Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Monday, February 28, 2022 4:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Zambarici coeur ce seamana cu tine in poza asta, Maria !
Ceva mai bine e cu somnul, se culca la 22-23 si se trezeste la 8, cu 3-5 treziri pe noapte, pt mine e lux ras ziua are cand un somn, cand 2, e haos, tot timpul incerc sa il adorm, nu reusesc, iesim in parc, iar incerc, iar iesim banghead uneori nici nu mananca pt ca e ori prea devreme, ori prea tarziu...
Seara l-am mai adormit si in sistem, ca dupa o pv de 6-7h tot nu voia sa doarma, e de o agitatie fantastica de cand cu mersul asta
Ellena20
Scris: Monday, February 28, 2022 4:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Irina, ce scumpa esti! Cheek Kiss
Si noi ne-am stricat putin somnul de cand cu covidul, dar nu ma pot plange.
3-4 treziri pe noapte.
Ziua ii dau san o singura data, insa la fiecare trezire noaptea ii trebuie san.
Eu de abia astept sa il intarc, chiar am obosit. Plus ca ma dor sanii acum mai mult decat la inceput. Lui Cezar ii place sa muste, si in somn ma musca, iar mie mi-e si frica sa reactionez ca sa nu se sperie. Pe un san am numai vanatai. Deci... sper sa il intarc intr-o luna.

MariaS
Scris: Monday, February 28, 2022 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Mulțumim fetelor pt complimentele pupici

În 10h cât doarme ea, tot de 3-4 ori se trezește, nu am treabă cu asta, problema principală ii ora de culcare, plus ca mai nou nu mai adoarme seara la San, doar peste zi, seara când nu vrea să adoarmă la san ma muscă și știe că o dau la o parte și în felul asta poate "hoinări" în pat cât are chef.
Da Freya, mare problemă cu mersul, atâta mișună că acum ii aici, acum ii acolo, noroc că îi dau șosete cu clopoței și în felul asta știu unde îi dacă nu o văd Lol
Ellena20
Scris: Monday, February 28, 2022 8:15 PM
Nivel

Haha, Maria, buna idee Lol
freya1
Scris: Monday, February 28, 2022 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Wow, Ellena, la noi de cand cu dintii suge si peste zi, nu doar la somn, se agata de mine si miorlaie, uneori din scaunul de masa cere lapte banghead cred pe la 10-11 luni era o perioada mai buna pt intarcat, interesul pt san era minim
Nu stiu cum o sa fac, problema e ca face mofturi si la mancare,tot pt ca nu are stare, el e slabut si nu imi vine sa ii refuz laptele
Ellena20
Scris: Monday, February 28, 2022 11:07 PM
Nivel

Da, freya, asa zic si eu, ca daca incepeam la 10 luni deja era altfel.
Difera si situatia ca Cezar chiar mananca tot ce ii pun la fiecare masa si de aceea am gasit momentul oportun sa ii reduc laptele. Daca ar fi fost si el sa nu prea manance, i-as fi dat san mai des. Daca ii dau, el nu refuza. Mai are si el momente cand ma trage de bluza insa ii distrag atentia cu vreo jucarie si incepem sa ne jucam. Nu am patit sa insiste apoi ca sigur cedam.

Pediatrul mi-a recomandat ca daca ii reduc din laptic, sa ii introduc lapte praf.
Mihaelaalin
Scris: Tuesday, March 1, 2022 8:41 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Neața mamici,bebei voștri dorm cu capul pe perna?de care perna folosiți?eu i- am cumpărat o perna pt copii de in an de la suporto dar doarme doar un pic și după începe sa foiască și se da pe burta( abia apuc sa scriu cu el aleargă peste tot și ma ia și pe mine cu el)🤗

Mihaelaalin attached the following image(s):
f230b3d2-c89e-4fa6-9736-5dea06365ebc.png

