Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1303
| Mulțumim frumos fetelor pt urări 🥰🥰😘😘 Chiar așa, a trecut timpul ft repede, de nu îmi vine să cred, când mă uit la pozele cu ea de acum un an nu realizez cum a crescut așa repede, de la un pui de om care abia dacă vedea ceva în jurul lui la un minitanc ce dărâmă tot în jurul lui dar în același timp foarte adorabil |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| freya1 wrote: Da, aceea, plus rutina de somn pe care nu prea o avem. Eu nu as vrea alta asociere, ca abia am scapat de leganatul in sistem, asa la san adoarme in 5-10 min Si da, si aici somn= urlat multa vreme, acum somn= topait si ras
No, rutina nici noi nu am avut pana acuma, ca nu am avut nevoie. Acum am inceput rutina, la care ghici ce, s-a prins ce urmeaza si cand incepe rutina urla! Rutina o recomanda toti, asta cu scosul sanului am incercat cateva zile, insa fara success, in conditiile in care Clara sforaie si eu incerc sa scot sanul si se repede pe el sa nu-l lase, adica, somn mai profund de atat cat sa astept?
Andreea da, la colici a fost alta poveste, a fost urat si la noi, dar aia stiam sigur ca trec, acuma am dubii ca vom reusi |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| IoanaIoanaC wrote:No, rutina nici noi nu am avut pana acuma, ca nu am avut nevoie. Acum am inceput rutina, la care ghici ce, s-a prins ce urmeaza si cand incepe rutina urla! Rutina o recomanda toti, asta cu scosul sanului am incercat cateva zile, insa fara success, in conditiile in care Clara sforaie si eu incerc sa scot sanul si se repede pe el sa nu-l lase, adica, somn mai profund de atat cat sa astept? Andreea da, la colici a fost alta poveste, a fost urat si la noi, dar aia stiam sigur ca trec, acuma am dubii ca vom reusi Te cred sincer, ti am zis si la mine face la fel cu toate că o iau in brate sa o legan, tot plânge pt ca stie ca vreau sa o adorm.🙈 La titi aceeasi poveste doarme tun și când o scot gata se trezeste. Am câteodată intr o ora 5 reprize de pus jos luat iara in brate combinat cu titi până reusim. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Ioana noi am scapat de asocierea sân somn cel putin la cele doua somnuri de zi, fie ca a vrut fie ca nu, am fost nevoita pt ca am inceput lucrul (de acasă) si el rămâne cu mama. Ea reușește sa il adoarmă in leaganul de la Babybjorn cantandu-i (acum ceva timp ii spuneam Andreei ca am dat banii degeaba pe el, dar acum vad ca e foarte util), apoi il ia si il pune in pat. Noaptea adoarme cu titi, dar ar putea și fără, dacă nu as fi eu. Problema e noaptea, de pe la 4 incolo are un milion de treziri si numai cu sânul mai adoarme. Câteodată imi zic ca abia aștept sa il înțarc ca poate nu se mai trezește atata, dar stiu ca apoi imi va fi dor de momentele astea. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| La multi ani Irina! Sa cresti mare și sănătoasă ca frumoasa esti! |
|
| Roser wrote:Ioana noi am scapat de asocierea sân somn cel putin la cele doua somnuri de zi, fie ca a vrut fie ca nu, am fost nevoita pt ca am inceput lucrul (de acasă) si el rămâne cu mama. Ea reușește sa il adoarmă in leaganul de la Babybjorn cantandu-i (acum ceva timp ii spuneam Andreei ca am dat banii degeaba pe el, dar acum vad ca e foarte util), apoi il ia si il pune in pat. Noaptea adoarme cu titi, dar ar putea și fără, dacă nu as fi eu. Problema e noaptea, de pe la 4 incolo are un milion de treziri si numai cu sânul mai adoarme. Câteodată imi zic ca abia aștept sa il înțarc ca poate nu se mai trezește atata, dar stiu ca apoi imi va fi dor de momentele astea.
Nu am unde sa ma duc sa muncesc altundeva sa nu ma vada, deci asta pica. Plus ca mama nu se descurca singura cu ea, fiind si ea cu probleme de sanatate. Daca zici ca noaptea ar putea adormi si fara, eu zic ca merita incercat, macar o saptamana, sa vezi daca se mai trezeste de la 4 incolo. |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| La mulți ani Frumoasa Irina!!
De 2 zile tot vreau sa va mai răspund la mesaje,intru citesc încep sa scriu apoi trebe sa ies și uit ca urmare nu mai știu ce vroiam sa scriu
Mi se pare incredibil ca acum un an ne felicitam pt ca am născut și intram in căsuța asta cu un milion de frici,gânduri,întrebări, iar acum după 1 an ne uram la mulți ani pt puii noștri care ne au schimbat viața și cresc așa frumos |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| La multi ani, Albert! Sa cresti mare si sa fii sanatos! Cred ca mami e taaare emotionata astazi. Eu si Cezar iti dorim o viata plina de curaj si noroc!
|
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1303
| La mulți ani Albert! 😘 Ina și mama ei îți trimit mulți pupici și îmbrățișări! Sa crești mare și sa le aduci multe bucurii părinților tău! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Omg,LA MULȚI ANI,Albert!!!!! Vai cum zboară timpul! Ce o sa curgă in perioada asta de la mulți ani de primul anișor |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 923
| La mulți anișori Albert! 🎂💙 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Fetelor, va multumim mult pentru urari va pupam ! Suntem tare ocupati, de dimineata 6h a stat nedormit sarbatoritul si nici nu a mancat nimic... greu cu baietii astia mari |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Vrea sa sarbatoreasca Albert Daaa, freya, ce mai... baietii astia mari fac numai cum vor ei. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| La multi ani fericiti,plini de descoperiri ,joc si joaca! Te pupacim ! Multumim cu ocaziea asta ptr tot ce am invatat de la voi in tot timpul asta de cand va urmarim. Ne-a prins bine ca e Albert putin mai mare decat Matei |
|
| La Multi Ani Albert! |
|
|