Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Thursday, January 6, 2022 2:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Problemă mare la noi
Avem febră după vaccin, văd că nu scade prea repede cu paracetamol și dezbrăcat. Ce se mai dă pe lângă paracetamol pt scăderea temperaturii?
Nurofen cumva?

Andreea felicitări pt dintisor!

Cristina, nu știu ce sa îți zic dacă ii rău sau nu, dar o ședință la kineto nu cred că îi face rău, cu ocazia asta te lămurește și te liniștește și pe tine.
Chrisstinne
Scris: Thursday, January 6, 2022 3:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/6/2022
MariaS wrote:
Problemă mare la noi
Avem febră după vaccin, văd că nu scade prea repede cu paracetamol și dezbrăcat. Ce se mai dă pe lângă paracetamol pt scăderea temperaturii?
Nurofen cumva?

Cristina, nu știu ce sa îți zic dacă ii rău sau nu, dar o ședință la kineto nu cred că îi face rău, cu ocazia asta te lămurește și te liniștește și pe tine.

Multumesc, da chiar ma gandesc serios sa ma duc.
Cat despre febra voastra, ii poti da nurofen la 4 ore dupa paracetamol. Noua asa ne-a fost recomandat.
Ellena20
Scris: Thursday, January 6, 2022 3:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Maria, da, alterneaza paracetamol (paduden) cu nurofen. La 4 ore de la paracetamol, ii administrezi nurofen.
Sa scapati repede repede de febra! Cheek Kiss

Christine, eu (punctul meu de vedere neavizat) zic ca nu ar fi nici o problema, inca nu e pregatit copilul. Fetita unei cunostinte mergea foarte bine, insa se tinea mereu de ceva, parintii ei nu o mai tineau de mana dar ea se tinea de picioarele lor, ii era teama sa mearga singura, sa se deplaseze. De abia la 1 an si 5 luni a indraznit sa isi dea drumul si sa mearga singurica. E doar un caz. Pe baiatul meu l-a ajutat foarte mult antemergatorul. Si el mergea de ceva timp pe langa mobila sau impingea la scaune prin casa, dar folosind antemergatorul parca avea si o alta postura, nu stiu cum sa zic, mi-a dat impresia ca l-a ajutat.
Daca zici ca merge pe langa mobila, eu zic doar ca nu e pregatit sa isi dea drumul. Ma gandesc ca era o problema daca nu mergea mai deloc. Insa repet, e o parere total neavizata.
Chrisstinne
Scris: Thursday, January 6, 2022 3:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Ellena20 wrote:
Maria, da, alterneaza paracetamol (paduden) cu nurofen. La 4 ore de la paracetamol, ii administrezi nurofen.
Sa scapati repede repede de febra! Cheek Kiss

Christine, eu (punctul meu de vedere neavizat) zic ca nu ar fi nici o problema, inca nu e pregatit copilul. Fetita unei cunostinte mergea foarte bine, insa se tinea mereu de ceva, parintii ei nu o mai tineau de mana dar ea se tinea de picioarele lor, ii era teama sa mearga singura, sa se deplaseze. De abia la 1 an si 5 luni a indraznit sa isi dea drumul si sa mearga singurica. E doar un caz. Pe baiatul meu l-a ajutat foarte mult antemergatorul. Si el mergea de ceva timp pe langa mobila sau impingea la scaune prin casa, dar folosind antemergatorul parca avea si o alta postura, nu stiu cum sa zic, mi-a dat impresia ca l-a ajutat.
Daca zici ca merge pe langa mobila, eu zic doar ca nu e pregatit sa isi dea drumul. Ma gandesc ca era o problema daca nu mergea mai deloc. Insa repet, e o parere total neavizata.

Da, am mai intalnit cazuri care au inceput la 1 an si 5 luni sa mearga singuri. Asa pare si la el ca ii e frica singur.
Anamaria09
Scris: Thursday, January 6, 2022 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/30/2021
MariaS wrote:
Problemă mare la noi
Nurofen cumva?

