Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
7Andreea
Scris: Saturday, February 5, 2022 5:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Buna!
Ne-am revenit si noi in sfarsit!
La multi ani ,Luca!
A fost oribil covidul asta,pe Matei l-a chinuit tare febra,a avut si 40.5,si tare greu scadea.
A stat 2 zile doar la san,marait,nopti nedormite. Acum e bine,doar pofta de mancare nu i-a revenit.
Lyli
Scris: Saturday, February 5, 2022 9:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor mai stie cineva cv de Wannabemom ? Oare e bine micutul? Nu a mai postat de mult,..
Noi ne tot luptam cu colici, am trecit la colief acum, se vede o mica imbunatatire in sensul ca doarme noaptea de la ora 00 pana pe la 4 cand se trezeste sa pape apoi doarme pana la 8 sau chiar 9 uneori , insa ziua e la fel ... , iar sapt care vine urmeaza vaccinele am inteles ca sunt 2 acum la 2 luni ...
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, February 5, 2022 9:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Fetelor mai stie cineva cv de Wannabemom ? Oare e bine micutul? Nu a mai postat de mult,..
Noi ne tot luptam cu colici, am trecit la colief acum, se vede o mica imbunatatire in sensul ca doarme noaptea de la ora 00 pana pe la 4 cand se trezeste sa pape apoi doarme pana la 8 sau chiar 9 uneori , insa ziua e la fel ... , iar sapt care vine urmeaza vaccinele am inteles ca sunt 2 acum la 2 luni ...

3 daca faci și pt rotavirus însă se da pe gurita. Bine ca doarme noaptea și a mea dormea noaptea cu pauze de mâncat.pupici
Andreeax
Scris: Saturday, February 5, 2022 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
O,doamne,Andreea,atât de rău? Bine ca a trecut,cred ca a fost groaznic Cheek Kiss

La mulți ani,Luca,sa crești mare și voinic! coeur

Și eu m-am tot uitat sa văd dacă a mai scris ceva Wannabemom.

Am făcut azi doza 3,sper sa scap ușor ca la doza 2 a foat crunt,le-am avut pe toate pale Mi-e frica de ziua de mâine. plans Crazy
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, February 6, 2022 8:21 AM
Nivel

Andreeax wrote:
O,doamne,Andreea,atât de rău? Bine ca a trecut,cred ca a fost groaznic Cheek Kiss

La mulți ani,Luca,sa crești mare și voinic! coeur

Și eu m-am tot uitat sa văd dacă a mai scris ceva Wannabemom.

Am făcut azi doza 3,sper sa scap ușor ca la doza 2 a foat crunt,le-am avut pe toate pale Mi-e frica de ziua de mâine. plans Crazy

Deci nu s singura, la noi n a facut febra la doza 2 insa a avut crampe și a fost agitata, a varsat câteva zile la rand, uneori ma intreb ce e mai rau sa le faci sau sa nu le faci. Da stiu, bolile in sine sunt mai nașpa daca le face..da eu una am 5 luni acus de când o tin intr o veselie totala🙈 abia astept sa vina caldura sa iesim mai mult poate va fi mai linistita. Încă sper ca undeva candva se vor linisti apele ca am dat din una în alta.🤦🏻‍♀️
Roser
Scris: Sunday, February 6, 2022 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Andreea cum te simți? Tot Pfizer ai facut? Imi aduc aminte ca primele două doze ni le-am pus in aceeasi perioada amândouă. Eu as vrea sa fac doza 3 luna viitoare dar aici daca primele două au fost cu Pfizer a treia va fi cu Moderna și mi-e cam groază. Sora mea si-a facut recent și foarte rau s-a simțit (la primele doze cu Pfizer nu a avut nimic).
Lyli
Scris: Sunday, February 6, 2022 10:33 AM
Nivel

Inregistrat: 3/18/2021
Bravoo
ANDREEA2929A wrote:

3 daca faci și pt rotavirus însă se da pe gurita. Bine ca doarme noaptea și a mea dormea noaptea cu pauze de mâncat.pupici

Sa ma pregatesc oare cu niste supozitoare cu paracetamol ?Andreea , Ti-a facut fetita febra dupa ?
Andreeax
Scris: Sunday, February 6, 2022 10:34 AM
Nivel

Roser wrote:
Andreea cum te simți? Tot Pfizer ai facut? Imi aduc aminte ca primele două doze ni le-am pus in aceeasi perioada amândouă. Eu as vrea sa fac doza 3 luna viitoare dar aici daca primele două au fost cu Pfizer a treia va fi cu Moderna și mi-e cam groază. Sora mea si-a facut recent și foarte rau s-a simțit (la primele doze cu Pfizer nu a avut nimic).

Modernă am făcut. Am avut o noapte crunta. O ora frisoane ,o ora făceam toate hainele fleașcă. La 7:30 s-a trezit copilul și l-a luat soțul pana la primul somn iar eu am rămas sa dârdâi ca ultimul boschetar iarna in frig. Acum nu știu dacă sunt mai bine sau e doar partea in care transpir pt ca asta e o idee mai ușoară decât frisoanele. Ce sa zic,m-a durut tot corpul și acum put ca un sconcs,aștept sa culc copilul in tura doi și sa dau putiarea asta jos de pe mine. Soțul și socrii au făcut doza 3 înaintea mea și au avut aceleași simptome,tot Modernă și ei.

