Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Friday, February 11, 2022 8:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Lyli wrote:
Fetelor ce parere aveti despre vaccinurile de 2 luni la bebelusi Hexa....$#@$^^ ? Aud numai povesti horror in urma lor , dar si mustrari ca este bine sa fi responsabila pt copil si sa-l imunizezi ... bebe a facut vaccinurile azi dar stau si il pazesc sa vad reactiile ,nu pot dormii , nu a facut febra pana acum ,doarme linistit, dar eu de azi dim tot citesc pe diferite forumuri si grupuri numai cazuri extreme la cateva zile de la aceste vaccinuri si sunt foarte speriata si contrariata oare e bn sau nu ca le-am facut 😔 am luat sau nu o decizie buna , pe langa ca investigand am realizat abea acum ca bebe a mai facut 2 vaccinuri in spital de 1 care eu nu stiam, Hepatect(stiam) si BCG le-am vazut trecute la medic ... baiatul cel mare este vaccinat cu schema completa si este foarte bolnavicios in sensul ca mereu raceste cand mananca cv ce nu-i prieste vreo 3 zile nu merge la scoala ca i e rau...si am citit povesti ca astea ar fi reactii usoare pt ca analizele sunt ok ... fiind tanara atunci nu m-am informat prea mult , nu aveam timp prea mult, lucram mult acum m,am speriat rau , mult parinti scriau ca bebei au dezvoltat autism , altii convulsii grave , si uni mai norocosi au apucat sa intrerupa vaccinurile cu regim si detoxifiere si-au revenit copilasii ...

Buna.La vaccinul de 2 luni nu prea apar reactii, eventual se inroseste zona.Eu iti sugerez sa nu mai citesti pe forumuri si sa te informezi direct de la medic.Racelile sau faptul ca e mai sensibil copilul, nu au legatura cu vaccinurile, nici autismul.Pune mereu in balanta efectele in urma vaccinului sau ravagiile pe care le poate face o boala.
Mie mf mi-a zis asa: nu stiu si nu vreau sa invat sa tratez o boala eradicata de zeci de ani prin vaccinare
ANDREEA2929A
Scris: Friday, February 11, 2022 8:41 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Maria, big hug!
Vai Roser iti dai seama ce minune ar fi? Stiu ca ar fi super greu, eu nici nu vreau sa aud la ce program am. Abia astept testul tau. Te îmbrățișez indiferent de rezultat.
Lily eu nu vreau sa te sperii însă uite la noi cele 2 au accentuat refluxul. Stiti ca ma plângeam ca nu papa, uite de aia...si la burtica a deranjat o rau tare. Am 2 saptamani simt ca nu mai pot efectiv. De 2 seri se trezeste din h in h sa suga ma termina efectiv. Sunt un zombi ambulant. Ea care dormea noaptea. Zău că nu mai stiu de la ce și cum e.🙈🤦🏻‍♀️🥴 mi a pus o pedi iar pe tratament de reflux...acum papa dar tot mai are mofturi. În schimb cu somnul s a certat de tot și pe zi și pe noapte. Sunt in mare impas nu mai stiu cum sa gestionez situatia.
Ellena20
Scris: Friday, February 11, 2022 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Niciun vaccin pe lumea asta nu provoaca autism.
Cel de 2 luni se va face si la 4 luni si respectiv la 11 luni. E normal sa existe reactii adverse dupa vaccin. Apoi depinde de organism cum reactioneaza la fiecare copil. Eu de cele mai multe ori am auzit doar de putina febra si ceva agitatie a copilului o zi-doua.
De acesta de la 1 an mi-a fost si mie teama, insa nu ii pun la indoiala eficienta.
Daca baiatul cel mare e bolnavicios, la fel, nu are nici o legatura cu vaccinurile.
Daca doresti sa te informezi cu vaccinurile, cauta informatii la pediatru, pe site-uri specializate. Pe forumuri e clar ca orice reactie a copilului parintele o asociaza cu vaccinul daca a fost facut recent si asa se nasc controversele.
EllaMaria
Scris: Friday, February 11, 2022 8:47 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Vai fetelor, eu toată noaptea am visat ca intru pe forum sa vad ce zice Roser despre test și tot cautam pe forum dar nu găseam ca se vorbise pana dimineața vrei 10 pagini pe forum Lol pe lângă asta, toate o felicitați pe Andreeax pentru testul pozitiv si eu din nou cautam sa vad și testul ei dar nu găseam hohot

Una peste alta, ieri am avut și eu un test suuuper pozitiv, dar de ovulație Lol😂, se anunță și la mine musafiri, după atatat timp...

