Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Lyli wrote:Fetelor eu am o problema cu biberoanele sunt la al 3-lea set nu stiu ce sa mai cumpar... am avut prima data Avent natural cu debit lent scrie nr 1 pe tetine , nu am mai gasit asa dupa si le-am schimbat cu altele la fel numai ca pe tetina scrie 2 ( tot flux lent ) dar bebe se sgita si scuipa cand le folosim pe astea , cred ca vine prea repede lapte... am comandat altele tot avent in speranta ca vin ca primele au venit altceva ( de la altex ) avent clasic anticolici flux foarte lent ... abea trage din ele stam si 40 de min la un biberon .... am mers la farmacie am luat cv de sticla nu cunosc firma le-a recomandat farmacita... sunt super ok mananca bine din ele insa gatul este prea mic si cand prepar biberonul fac mizerie maxima umplu aparatul de lapte si pun pe langa deci ... recomandati-mi cv in afara de avent natural nr 1 pt ca nu mai gasesc nicaieri erau singurele din care manca ok dar erau sticle mici... oricum de luna asta nu mai aveam cum sa fac in ele (120) iar bebe tre sa treaca la 150. Asa am patit si cu suzetele a trebuit sa cumpar multe bibs avent nuk pana am gasit avent ultra soft cu astea se impaca bine Teo e hrănită mixt, la fel cum a fost și sora ei mai mare. La Ana am folosit Biberoane diferite și le-a acceptat pe toate (Avent, Minut, Primii Pași). Teo bea din Avent Natural. Trebuie sa ai grija când suprapui tetina pe inelul de plastic, sa se suprapună supapa tetinei fix pe orificiul inelului și sa ai grija sa infiletezi corect. Pana la greva suptului (3 luni +) am folosit tetine le 0+ (primul debit). Le-am comandat de pe eMAG. Ulterior, am trecut la cele pt 3+, foarte ok și ele. maria2013 attached the following image(s):
|
|
| Pentru biberoanele cu gat îngust, foloseam dozatoarele de la Tommee Tippee și un dozator de la Babyono cu patru compartimente. Și acum le folosesc când plecam de acasă și vreau sa am dozele de lapte praf măsurate. Pun imediat poza. maria2013 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Lyli eu când ii mai lăsăm lapte la tati sa ii dea ii puneam în biberon de la lansinoh. Dupa ce crescut am continuat sa folosim biberonul pt a pune apă, avea tetina cu flux lent. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| maria2013 wrote: Teo e hrănită mixt, la fel cum a fost și sora ei mai mare. La Ana am folosit Biberoane diferite și le-a acceptat pe toate (Avent, Minut, Primii Pași). Teo bea din Avent Natural. Trebuie sa ai grija când suprapui tetina pe inelul de plastic, sa se suprapună supapa tetinei fix pe orificiul inelului și sa ai grija sa infiletezi corect. Pana la greva suptului (3 luni +) am folosit tetine le 0+ (primul debit). Le-am comandat de pe eMAG. Ulterior, am trecut la cele pt 3+, foarte ok și ele.
Maria astea le am si eu biberoanele doar ca tetinele sunt inscriptionate cu numarul 2 iar pe cutia lor scrie 0+ si o picatura , dar nu sunt la fel primele erau i scripgionate cu nr 1 si la fel scria pe cutie 0+ si o pocatura , azi am cumparat tetine separate la fel pe ambalaj scrie 0+ si o picatura iar pe ele tot numarul 2 o sa pun o poza sa vezi la ce ma refer(acum le am in sterilizator) sunt diferite dar au aceeasi forma o singura gaurica insa din ce mi-am dat seama cand le spal cele cu nr 2 sunt mult mai moi decat alea cu 1 , dar azi imi zicea cumnata mea ca sunt si cu 0 alea mai mic au fluxul dar sa le comand de pe pagina oficiala philips , zice ea ca a patit la fel la altex a luat pentru 3+ si erau inscriptionate cele mici cu 0 si cele mari cu 3 ,... deci e ceva cu ele .. ea acum foloseste Dr.Brown ceva de genul .....o sa comand si dozatoarele acelea nu stiam de ele de la tommy |
|
| MariaS wrote:Lyli eu când ii mai lăsăm lapte la tati sa ii dea ii puneam în biberon de la lansinoh. Dupa ce crescut am continuat sa folosim biberonul pt a pune apă, avea tetina cu flux lent. Da astea le am de la farmacie de sticla insa au gatul mic de ele ziceam ca dau pe langa |
|
| După ce am avut o experienta foarte urata cu angajații altex (comanda de scutece), eu nu mai comand nimic de la ei. Știu la ce te referi. Eu le-am luat mereu de pe emag și au fost ok. Doar ca am fost atenta sa nu fie livrat de către alt distribuitor, ci doar de emag. |
|
