Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Monday, January 31, 2022 2:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Aleahim hohot hohot am lesinat
MariaS
Scris: Monday, January 31, 2022 3:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
freya1 wrote:
Andreea, sanatate Cheek Kiss eu as schimba medicul de familie...
Maria, ce ati facut cu infectia?
Aleahim, bine ati venit in clubul titirezilor ! Micutii astia sunt tare agili.
Iti recomand reteta de ghismama de pe flaveur de care vorbeam cu Ellena, eu ii mai dau iaurt, orice cereale sau pseudocereale cu lapte sau cu legume,budinci dulci sau sarate (ce fructe sau legume am amestecate cu ou, putin iaurt si la cuptor)

Am primit tratement, pe urocultura nu a ieșit ceva deosebit, mai avem o zi de tratament și suntem gata. Pot zice ca se vad rezultate, mănâncă extrem de bine, cred ca a luat câteva sute de grame în greutate 😁🥰,scutecele sunt mult mai pline ca de obicei, dar parcă culoarea nu ma lasă să mă relaxez în totalitate, pare un pic gălbuie, dar nu în toate scutecele.
Peste 2 săptămâni repetăm analiza și vedem ce și cum.

Atâta vorbiți de ghismana aia ca m-ați făcut curioasă, caut rețeta și poate ii fac și ei.
Ellena20
Scris: Monday, January 31, 2022 5:46 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Aleahim Lol Lol
Maria, sper sa scapati din prima.
Cu ghismana, poate daca nu ii place Irinei, va place voua. La noi, sotul si Cezar se bat pe ea Lol

Cezar a inceput efectiv sa urle cand nu il las undeva. Astazi mi-a facut ditamai scena afara ca nu il lasam sa puna mana pe un gard cu mii de tepi si sarme rupte. L-am luat in brate si a inceput nebunia: dat intruna din picioare, din maini, tipete. Nu e cam devreme pt asa ceva?? alcool
IoanaIoanaC
Scris: Monday, January 31, 2022 9:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
freya1 wrote:
Andreea, sanatate Cheek Kiss eu as schimba medicul de familie...
Maria, ce ati facut cu infectia?
Aleahim, bine ati venit in clubul titirezilor ! Micutii astia sunt tare agili.
Iti recomand reteta de ghismama de pe flaveur de care vorbeam cu Ellena, eu ii mai dau iaurt, orice cereale sau pseudocereale cu lapte sau cu legume,budinci dulci sau sarate (ce fructe sau legume am amestecate cu ou, putin iaurt si la cuptor)

T'ar ghismaMa de ras, ca mi-am prins urechile pana am inteles ca e cu n si a fost gresala de scriere Lol Ce puneti in loc de zahar? Sau voi aveti bebei mari si le dati deja zahar?
Andreeax
Scris: Monday, January 31, 2022 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
hohot hohot Mie nu îmi vine sa îl citesc corect ,tot văd cuvântul și in mintea mea e AGHIASMA hohot hohot hohot Lol Gata,fac și eu hohot
freya1
Scris: Monday, January 31, 2022 10:34 PM
Nivel

Nu pun zahar, nu il inlocuiesc cu nimic
Ellena, devreme-nedevreme, am si eu un exemplar la fel...avem toddlers cica deja, astia sunt o specie mai nervoasa Lol
Noi am inbebunit cu somnul, ieri a avut un somn de 1h toata ziua, am trecut iar la sistem ca din pat se da jos si pleaca, nu am ce sa fac
Azi, vazand ca nu doarme, am iesit cu el afara si in drum spre parc a adormit in sistem, atat de rupt era... pare interesanta regresia asta de la un an
Andreeax
Scris: Monday, January 31, 2022 10:51 PM
Nivel

Gata,sunt băieți mari,își iau lumea in cap. Lăsând gluma e jale cu somnul și la noi dar de data asta pe timp de zi ca noaptea are 1 maxim 2 treziri de câteva zile iar eu sunt pe programul vechi ma trezesc des din instinct. Doarme maxim o ora de doua zile in doua somnuri adunate dar e imposibil sa ma înțeleg cu el,face tumbe prin pat,vrea sa se dea jos,in brațe se zbate ca un peste,vrea doar jos și sa se cătare peste tot. Freya,eu am dat comanda de triunghi,rampa și balansoar,am făcut ceva economii luna asta și dacă am foat pe plus am zis sa ii luam ceva ce ar putea sa ii fie foarte util...sper din suflet sa fie încântat de ele. Și la fel de mult sper din suflet sa treacă regresia asta care am intrles ca poate dura destul de mult și apoi aștept și saltul mental și ce puseu mai e dacă mai e vreunul și apoi parca văd ca o sa vina și dintii Crazy
MariaS
Scris: Tuesday, February 1, 2022 12:05 AM
Nivel

