Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
IoanaIoanaC
Scris: Friday, February 11, 2022 1:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Roser, am ramas fara cuvinte! Felicitari! Sarcina usoara si la termen! Cand trece socul sunt convinsa ca te vei bucura nespus! Cheek Kiss
Andreeax
Scris: Friday, February 11, 2022 1:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Doamne Roser,nu am cuvinte,FELICITARI!!!!! Sarcina perfecta și la termen! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️coeur
Roser
Scris: Friday, February 11, 2022 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mulțumesc fetelor, acum sa vedem evoluția, ca una e sa ai un test pozitiv, alta e sa ajungi să nasti.
Eu ma așteptam sa ies la menopauza si cand colo...
Chiar azi aniversăm 14 ani de când suntem împreună, mergem deseară la un restaurant si pe Hugo îl lăsăm cu mama (restaurantul e in fata blocului just in case sic ). I-am spus ca am o surpriză pt seara asta, el sigur se gândește la babardeală Lol
Acum vreo 4 seri ne uitam la știri si din senin mă întreabă "oare nu mai vrei sa avem inca doi copii?" Doi nu unu Lol . După câteva secunde de tăcere i-am spus ca asta ar însemna sa ne întoarcem iar la clinica, alti bani altă distracție, plus ca eu acum alăptez si nu pot face niciun tratament si ca pt mine e mai important sa il alaptez pe Hugo decat sa incep un tratament care nu stiu daca o sa aibe succes. A înțeles si a zis ca e ok, ca oricum Hugo ne da destulă bataie de cap, poate mai incolo.
Deci chiar nu se așteaptă la vestea asta.
EllaMaria
Scris: Friday, February 11, 2022 2:33 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Roser wrote:
Mulțumesc fetelor, acum sa vedem evoluția, ca una e sa ai un test pozitiv, alta e sa ajungi să nasti.
Eu ma așteptam sa ies la menopauza si cand colo...
Chiar azi aniversăm 14 ani de când suntem împreună, mergem deseară la un restaurant si pe Hugo îl lăsăm cu mama (restaurantul e in fata blocului just in case sic ). I-am spus ca am o surpriză pt seara asta, el sigur se gândește la babardeală Lol
Acum vreo 4 seri ne uitam la știri si din senin mă întreabă "oare nu mai vrei sa avem inca doi copii?" Doi nu unu Lol . După câteva secunde de tăcere i-am spus ca asta ar însemna sa ne întoarcem iar la clinica, alti bani altă distracție, plus ca eu acum alăptez si nu pot face niciun tratament si ca pt mine e mai important sa il alaptez pe Hugo decat sa incep un tratament care nu stiu daca o sa aibe succes. A înțeles si a zis ca e ok, ca oricum Hugo ne da destulă bataie de cap, poate mai incolo.
Deci chiar nu se așteaptă la vestea asta.

Ești tare la faza cu "babardeala" hohot am ras bine😂
O sa fie o super surpriza pentru el, clar e ceva la care nu ai cum sa te aștepți, avand în vedere istoricul primei sarcini.
Doamne ajuta sa fie bine pana la final ❤️
MariaS
Scris: Friday, February 11, 2022 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Roser, nu faci și un beta, măcar ști exact ce și cum. Să ne spui și noua cum a reacționat soțul 😁
Irinan
Scris: Friday, February 11, 2022 3:09 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Roser wrote:
Deci nu mai e niciun dubiu, e pozitiv alcool
Inca procesez...

https://ibb.co/m0CdHj5

Uau... felicitari din inima Roser. Cheek Kiss vreau si eu o "greseala" din astacoeur coeur
Iulia13
Scris: Friday, February 11, 2022 9:33 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Felicitări Roser!! Sarcina ușoară!coeur
maria2013
Scris: Friday, February 11, 2022 10:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Roser, ma bucur mult pentru voi! Sa fiți bine și sa va bucurați! Felicitări!
Droxana
Scris: Saturday, February 12, 2022 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Felicitari Roser!! Cu siguranța va fi un cadou frumos și un șoc mare! Cred ca ai multe întrebări și frici de cum va fi,dar sigur va fi frumos! computerlove
Roser
Scris: Saturday, February 12, 2022 6:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mulțumesc fetelor, sunteți tare drăguțe pupici
Maria nu merg sa fac beta, ce o fi o fi. O sa merg peste o lună direct la eco.

Soțul meu s-a bucurat foarte mult cand i-am spus, chiar mi se pare ca mai mult decât la prima sarcina. Asa de entuziasmat a fost ca m-a întrebat cand putem spune familiei. L-am calmat si i-am explicat ca până la 12 săptămâni nimic nu e sigur, abia s-a abținut sa nu ii spună mamei mele cand am ajuns acasă (oricum mamei mele ii voi spune după prima ecografie daca totul e ok). Eu tot nu sunt foarte împăcată cu ideea, tot analizez lucrurile, Hugo mi se pare încă prea mic, nu știu, poate mai am nevoie de câteva zile sa procesez totul si sa imi pun gândurile in ordine.

