Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, December 21, 2021 9:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/15/2019
Lyli wrote:
Fetelor , de 2 zile bebe este foarte agitat, eu stiam ca , colici, incep mult mai tarziu , se tot foieste in timpul somnului iar azi abea abea a facut caca se strange in timp ce doarme si se roseste, de plans nu plange in general foarte putin cand e timpul sa pape dar a inceput acum sa scoata sunete gen plans ca si cum ceva il deranjaza , sa fie oare colici ? Azi noapte nu a prea dormit legat 2 somnuri dupa masa pana acum cum papa cum dormea , i-am luat espumisan sa incep oare sa-i adminiatrez ? Ati dat la bebelusi asa mici daca da cate picaturi si cum in laptic sau inainte de masa ? Are 12 zile azi

Da, noi am avut de pe la 2,3 sapt poti sa iei și un probiotic sa i dai, eu i am dat tarziu și îmi pare rau ca n am stiut. La picături am început cu infacol cred ca are cea mai putina simeticona apoi am incercat de toate la noi nimic nu a funcționat încă ne luptăm cu ei. Cand era mica mica o luam pe mine și se linistea repede, acum nu mai functioneaza asta 🙈
Lyli
Scris: Tuesday, December 21, 2021 9:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/18/2021
Fetelor va multumesc pentru sfaturi am sunat la pediatra si mergem sa il si vada maine ne-a sfatuit sa i dam picaturi dar sa il si vada maine i-am zis ca azi nu a facut treaba mare si e mai bine sa i vada burtica , e foarte agitat dar nu plange adoarme 10 min se trezezte apoi adoarme iarasi o jumatate de ora , eu oricum sun mai panicoasa dar a zis si sotul ca e diferenta mare de cum era pana acum
MariaS
Scris: Thursday, December 23, 2021 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ce liniște pe aici, să înțeleg că se lucrează de zor prin bucătării.
Spre rușinea mea, am reușit să fac un pic de curățenie, mâncarea o fac mâine după ce vin bunicul cu bunica sa se ocupe de teroristă 😅
A trecut puseul și a revenit și pofta de mâncare, papă ceva mai ok, nu grozav, dar tot ii bine decât nimic, pe lângă asta au început să se vadă și noile achiziții, face piruete stand în fund și rotații de trunchi, de la ta ta ta a trecut la la la la.
Sper ca Moș Crăciun să ne mai aducă niște dintisorii că prea stau ascunși în gingie.
Cu cadourile pt prichindei cum faceți, le împachetați individual sau mai multe la un loc, le aduce un moș sau le găsesc sub brad?
Ellena20
Scris: Thursday, December 23, 2021 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Ce bucatarii, Maria? Eu maine daca apuc sa fac ceva, bine,daca nu, aia e Lol
E bine ca te poti baza pe bunici cateva ore. Sotul lucreaza si maine deci tot singura cu teroristul sunt. Nu il mai pot lasa deloc singur pt ca isi da drumul sa mearga si tare mi-e ca o sa cada si apoi ia frica de mers. Tot la stadiul de cativa pasi suntem doar ca el crede ca poate sa mearga tot timpul. Are mare curaj, iar eu mare frica Lol

Treaba cu cadourile pe mine ma depaseste. Nu ma framant asa tare de lucrurile astea. I-am impachetat deja cadourile si le voi pune langa bradul din fetru Lol nu m-am gandit asa departe cu mosu' etc Lol de anul viitor, ne gandim poate la mai multe.
7Andreea
Scris: Thursday, December 23, 2021 9:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Noi lasam maine dezastrul de acasa in urma si mergem la buni,altfel am fi ratat Craciunul in sensul ca ne iesea o zi normala.
Cadourile le lasam sub brad,impachetate individual ca se distreaza maxim sa le despacheteze el.
Nu mai e deloc atent ,se ridica si pleaca fara sa se tina,cade si de la capat.
Andreeax
Scris: Thursday, December 23, 2021 11:11 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Eu de mancare nu fac NIMIC,face soacră-mea tot de la prăjituri la sarmale și salate. Am împachetat toate cadourile pe care trebuie sa le dam și le-am pus sub brad dar pe cele pe care le-a primit pt copil deja eu le-am desfăcut dar mai are destule cu care își poate face mâine seara de cap sau poimâine dimineața.
Bagatul in gura a orice ma induce in eroare...am impresia ca mereu ii e foame și îl iau și îl pun la san Lol De cele mai multe ori ma refuza hohot Ma uit in gurița la el și nu prea îmi dau seama dacă urmează sa se întâmple ceva sau nu...pe scurt încă nu avem niciun dinte Lol De 3 seri adoarme singur dar trebuie sa stau lângă el,chiar am rămas uimita,nu ma asteptam sa poată vreodată sa adoarmă fără san și asta venind din partea lui fara sa fi făcut eu ceva sa se ajungă in punctul asta. In rest inspectează toată casa ca o mică târâtoare,a învățat sa își coordoneze bine mâinile și picioarele doar ca încă nu poate sa se ridice in ele bine de tot și sa și avanseze.
ANDREEA2929A
Scris: Friday, December 24, 2021 8:52 AM
Nivel