Andreea,oh,îmi pare rău ,nu m-am exprimat cum trebuie,era vb de vaccinul vieții pt mine,nu pt dinozaurul meu ras Cheek Kiss
7Andreea
Scris: Sunday, February 6, 2022 11:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Andreeax wrote:

Modernă am făcut. Am avut o noapte crunta. O ora frisoane ,o ora făceam toate hainele fleașcă. La 7:30 s-a trezit copilul și l-a luat soțul pana la primul somn iar eu am rămas sa dârdâi ca ultimul boschetar iarna in frig. Acum nu știu dacă sunt mai bine sau e doar partea in care transpir pt ca asta e o idee mai ușoară decât frisoanele. Ce sa zic,m-a durut tot corpul și acum put ca un sconcs,aștept sa culc copilul in tura doi și sa dau putiarea asta jos de pe mine. Soțul și socrii au făcut doza 3 înaintea mea și au avut aceleași simptome,tot Modernă și ei.

Andreea,oh,îmi pare rău ,nu m-am exprimat cum trebuie,era vb de vaccinul vieții pt mine,nu pt dinozaurul meu ras Cheek Kiss

Vaii! Si noi tot cu Moderna suntem vaccianati,nu am apucat insa sa facem doza 3,ne-ar fi prins bine.
Boala e tot asa,doar ca mai multe zile ,la care mai adaugi nas infundat,durere de gat si cap.
Mi-a ramas in minte asta mic,ducea degetul tremurand sa apese pe butonul unei jucarii,nu-mi pot sterge din minte imaginea asta.
EU am tremurat o noapte intreaga desi aveam 25 de grade,pilota si imbracata in varful patului.
Sper sa treaca repedepupici
Andreeax
Scris: Sunday, February 6, 2022 12:16 PM
Nivel

7Andreea wrote:

Vaii! Si noi tot cu Moderna suntem vaccianati,nu am apucat insa sa facem doza 3,ne-ar fi prins bine.
Boala e tot asa,doar ca mai multe zile ,la care mai adaugi nas infundat,durere de gat si cap.
Mi-a ramas in minte asta mic,ducea degetul tremurand sa apese pe butonul unei jucarii,nu-mi pot sterge din minte imaginea asta.
EU am tremurat o noapte intreaga desi aveam 25 de grade,pilota si imbracata in varful patului.
Sper sa treaca repedepupici

O,doamne ,ce scena! pale Bine ca ati depășit momentele alea. Nici nu vreau sa îmi imaginez cum e sa îți vezi copilul așa! Sper din suflet ca vaccinul sa fie o protecție buna și in caz ca doamne ferește facem boala sa fie ușoară. Ma întreb dacă pana la urma o vom face toți.
Vickyb
Scris: Sunday, February 6, 2022 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Ellena20 wrote:
Luca, la multi ani, pui mic! Sa cresti mare si voinic! love
Vicky, sa iti traiasca piticul si sa va aduca numai bucurii! Cheek Kiss

Multumesc mult Elena 🤗 am intrat si eu acum sa ca zic La Multi Ani! Sa fie minunea voastra sanatoasa si sa ii oferiti copilarie care v-o doriti! Sa fie binecuvantat cu multa sanatate! Ca cei mai buni parinti ii are!

Atatea emotii am avut ieri de numa, Te astept si pe tine cu impresii dupa.

Cam asa a fost la noi
https://ibb.co/94gH268
https://ibb.co/zV6400C
Vickyb
Scris: Sunday, February 6, 2022 12:33 PM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Multumesc mult fetelor pentru Felicitari! Savurati fiecare zi si clipa ca asa zboara timpul nici nu stiu cand a trecut un an 🙈
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, February 6, 2022 1:27 PM
Nivel

Lyli wrote:
Bravoo
Sa ma pregatesc oare cu niste supozitoare cu paracetamol ?Andreea , Ti-a facut fetita febra dupa ?

La cel de 2 luni a facut, la cel de 4 spre surprinderea mea nu. Cu un pic de panadol i a scazut.
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, February 6, 2022 1:28 PM
Nivel

Andreeax wrote:

Da, dam am prins dupa 🤦🏻‍♀️
Eu până nu termin cu alaptarea nu l fac, ar trebui sa reiau clexane și la ce program am no way, plus stoc dr lapte însă a mea nu suge la biberon și nu ma risc acum, poate mai încolo când suntem bine pe diversificare și laptic mai putin o sa mi fac curaj.
Andreeax
Scris: Sunday, February 6, 2022 2:44 PM
Nivel

Oooo,Ellena,la mulți anișori lui Cezar,sa crească mare și sa o asculte pe mami! 🤗
Sa ne povestești cum a fost ziua voastră!

Andreea19,eu am alaptat la fiecare doza și alăptez și acum cu a3a doza. Medicul de familie și pediatrul chiar mi-au recomandat sa alăptez in continuare.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.