Hugo de 3 zile e imposibil, niciodată nu a fost așa de mârâit și plângăcios, nicicum nu ii intram in voie. O fi ceva salt mental, nu știu, m-am uitat la dinți dar nu văd nicio gingie inflamată. Nu vrea nici sa mănânce, la san il pun des dar mai mult ma musca, noaptea se trezește de 100 de ori. Macar doarme ziua butuc vreo 3 ore jumate in doua reprize.
7Andreea
Scris: Sunday, February 13, 2022 5:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Roser wrote:
Mulțumesc fetelor, sunteți tare drăguțe pupici
Maria nu merg sa fac beta, ce o fi o fi. O sa merg peste o lună direct la eco.

Soțul meu s-a bucurat foarte mult cand i-am spus, chiar mi se pare ca mai mult decât la prima sarcina. Asa de entuziasmat a fost ca m-a întrebat cand putem spune familiei. L-am calmat si i-am explicat ca până la 12 săptămâni nimic nu e sigur, abia s-a abținut sa nu ii spună mamei mele cand am ajuns acasă (oricum mamei mele ii voi spune după prima ecografie daca totul e ok). Eu tot nu sunt foarte împăcată cu ideea, tot analizez lucrurile, Hugo mi se pare încă prea mic, nu știu, poate mai am nevoie de câteva zile sa procesez totul si sa imi pun gândurile in ordine.

Hugo de 3 zile e imposibil, niciodată nu a fost așa de mârâit și plângăcios, nicicum nu ii intram in voie. O fi ceva salt mental, nu știu, m-am uitat la dinți dar nu văd nicio gingie inflamată. Nu vrea nici sa mănânce, la san il pun des dar mai mult ma musca, noaptea se trezește de 100 de ori. Macar doarme ziua butuc vreo 3 ore jumate in doua reprize.

Felicitari! Nu mai citisem de cateva zile si am sarit direct aici sa vad cum e cu restul tau. Am incercat sa-mi imaginez cum at fi,cred ca e ciudata starea ta,dar desi greu o sa fii dublu fericita!
Sarcina usoara ,cu bebe sanatos sa fiepupici
Ellena20
Scris: Sunday, February 13, 2022 10:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
7Andreea wrote:

Felicitari! Nu mai citisem de cateva zile si am sarit direct aici sa vad cum e cu restul tau. Am incercat sa-mi imaginez cum at fi,cred ca e ciudata starea ta,dar desi greu o sa fii dublu fericita!
Sarcina usoara ,cu bebe sanatos sa fiepupici

La multi ani, Matei!! Cheek Kiss
Sa cresti mare si voinic!
Cand a facut piticul un anisor?
I-a revenit pofta de mancare dupa covid? Ca si noi ne confruntam tot cu asta. Desi fizic e foarte bine, inca nu vrea sa mai manance. Abia ia cateva guri toata ziua. Dupa mult timp in care manca extraordinar de bine, trecem si noi printr-un refuz de mancare pe care il asociez cu faptul ca a avut covid.
7Andreea
Scris: Sunday, February 13, 2022 11:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Ellena20 wrote:

La multi ani, Matei!! Cheek Kiss
Sa cresti mare si voinic!
Cand a facut piticul un anisor?
I-a revenit pofta de mancare dupa covid? Ca si noi ne confruntam tot cu asta. Desi fizic e foarte bine, inca nu vrea sa mai manance. Abia ia cateva guri toata ziua. Dupa mult timp in care manca extraordinar de bine, trecem si noi printr-un refuz de mancare pe care il asociez cu faptul ca a avut covid.

Multumimpupici
Ieri a fost ziua lui! Inca nu-mi vine sa cred!
Nu mananca mai nimic,nici macar felurile favorite si eu la fel am asociat. In rest la fel si el,foarte nine fizic,activ.
Andreeax
Scris: Monday, February 14, 2022 9:31 AM
Nivel

Freya,cum mai sta Albert cu greutatea? Al meu e la 7,200,pana la 1 an sunt sigura ca nu trece de 8,500 la cum merge treaba. Copilul de mâncat manaca,lapte am ca la pompa scot la 3 ore câte 120-150 ml și manaca de vreo 4 ori oe zi și 2-3 ori noaptea plus cele 3 mese iar pa 2 din ele destul de binișor,analize bune,fericit,zâmbăreț,stare buna,multă mișcare și energie. Am ajuns la concluzia ca așa e el și nu am ce face,sa nu ma mai stresez dar când atiu ca mergem la pediatru și iar ma ia cu faptul ca e prea slăbut mi se ridica parul in cap alcool
Andreeax
Scris: Monday, February 14, 2022 9:34 AM
Nivel

La mulți anișori frumoși și sanatosi,Matei! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.