Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Zee, wannabe ce a bucur ca sunteți bine, ce băieți mari aveți Wee v-ați și apucat de treabă?
Fetelor va doresc o primăvara frumoasa și plină de bucurii.
Zee sa ști ca ași Irina pică într-o veselie, ii toată vânătă pe picioare 🤦🤣 dar se ridica și pleacă mai departe 😁
La a mea cred ca ii dau și măselele pe lângă dintisorul nr 8 că nu mănâncă decât 3 linguri de mâncare la o masă.
Vă pot zice fetelor ca de când am intrat in comunitate cu Ina s-a dezvoltat tare mult, și-a dat drumul la mers, vorbește mai mult (multe cuvinte pe limba ei), la tati ii zice "bebiii" ii asa șoadă când îl strigă 😅 A descoperit ce înseamnă au și arș, a pus degetul pe carnea caldă. A insistat sa ii dau cărnița i-am explicat că arde, ea nu și nu ca vrea i-am pus-o în față și a pus degetul și a simțit, a plâns câteva secunde și de atunci nu mai pune mana pe ce zic ca ii arș. Vad ca ii tot mai curioasă sa ma ajute prin casă cu treaba din casă, cred ca de Paști sau spre vara ii iau un learning tower. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 788
| O primăvara în pace și armonie dragi mămici! ❤️
Ce frumoși pitici pe aici! Ma bucur ca sunteti bine. Azi Oli a ținut-o într-o veselie cu "ta-ta", toată ziua. "Ma-ma" doar la supărări, ca de obicei. De mâncat nu vrea sa manace, nu deschide gura, întoarce capul, l-a luat pe "nu" în brate în ceea ce privește mâncarea. M-am uitat în gurita și are gingia umflată sus. Posibil asta sa fie problema. In grame, cam cât ar trebui sa manace un bebe la o masa? Mf mi-a spus 200 g, dar nu e prea mult? Adică nu o să-mi manace niciodată atât, cel puțin nu acum.
In rest eu sunt foarte demoralizata cu toată situația actuala... Stau la granița, mi-e și mila de ce vad, copilași cu sutele, nevinovați, cu ochii în lacrimi. Efectiv mi se rupe sufletul. Nu va mai zic ca dacă ma uit pe geam, vad Ucraina la propriu, ne desparte doar un râu... Și de fiecare data când mai trece câte o mașină pe drum și aud gălăgie îmi sta inima în loc de friica, îmi imaginez doar ca sunt atacuri... |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Zee, pupici pentru Ianis! Wannabe, ce baiat frumos ai tu acolo! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
Maria, eu oricum cred ca varsta asta este wow! Atat de multe invata si descopera mititeii in fiecare zi. Pentru mine e o uimire continua desi stiu ca e normal ceea ce se intampla si toti copiii fac cam aceleasi lucruri. Si eu am un mic ajutor in casa, ma ajuta sa facem patul, ii dau cate un servetel si incepe sa stearga dulapurile, parchetul, da cu aspiratorul 50% din timp. Am tot zis sa ii cumpar un aspirator de jucarie ca prea ii place si am descoperit ca exista Rowenta de jucarie https://ibb.co/n6MGRb9
E o perioada minunata si mi se pare ca trece prea repede.
Ella, imi imaginez teama ta, pe mine ma afecteaza mult imaginile acelea cu mame si copii si am decis sa nu ma mai uit. Iti inteleg perfect teama, probabil la fel as fi fost si eu sa fi fost aproape de granita. Cu masa nu stiu ce sa zic. Mie mi se pare mult 200g. Cezar e un mancacios acum insa niciodata nu i-am cantarit portia de mancare. I-am pus in castronel cat am considerat eu. Ori mananca tot, ori mai ramane putin. Insa nu cred ca a depasit vreodata 200g. Am vazut ca si Oli al tau sta bine cu greutatea, eu nu mi-as face griji,mai ales daca zici ca se vede gingia inflamata. |
|
| Vai Ella, chiar ma gândeam dacă avem mămici la graniță cu Ucraina, cred ca ii cumplit ce se vede peste graniță.
Astăzi a făcut Irina o fază tare comică, când vin de la sală ma așteaptă la ușă și evident că nici nu apuc sa îmi dau jos papucii că îmi sare în brațe, apuc sa ajung pe canapea și se cațără pe mine cu un biscuite în mână, ia o gură de biscuite și pe urmă se mufeaza la țiți, face pauza, mai mănâncă un pic de biscuite apoi iar țiți, cât a stat la țiți tot asa a că făcut 😅, soțul se amuza teribil 🤣🤣 |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Heii mamici, va tot urmaresc de cand am nascut dar printre colici, nesomn, si perioada de acomodare, nu mi-am facut curaj sa va scriu. Am nascut pe 17 Ianuarie o minunatie de fetita, cu o restrictie de crestere de aproape 3 saptamani, care a cantarit 2340gr, perfect sanatoasa. In prezent aveam 6 saptamani si cateva zile, cantarim 4 kg. Pana vineri am papat aptamil prematil, dar din cauza unei dermatite atopice dr a hotarat sa ne schimbe lapticul cu aptamil HA. Ea papa la o masa cam 60, 90 ml la 2 h, plus titi, care din pacate nu prea e. Problema este ca de cand am inceput sa facem trecerea la noul laptic, nu a luat deloc in greutate. Oare dureaza pana se acomodeaza, sau nu e bun pentru ea?
