Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| ANDREEA2929A wrote: Vezi ca s 2 diferite colief și colidep.pupici asa făcea și a mea cu mâncarea.
Azi iarasi m-am panicat a mancat la 9 cam 100 de ml iar la 12 m-am chinuit abea abea a mancat vreo 70 de ml in vreo 40 de min cu mari insistente... si a adormit instant ... am schimbat si biberoanele e al 3 -lea model ... nu stiu ce sa zic era mancacios de fel ... cred ca trebuie sa schimb si doctorita o tot sun de 2 zile si nu se chinuie sa raspunda ... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna mamici, ce părere aveți de aceasta perna își merita bani?de ceva timp bebe caută sa se pună pe perna dar nu mereu și nu știu ce perna sa ii cumpăr 🤷♀️🤷♀️ https://ibb.co/XjHqNS3 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Andreeax wrote: Și ma ma uit pa scaunul ăla de vreo doua luni și as vrea sa știu Ioana,cum sunteți? Oribil, multumesc de intrebare! Ne chinuim sa scapam de asociere san somn
Ella, multumesc de info! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| IoanaIoanaC wrote:Oribil, multumesc de intrebare! Ne chinuim sa scapam de asociere san somn Ella, multumesc de info!
Ioana, iti recomand si tie cartea The no cry sleep solution, care fix despre asta e. La noi s-a imbunatatit situatia de cand am inceput sa aplic metoda din carte, cu toate ca adoarme inca la san, dar nu se mai trezeste de 10 ori pe noapte ca inainte. Sa vedem in continuare, ca nu am fost f perseverenta Ce pitici adorabili am vazut ! Irina, la multi ani |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Vaaai! Asa e! Irina, la multi ani! Sa cresti mare si cuminte! |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Freya,cum e cu triunghiul pikler ca al meu escaladează tot treaz și in somn,trage de toate firele din casa și veșnic trebuie sa stau lipita de el.
Vaaaaai,Irina!!!! LAAAA MUUULTIII ANI!!!!! |
|
| Ce crezi, Andreea? S-a urcat de cateva ori pe el la inceput si acum il ignora total (evident, vrea in continuare sa se catere pe orice altceva). La fel cum era disperat sa mearga, dar antemergatorul nu l-a interesat
|
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Andreea, doaaamne ce dragalasenie!! O mananci! Ella, cum sta el la baitaaa! Iar Andreea (mama lui Ares), vai cat iti seamana baiatul!
Voua vi se intampla ca atunci cand vedeti poze cu alti bebelusi, sa va mai doriti inca unul? Mintea imi joaca feste dar cand sunt lucida stiu sigur ca NU mai vreau
freya, voi urmati in 2 zile! Cum se mai descurca Albert cu mersul? Am facut ceva progrese cu intarcarea. La primul somnic din zi l-am adormit fara san. Doar la 15 i-am dat san pe ziua de astazi si nici nu a cerut extra. |
|
| La Multi Ani Irina! Freya, ce metoda promoveaza? Cea cu scosul sanului de cateva ori pana nu mai protesteaza? Ce alte info importante ai gasit acolo? Noi acuma incercam inlocuirea cu alta asociere (cantat si leganat) |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 848
| La mulți anișori Irina! 🥰 |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Oh,așa aveam speranțe cu triunghiul ăla. Acum nu știu dacă mai merita investiția in el ca e destul de scumpicel. Mi-ai dat planurile peste cap 😂
Ellena,mulțumesc! Dacă ii arat soțului plânge toată lumea spune același lucru. Legat de întrebare sa știi ca noi dam înainte cu planul dar cu atâtea pe cap avem cam rar parte de actiune.