Lily Eu am facut pana acum vaccinurile lui bebe, deși recunosc am citi numai prostii, dar pana la urma ai șanse mai mari sa fie probleme dacă nu i le faci. Acum fiecare cum crede, dar eu sunt de părere ca sunt mai importante aceste vaccinuri, decat speculațiile cu privire la ele.
MariaS
Scris: Friday, February 11, 2022 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Lily, cel mare nu e bolnăvicios din cauza vaccinurilor, e din cauză că îi mai sensibil, poate ai fost mai protectivă cu el și astfel nu și-a putut crea o imunitate puternică, dacă analizele îi sunt bune aia ii tot ce contează.
Primele 2 vaccine sunt obligatorii pt a putea ieși din maternitate, îți zic de pe acum ca să nu te sperii, bcg-ul creează o erupție la un timp după ce îi făcut, până la 6 luni trebuie făcută acea erupție. Din câte am înțeles de la medici bcg-ul ce se face acum nu mai ii produs de Cantacuzino ci de cei din străinătate, din cauza aia apare erupția.
La 2 luni se ma face și un vaccin în afara schemei pt rotavirusuri, dpmdv e ft important. Știu mămici cu copilași mici care au stat în spital din cauza rotavirusului, fain nu ii.

Roser hai cu testul ras

Mulțumesc fetelor pt vorbele frumoase computerlove
Aleahim
Scris: Friday, February 11, 2022 9:57 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
Maria, big hug!
Vai Roser iti dai seama ce minune ar fi? Stiu ca ar fi super greu, eu nici nu vreau sa aud la ce program am. Abia astept testul tau. Te îmbrățișez indiferent de rezultat.
Lily eu nu vreau sa te sperii însă uite la noi cele 2 au accentuat refluxul. Stiti ca ma plângeam ca nu papa, uite de aia...si la burtica a deranjat o rau tare. Am 2 saptamani simt ca nu mai pot efectiv. De 2 seri se trezeste din h in h sa suga ma termina efectiv. Sunt un zombi ambulant. Ea care dormea noaptea. Zău că nu mai stiu de la ce și cum e.🙈🤦🏻‍♀️🥴 mi a pus o pedi iar pe tratament de reflux...acum papa dar tot mai are mofturi. În schimb cu somnul s a certat de tot și pe zi și pe noapte. Sunt in mare impas nu mai stiu cum sa gestionez situatia.

Nu ati facut cumva Rotarix/Rotateq? Ca ala clar accentueaza.Si la noi a avut cam 2 sapt dupa cand scotea lapte intr-o veselie.
Si accentueaza refluxul din cauza ca e administrat pe cale orala, de aici poat veni si alte tipuri de deranj la burtica
Lyli
Scris: Friday, February 11, 2022 10:06 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Andreea si eu sunt tot ca tine zombi nu imi doarme de loc ziua decat cate 20 30 de min ... mereu se strange de burtica dar papa bine a luat cate un kg la luna are 5400g acum ,nu are reflux ...
Fetelor febra nu mi-a facut de ieri e ok a dormit azi noapte i-am luat temperatura din ora in ora 37,2 cel mai mult a fost... insa sa cam foit toata noaptea
Maria are un semn mic pe manuta rosu ca o alunita vred ca acolo a fost facut vaccinul insa nu a erupt e doar nosu ca o bubita asa e din spital ...
Nu stiu fetelor ce sa zic eu ma gandesc si la boala dar prea mult am vazut acum efecte negative...
Aleahim nu zic ca peovoaca autism nu cred nici eu , dqr am vazut marturii de la parinti care zic ca dupa 4 luni copilul sa schimbat gen nu mai gangurea si era mai molatic ... nu stiu ... la fel am caz in cartier se zice ca de la un vaccin ar fi un baiat cu probleme ... sunt speriata va zic sincer dar si contrariata
Roser
Scris: Friday, February 11, 2022 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Ellena20
Scris: Friday, February 11, 2022 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Wow, Roser!!!
Felicitari! coeur
Cum e viata asta plina de surprize ras
EllaMaria
Scris: Friday, February 11, 2022 11:03 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Felicitări Roser!hainoroc Sunt piele de găină din cap pana în picioare! Hilar
Probabil e șocant pentru tine, dar știu ca e o binecuvântare pentru voi!
Aleahim
Scris: Friday, February 11, 2022 11:08 AM
Nivel

