Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1607
| Hey Andreeax, sunt foarte bine, nu am niciun simptom, aștept săptămâna viitoare sa merg la ecografie.
Azi noapte am avut parte de o noapte de lux: a dormit Hugo de la 22 pana la 9 dimineața cu doar 3 treziri scurte pt țiti fără plânsete și miorlăieli. Minunea asta se întâmplă cam o data pe lună Azi la 6 avem vaccinurile de la 11 luni deci e clar ca nu o sa dorm la noapte, o sa stau sa îl păzesc sa vad daca face febră sau nu.
Maria, tare mult mă amuză postările tale |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| MariaS wrote:Oooo cât ii de adorabilă, aproape ca2nu îți vine să crezi că face scandal, dar cunosc, am și eu un model din ăsta 🤦😅. Multă putere Andreea!
Duminică am crezut că ne-a lovit norocul, la 20:50 Ina dormea, fericire mare pe noi, s-a dus soțul la baie să se aranjeze, ea dormea bine, merg eu, apuc să mă epilez pe un picior aud ceva gălăgie, repede să mă spăl pe cap aud deja cum urlă sirena, na zic asta e, termin cu parul și mai fac repede celălalt picior, ajung la jumătate și se dezlănțuie jihadu, îl chem cu ea în baie se mai calmează, am ieșit repede din dus, m-am uscat pe par și la alinat cu ea. Soțul pune-o la țiți ca poate adoarme și facem și noi ceva 😁,evident că mandra mea numai chef de somn nu avea după aproape 2h de somn, așa că a adormit soțul înaintea ei și s-a dus seara noastră...
Vai, Maria, ce am ras! Cred ca la toate mai sunt anumite momente cand mai adoarme sotul inaintea copilului |
|
| Ieri am facut si noi ROR-ul. Deocamdata a fost totul ok si sper sa fie in continuare.
Roser, de abia astept sa mergi la eco. Sa ne tii la curent
|
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Elena cu a fost după Ror?
Cred că copilul meu simte în urină când noi vrem să ne bucurăm de noi 😅 De 3 zile încerc să o culc mai devreme și în primă fază și reușesc, dar când vine soțul în pat se trezește 🤣 (vine încet fără să facă vreun zgomot, dar totuși îl simte). Aseară spre exemplu dormea lemn a dormit lemn, s-a pus soțul în pat și a început să se fâțâie și vreo jumătate de oră m-am chinuit să o culc la loc, am reușit dar era între noi 🤦😅, aproape ca am renunțat la idee, dar i s-a făcut milă de noi și a adormit la loc și când am mutat-o la locul ei 😁.
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| Buna fetele ! Eu azi am fost cu bebe la un nou pediatru , un medic in varsta cu experienta , recomandat de foarte multa lume... se pare ca bebe este clinic sanatos . .. o mica iritatie pe obrajos pentru care am primit o crema ... in rest nu are nimic ... doar ca este cam grasut si ne-a foat recomandat sa renuntam la un biberon ... cel de noaptea dintre ora 00 si 06 dimineata ... se pare ca de vina sunt colici si faptul ca digestia e mai grea la laptele praf... continuam cu hipp organic combiotic... si atat... deci asa este bebe mai activ se pare si trebuie sa avem rabdare ... ultimele zile a fost teroare cu el ... |
|
| MariaS wrote:Elena cu a fost după Ror?
Cred că copilul meu simte în urină când noi vrem să ne bucurăm de noi 😅 De 3 zile încerc să o culc mai devreme și în primă fază și reușesc, dar când vine soțul în pat se trezește 🤣 (vine încet fără să facă vreun zgomot, dar totuși îl simte). Aseară spre exemplu dormea lemn a dormit lemn, s-a pus soțul în pat și a început să se fâțâie și vreo jumătate de oră m-am chinuit să o culc la loc, am reușit dar era între noi 🤦😅, aproape ca am renunțat la idee, dar i s-a făcut milă de noi și a adormit la loc și când am mutat-o la locul ei 😁.
