Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, January 1, 2022 6:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
La mulți ani! Noi am trecut cu bine peste bombardamentele de la 12, a adormit la 9 Și i am lăsat tv ul pe feon, am crescut intensitatea pe la 11.30 și s a trezit sa pape fix dupa ce era liniste.
Anamaria09
Scris: Saturday, January 1, 2022 7:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/30/2021
La mulți ani mămici și pitici! Anul acesta să fie plin cu momente frumoase și realizări pe toate planurile. Am trecut și noi cu greu peste noaptea plină de gălăgie și agitație, a adormit pe la 01:30 și a dormit neîntoarsă până la 08:30, era mega obosită. Se pare că își face apariția un dințișor sus deci așa explicăm și febra de trei zile, pediatrul nu i-a găsit nici o cauză dar până apare dințișorul ne luptăm cu stările de agitație și nervozitate Big Surprise. Trecem noi și peste perioada asta ras
Lyli
Scris: Saturday, January 1, 2022 9:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Buna fetelor ! Nu am mai scris de ceva timp dar as avea o intrebare si pediatra nu-mi raspunde , bebele meu este foarte agitat dupa ce mananca plange maraie si se screme inainte de masa la fel doarmw foarte greu , are 3 saptamani si este alimentat fi hipp combiotic , initial am crezut ca sunt colici i-am dat espumisan insa nici o ameliorare pare ca mereu i e foame dar daca i dau la o masa mai mult de 60-70 de ml vomita cu jet , am incercat sa i dau sa pale si ridicat , il ajut mereu sa ragaie chiar si de 2 ori in timpul unei mese , mi se pare ca papa prea putin si are mereu dureri caca face foarte greu , uneori ajutat cu termometrul , a avut cateva zile saptamana asta cand a facut ok 2 , 3 scaune pe zi insa de ieri iar avem problema asta ... ma gandeam oare sa fie de la formula de lapte , nu o sa o schimb pana nu discut cu pediatra dar nu stiu ce este si incep sa ma sperii, la o saptamana avea 3 kg 100 acum vreo 3 600 pare sa ia in greutate insa ne terorizeaza si ziua si noaptea nu neaparat ca plange cat se screme si maraie plange tare doar inainte de masa iar somnurile toata ziua sunt intrerupte mai ales dupa masa , temperatura nu are chiar acum avea 36,7 rectal ... ati patit?
Va urez si la multi ani si un an nou cu multe realizari si bebei sanatosi !
MariaS
Scris: Sunday, January 2, 2022 2:57 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
banghead
Andreeax wrote:
banghead Copilul meu e treaz de la ora 13 banghead S-a trezit la 09,am adormit la 11 și ne-am trezit la 13. De atunci nu e chip sa adoarma,literalmente mi-a dat temelie azi. Cred ca îl las asa sa văd cât îl duce. Nici măcar nu da semne de oboseala nervi nu e matait,nu se freacă la ochi,nu pare obosit absolut deloc iar eu as rupe patul in 16 maseluta Chiar sunt curioasa cât îl duce mos

Nu știu ce au, dar și a mea s-a trezit la 12 și până la 17 nu s-a culcat în ruptul capului, a dormit maxim 1h și s-a trezit, apoi la 23 am adormit până acum la 3 fără banghead nervi
La 7 ar trebui să ne trezim sa plecam la drum, aveam plănuită o excursie, o sa fie de 💩 toată excursia din cauza ei...
Sper ca de luni sa intre în normal lucrurile.
ANDREEA2929A
Scris: Sunday, January 2, 2022 8:01 AM
Nivel

Lyli wrote:
Buna fetelor ! Nu am mai scris de ceva timp dar as avea o intrebare si pediatra nu-mi raspunde , bebele meu este foarte agitat dupa ce mananca plange maraie si se screme inainte de masa la fel doarmw foarte greu , are 3 saptamani si este alimentat fi hipp combiotic , initial am crezut ca sunt colici i-am dat espumisan insa nici o ameliorare pare ca mereu i e foame dar daca i dau la o masa mai mult de 60-70 de ml vomita cu jet , am incercat sa i dau sa pale si ridicat , il ajut mereu sa ragaie chiar si de 2 ori in timpul unei mese , mi se pare ca papa prea putin si are mereu dureri caca face foarte greu , uneori ajutat cu termometrul , a avut cateva zile saptamana asta cand a facut ok 2 , 3 scaune pe zi insa de ieri iar avem problema asta ... ma gandeam oare sa fie de la formula de lapte , nu o sa o schimb pana nu discut cu pediatra dar nu stiu ce este si incep sa ma sperii, la o saptamana avea 3 kg 100 acum vreo 3 600 pare sa ia in greutate insa ne terorizeaza si ziua si noaptea nu neaparat ca plange cat se screme si maraie plange tare doar inainte de masa iar somnurile toata ziua sunt intrerupte mai ales dupa masa , temperatura nu are chiar acum avea 36,7 rectal ... ati patit?
Va urez si la multi ani si un an nou cu multe realizari si bebei sanatosi !