Roser wrote:
Deci nu mai e niciun dubiu, e pozitiv alcool
Inca procesez...

https://ibb.co/m0CdHj5

Omg Roser!
Cand imi amintesc vremurile petrecute la aspirante si cat de greu ti-a fost si uite ce surpriza.Sunt convinsa ca esti in soc, asa as fi si eu, dar stie Dumnezeu ce si cand sa ne dea!
Sa ai o sarcina perfecta!Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Friday, February 11, 2022 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
DistanceKiss Felicitari Roser!
Da, e de la rotarix și pe fond de antecedente cu reflux și burtica deranjata exact asta a fost.
Lily eu te inteleg perfect, am 5 luni de lupta cu asa ceva și nu se mai termina.
Legat de vaccin clar ca trebuie facut chiar daca mai sunt și efecte adverse.
Eu nu mi explic agitatia ei de 2 saptamani de când l am făcut nu ma mai inteleg cu ea la somn și masa ca in rest e vesela se joaca, probabil mai vine o pereche de dinti ca altfel nu vad de ce e mofturoasa.
MariaS
Scris: Friday, February 11, 2022 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Felicitări Roser!
Sarcină perfectă și la termen 🥰
Când te lovește norocul te lovește de toți banii 😅😘
freya1
Scris: Friday, February 11, 2022 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Wow Roser, felicitari coeur Cheek Kiss ce minune!
Mai stiu cazuri fix asa si mi-a zis si dr mea ca si ea stie destule, uite ca Hugo vrea neaparat un fratior sau o surioaracoeur
Lyli
Scris: Friday, February 11, 2022 12:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
ANDREEA2929A wrote:
DistanceKiss Felicitari Roser!
Da, e de la rotarix și pe fond de antecedente cu reflux și burtica deranjata exact asta a fost.
Lily eu te inteleg perfect, am 5 luni de lupta cu asa ceva și nu se mai termina.
Legat de vaccin clar ca trebuie facut chiar daca mai sunt și efecte adverse.
Eu nu mi explic agitatia ei de 2 saptamani de când l am făcut nu ma mai inteleg cu ea la somn și masa ca in rest e vesela se joaca, probabil mai vine o pereche de dinti ca altfel nu vad de ce e mofturoasa.

La mine asa este de la nastere ce nu facea pana acum o sapt 2 cu mancarea nu refuza acum scuipa lapticul si nu mai mananca dar apoi la urmatoarea masa mananca dublu pe mine ma darama ca nu imi pot forma o rutina cu el ... acum macar accept cateva zile de la vaccin sa fie mai agitat dar asa e mereu... doarme doar afara in carut ziua sau in scoica in masina ... iar in casa sta lin doar in leaganul electric cu muzicuta altfel nu ... nici in brate nu se lin daca incerc ...ce am mai descoperit acum ca i place intunericu daca trag trapaletii la geamuri sting tot inclusiv lumina de veghe dupa ce papa seara adoarme in maxim 2 min .... dar apoi sa nu cumva sa mai aprind televizorul sau altceva ca sa trezit ... stau doar pe telefon ... am zis ca incerc si ziua daca tot no sa-s faca un program sa fac intuneric cateva ore pe la pranz poate asa doarme legat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.