Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Na, am făcut și eu Cam așa a ieșit 😁 https://ibb.co/tqWZKW3 https://ibb.co/vLCNytV |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Ellena20 wrote:Maria, Ina a experimentat, a vazut cum e si si-a dat seama ca mai asteapta putin sa fie mai pregatita. Draga de ea! Tot am incercat si noi, il intorc eu pe burta la marginea patului si apoi el se impinge, stie povestea, dar nu vrea sa faca singur tot procesul. Noi de fiecare data il aplaudam, facem bravo apoi impreuna, dar inca nimic, vorba Andreei.. tot ca scafandrul
Salut fete nu am scris demult, am fost pierduta cu ale noastre. Ellena exact cum descrii e si la noi. Desi ii tot aratam nu vrea singur, doar partea 2 o execute altfel cu capu inainte, la fuga. P.S. cica de la un an pot incepe tantrumurile. Deci sa ne distram. Luca tipa de numa daca e cearta pe vreo jucarie sau ceva nu se face pe plac.
Felicitari piticilor minunati ce au facut un anisor! Pe mine ma iau emotiile cand a trecut acest an.
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Vicky, ma bucur ca ai scris! Ce nazbatii mai face Luca? Si eu sunt tare emotionata.
Tot astept sa mai scrie si Zee, sa ne mai dea vesti despre Ianis.
Mamici cu bebei de 1 an, ati facut vaccinul? Au avut piticii ceva reactii? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 780
| Yami ce bine arata ce ai făcut acolo, Maria😋 Sa va fie de bine! Fetelor, noi am scăpat de infecția urinara, care defapt s-a dovedit a fi infectie la nivelul preputului nu a cailor urinare, asta după multe investigații, drumuri și tratamente. Tot ce trebuia sa fac era sa spal bine "cucul", lucru pe care îl făceam ca la carte, în sinea mea, pana mi s-a explicat ca trebuie sa trag ușor în zona respectiva ca să fie spălat cum trebuie. Nu mai zic ca m-am simțit și ofensata ca sunt acuzata, pe nedrept, ca nu îmi spăl copilul ( ca să ma înțelegeti, copilul spălat zilnic, ținut într-o "capsulă") pana mi-a explicat ca defapt nu îl spăl corect. Greșeala mea, la al doilea băiat o sa știu 
Buuun... Scăpăm de asta și ce credeți? După ce ieri mi-a făcut 4 scaune moi, i-am făcut analize de scaun și bineînțeles Rotavirus pozitiv! Va dati seama ca încă nu am apucat sa respir după problema dinainte ca am dat-o în alta. Vaccinul nu îl are făcut, din neinformare în primul rand... Alte simptome nu are decât aceste scaune mai moi. E vesel, mănâncă, clar nu ma așteptam să fie pozitiv...
Uf, m-am descarcat!
L.E: e ok magneziul în alăptare? Medicul spune da, pe prospect scrie nu. As lua ceva vitamine, simt ca pic de pe picioare, am ajuns sa cântăresc 50 de kg (mi le doream mult încă din liceu, dar fără speranțe 😀), însă mă simt slabita și epuizata psihic... |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1599
| Ella poti sa iei magneziu, e ok in alaptare (cand nu esti sigura de ceva, te poti informa de pe e-lactancia.org). Mai iau si eu cand am perioade mai stresante. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 780
| Roser wrote:Ella poti sa iei magneziu, e ok in alaptare (cand nu esti sigura de ceva, te poti informa de pe e-lactancia.org). Mai iau si eu cand am perioade mai stresante.
Multumesc, chiar nu știam ca pot verifica undeva asta. |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna mamici revin și eu cu o vechi problema a lui denis cea cu papatul,după ce ca mânca puțin acum nu vrea sa mai mănânce nimic decât pâine și fructe și Titi in rest nu deschide gurița nu știu ce sa mai fac cum sa îl mai păcălesc sa pape nici in scaun nu mai sta sa îl pun🤦♀️🤦♀️ |
|

| Miha, cam așa suntem și noi, are momente când mănâncă și bolul de mâncare și momente de zici ca ii dau să mănânce otravă 🙈. Eu mai reușesc să o conving cu jucării, ii dau tot felul de jucărele ce știu că îi distrag atenția și când îi concentrată pe jucărie mai înfig câte o bucățică de mâncare, din una în alta ajunge să lase jucăria și sa ceară ea sa ii mai dau papa,pe lângă asta, mereu am alternative de mancare să nu o las să plece de la masă fără sa mănânce ceva, uneori se mai aplica și replica "pofta vine mâncând".