Lily da i probiotic parca ti am mai scris, îl ajută la digestie și la colici poti sa i pui espumisan in biberon sau încearcă sabsimplex, a mea e agitată când nu face scaun, o ajut cu supozitor nu cu termometru, jumătate nu intreg. Asta până răspunde pediatra. A mea de la colici făcea asa cum descrii tu și când nu făcea scaun. Eu la 3 sapt am început cu infacol, apoi i am dat colidep are și probiotic in el combinat cu spasmodep. Colidep de 3 ori pe zi, spasmodep 1 data.
Poate fi și reflux dar acolo iti dai seama că ii vine inapoi, de regula nu are înainte de masa reflux, ci după.
Andreeax
Scris: Sunday, January 2, 2022 8:30 AM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
MariaS wrote:
banghead

Nu știu ce au, dar și a mea s-a trezit la 12 și până la 17 nu s-a culcat în ruptul capului, a dormit maxim 1h și s-a trezit, apoi la 23 am adormit până acum la 3 fără banghead nervi
La 7 ar trebui să ne trezim sa plecam la drum, aveam plănuită o excursie, o sa fie de 💩 toată excursia din cauza ei...
Sper ca de luni sa intre în normal lucrurile.

17 este totuși o ora rezonabila,al meu a adormit la 21 și apoi s- trezit la fiecare 30-45 de minute și e treaz de tot de la 7. Presimt ca și azi voi avea o zi de cacao. Sa fie oare regresia de la 8 luni deja? maseluta maseluta
MariaS
Scris: Sunday, January 2, 2022 10:20 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Andreeax wrote:

17 este totuși o ora rezonabila,al meu a adormit la 21 și apoi s- trezit la fiecare 30-45 de minute și e treaz de tot de la 7. Presimt ca și azi voi avea o zi de cacao. Sa fie oare regresia de la 8 luni deja? maseluta maseluta

Nici a mea nu a dormit grozav, toată noaptea m-a cautat de țiți, îs chiaună de somn.
Evident că atunci când a trebuit să se trezească nu a vrut, am aprins becul, am făcut gălăgie a mea nimic, cu greu s-a trezit cu 15 min înainte să plecăm, noroc că mami s-a gândit la toate și a luat toate mesele la pachet.

Și eu mă gândesc că poate se apropie de o regresie, cine știe 🤷
EllaMaria
Scris: Sunday, January 2, 2022 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
La mulți ani! Noi am trecut cu bine peste noaptea de revelion, el oricum adoarme pe muzica, așadar i-am pus muzica, dar totuși la 00:05 s-a trezit de la sine și se uita cu ochi mari la noi și zâmbea.

Azi am inceput si noi diversificarea, a mâncat 3 lingurițe de morcovel și cu siguranță mai vroia, dar mi-a fost friica sa ii mai dau. Nu ma entuziasmez prea tare pentru ca știu ca vin și zile în care nu o sa fie la fel de pofticios, dar de început e foarte îmbucurător pt noi🥰

https://ibb.co/G0H9q58 💙
freya1
Scris: Sunday, January 2, 2022 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
La multi ani !computerlove

Ce baiat mare, Ella, cum papa el coeur

Fetelor care au aceeasi problema cu trezirile multe si adormitul la san, eu am inceput sa citesc cartea "The no-cry sleep solution" de Elizabeth Pantley, pare ceva promitator, mai ales ca solutia ar permite in continuare alaptatul si dormitul cu copilul in pat, pt cine doreste (nu e sleep training). O sa va zic daca avem rezultate
Mi-am dat seama ca timpul total de somn, somnurile de zi si perioadele de veghe sunt ok la noi, daca nu ar fi multele treziri de noapte
freya1
Scris: Sunday, January 2, 2022 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Parca s-a mai discutat, din ce beau micutii vostri apa? Al meu vad ca bea bine din sticlute din acelea pt copii, imi cere sau isi ia el singur sticla, dar as vrea o sticluta a lui pe care sa o reumplu, voi ce folositi ?
Andreeax
Scris: Sunday, January 2, 2022 2:54 PM
Nivel