Recomandarea medicului pediatru a fost următoarea : niciodată aceeași substanță activă mai devreme de 8h iar dacă dai altceva să aibă distanță de 3-4h, deci poți intercala paracetamol (panadol sau supozitor) cu nurofen la 3-4h. Recuperare ușoară Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, January 6, 2022 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Multumim frumos fetele!
freya1
Scris: Thursday, January 6, 2022 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria Cheek Kiss sa treaca repede ! Au zis bine fetele, nurofen. Dar e asa mare ? Si al meu a avut in noaptea de dupa, a doua zi toata ziua cam 37.9- 38, abia seara a mai scazut, dar i-am dat doar in prima noapte paracetamol, ca starea lui era buna altfel
MariaS
Scris: Friday, January 7, 2022 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Am reușit să scăpăm de febră.
Ieri dimineață a avut 38,5 și la 3-4h după paracetamol era, a scăzut ft greu și se vedea pe ea că nu îi ok, numai în brate a vrut, nu conta ca stai sau te plimbi ea voia sa stea în brate. Seara am crezut că am scăpat, dar a început iar să crească așa că i-am mai pus un paracetamol, toată noaptea a fost ok, a dormit mai bine, încă doarme.
Nu am cunoscut febră la ea pana acum, dar din ce am văzut, fain nu îi.
IoanaIoanaC
Scris: Friday, January 7, 2022 1:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
La cate luni au trecut prichindeii vostri la 2 somnuri pe zi? Ca-s tare debusolata zilele astea Lol
freya1
Scris: Friday, January 7, 2022 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
IoanaIoanaC wrote:
La cate lune au trecut prichindeii vostri la 2 somnuri pe zi? Ca-s tare debusolata zilele astea Lol

Pe la 8 luni parca
Iulia13
Scris: Friday, January 7, 2022 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
IoanaIoanaC wrote:
La cate lune au trecut prichindeii vostri la 2 somnuri pe zi? Ca-s tare debusolata zilele astea Lol

7 luni ,7 luni și un pic ras
Ellena20
Scris: Friday, January 7, 2022 2:30 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Pe la 8 luni si noi parca.
Anamaria09
Scris: Friday, January 7, 2022 3:40 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
La cate luni au trecut prichindeii vostri la 2 somnuri pe zi? Ca-s tare debusolata zilele astea Lol

A mea are 8l și aproape 2 săptămâni și încă avem 3 somnuri pe zi, însă cel puțin unul e de 30min, restul de 1h-1h30. Până pe la 6luni a avut doar de câte 30min fix chiar dacă își respecta perioada de veghe,parcă avea ceas deșteptător Lol, pe măsură ce a crescut a început să doarmă mai mult.
Ellena20
Scris: Friday, January 7, 2022 4:06 PM
Nivel

Asa e, Ana. Pe masura ce cresc, ei dorm mai mult. Ieri mi-a dormit piscotul 13 minute si astazi 10 minute Lol asta la primul somn ca apoi doarme la pranz vreo 2 ore.
A avut si Cezar 2 nopti mai agitate. Nu stiu ce ar putea fi, dar ma gandesc ca poate urmeaza niste achizitii. De salt, puseu habar nu am, chiar nu ma intereseaza cand sunt pt ca am observat ca atunci cand stiam ca urmeaza mai rau ma agitam. Asa ca le iau ca atare si ii ofer rabdare puiului. (*rabdare in sensul ca in prima noapte de treziri din ora in ora imi venea sa il las in patut si sa ma duc sa ma culc in alta camera* Lol )
Anamaria09
Scris: Friday, January 7, 2022 4:31 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Asa e, Ana. Pe masura ce cresc, ei dorm mai mult. Ieri mi-a dormit piscotul 13 minute si astazi 10 minute Lol asta la primul somn ca apoi doarme la pranz vreo 2 ore.
A avut si Cezar 2 nopti mai agitate. Nu stiu ce ar putea fi, dar ma gandesc ca poate urmeaza niste achizitii. De salt, puseu habar nu am, chiar nu ma intereseaza cand sunt pt ca am observat ca atunci cand stiam ca urmeaza mai rau ma agitam. Asa ca le iau ca atare si ii ofer rabdare puiului. (*rabdare in sensul ca in prima noapte de treziri din ora in ora imi venea sa il las in patut si sa ma duc sa ma culc in alta camera* Lol )

Elena, depinde de modelul primit Lol, se pare că nu am doar eu model cu încărcare rapidă ras. Nici eu nu țin cont de salturi, pusee etc, o iau ca atare, cu zile și nopți mai bune sau mai puțin bune, mereu îmi zic că e doar o perioadă și că va trece.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.