Fetelor o iau razna, de vreo săptămână cam așa "colțoasa" din dotare își scrâșneste dinții și mă disperă , și eu am obiceiul acesta dar în somn și îmi pun gutiera, dar și ce sa ii fac?? Ea o face voluntar când e trează, eu o fac involuntar în somn. |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Fetelor ați patit greva suptului de la dinti? Am o saptamana ma rog de ea sa suga cu feon și leganat inainte și dat cu gel de dinti...ma termina psihic și fizic. Insa noaptea ma trezeste la 2,3 ore constant sa suga și ziua e mofturoasa. Dacă o las in pace și nu incerc sa o conving maraie până reusesc sa i dau, apoi se joaca și e veselă. |
|
| Maria, Cezar si-a scrasnit dintii la inceput, i se parea ceva amuzant ca are dinti si sus si jos Tocmai ca ei o fac voluntar cred ca ar trebui sa ignoram deocamdata. Acum Cezar face mult mai rar, de abia il mai aud de 2-3 ori pe saptamana. Insa inainte (cand avea dintii de jos si i-au dat cei de sus) facea de multe ori pe zi. Incearca sa ignori cand face asta ca si cand nu ar fi nimic si poate nu va mai face. Ei de multe ori fac anumite lucruri doar pt reactiile noastre. |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| MariaS wrote:Miha, cam așa suntem și noi, are momente când mănâncă și bolul de mâncare și momente de zici ca ii dau să mănânce otravă 🙈. Eu mai reușesc să o conving cu jucării, ii dau tot felul de jucărele ce știu că îi distrag atenția și când îi concentrată pe jucărie mai înfig câte o bucățică de mâncare, din una în alta ajunge să lase jucăria și sa ceară ea sa ii mai dau papa,pe lângă asta, mereu am alternative de mancare să nu o las să plece de la masă fără sa mănânce ceva, uneori se mai aplica și replica "pofta vine mâncând". Fetelor o iau razna, de vreo săptămână cam așa "colțoasa" din dotare își scrâșneste dinții și mă disperă  , și eu am obiceiul acesta dar în somn și îmi pun gutiera, dar și ce sa ii fac?? Ea o face voluntar când e trează, eu o fac involuntar în somn. Denis nici in scaun nu mai sta se ridica și nu vrea nici cu jucari sa pape,îl mai dau pe hol sa pape ii dau drumul la cântecele și așa mai deschide un pic gura ia odată de doua ori și gata pot sa îl încerc cu detoate ca nimic nu vrea Titi,mam gândit sa nu fie vreun dinte pe drum dar nu pot sa ma uit ca nu ma lasă am dat cu degetul pe gingie dar nimic nu se simte |
|
| Andreea, nu stiu ce sa iti zic. De obicei, bebeii in perioada dintilor stateau mai mult la san sa isi aline durerea. Pe mine la inceput cu dintii doar a inceput sa ma muste de san, dar nu am vazut alte modificari sau refuzul de a-l alapta. Nici nu stiu care cum mai e ordinea, salt, puseu etc. |
|
| Luca, la multi ani, pui mic! Sa cresti mare si voinic! Vicky, sa iti traiasca piticul si sa va aduca numai bucurii! |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Ellena20 wrote:Andreea, nu stiu ce sa iti zic. De obicei, bebeii in perioada dintilor stateau mai mult la san sa isi aline durerea. Pe mine la inceput cu dintii doar a inceput sa ma muste de san, dar nu am vazut alte modificari sau refuzul de a-l alapta. Nici nu stiu care cum mai e ordinea, salt, puseu etc. La primii 2 da, asa a facut, insa acum la aia de sus vad ca e invers ,pt ca stiu sigur că aia urmeaza , a venit un dr stomatolog sa o vada ca ma gândeam sa nu fie vreo afta Ceva. Am zis ca si a marit timpul de supt sau n am idee, o doare urechea am verificat si asta..dar când văd că i trece starea după ce suge e clar de aici. După vaccinul de 4 luni am început iar balci, 2,3 zile de crampe, apoi varsat și reflux, au trecut. Am zis ca e vaccinul, apoi a început cu asta, sincer 3h jumate 4 la inceput era timpul in care mânca și tot rugata și prin somn sau Semi adormita, acum de 2 zile e mai bine suge la 2 h( cam asa e la ea) insă tot maraiata e si daca nu o pun eu la san nu vrea singura. Mi au sărit în cap ai mei ca la 3h trebuie să suga, însă niciodata nu a supt la 3h. La salt mai are 1 zi cf wonder weeks deci nu cred ca e asta |
|

| La mulți ani Luca! Sa crești mare și sănătos! |
|
|