Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Tuesday, February 15, 2022 3:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
freya, a fost o exceptie. Eu nu am stiut ce inseamna pana acum sa ma chinui cu el la somnic. Acum pe zi l-am adormit tare usor.
Cred ca ieri a fost suprastimulat pentru ca nu a mai vrut sa doarma de la 13:30.
Sper ca in seara asta sa fie totul ok.

Maria, tocmai ce am cumparat si eu un Tefal Cook4me. Nu l-am incercat inca, dar iti voi spune ulterior daca sunt multumita.
MariaS
Scris: Tuesday, February 15, 2022 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Freya, în mod normal nu face asa, dar sâmbătă a stat mai mult decât trebuia în scaun, s-au tot făcut opriri lungi și dese, ea în teren ii obișnuită să se meargă nu sa se stea. La dus a dormit 80% din timp deci nu are treabă cu mersul la drum lung.
MariaS
Scris: Tuesday, February 15, 2022 10:37 PM
Nivel

Roser cum ești? Ai mai făcut teste?
Roser
Scris: Wednesday, February 16, 2022 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Maria, sunt bine, ieri am simțit o ușoară senzație de greață, sper sa fi fost ceva izolat. La prima sarcina nu am avut chiar nimic, sper sa am din nou același noroc :)
Am mai făcut in fiecare zi cate un test no name cum am o grămadă și liniuța e tot mai vizibilă. Azi nu am mai făcut. O sa merg la eco in 3 martie.
In sfarsit am avut parte de o noapte mai buna, doar de 4 ori s-a trezit Hugo firstprize
MariaS
Scris: Wednesday, February 16, 2022 11:46 AM
Nivel

Ma bucur ca am ești mai bine, abia aștept ziua de 3 🥰🥰🥰
Andreeax
Scris: Wednesday, February 16, 2022 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Roser ,abia aștept sa ne spui cum a fost la eco pe 3 ❤️

Al meu sta destul se binișor cu somnul. Doua somnuri pe zi de aproximativ 1h 20' iar noaptea facem nani la 20-20:30 și are o trezire in jur de 5-6 pt papa și apoi se trezește 7:30-8. Se foiește noaptea in tot patul și pe cât de mult a urat tummy time-ul pe atât de mult doarme acum pe burta....are un stil super amuzant,își tine genunchii sub el și sta cu fundul in sus. ras
Ellena20
Scris: Wednesday, February 16, 2022 2:34 PM
Nivel

Asa doarme si Cezar, Andreea Lol
Roser, sper sa ai o sarcina mai usoara ca prima! coeur
freya1
Scris: Wednesday, February 16, 2022 2:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Wow, Andreea, e vis ce spui tu
Noi am trecut iar la trezirile la 30 min, am impresia ca e prea obosit, dar nu il pot opri,ce sa ii fac
Lyli
Scris: Wednesday, February 16, 2022 5:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor stiti cumva la scoica auto cum se scot fermecatele alea de protectii gen merge pana la 10 kg iar bebe are 5 jumatate si nu mai incape in ea ma gandesc ca partea de jos in afara de protectia de la cap trebuie sa iasa cumva , pe situl lor scrie ca: puteti renunta la protectile aditionale pe masura ce bebelusul creste , dar nu le pot scoate partea de jos unde intra centurile mai are o bucata pare detasabila insa nu iasa ....
EllaMaria
Scris: Thursday, February 17, 2022 9:21 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Ellena20 wrote:
Asa doarme si Cezar, Andreea Lol
Roser, sper sa ai o sarcina mai usoara ca prima! coeur

