Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lyli
Scris: Thursday, February 17, 2022 2:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Maria Este krausman scoica (carucior 3 in 1 )am reusit sa scot trebuia detasata centura inainte practic desfacuta toata prinderea doar sa scot sezutul partea de sus pentru cap inca am pastrato bebe nu-s tine capul prea bine inca , dar cand va trebui sa o scot la fel alta chinuiala trebuie desfacuta toata , dupa un tutorial am reusit , singuri am incercat si eu si sotul de n-au iesit ochii fara rezultat Crazy ...
MariaS
Scris: Thursday, February 17, 2022 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Fetelor, noi nu am scăpat de infecție, de la 315 cât a avut prima dată leucocitele, acum are 91, cred ca mai facem o cura de antibiotic, să văd ce zice și mf uff
7Andreea
Scris: Friday, February 18, 2022 6:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
MariaS wrote:
Fetelor, noi nu am scăpat de infecție, de la 315 cât a avut prima dată leucocitele, acum are 91, cred ca mai facem o cura de antibiotic, să văd ce zice și mf uff

Off... sa fie bine repede!
Mi s-a pus pata pe salopetele Ielm,de mul
t,dar asteptam sa mearga sa o tavaleasca pe bune. Cum sunt marimile,se potrivesc cele de pe site?
freya1
Scris: Friday, February 18, 2022 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, sanatate ! Daca nu iese nimic la urocultura, sa stii ca leucocitele scad treptat dupa o infectie, chiar daca nu mai e bacteria. Poate a trecut totusi

Da, Andreea, se potrivesc f bine marimile. Eu am comandat-o pe a 2a, cea 74 i-a ramas mica
MariaS
Scris: Friday, February 18, 2022 7:29 PM
Nivel

freya1 wrote:
Maria, sanatate ! Daca nu iese nimic la urocultura, sa stii ca leucocitele scad treptat dupa o infectie, chiar daca nu mai e bacteria. Poate a trecut totusi

Da, Andreea, se potrivesc f bine marimile. Eu am comandat-o pe a 2a, cea 74 i-a ramas mica

Pai cât de încet să scadă, are mai bine de 14 zile de când am terminat tratamentul?
Luni merg la un pediatru să o vadă și sa îi facă un eco.

Andreea și eu voiam să îi iau salapeta dar încă ii e bună cea de la lidl, cred ca eu o iau pe toamnă.
Lyli
Scris: Friday, February 18, 2022 10:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor deci nu mai pot in seara asta am cedat nervos ... sfatuiti-ma cumva sa adorm bebelusul seara , am trecut de colici se pare de o perioada buna doarme noaptea se trezeste doar sa pape insa dupa baie i dau lapticul in jur de ora 22 in momentul in care il pun in patut urla cate 2 ore incontinuu il ridic tace ..il pun la loc urla si tot asa pana imi cedeaza spatele si mor de dureri apoi doarme toata noaptea papa lapte adoarme singur in patut nici nu schiteaza am incercat sa schimb ora am incercat sa schimb cantitatea de lapte am incercat sa il legan nu se culca pana nu urlaaa cat il tin puterile , acelas scenariu se intampla si ziua o singura data cand venim de la plimbare cum intru cu el in casa urla 2 ore .. in restul timpului adoarme singur , nu se strange de burtica nu face nimic are scaune normale nu are temperatura nu stiu ce sa-i mai fac astea 2 momente ale zilei ma duce la extreme , mi-a cedat spatele nu il mai pot tine in brate, sotul fuge cand aude cum urla nu ma ajuta nimeni ... am incercat sa il las plange pana se inneaca tuseste se roseste la fata ... deci este horror ...
Aleahim
Scris: Saturday, February 19, 2022 3:55 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Lyli wrote:
Fetelor deci nu mai pot in seara asta am cedat nervos ... sfatuiti-ma cumva sa adorm bebelusul seara , am trecut de colici se pare de o perioada buna doarme noaptea se trezeste doar sa pape insa dupa baie i dau lapticul in jur de ora 22 in momentul in care il pun in patut urla cate 2 ore incontinuu il ridic tace ..il pun la loc urla si tot asa pana imi cedeaza spatele si mor de dureri apoi doarme toata noaptea papa lapte adoarme singur in patut nici nu schiteaza am incercat sa schimb ora am incercat sa schimb cantitatea de lapte am incercat sa il legan nu se culca pana nu urlaaa cat il tin puterile , acelas scenariu se intampla si ziua o singura data cand venim de la plimbare cum intru cu el in casa urla 2 ore .. in restul timpului adoarme singur , nu se strange de burtica nu face nimic are scaune normale nu are temperatura nu stiu ce sa-i mai fac astea 2 momente ale zilei ma duce la extreme , mi-a cedat spatele nu il mai pot tine in brate, sotul fuge cand aude cum urla nu ma ajuta nimeni ... am incercat sa il las plange pana se inneaca tuseste se roseste la fata ... deci este horror ...

