el la fel asta ma bucura .... si cu somnul eu am gasit un grup am incercat toate sfaturile nu ma ajutat nimic ziua nu doarme in nici un fel mai mul de 30 de min si atunci cu scandal ... iar seara la culcare nebunie aseara eram eu cu sunetele albe taica-su cu stelute lumina pereti il leganam i cantam ... degeaba pana nu face el concertul de seara de minim 40 de min de urlaturi nu adoarme ... dar apoi doarme 5 6 ore neintors ... are o singura trezire sa pape apoi mai doarme iar 3 ore ... macar asa sa ramana sper sa nu se strice cu dintii ... care cred ca se apropie la cate bale are si cum roade din suzeta |
|
| Aa fetelor si mai am o intrebare cu sustinerea capului ... la voi la cate luni tineau bine bebelusi... el ridica caputul cand il tin pe burtica insa se enerveaza si plange in brate can il tin inca trebuie sa-l sustin ca se "balangane" mai sunt ceva exercitii care sa il ajute sa tina mai repede in afara de statul pe burtica sau ridicatul de manute cand e pe spate ?? Mi se pare foarte lenes .. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Lyli sa ști ca nici la a ea nu ii plăcea pe burtica, asta cam pana pe la 4 luni, se enerva, se fusta și făcea "urat". Legat de ținutul capului nu știu ce să îți zic sa faci, dar din cauză că am purtat-o de la 3 săptămâni în wrap a ajutat-o să își întărească mușchii gatului, după 3 luni din ce țin minte a avut control bine gat și nu ii mai pica capul. Cred că pe la 3 luni i-am luat o minge de gimnastica și am făcut exerciții cu ea pe mine, tot din cauză că nu îi plăcea pe burtică, acum mi-am amintit. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Asa și la mine, eu am purtat o pe piept mult ca asa se linistea la colici o puneam pe burta mea si tinea bine capul intors pe partea stângă de la 1,2 luni apoi incet incet îl întorcea și pe dreapta. Dar mereu o mai susțineam poate de frica...apoi după 2 luni deja era bine. Cum zice și Maria asta a ajutat o. La mine pe burta i a plăcut însă am început să o pun mai mult după 3 luni pt ca aveam pb cu refluxul si mi voma și după 2h de la masa. Cat despre noi, avem treaba i au spart ambii de sus, noaptea ma tine in priza..nu plânge dar nu poate sa doarmă mai mult de 30min, 1h.🙈🤦🏻♀️ urmează aia laterali de sus, sunt alinati ca soldatii 😂 6 luni cu 6 dinti 🤪 |
|
| Pe piept nu sta face exact ca pe burta se agita da din picioare se freaca cu nasul de gatul meu cand stanga cand dreapta pana il pun jos , asa face si cand il pun sa ragaie e un chin sa-l tin asa de la nastere e greu cu ragaitul dar e bine ca face repede in brate numai culcat se linisteste ... nu i place nimic e foarte mofturos ... il mai pacalesc cu un elefant care face cucu bau vreo 5 min sta pe burta si de uita la el apoi baga nasul in patura si gata ... insa incerc cu un marsupiu nu am luat pana acum dar o sa comand poate o sa stea ... la pediatru cand am fost a stat ca sa-l controleze in gat imi era si ciuda ca-i zisesem ca nu sta ... mi-a si zic uitati doamna ca sta foarte bine |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Lyli mai știu una ca al tău, care zici ca nu stă, nu face și când ajungi acolo face opusul. Așa a făcut a mea, nu stă să te uiți în gatul ei sau sa o cauți de dinți, dar când merg la dr cu ea stă, sau ii zic ca nu mănâncă, ca nu ai ca nu aialaltă și când ajung acasă rupe frigiderul 
Felete din "gașca mea" avem la orizont prima măseluță , dar sus nu avem toți incisivii 🤦 |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| MariaS wrote:Lyli mai știu una ca al tău, care zici ca nu stă, nu face și când ajungi acolo face opusul. Așa a făcut a mea, nu stă să te uiți în gatul ei sau sa o cauți de dinți, dar când merg la dr cu ea stă, sau ii zic ca nu mănâncă, ca nu ai ca nu aialaltă și când ajung acasă rupe frigiderul  Felete din "gașca mea" avem la orizont prima măseluță  , dar sus nu avem toți incisivii 🤦 Felicitari pt măseluță,noi avem patru nici nu am știut când iau dat nu a făcut febra nu a plâns decât sa stricat un pic la burtica |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1558
| oooooo,Irina,felicitari pt măseluță!! Al meu e pe e doar cu un dinte jos la vedere și pare ca vine din urma și colegul lui După o bucățică in care a dormit exemplar au început trezirile nocturne dese pr ca acumulează multă oboseala pe timp de zi...ne trezim in jur de 8 iar la o ora jumate maxim cere somn și doarme între 20 și 33 de minute apoi sta treaz vreo 3-4 ore și mai doarme maxim 35 de minute ....iar apoi o tine treaz de la 14:30-15 pana la 20:30:21 fără nicio putere din partea mea sa îl mai culc...cum îl pun in pat cu începe sa plângă și se ridica de lângă mine și se da jos din pat cu direcția usa și da in ea pana o deschid ca sa ieșim din dormitor 🤷🏼♀️ |
|
|