Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Ellena20 wrote:Haha, Roser, ce vise Si eu am avut vise ciudate azi-noapte. Am visat ca am nascut iar.. o pereche de gemeni. Baiatul avea gura foarte mare, iar fata avea parul foarte mare (cred ca avea vreo 50 cm parul). Si ma intrebam cum au reusit sa o scoata.. cu parul asa mare Ma pun mereu sa mai scriu sau sa raspund, dar vine Cezar si imi da peste telefon. Am reusit acum pentru ca se joaca taica-su cu el. Copilul meu e tare mancacios si ca atare.. merge mai des dupa canapea decat inainte, stiti voi de ce Dupa o perioada putin mai agitata, ne-a iesit al 5-lea dintisor si iar ne intelegem foaarte bine. Eu sunt in cautare de cadouri pt Mos Nicolae si trebuie deja sa comand maine totul sa stiu ca pana vineri ajung toate. Sa aveti o zi frumoasa, mamici si pitici!
Felicitări pentru dințișor Și noi îl așteptăm pe cel de-al 7-lea tare mofturoși Chiar săpt trecută îi ziceam la soț când mă gândesc că Simo la 11 luni avea un dinte și el are deja 6 parca nu îmi vine a crede |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Wow, cati dintisori are Matei
Maria, imi pare tare rau pentru pisic
|
|

| Ellena20 wrote:Wow, cati dintisori are Matei Maria, imi pare tare rau pentru pisic
Daa au dat buluc unul după altul Primul dințișor l-a avut la 8 luni jumatate |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1580
| Înainte sa nasc nu visam mai deloc, sau ma rog, dimineața nu imi aduceam aminte de niciun vis. De cand il am pe Hugo dorm foarte superficial, atatea visez ca as putea scrie o carte dimineața . Azi noapte am mai visat ca umbla bine singurel si ca era cu două fetițe mai mari si vroia sa mearga cu ele la plimbare, doar ca ele fugeau de el. Si el saracutul tot incerca sa se țină dupa ele dar nu putea ca avea pampersul plin de pipi si abia putea umbla. Asa mi s-a facut o mila de el...
Elena, gemeni ti-ar mai lipsi
Maria, îmi pare rău pt pisicuț
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Doamne, Roser, ce am mai ras Am vorbit cu sotul si am hotarat ca ne ajunge unul (hotarare de moment, sper sa nu ne razgandim) |
|

| Ellena20 wrote:Doamne, Roser, ce am mai ras Am vorbit cu sotul si am hotarat ca ne ajunge unul (hotarare de moment, sper sa nu ne razgandim)
Cu siguranță vă veți răzgândi Și noi am zis 2 căci ar fi suficient,dar ne mai scapă o gluma cu cifra 3 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna,voi ce periuța de dinti aveți pt bebei sau de care o sa le cumpărați?am găsit una electrică la bebe tei dar nu știu cât de buna este sau dacă o accepta.sau sa încep cu una clasica? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| La mulți ani celor sărbătoriți astăzi, Andreea și Andrei! |
|

| La mulți ani celor sărbătoriți astăzi,sănătate și împliniri in toate. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Mihaelaalin wrote:Buna,voi ce periuța de dinti aveți pt bebei sau de care o sa le cumpărați?am găsit una electrică la bebe tei dar nu știu cât de buna este sau dacă o accepta.sau sa încep cu una clasica?
Bună , eu i-am luat una de la DM, clasică cu gaură în mijlocul mânerului ca să o poate ține pe viitor, momentan o spăl eu pe cei 4 dintisori 😅
La mulți ani tuturor ce își serbează astăzi ziua ! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2977
| Noi avem de la Chicco periuta, deja o insfaca si nu vrea sa mi-o mai dea, ar roade la ea ore intregi daca l-as lasa |
|

| [quote=MariaS]
Bună , eu i-am luat una de la DM, clasică cu gaură în mijlocul mânerului ca să o poate ține pe viitor, momentan o spăl eu pe cei 4 dintisori 😅
La mulți ani tuturor ce își serbează astăzi ziua ! [/quote Eu nu prea ajung in oraș așa des,o sa ma mai uit pe net sa văd ce găsesc. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 723
| La multi ani, fetelor! Va las o poza cu romanasul meu https://ibb.co/DwTWL1q
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2977
|
Vai, Zee, cat de dulce e zambarici scump ! |
|