| maria2013 wrote:După ce am avut o experienta foarte urata cu angajații altex (comanda de scutece), eu nu mai comand nimic de la ei. Știu la ce te referi. Eu le-am luat mereu de pe emag și au fost ok. Doar ca am fost atenta sa nu fie livrat de către alt distribuitor, ci doar de emag. Eu scutece folosesc de la lidl lupilu , sunt ieftine dar sunt foarte multumita , la inceput am luat pampers si era mereu ud pe hainute , nu a avut niciodata iritatii iar noaptea il schimb doar o data ,nu e ud , o sa trec la pampers iar cand voi putea sa-i dau scutece chilotel ca sunt mai comode dar sunt chiar incantata de ele la inceput ma gandeam ca nu cumva sa-l irite dar nu.. |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Fetele, ce inseamna suptul asta din h in h noaptea, din experienta voastră, simt ca o iau cucu, am 1,2 saptamani de când face asa cu cate o mica pauza de 1, 2 seri, dar când am 3 seri consecutiv am murit🙈 |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Oooo,Andreea! Copiii nu-s la fel dar la mine înseamnă confort,dinti,puseu,salt mental,regresie,vreun disconfort.La mine așa a fost in 90% din timp,m-am adaptat și acum de cele mai multe ori când vrea san indiferent de motive,noaptea,se mufeaza singur.l și când se trezește de 10 ori și când se trezește doar o singura data. Trebuie sa dorm și eu cumva. Al meu a avut o perioada de la 4-5-6 luni când cerea san si de doua ori pe ora. |
|
| Lyli wrote: Eu scutece folosesc de la lidl lupilu , sunt ieftine dar sunt foarte multumita , la inceput am luat pampers si era mereu ud pe hainute , nu a avut niciodata iritatii iar noaptea il schimb doar o data ,nu e ud , o sa trec la pampers iar cand voi putea sa-i dau scutece chilotel ca sunt mai comode dar sunt chiar incantata de ele la inceput ma gandeam ca nu cumva sa-l irite dar nu..
Știu. Folosim Lupilu în majoritatea timpului, dar fosesc și orice alte scutece pe care le prind la oferta. Asa am procedat și la prima fetita și acum, am cautat sa nu o obișnuiesc cu un singur tip de scutece, în ideea ca noi, la vremea aia, călătoream foarte mult și cumpăram scutece de la destinație, nu caram după noi multe. De la Altex chiar scutece chiloțel Pampers Premium Care am luat. Nu scutecele au fost problema, ci atitudinea angajaților (de la pachetul diferit de cel comandat, pana la plictiseala celor din magazinul ales pt ridicarea comenzii... În fine, alta poveste...) |
|
| Vezi ca Lupilu au și scutece chiloțel, foarte faine, comparabile cu Pampers Premium Care. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| maria2013 wrote:Vezi ca Lupilu au și scutece chiloțel, foarte faine, comparabile cu Pampers Premium Care.
Și noi folosim acum tot lupilu dar varianata normala de scutec. Deși are doar 7,200 kg,e slăbuț și micuț in jurul taliei,varianta chilotel de la lupilu nr 4 mi s-a părut ca ii lasă urme pe burtica,ca strânge. Tot așa și noi,ce scutece prindem la oferta |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Andreeax wrote:Oooo,Andreea! Copiii nu-s la fel dar la mine înseamnă confort,dinti,puseu,salt mental,regresie,vreun disconfort.La mine așa a fost in 90% din timp,m-am adaptat și acum de cele mai multe ori când vrea san indiferent de motive,noaptea,se mufeaza singur.l și când se trezește de 10 ori și când se trezește doar o singura data. Trebuie sa dorm și eu cumva. Al meu a avut o perioada de la 4-5-6 luni când cerea san si de doua ori pe ora. Cred ca dintii de sus ca se vad alb in gingie toti 4🙈. Stiu ca nu s la fel, dar mai intreb și eu pt confortul meu psihic ca o iau darla...de la 1 luna de refuz din cauza refluxului cred dintii ne salveaza cumva dar super greu mi se pare din h in h atâtea nopti de la un bebe care lega minim 3 h de somn, deja mănâncă fără feon dar sa aiba ea un obiect de atașament in mana, păturică sau papusa. Cat despre scutece noi la pampers am ramas premium care la nr 5 suntem, pt ca ea e marisoara și la talie și inaltuta 71cm iar la kg are 7.8🙈 și nu avem încă 6 luni. Râdea sotul de mine ca ultimul nr e 6 deci dupa nu stiu ce vom pune 😂 |
|
| Lyli wrote: Da astea le am de la farmacie de sticla insa au gatul mic de ele ziceam ca dau pe langa
Eu nu am avut treabă cu ele, am 3 sticle și 2 tetine, plus pompă, nu am pățit sa îmi scape lichid pe lângă.
Momentan îs cea mai mulțumită de scutecele chiloțel de la DM, 1RON/scutec, nu am pățit să scape sau să o strângă, în schimb cu cele de la pampers am pățit sa o irite. |
|
| Freya cum mai sunteți cu somnul?
Ina de câteva zile nu poate dormi liniștită pana nu face concurență cu sirenele din Ucraina🤦. Din păcate Ina a ales să aibă doar un somn pest zi, cu toate astea tot după 12 se pune la somnul de noapt,ieri la 22:30 ne-am pun în pat iar ea s-a culcat la 1 cu o pv de 8h
Ina + iarut https://ibb.co/hdVdwm9 |
|
|