Ioana,eu i-am introdus un plus. Nu știu dacă o sa meargă sau nu,uneori pare interesat,alteori nu. Eu insist nu ma grăbesc pt ca oricum am reușit sa îl dac sa adoarmă singurel dar durează mai mult și escaladează tot patul și pe mine de 1000 de ori înainte. Dacă nu mi-a căzut parul cum auzisem ,mi-l rupe el acum Lucru bun e ca a învățat sa readoarma singurel și leagă ciclurile fără ajutor dar când ii e foame ii e foame și trebuie mufat 😂😂😂 Înlocuirea cu legănatul mi se pare mai grea decât cea cu sânul dar ce-i drept poate sa îl adoarmă si altcineva .Noi vrem sa începem o rutina separată de somn cu tati dar ușor,câte puțin,treptat. Sper sa implementati planul cu succes și rapid și ușor
|
|
| Andreeax wrote:Oh,așa aveam speranțe cu triunghiul ăla. Acum nu știu dacă mai merita investiția in el ca e destul de scumpicel. Mi-ai dat planurile peste cap 😂 Ellena,mulțumesc! Dacă ii arat soțului plânge toată lumea spune același lucru. Legat de întrebare sa știi ca noi dam înainte cu planul dar cu atâtea pe cap avem cam rar parte de actiune. Ioana,eu i-am introdus un plus. Nu știu dacă o sa meargă sau nu,uneori pare interesat,alteori nu. Eu insist nu ma grăbesc pt ca oricum am reușit sa îl dac sa adoarmă singurel dar durează mai mult și escaladează tot patul și pe mine de 1000 de ori înainte. Dacă nu mi-a căzut parul cum auzisem ,mi-l rupe el acum Lucru bun e ca a învățat sa readoarma singurel și leagă ciclurile fără ajutor dar când ii e foame ii e foame și trebuie mufat 😂😂😂 Înlocuirea cu legănatul mi se pare mai grea decât cea cu sânul dar ce-i drept poate sa îl adoarmă si altcineva .Noi vrem sa începem o rutina separată de somn cu tati dar ușor,câte puțin,treptat. Sper sa implementati planul cu succes și rapid și ușor
Plusul a mers pana la leap 5, ca de atunci s-a stricat jucaria. Pana atunci am avut copil de pus in cartile de specialitate, cu PV ca la carte, cu somnuri ca la carte, adormea singura etc. Dar deh, nu se putea sa fiu eu cea mai norocoasa dintre toate si sa ramana asa, nu? Leganatul nu am de gand sa il mentin pe termen lung, dar cica o asociere puternica trebuie scoasa cu alta asociere puternica ce nu e asa bine implementata in creierasul mic si ce va fi pastrata pe termen scurt pana incepe iar sa adoarma singura. Oricum, nu imi fac sperante sa reusim, pentru ca tot ce fac pare sa fie total gresit. Inclusiv rutina (care la noi e noua pentru ca nu am avut nevoie pana acum), o face sa urle. Gen, efectiv, fiica-mea urla cand vede ca urmeaza sa doarma |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| IoanaIoanaC wrote:Plusul a mers pana la leap 5, ca de atunci s-a stricat jucaria. Pana atunci am avut copil de pus in cartile de specialitate, cu PV ca la carte, cu somnuri ca la carte, adormea singura etc. Dar deh, nu se putea sa fiu eu cea mai norocoasa dintre toate si sa ramana asa, nu? Leganatul nu am de gand sa il mentin pe termen lung, dar cica o asociere puternica trebuie scoasa cu alta asociere puternica ce nu e asa bine implementata in creierasul mic si ce va fi pastrata pe termen scurt pana incepe iar sa adoarma singura. Oricum, nu imi fac sperante sa reusim, pentru ca tot ce fac pare sa fie total gresit. Inclusiv rutina (care la noi e noua pentru ca nu am avut nevoie pana acum), o face sa urle. Gen, efectiv, fiica-mea urla cand vede ca urmeaza sa doarma Stiu ce zici la noi era la san o bună bucată, de la colici a intervenit leganatul. Să știi că e al naibii de greu când creste, a mea deja e super grea la 7kg și...ma rupe de spate mai ales că am și pb cu coloana, inainte era floare la ureche dădeam de 2 ori din maini și gata somn. Acuma am și cate 1h de când cu dintii, leap 4 și regresia. La fel face plânge câteva minute când stie ca o iau sa o adorm desi e ruptă de oboseala. Să știi că nu adoarme la oricine legănata la mine și mătușa mea, la sot ft rar, la mama mea decat daca ne a farmat pe noi2 ore și a plâns puternic pică și la ea. Deci mama e caz extrem 🙈😂 Ce sa mai zic ca pana acuma dormea noaptea la ea in pat...acuma ciuciu, chiriasa din burtica a aterizat si la mine în pat. Nu stiam ce are de nu dormea noaptea se trezea și leganam puneam jos se trezea și tot asa 2h de ne sărea tot somnul, stai ca și în brațe adoarme ft bine cum o pun jos gata, ce sa va povestesc ca are senzor,cum intru de pe hol in camera gata somnu. |
|
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Ellena20 wrote:Andreea, doaaamne ce dragalasenie!! O mananci! Ella, cum sta el la baitaaa! Iar Andreea (mama lui Ares), vai cat iti seamana baiatul! Voua vi se intampla ca atunci cand vedeti poze cu alti bebelusi, sa va mai doriti inca unul? Mintea imi joaca feste dar cand sunt lucida stiu sigur ca NU mai vreau freya, voi urmati in 2 zile! Cum se mai descurca Albert cu mersul? Am facut ceva progrese cu intarcarea. La primul somnic din zi l-am adormit fara san. Doar la 15 i-am dat san pe ziua de astazi si nici nu a cerut extra. Mulțumim frumos! As mânca o toata da nu pot 🙈 Eu am timp de povesti ca o supraveghez de febra, azi am făcut vaccinul (x3) și sigur face, deși sunt mega obosită de aseara până azi dimi m a terminat. Poate iesim curând din faza asta și vine caldura sa o scot la plimbare. Imi fac singura lobby 😂 |
|
| IoanaIoanaC wrote:La Multi Ani Irina! Freya, ce metoda promoveaza? Cea cu scosul sanului de cateva ori pana nu mai protesteaza? Ce alte info importante ai gasit acolo? Noi acuma incercam inlocuirea cu alta asociere (cantat si leganat) Da, aceea, plus rutina de somn pe care nu prea o avem. Eu nu as vrea alta asociere, ca abia am scapat de leganatul in sistem, asa la san adoarme in 5-10 min Si da, si aici somn= urlat multa vreme, acum somn= topait si ras |
|
|