Maria, de aia ma bucur eu ca Cezar inca mai doarme in patutul lui Cu ROR-ul a fost mai bine decat ma asteptam. Nu a avut nici temperatura dupa, nici nu a fost agitat. |
|
| Ianis, la multi ani, pui mic! Sa cresti mare si cuminte! Zee, sper ca sunteti bine! Asteptam sa ne mai scrii si sa ne mai povestesti de Ianis |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| La mulți ani Ianis Buna dimineața fetelor,noi am fost in urma rău cu vaccinul de 11 luni pt ca nu puteam sa intru cu el in dispensar ca se punea rău pe plâns și abia ieri am reușit sa îl facem,iam dar înainte cu crema romla sa ii amorteasaca pielea ca sa nu mai simpta așa rău durerea,a pana doar ca îl Țineam atât când am ajuns acasă toate bune și frumose sa jucat a alergat cum era el de obicei in schimb când sa ne băgăm la nani sa pus pe un plâns de abia l-am liniștit cred ca îl durea picioarele ca nu a stat sa ii pun compresa ca el nu suporta acum de dimineața la fel nici nu vrea sa stea jos nici sa îl ating acolo,ce as putea sa fac cu ce sa ii dau sa nu îl mai doara? |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| La mulți ani Ianis!
Mihaela, Ina când am făcut vaccinul de 11 luni nu a avut treaba a doua zi să o doară, doar a fost mai mamoasa vreo 2 zile. Nici nu știu ce să îți zic sa faci, încearcă totuși să îi pui compresa rece că poate s-a umflat un pic zona cu vaccinul. |
|

| Nu vrea sa le țină deloc,și el este numai după mine și in barate și la Titi astăzi,nici pap nu a vrut |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Și eu ma tot întreb ce face Zee si Wannabemom.
Noi stam super prost cu mâncarea,daca nu e ciorba și lungita nu prea deschide gura plus ca in centuri in scaun urla iar fără sta in picioare. Avem și un colțișor de dințișor ieșit de câteva zile . Cu greutatea la fel,suntem la 7,200. Doar ce începuse sa doarmă bine ca au venit vremurile dinților peste noi și nu numai ca se trezește des și se calmează doar la san dar se trezește urlând. Acum doua nopți cred ca a avut un pavor nocturn,urla de ziceai ca îl taie careva in somn,era de neconsolat iar când s-a trezit după 2-3 minute de urlat părea pierdut,se uita speriat in toate părțile,încă avea corpul încordat si nu schița niciun "cuvânt" .... așa m-am speriat |
|

| Andreeax și denis se mai trezeste așa încordat și parca speriat dar îl iau in brațe și se linisteste |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1561
| Mihaelaalin wrote:Andreeax și denis se mai trezeste așa încordat și parca speriat dar îl iau in brațe și se linisteste
Efectiv urla in somn și era de neconsolat,îl luam in brațe și se lasă moale,mi se scurgea printre mâini,nu voia nimic și nicicum,doar când s-a trezit s-a liniștit instant dar părea foarte bulversat și nedumerit de ceea ce se întâmpla cu el. Eu cred ca a fost un pavor nocturn.
Eu am impresia ca dintisorio care ii da jos e cam strâmb și iese in diagonala și nu drept (nu știu cum sa ma exprim altfel),oare sa merg la pediatru? Se poate sa iasă strâmbi? |
|
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| Fetelor eu am o problema cu biberoanele sunt la al 3-lea set nu stiu ce sa mai cumpar... am avut prima data Avent natural cu debit lent scrie nr 1 pe tetine , nu am mai gasit asa dupa si le-am schimbat cu altele la fel numai ca pe tetina scrie 2 ( tot flux lent ) dar bebe se sgita si scuipa cand le folosim pe astea , cred ca vine prea repede lapte... am comandat altele tot avent in speranta ca vin ca primele au venit altceva ( de la altex ) avent clasic anticolici flux foarte lent ... abea trage din ele stam si 40 de min la un biberon .... am mers la farmacie am luat cv de sticla nu cunosc firma le-a recomandat farmacita... sunt super ok mananca bine din ele insa gatul este prea mic si cand prepar biberonul fac mizerie maxima umplu aparatul de lapte si pun pe langa deci ... recomandati-mi cv in afara de avent natural nr 1 pt ca nu mai gasesc nicaieri erau singurele din care manca ok dar erau sticle mici... oricum de luna asta nu mai aveam cum sa fac in ele (120) iar bebe tre sa treaca la 150. Asa am patit si cu suzetele a trebuit sa cumpar multe bibs avent nuk pana am gasit avent ultra soft cu astea se impaca bine |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1476
| Wannabemom ce faci?Ce face băiețelul tău? |
|
|