Mihaelaalin
Scris: Tuesday, March 1, 2022 8:41 AM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Neața mamici,bebei voștri dorm cu capul pe perna?de care perna folosiți?eu i- am cumpărat o perna pt copii de in an de la suporto
Andreeax
Scris: Tuesday, March 1, 2022 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Mihaelaalin wrote:
Neața mamici,bebei voștri dorm cu capul pe perna?de care perna folosiți?eu i- am cumpărat o perna pt copii de in an de la suporto dar doarme doar un pic și după începe sa foiască și se da pe burta( abia apuc sa scriu cu el aleargă peste tot și ma ia și pe mine cu el)🤗

Nu știu cum e cu bebeii mai mari și pernele dar al meu nu doarme nici pe perna și nici acoperit. Eu zic ca dacă el o respinge sa nu insisti. Nu cred ca are nevoie de perna.
Mihaelaalin
Scris: Tuesday, March 1, 2022 11:11 AM
Nivel

Andreeax wrote:

Nu știu cum e cu bebeii mai mari și pernele dar al meu nu doarme nici pe perna și nici acoperit. Eu zic ca dacă el o respinge sa nu insisti. Nu cred ca are nevoie de perna.

Nici al meu nu doarme învelit deloc,ziua doarme pe ea dar noaptea nu și nu insist niciodată când respinge ceva și cu păpica dacă nu vrea nu insist
Zee
Scris: Tuesday, March 1, 2022 2:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Buna feteloooor, ma mai știți? 😂😂
Doamne mi-am schimbat telefonul, am uitat parola și emailul cu care m-am conectat, așa ca m-am dat bătută o vreme.
Ce faceți, cum sunteți? Nici nu știu cât am lipsit și cât am de citit 😊.

Am uitat sa pun o poza 😊
https://ibb.co/W6ZRNjV
Ellena20
Scris: Tuesday, March 1, 2022 2:43 PM
Nivel

Vai, Zee, ce ma bucur ca ai scris!!
Ce face Ianis? Cum mai sunteti? coeur
Cum ati sarbatorit 1 anisor?

Noi suntem bine, ne minunam in fiecare zi de puiul de om si nu ne vine sa credem ca e atat de nazdravan. Gasesc mere, jucarii si magneti de frigider peste tot, inclusiv in geanta mea Lol
Zee
Scris: Tuesday, March 1, 2022 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Ellena20 wrote:
Vai, Zee, ce ma bucur ca ai scris!!
Ce face Ianis? Cum mai sunteti? coeur
Cum ati sarbatorit 1 anisor?

Noi suntem bine, ne minunam in fiecare zi de puiul de om si nu ne vine sa credem ca e atat de nazdravan. Gasesc mere, jucarii si magneti de frigider peste tot, inclusiv in geanta mea Lol

Am sărbătorit acasă cu nașii intr-o zi și părinții in alta zi 😂. Așa a fost mai lejer pentru noi. Ianis a fost bucuros, mergea pe la pungile de cadou sa vadă ce a primit, doar ca era exasperat cât l-am pupat 😂. Vine el câteodată și ma pupa, dar cand îl pup eu e jale.
Cu greutatea suntem tot varza, are 9kg, de mâncat mănâncă aproape cât noi, avem probleme cu mersul in picioare. A mers la un moment dat și a căzut și de atunci doar de mânuță suntem. Cu somnul la fel de vraiște… dar in toată harababura asta ne gândim sa mai facem un bebe 😅
Andreeax
Scris: Tuesday, March 1, 2022 2:53 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Wwwaaaaa,Zeeee,ce ma bucur ca ne-ai scris! Ce băiat mare e Ianis acum. coeur
Și noi la fel cu greutatea,sper sa ajungă la 8 kg pana la 1 an Crazy
wannabemom
Scris: Tuesday, March 1, 2022 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Mamici, va doresc o primavara frumoasa!!!
Revin si eu cu update, al meu Gabriel are 6,3 kg si pe 14 martie va face 3 luni. A recuperat bine, zic eu. Pe 13 ianuarie cand l am dus la spital sa il operam - avea 4,4kg.
Atasez imediat si o poza coeur coeur

wannabemom attached the following image(s):
274213865_5179391055454069_6451871381866178407_n.jpg274346972_1333669347112105_2291395893023090138_n.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.