E foarte probabil sa il deranjeze inca burtica, e micut tare.La varsta asta nu ai ce face, nu ii poti face program.
La noi urla noaptea cate 5-6 ore.Apoi s-a miscorat perioada la 3,2 pana nu a mai plans, dar asta dupa 4 luni.Nu ai ce face, decat sa il ti in brate pana se calmeaza.Noi dormeam cu ea pe pieptul nostru, ca doar asa se calma
MariaS
Scris: Sunday, February 20, 2022 11:12 AM
Nivel

Lyli încă trece prin schimbări majore la nivel psihologic, fizic chiar. Și eu am trecut cu a mea prin ele, am fost atat de disperată că am vrut sa o duc la urgente că știam ce are și de ce plânge atâta, evident ca după 5min în mașină a adormit, iar când am ajuns la pediatru cu ea nu mai plângea deloc și nu părea să o deranjeze nimic, pediatru a zis că totuși mai are câțiva colici și de acolo tragedia cu plânsul.
Multă putere mami Cheek Kiss

Azi dimineață am tras spaima vieții. Nu îmi găseam copilul nici unde în pat, nici în pătuț la ea, pe jos nu, când colo ea dormea la tablia patului, jumătate ascunsă sub perna mea și jumătate ascunsă la capul lui tată'su, mai avea și un bady ce se asemăna cu modelul fetei de pernă, s-a camuflat mai ceva ca un cameleon 😅🤦
ANDREEA2929A
Scris: Monday, February 21, 2022 9:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:

Hey, tot de la colici, a mea urla asa dr la 5 la 10 seara zi de zi, când stiam cu sotul ca se apropie ora 5 ne venea sa plecam de acasa, o sa treaca, sa stii ca si la noi a fost super greu de la 1.5 pana pe la 3luni cam asa a urlat.
Cat despre spate eu ce sa ti zic ca pana la 5 luni am legănat cu orele, mi se bloca noaptea in somn sau cu ea in brate când sa o pun jos, efectiv nu ma mai puteam misca. Trece mami rabdare, aer in piept, o sa fie bine.
ANDREEA2929A
Scris: Monday, February 21, 2022 9:46 PM
Nivel

MariaS wrote:
Lyli încă trece prin schimbări majore la nivel psihologic, fizic chiar. Și eu am trecut cu a mea prin ele, am fost atat de disperată că am vrut sa o duc la urgente că știam ce are și de ce plânge atâta, evident ca după 5min în mașină a adormit, iar când am ajuns la pediatru cu ea nu mai plângea deloc și nu părea să o deranjeze nimic, pediatru a zis că totuși mai are câțiva colici și de acolo tragedia cu plânsul.

Azi dimineață am tras spaima vieții. Nu îmi găseam copilul nici unde în pat, nici în pătuț la ea, pe jos nu, când colo ea dormea la tablia patului, jumătate ascunsă sub perna mea și jumătate ascunsă la capul lui tată'su, mai avea și un bady ce se asemăna cu modelul fetei de pernă, s-a camuflat mai ceva ca un cameleon 😅🤦

Vai ce am ras, doamne ce comică esti când povestești.
Eu n am mai scris ca de la vaccin am avut 4sapt horor. Reflux, refuz san, mâncat doar cu plansete și feon, scaune proaste crampe ca la colici, trezit noaptea din h in h, etc.
Am schimbat siropelul de reflux, mi a dat și ceva cu lactaza pt digestie, ii dam inainte.🙈 pupici tuturor!
Va las o poza cu minunea
https://ibb.co/LPdp7vJ
Roser
Scris: Monday, February 21, 2022 11:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Vai Andreea ce frumoasă e! Asa i-aș pãpa obrăjorii aia Love
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, February 22, 2022 2:20 AM
Nivel

Roser wrote:
Vai Andreea ce frumoasă e! Asa i-aș pãpa obrăjorii aia Love

DistanceKiss mulțumim, poate vine si la voi o fetita cn stie🥰😘
MariaS
Scris: Tuesday, February 22, 2022 8:54 AM
Nivel

Oooo cât ii de adorabilă, aproape ca2nu îți vine să crezi că face scandal, dar cunosc, am și eu un model din ăsta 🤦😅. Multă putere Andreea!

Duminică am crezut că ne-a lovit norocul, la 20:50 Ina dormea, fericire mare pe noi, s-a dus soțul la baie să se aranjeze, ea dormea bine, merg eu, apuc să mă epilez pe un picior aud ceva gălăgie, repede să mă spăl pe cap aud deja cum urlă sirena, na zic asta e, termin cu parul și mai fac repede celălalt picior, ajung la jumătate și se dezlănțuie jihadu, îl chem cu ea în baie se mai calmează, am ieșit repede din dus, m-am uscat pe par și la alinat cu ea. Soțul pune-o la țiți ca poate adoarme și facem și noi ceva 😁,evident că mandra mea numai chef de somn nu avea după aproape 2h de somn, așa că a adormit soțul înaintea ei și s-a dus seara noastră...
Andreeax
Scris: Tuesday, February 22, 2022 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Vaaai,Andreea,sigur ea face atâta gălăgie? coeur

Roser,cum mai ești?

Maria,eu mai am timp de una alta cu soțul dar după ce ziua alerg peste tot după el ca nu sta nicio secunda într-un loc,seara cad rupta așa ca timpul ăla de cele mai multe ori îl folosesc vreo ora pt mine stand in pat și manacand semințe sa ma
adun (îți dai seama ca nu e nimic sexy pt soț in asta) și apoi somn. Suntem și pe ultima suta de m cu casa și e haos total la noi. Sper sa ne revenim după ce se termina și sa mai avem si grija de corpurile noastre 😂hohot hohot

LE ahhh,a învățat băiatul sa se dea jos din pat fără nicio treaba,parca e profesionist. firstprize

7Andreea
Scris: Tuesday, February 22, 2022 12:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
MariaS wrote:

Cat pe aci sa rad,apoi m-am si vazut in situatia descrisa si parca m-am panicat si eu.
L-am pierdut si eu pe Matei ,se bagase cu pisicile sub pat, pe dupa o cutie si statea linistit cu capul pe pisica. De 3 ori m-am uitat si nu l-am vazut...
Ce incaltari bune de mers aveti voi? Avem cateva perechi dar parca merge aiurea incaltat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.