Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Tuesday, February 8, 2022 12:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Azi am fost la o întâlnire cu copilași de vârsta ei, 3h cât am stat nu m-a băgat în seamă aproape deloc, nici țiți nu a vrut,de tantrumuri sau mârâieli nici nu mai zic, parcă era alt copil.
MariaS
Scris: Thursday, February 10, 2022 1:37 PM
Nivel

Ce liniște pe aici fetelor.
Ce faceți?
Eu simt ca o iau razna, de câteva zile sunt doar eu cu ea, pe soț aproape că nu îl mai văd, pleacă dimineața și vine noaptea, ma simt copleșită, i-am zis soțului ca am nevoie de timp pt mine sa îmi adun gândurile și sa organizez nunta, a trecut informația pe lângă urechile lui, în afara de replica "da, știu că îți e greu" nu aud nimic, simt că o să cedez în curând.
Ajutor a lor mei nu pot cere fără a nu fi judecată pt ceea ce fac și a auzi replici " da ce v-a trebui vouă nuntă", "stai toată ziua acasă, de ce ești obosita și ai nevoie de timp pt tine, nu stă nimeni pe capul tău sa te streseze" și altele de genul... nervi
Roser
Scris: Thursday, February 10, 2022 3:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Fetelor eu sunt in stare de soc!!!
Cred ca am un test pozitiv pale
Nu știu exact cand trebuie sa îmi vina ca nu am mai tinut cont, de cateva zile tot aveam crampe si ma gandeam ca trebuie sa imi vina cat de curand. Cum imi ramasesera vreo 40 de teste de sarcina dealea ieftine no name am zis sa fac unul mai inainte si a apărut o liniuță care abia se vede, in primele 3 minute. Poate totusi e alarma falsa ca testele sunt expirate din 8 ianuarie. Ar fi culmea culmilor sa fi rămas, de cand am născut am facut tot cu prezervativ, doar acum vreo 11 zile am făcut-o fara ca nu mai aveam in casa.
Incerc sa pun o poza dar nu știu daca reusesc sa o fac că toată tremur.
MariaS
Scris: Thursday, February 10, 2022 3:26 PM
Nivel

Roser wrote:
Fetelor eu sunt in stare de soc!!!
Cred ca am un test pozitiv pale
Nu știu exact cand trebuie sa îmi vina ca nu am mai tinut cont, de cateva zile tot aveam crampe si ma gandeam ca trebuie sa imi vina cat de curand. Cum imi ramasesera vreo 40 de teste de sarcina dealea ieftine no name am zis sa fac unul mai inainte si a apărut o liniuță care abia se vede, in primele 3 minute. Poate totusi e alarma falsa ca testele sunt expirate din 8 ianuarie. Ar fi culmea culmilor sa fi rămas, de cand am născut am facut tot cu prezervativ, doar acum vreo 11 zile am făcut-o fara ca nu mai aveam in casa.
Incerc sa pun o poza dar nu știu daca reusesc sa o fac că toată tremur.

Mai ți minte în iarnă când și eu am trecut prin asta? Test noname expirat, exact situația ta.
Te sfătuiesc sa îți iei 1-2 teste valabile și ști o treabă, așa stai tot cu stres pana faci un beta sau aștepți ziua 1
Roser
Scris: Thursday, February 10, 2022 3:32 PM
Nivel

Da, imi aduc aminte Maria. Azi o sa merg sa imi cumpar un Clearblue si il fac maine. Eu totusi sper sa fie negativ, ca parca nu sunt pregătită acuma pt o nouă sarcină.
Droxana
Scris: Thursday, February 10, 2022 4:45 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
MariaS wrote:
Ce liniște pe aici fetelor.
Ce faceți?
Eu simt ca o iau razna, de câteva zile sunt doar eu cu ea, pe soț aproape că nu îl mai văd, pleacă dimineața și vine noaptea, ma simt copleșită, i-am zis soțului ca am nevoie de timp pt mine sa îmi adun gândurile și sa organizez nunta, a trecut informația pe lângă urechile lui, în afara de replica "da, știu că îți e greu" nu aud nimic, simt că o să cedez în curând.
Ajutor a lor mei nu pot cere fără a nu fi judecată pt ceea ce fac și a auzi replici " da ce v-a trebui vouă nuntă", "stai toată ziua acasă, de ce ești obosita și ai nevoie de timp pt tine, nu stă nimeni pe capul tău sa te streseze" și altele de genul... nervi

Știu ce zici Maria .. cam asta e situația și la noi. M am saturat sa le fac pe toate in fuga,ba mâncare ba strâns jucării ba curățenie ba rufe,etc.. mama e liberă doar in Weekend iar la soacra mea nu apelez ca ea mereu când vine e musafir..și aceeași replica..stai toată ziua acasă toanerele toanerele
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, February 10, 2022 4:53 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
hello! nu stiu daca s-a mai spus pe aici , dar astazi si zilele urmatoare sunt reduceri pe chicco.ro , poate aveti nevoie de cate ceva 🤗🥰
MariaS
Scris: Thursday, February 10, 2022 7:20 PM
Nivel

Roser wrote:
Da, imi aduc aminte Maria. Azi o sa merg sa imi cumpar un Clearblue si il fac maine. Eu totusi sper sa fie negativ, ca parca nu sunt pregătită acuma pt o nouă sarcină.