Freya,te urmăresc cu interes,sa ne spui dacă ai rezultate cu acea carte,ma voi interesa și eu. La mine funcționează cu cănile cu cioc..am doua luat cu 4 lei din jumbo și una de la tommee tippee care văd ca are succes și e numai buna pt ca o pot "sigila" și nu mai curge dacă trebuie sa ne deplasa. musai sa fie free flow altfel nu le vrea.
Lyli
Scris: Sunday, January 2, 2022 3:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
ANDREEA2929A wrote:

Lily da i probiotic parca ti am mai scris, îl ajută la digestie și la colici poti sa i pui espumisan in biberon sau încearcă sabsimplex, a mea e agitată când nu face scaun, o ajut cu supozitor nu cu termometru, jumătate nu intreg. Asta până răspunde pediatra. A mea de la colici făcea asa cum descrii tu și când nu făcea scaun. Eu la 3 sapt am început cu infacol, apoi i am dat colidep are și probiotic in el combinat cu spasmodep. Colidep de 3 ori pe zi, spasmodep 1 data.
Poate fi și reflux dar acolo iti dai seama că ii vine inapoi, de regula nu are înainte de masa reflux, ci după.

Multumesc Andreea am luat acum sabsimplex si am schimbat si biberoanele am luat tot avent dar toate cu dispozitiv anticolici , azi noapte a avut 2 scaune normale si a dormit mai binicel sper sa se mai calmeze... pana mergem la pediatra
ANDREEA2929A
Scris: Monday, January 3, 2022 7:22 AM
Nivel

Lyli wrote:

Multumesc Andreea am luat acum sabsimplex si am schimbat si biberoanele am luat tot avent dar toate cu dispozitiv anticolici , azi noapte a avut 2 scaune normale si a dormit mai binicel sper sa se mai calmeze... pana mergem la pediatra

Protectis sau jaro dophillus pudra la probiotic musai să i dai. Eu ii dau protectis acum dar i am dat și jaro emaibun însă la alaptat trebuie pus pe mamelon si e naspa, la bibe e mai usor, un varf de lingurita pui, la 3 h cam, eu asa am avut de la pediatra sau protectis ca pe prospect.

Ellena20
Scris: Monday, January 3, 2022 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
La multi ani!!

freya, Cezar nu prea mai vrea sa bea deloc apa, tot insist eu si uneori mai bea asa putin. Vad ca accepta mai bine paharul simplu, normal. Cand ii dau din sticluta lui mai mult roade la ea.
Sa ne povestesti de micul alpinist si triunghiul Pikler.

Ella, felicitari pt inceputul promitator! Ai incredere in tine si, cel mai important, ai incredere in el! Cred ca asta mi-as repeta incontinuu eu daca ar fi sa mai incep o data diversificarea. Cheek Kiss

Ati dus piticii la zapada iarna asta? Cum au reactionat? Pe Irina am vazut-o la zapada. Imi doresc sa il duc si eu pe Cezar ca in zona noastra nu am vazut nici un fulg de nea Lol
Andreeax
Scris: Monday, January 3, 2022 10:55 AM
Nivel

Simt ca cedez nervos,aparent nu vrea sa își mai facă ultimul nap dar e imposibil acest lucru pt ca pe 31 a rămas cu ultimul pv de aproape 5h,pe 1 a avut pv de 8:30h iar ieri pv de 6:15h. Sa nu mai spus ca ma lupt efectiv cu el pt fiecare somn iar noaptea se trezește fără număr. Nu știu ce mama naiba e la vârsta asta dar sper sa treacă repede ca altfel îmi lumea in cap și plec de acasă. NU MAI POT! Devin irascibila și nervoasa și suuuuper obosita din cauza situației l. Respect pv când îl bag la somn,urmăresc semne de oboseala și încerc orice varianta. Ieri m-am plimbat afara cu căruciorul 3,5 ore și nici urma sa adoarmă banghead banghead banghead banghead toanerele
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.