Am găsit rețeta, am crezut ca ii complicată ca îmi prind urechile, când colo 3 ingrediente și gata turta 🙄😅
Încerc mâine 😁
Ellena20
Scris: Tuesday, February 1, 2022 12:24 AM
Nivel

Daaa, reteta e tare simpla. Tocmai buna cand esti pe fuga.
Nici eu nu pun deloc zahar, uneori la briose mai pun cate o banana coapta pt a indulci.

Vai, dar ce somnuri au copiii astia. Nu vreau sa ma minunez de al meu ca sigur il apuca si pe el apoi. Astazi el a dormit 3 ore de la 11 la 14 si deci am avut un singur somn pe zi, dar e ok.

Numai al meu nu stie sa se dea jos din pat? Tot cu capul inainte se duce banghead in fiecare zi ii arat de sute de ori. Imi sta inima in loc cum il vad cum fuge spre marginea patului.
MariaS
Scris: Tuesday, February 1, 2022 7:58 AM
Nivel

Elena stai liniștită, a mea de când s-a ridicat și a făcut singură câțiva pași, alții nu a mai făcut de atunci așa.
Cu coboratul din pat am lucrat mult ai bine, cred ca de pe la 7-8 luni,de când a căzut din pat. Eu am pus-o aproape de margine ai învățat-o sa se dea cu spatele pana la margine și să se țină de pătură până ajunge jos, în coborâre țineam o mână lângă ea în caz ca aterizează aiurea să o prind, au fost zeci de încercări până a coborât singură. Dacă sunt cu ea în cameră coboară altfel nu 😁
Andreeax
Scris: Tuesday, February 1, 2022 9:26 AM
Nivel

Și eu îl învăț sa se dea jos din pat,tot exersez cu el de mii de ori pe zi iar el se pune cu spatele la marginea patului și se arunca exact ca scafandrul din barca 🙄🙄🙄😒 Deci va imaginați cam cum ar cobori el singur din pat neasistat. Mai exersam! ras
Ellena20
Scris: Tuesday, February 1, 2022 9:48 AM
Nivel

Maria, Ina a experimentat, a vazut cum e si si-a dat seama ca mai asteapta putin sa fie mai pregatita. Draga de ea! coeur
Tot am incercat si noi, il intorc eu pe burta la marginea patului si apoi el se impinge, stie povestea, dar nu vrea sa faca singur tot procesul.
Noi de fiecare data il aplaudam, facem bravo apoi impreuna, dar inca nimic, vorba Andreei.. tot ca scafandrul Lol
Droxana
Scris: Tuesday, February 1, 2022 10:53 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
freya1 wrote:
Nu pun zahar, nu il inlocuiesc cu nimic
Ellena, devreme-nedevreme, am si eu un exemplar la fel...avem toddlers cica deja, astia sunt o specie mai nervoasa Lol
Noi am inbebunit cu somnul, ieri a avut un somn de 1h toata ziua, am trecut iar la sistem ca din pat se da jos si pleaca, nu am ce sa fac
Azi, vazand ca nu doarme, am iesit cu el afara si in drum spre parc a adormit in sistem, atat de rupt era... pare interesanta regresia asta de la un an

Interesantă?? Îmi scoate toate firele albe cred ca..atât a dormit și a mea ieri toată ziua..apoi noaptea are chef de povesti..
freya1
Scris: Tuesday, February 1, 2022 10:56 AM
Nivel

Al meu a invatat repede, mai da uneori sa se arunce in cap, dar daca ii zic "cum cobori?" reconfigureaza traseul Lol
De mers singur el ar merge, dar ma tin eu dupa el, are niste schimbari bruste de directie la care sigur ar pica in nas, asa in linie dreapta merge binisor. Vad ca mai nou imi da peste mana sau ma musca sa il las in pace Lol
Ellena20
Scris: Tuesday, February 1, 2022 11:09 AM
Nivel

Si incapatanati, si independenti baietii astia Lol
La noi intrebarea asta merge doar cand il intreb: cum dansezi? Si gata, incepe distractia Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.