Sa ne ți la curent Rose. Abia aștept sa vad cum iasă testul de mâine.
Roser
Scris: Thursday, February 10, 2022 10:31 PM
Nivel

Maria am mai facut un test acum seara si tot asa a iesit, abia se vede a doua liniuță dar e acolo si a apărut in primele doua minute. Testele nu sunt expirate, m-am uitat eu gresit, expira in 01/08. Mi-am luat si un Clearblue digital sa il fac dimineață să ies din dubii.
MariaS
Scris: Thursday, February 10, 2022 11:07 PM
Nivel

Roser wrote:
Maria am mai facut un test acum seara si tot asa a iesit, abia se vede a doua liniuță dar e acolo si a apărut in primele doua minute. Testele nu sunt expirate, m-am uitat eu gresit, expira in 01/08. Mi-am luat si un Clearblue digital sa il fac dimineață să ies din dubii.

În cazul asta nu ramane decât sa te felicit.

Dacă mai ți minte la început ca ne-am mutat aici am zis "ar fi ultima să rămânem" din greseala" după ce ne-am chinuit să obținem prima sarcină ", cred ca ești în situația asta acum 😁
Roser
Scris: Friday, February 11, 2022 12:08 AM
Nivel

Maria când aveți nunta ca nu mai retin?
E normal sa fii stresată, eu am fost la maxim si nu aveam un copil pe cap atunci. O sa vezi că după nuntă o sa fie mai bine. Nu mai pune la suflet ce zic părinții/socrii ca asa sunt ei tot timpul vor avea ceva de comentat. Abia aștept sa te vad mireasăcoeur
MariaS
Scris: Friday, February 11, 2022 12:50 AM
Nivel

Roser wrote:
Maria când aveți nunta ca nu mai retin?
E normal sa fii stresată, eu am fost la maxim si nu aveam un copil pe cap atunci. O sa vezi că după nuntă o sa fie mai bine. Nu mai pune la suflet ce zic părinții/socrii ca asa sunt ei tot timpul vor avea ceva de comentat. Abia aștept sa te vad mireasăcoeur

Pe 1 Oct, ma crezi că și eu abia aștept, am mare noroc ca o prietenă a făcut un curs de weding planer și s-a oferit să mă ajute ca altfel nu știu cum ma descurcam.
În mare parte ii pusă la punct mai trebuie chestii mărunte, invitații, mărturii, flori și verighete că vor fi custom.
Ellena20
Scris: Friday, February 11, 2022 1:27 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Reusesc sa citesc, dar sa raspund nu ma lasa Cezar.
Maria Cheek Kiss o mare imbratisare! Ia-le pas cu pas. Daca zici ca e pe 1 oct, mai e destul timp. Cand e sotul mai liber intr-o zi, te ocupi mai mult de organizarea nuntii ori faceti voi cumva si va fi bine. Sincer, nici nu stiu cum e cu organizatul nuntii asa in detaliu ca noi am facut nunta la o luna dupa ce ne-am decis sa ne casatorim si am pus repede la punct ce credeam noi ca trebuie.

Si eu sunt epuizata mai ales ca Cezar in ultimul timp parca sta lipit de mine. Nu doar acum cu covidul, ci si inainte. Vrea sa faca totul doar cu mine, iar el nu era asa. Sper sa treaca perioada asta ca si atunci cand merg la baie vine si da cu palmele in usa. Lol
Noi suntem mai bine. Eu am ramas cu o tuse, Cezar nu mai face febra, e bine, vesel si tare energic.

Roser, wow! De abia astept sa faci si testul Clear Blue. Eu zic.. sa te felicit! Poate nu e momentul oportun, insa veti face fata cu brio daca e sa fie.
Lyli
Scris: Friday, February 11, 2022 7:59 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor ce parere aveti despre vaccinurile de 2 luni la bebelusi Hexa....$#@$^^ ? Aud numai povesti horror in urma lor , dar si mustrari ca este bine sa fi responsabila pt copil si sa-l imunizezi ... bebe a facut vaccinurile azi dar stau si il pazesc sa vad reactiile ,nu pot dormii , nu a facut febra pana acum ,doarme linistit, dar eu de azi dim tot citesc pe diferite forumuri si grupuri numai cazuri extreme la cateva zile de la aceste vaccinuri si sunt foarte speriata si contrariata oare e bn sau nu ca le-am facut 😔 am luat sau nu o decizie buna , pe langa ca investigand am realizat abea acum ca bebe a mai facut 2 vaccinuri in spital de 1 care eu nu stiam, Hepatect(stiam) si BCG le-am vazut trecute la medic ... baiatul cel mare este vaccinat cu schema completa si este foarte bolnavicios in sensul ca mereu raceste cand mananca cv ce nu-i prieste vreo 3 zile nu merge la scoala ca i e rau...si am citit povesti ca astea ar fi reactii usoare pt ca analizele sunt ok ... fiind tanara atunci nu m-am informat prea mult , nu aveam timp prea mult, lucram mult acum m,am speriat rau , mult parinti scriau ca bebei au dezvoltat autism , altii convulsii grave , si uni mai norocosi au apucat sa intrerupa vaccinurile cu regim si detoxifiere si-au revenit copilasii ...
Andreeax
Scris: Friday, February 11, 2022 8:34 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Doamne,Roser,mi s-a zbârlit pielea pe mine! Sa ne ții la curent! coeur

Maria,ia-le ușor ,știu ca orice sfat venit din afara de genul poate nu ajuta cu mult dar suntem aici sa te ascultam oricând ai nevoie. Mai e ceva pana la nunta,multe poate le poți rezolva telefonic Cheek Kiss

Ellena ma bucur ca sunteți bine! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.