Wow, unde ați găsit copilașii ăștia cuminți? Vrem și noi, mai sunt? Lol
Eu nu cred ca o sa am parte de nopți dormite prea devreme. Se foieste absolut toată noaptea, se smiorcaie din ora în ora, din patutul lui ajunge la noi în pat, unde se foieste pana aproape picam eu și soțul din el. Nu înțeleg ce ar putea determina astfel de nopti.. O singura noapte mi-a dormit 4 ore legate și atunci m-am speriat ca e ceva problema cu elLol
Roser
Scris: Thursday, February 17, 2022 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Ella, asa e si la noi. De pe la 7 luni nu mai stiu cum e sa ai o noapte dormita. Azi noapte daca am dormit două ore in total e mult. Se trezeste din 15-30 de minute miorlaindu-se, ii trebuie sa suzeteze sânul non-stop daca nu il dau asa plânge de rămâne fără aer. Mi-e și groază de vecini deja. Nu stiu, parcă regret tot mai mult ca nu i-am dat biberon de mic. Am doua prietene apropiate care au baietei de 11 respectiv 14 luni si ma tot crucesc si minunez cand imi spun cum dorm toata noaptea singuri în pătuț, eventual se trezesc o singura dată să mănânce. Amândoi sunt hrăniți cu biberonul, iau si suzeta. Hugo nu vrea nimic, doar sânul oricat am incercat. Poate o spune oboseala din mine, dar sper sa raman cat mai repede fara lapte si sa ma mai lase sa respir ca zi si noapte e tot pe mine, imi trage bluza sa ajunga la țiti. In prezența mea nu se joacă, nu mănâncă, doar incepe sa mârâie cand ma vede, se cățăra pe mine și caută sanul. E mai rau ca si cand avea 1 lună.
Ellena20
Scris: Thursday, February 17, 2022 11:16 AM
Nivel

Ella, nuu, eu ma refeream doar la pozitie. Si noi avem de 2 saptamani niste nopti tare agitate. Se trezeste din 2 in 2 ore, iar azi-noapte de la 4 la 6 ne-am jucat ca 0 chef de somn. Plus ca tot azi-noapte ii lua si cate 30 min sa adoarma inapoi dupa ce se trezea.
Ziceam doar de pozitie, ca tot cu funduletul in sus doarme si flacaul meu Lol
freya1
Scris: Thursday, February 17, 2022 11:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Off, si la noi cam la fel noaptea de la 4 luni, el noaptea nu cauta neaparat sanul, dar nu am alta cale sa il adorm, altfel se ridica si pleaca; am avut 2-3 sapt mai bune si acum iar trezit la 30 min si foit continuu
Iar ziua nu cerea deloc, dar de cand cu dintii, cand nu voia mancare solida, s-a obisnuit sa ceara la san oricat ar manca si e enervant, o fi si anxietatea de separare, dar acum ca mananca din nou bine o sa incerc sa ii mai distrag atentia si sa il refuz
Nu ma asteptam sa mearga in directia asta lucrurile
Ellena, cum mai e cu intarcatul ?
MariaS
Scris: Thursday, February 17, 2022 11:53 AM
Nivel

Și a mea ii veșnic lipită de mine, cum ma vede în maieu ma trage de el și își scoate singura țiți, la fiecare masă mănâncă destul de bine, deci nu ar trebui să îi fie foame dar totuși vrea țiți mereu.
Cu somnul sunt modele și modele, unii se culcă devreme și se trezesc des peste noapte, alții se culcă prea târziu și se trezesc la 3-4h. Eu nu cred ca biberonul și suzeta fac diferența aia.

La Ina și-a făcut apariția dintisorul nr 6, în ultima săptămână a evoluat fantastic a început să meargă ft mult în picioare singură, nu are stes că,cade se rodica și pleacă mai depart.

Lily pune o poza cu scoica sa vedem ce și cum. Eventual cauta și ceva tutoriale pe YouTube.
Ellena20
Scris: Thursday, February 17, 2022 2:26 PM
Nivel

freya, o iau de la capat.
In perioada cu covidul, a fost mai tot timpul la san. Si nu puteam sa il las fara, era alinarea lui.
Ajunsesem sa ii dau san doar dimineata si seara, insa ne-a dat peste cap virusul asta.
Acum iar pare dependent de san, peste noapte ma termina. Incerc sa o iau de la capat, sa il fac sa adoarma fara san si apoi sa ii scot si masa de dimineata.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.