Va las o poza cu minunea, Delia-Elena.
https://ibb.co/C9kdJp9 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Bine ai venit, Otilia! Ce buburuza adorabila ai, iti vine sa o mananci
Zee, bine ai revenit, ce mare si frumos e Ianis si piticul meu face 2-3 pasi singur, apoi imi intinde manuta, asa se simte el in siguranta, nu e graba |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| freya1 wrote:Bine ai venit, Otilia! Ce buburuza adorabila ai, iti vine sa o mananci Zee, bine ai revenit, ce mare si frumos e Ianis si piticul meu face 2-3 pasi singur, apoi imi intinde manuta, asa se simte el in siguranta, nu e graba
Freya voi cum mai sunteți cu greutatea? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| 8300 avea ultima oara, a stagnat mult la 8000 cand cu ultimii dintisori |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Eu am fost o fericita cu primii dintisori. I-au ieșit pe la 10 luni, dar nici nu mi-am dat seama, am văzut după ce i-a spart gingia. Nu a făcut mofturi nici la mâncare, nici somn agitat nu a avut, scaune moi nici atâta. Sa văd de acum ce urmează… |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| wannabemom wrote:Mamici, va doresc o primavara frumoasa!!! Revin si eu cu update, al meu Gabriel are 6,3 kg si pe 14 martie va face 3 luni. A recuperat bine, zic eu. Pe 13 ianuarie cand l am dus la spital sa il operam - avea 4,4kg. Atasez imediat si o poza iii ce dragalasenie sa fie sanatos ,chiar intrebam cum sunteti ,ma bucur ca e totul ok , e foarte bine la kg zic eu cam asa suntem si noi 6 200 dupa cantarul meu |
|
| Otilia ai o dulceață de fetiță care ii o luptătoare
Noi am fost iar la socializare cu copilașii, am crezut ca a mea ii maricică, dar am constat ca ii și micuță și slăbită în comparații cu alți copilași, dar la cât mișună și cât mănâncă nu are cum să fie mai pufoasă.
Vă las 2 poze cu matza mea https://ibb.co/thKYxjZ https://ibb.co/YjCpNfP |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| MariaS wrote:Otilia ai o dulceață de fetiță care ii o luptătoare Noi am fost iar la socializare cu copilașii, am crezut ca a mea ii maricică, dar am constat ca ii și micuță și slăbită în comparații cu alți copilași, dar la cât mișună și cât mănâncă nu are cum să fie mai pufoasă. Vă las 2 poze cu matza mea https://ibb.co/thKYxjZhttps://ibb.co/YjCpNfP Buna,unde o duci pe Bubulina la copii?la locuri de joaca ceva? |
|
| Mihaelaalin wrote: Buna,unde o duci pe Bubulina la copii?la locuri de joaca ceva?
Locul de numește Amalgam, ii găsești pe fb chiar dacă nu ai cont, nici nu știu cum sa îi zic, ne întâlnim cam 10-12 mămici cu prichindei intre 5 luni și 2ani, locația are jucării tip montesori, nu ft multe, spațiul îi generos astfem ca cei mici au loc suficient sa se joace, iar noi mămicile stam printre ei și ne bem cafeaua, mai povestim, prichindeii fac achiziții unul de la altul. Astăzi spre ex a venit de acolo cu "mac" și "bac" de când am venit a ținut-o într-o veselie cu cuvintele astea. E diferit un pic de un loc de joacă, ii mai mult bazat pe socializare și duce în sfera de creșă /grădiniță. În unele zile au ateliere unde se joaca cu tot felul de chestii, orez colorat, griș, boabe de fasole,in weekend merg taticii cu prichindeii. Sper ca te-a ajutat să îți faci o idee despre ce ii locul. |
|
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| MariaS wrote:
Locul de numește Amalgam, ii găsești pe fb chiar dacă nu ai cont, nici nu știu cum sa îi zic, ne întâlnim cam 10-12 mămici cu prichindei intre 5 luni și 2ani, locația are jucării tip montesori, nu ft multe, spațiul îi generos astfem ca cei mici au loc suficient sa se joace, iar noi mămicile stam printre ei și ne bem cafeaua, mai povestim, prichindeii fac achiziții unul de la altul. Astăzi spre ex a venit de acolo cu "mac" și "bac" de când am venit a ținut-o într-o veselie cu cuvintele astea. E diferit un pic de un loc de joacă, ii mai mult bazat pe socializare și duce în sfera de creșă /grădiniță. În unele zile au ateliere unde se joaca cu tot felul de chestii, orez colorat, griș, boabe de fasole,in weekend merg taticii cu prichindeii. Sper ca te-a ajutat să îți faci o idee despre ce ii locul.
Mam uitat acum pe pagina lor de Facebook foarte frumos și interesant și bun pt copii dar păcat ca nu este și in Ploiești.dar am sa ma interesez poate găsesc mai ales ca pe unde stam noi(stam la sat) nu prea sunt copii de vârsta lui deloc nu are cu cine socializa |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Fetelor bebe al meu si-a capatat un alt obicei minunat , sta cu mana in gura de vreo cateva zile non stop , i dau suzeta o apuca si o arunca si baga degetele noapte ne luptam cu treaba asta ... i-am pus manusi plange de rupe ... nu stiu ce sa-i fac e ud mereu pe piept pe manute ... pentru dinti e prea devreme zic eu ... i-am dat jucarie de dentutie in speranta ca nu mai suge degetele ... nici o sansa nu stiu ce pot sa-i fac ...pe langa ca ziua nici acum nu doarme bine ... adica 20 de min si se trezeste ... nu stiu... |
|
|