Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Sunday, January 30, 2022 1:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
La multi ani,Carina, papusica scumpa coeur Cheek Kiss sa cresti mare !

Ellena, cu placere, si la noi are succes si fac des ghismana, ma salveaza cand nu mai am idei
7Andreea
Scris: Sunday, January 30, 2022 7:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
La multi ani,Carina!
Imi amintesc cu cate emotii citeam anul trecut de nasterea fiecarui pitic din grup,stateam si noi la rand.
La noi cum de ce tie frica ,de aia nu scapi...am luat Covid,sa fim si noi in randul lumii.
Sotul e pozitiv de miercuri eu de azi,de moment am doar febra,vroiam sa va intreb ce medicamente sunt permise in alaptare ,ca mf mi-a raspuns sec sa nu mai alaptez si sa urmeaz schema lui,iar eu nu I-as face asa ceva mai ales daca nu pot sta cu el.
mag_
Scris: Sunday, January 30, 2022 7:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
7Andreea wrote:
La multi ani,Carina!
Imi amintesc cu cate emotii citeam anul trecut de nasterea fiecarui pitic din grup,steam si noi la rand.
La noi cum de ce tie frica ,de aia nu scapi...am luat Covid,sa fim si noi in randul lumii.
Sotul e pozitiv de miercuri eu de azi,de moment am doar febra,vroiam sa va intreb ce medicamente sunt permise in alaptare ,ca mf mi-a raspuns sec sa nu mai alaptez si sa urmeaz schema lui,iar eu nu I-as face asa ceva mai ales daca nu pot sta cu el.

Offf, sanatate multa, am trecut si noi prin asta! Nu inteleg totusi de ce sa nu mai alaptezi, mi se pare aberant... Eu am luat vitamina C, vitamina D si zinc si am luat doua zile paracetamol cand m-am simtit mai rau si a fost febra mai mare. Medicul meu a zis ca e ok paracetamolul in alaptare, dar fiecare face cum stie si cum simte... Ideea e ca vitaminele clar m-au pus pe picioare. Sa treceti rapid peste asta si sa nu ia bebe! Hands

La multi ani tuturor puilor vostri care au implinit un an! Sa fie sanatosi si fericiti! Buddy1
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, January 30, 2022 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
7Andreea wrote:
La multi ani,Carina!
Imi amintesc cu cate emotii citeam anul trecut de nasterea fiecarui pitic din grup,stateam si noi la rand.

Andreea eu când soțul a fost pozitiv și aveam și eu dureri de gat am luat paracetamol și oscillococinum ca e homeopat. Fata avea 6 zile și a fost ok. De la dsp când au sunat au zis sa alaptez ca i transmit anticorpi, am auzit Ca unii medici nu recomandă, dar asta in cazul in care iei tratament din ala specific.
EllaMaria
Scris: Sunday, January 30, 2022 8:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
La mulți anișori Carina! ❤️
Droxana
Scris: Sunday, January 30, 2022 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
7Andreea
Scris: Sunday, January 30, 2022 9:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Multumesc, dragilor!
Paracetamol stiu ca pot lua,am mai luat si cu alta ocazie. Schema asta a lui pe langa vitamine,are si aspenter si inca ceva ce-mi scapa. Ideea e ca nu m-a lamurit deloc cand a zis direct sa nu mai alaptezBig Surprise el are ceva cu alaptatul in general si I s-a pus pata ca face un an.
MariaS
Scris: Sunday, January 30, 2022 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
7Andreea wrote:
Multumesc, dragilor!
Paracetamol stiu ca pot lua,am mai luat si cu alta ocazie. Schema asta a lui pe langa vitamine,are si aspenter si inca ceva ce-mi scapa. Ideea e ca nu m-a lamurit deloc cand a zis direct sa nu mai alaptezBig Surprise el are ceva cu alaptatul in general si I s-a pus pata ca face un an.

Noi cand am avut covid am luat molechin, paracetamol și azitrox. Medicamentele permise le găsești pe elactacia sau ceva de genul. Am alăptat în tot timpul cat am fost bolnavă.

Vai ce frumoasa a fost Carina, ce a luat de pe tava de moț? 😁
Droxana
Scris: Sunday, January 30, 2022 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Foarfeca icoana și seringa ras poate mai ținem legătura aici sa vedem dacă se vor potrivi meseriile Lol
MariaS
Scris: Monday, January 31, 2022 12:03 AM
Nivel

Dacă nu aici, poate ne mutăm în altă parte 😁
Dar ar fi tare drăguț.
Sinceră să fiu, vă simt ca niște prietene apropiate, ne povestim o mulțime de lucruri, ne susținem una pe cealaltă, ne sfătuim, e mai intim decât MMTCG 🙄🙈, e altceva.
Aleahim
Scris: Monday, January 31, 2022 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Salutare fetelor.Long time no see!
La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti, sa cresteti mari si sanatosiLumanari
Nu prea apuc sa intru sa va citesc pt ca Aniela e efectiv un titirez.La 6++ a inceput mersul in 4 labe si sunt epuizata cat umblu intr-o zi dupa ea, ba e sub scaun, ba la prize, ba prinde usa la baie deschisa, bolul de apa al cainelui, jucariile lui, papucii de casa si evident toate ajung in guraCrazy
Vreau sa va rog sa imi dati ceva idei de cina, pt ca in curand o sa o introducem si habar nu am ce sa ii mai fac.Orice idee e binevenita.Mananca si bucati, deci cata vreme se preteaza pt cina, va rog ajutati o mama in impasLol
IoanaIoanaC
Scris: Monday, January 31, 2022 10:53 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
La Multi Ani Carina!Lumanari
Andreea, sanatate multa!
MariaS
Scris: Monday, January 31, 2022 11:02 AM
Nivel

Aleahim wrote:
Salutare fetelor.Long time no see!
La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti, sa cresteti mari si sanatosiLumanari
Nu prea apuc sa intru sa va citesc pt ca Aniela e efectiv un titirez.La 6++ a inceput mersul in 4 labe si sunt epuizata cat umblu intr-o zi dupa ea, ba e sub scaun, ba la prize, ba prinde usa la baie deschisa, bolul de apa al cainelui, jucariile lui, papucii de casa si evident toate ajung in guraCrazy
Vreau sa va rog sa imi dati ceva idei de cina, pt ca in curand o sa o introducem si habar nu am ce sa ii mai fac.Orice idee e binevenita.Mananca si bucati, deci cata vreme se preteaza pt cina, va rog ajutati o mama in impasLol

Eu de aici ma inspir https://biscuim.ro/meniuri/
freya1
Scris: Monday, January 31, 2022 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Andreea, sanatate Cheek Kiss eu as schimba medicul de familie...
Maria, ce ati facut cu infectia?
Aleahim, bine ati venit in clubul titirezilor ! Micutii astia sunt tare agili.
Iti recomand reteta de ghismama de pe flaveur de care vorbeam cu Ellena, eu ii mai dau iaurt, orice cereale sau pseudocereale cu lapte sau cu legume,budinci dulci sau sarate (ce fructe sau legume am amestecate cu ou, putin iaurt si la cuptor)
Aleahim
Scris: Monday, January 31, 2022 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Maria mersi, super multe retete am vazut acolo.
Freya, citisem ca imi recomanzi Aghiasmahohot Ma si gandeam, oare functioneaza sa se mai linisteasca?hohot
Mersi de ideiCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.