Eu nici atat nu fac, cred ca suntem la regresia somnului. La voi cum a fost? Adoarme extrem de greu cu feonul pus în priza și aproape infasata ca are treaba cu mainile de acuma le baga cu totu in gura😂 daca înainte pe noapte mânca și dormea acuma legan cate 1h ma lupt efectiv cu somnu ei și pe zi la fel și dacă nu reusesc sa adoarmă in 90 minute o apuca colicii. Bairam avem. Asta sa fie oare? Pe langa colici și altele...ma simt de a dteptu epuizata 🤦🏻‍♀️
wannabemom
Scris: Friday, December 24, 2021 9:40 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Mamici...intelege cineva scrisul?
Nu e Cicatridina, ca o intrebasem inainte sa scrie reteta daca Cicatridina recomanda...

wannabemom attached the following image(s):
269862654_10224367317064189_2418259653983642536_n.jpg

freya1
Scris: Friday, December 24, 2021 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
wannabemom wrote:
Mamici...intelege cineva scrisul?
Nu e Cicatridina, ca o intrebasem inainte sa scrie reteta daca Cicatridina recomanda...

Contractubex?
MariaS
Scris: Friday, December 24, 2021 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
ANDREEA2929A wrote:
Eu nici atat nu fac, cred ca suntem la regresia somnului. La voi cum a fost? Adoarme extrem de greu cu feonul pus în priza și aproape infasata ca are treaba cu mainile de acuma le baga cu totu in gura😂 daca înainte pe noapte mânca și dormea acuma legan cate 1h ma lupt efectiv cu somnu ei și pe zi la fel și dacă nu reusesc sa adoarmă in 90 minute o apuca colicii. Bairam avem. Asta sa fie oare? Pe langa colici și altele...ma simt de a dteptu epuizata 🤦🏻‍♀️

Posibil să fie regresia somnului, la noi mai mereu îi o adevărată aventură culcatul de noapte, rare îs momentele când adoarme la sân, de când se mișcă o las să dea ture prin pat până obosește.
Nu știu dacă infasatul îi o soluție prea bună la vârsta ei, las-o să exploreze, toți copiii au trecut prin faza asta cu mâncatul pumnului😁
Aleahim
Scris: Friday, December 24, 2021 10:28 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
ANDREEA2929A wrote:

Andreea, pe noi prima regresie a somnului ne-a prins tot asa, oe la vreo 3 luni jumate.Nu stiu sa zic cat a durat, ca atunci si-a stricat rau somnul.Apoi am avut o perioada mai bunicica si o luam iar de la capat.Acum suntem la saltul 5 plus regresia de 6 luni si e cam horroralcool
Cand o pun la somn, incepe show-ul. Isi exerseaza noile achizitii, se ridica in 4 labe si se balanseaza, da din picioare, chiuie...o distractie, ce sa mai.Am observat ca la Aniela fiecare salt a fost dificil si sigur tot asa o tinem.Deci, multa putere si rabdare
wannabemom
Scris: Friday, December 24, 2021 10:51 AM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
freya1 wrote:

Contractubex?

Da! Multumesc! Cheek Kiss
ANDREEA2929A
Scris: Friday, December 24, 2021 11:26 AM
Nivel

Maria doar pt adormire ii prind mainile atât.
Multumesc fetelor!
Roser
Scris: Friday, December 24, 2021 4:40 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Hey fetelor, am intrat rapid sa va urez Craciun Fericit alaturi de familie si prieteni! craciun
Eu imi aștept musafirii (și poftiți si nepoftiți), am fost tot pe fugă azi, curat, ultimele cumpărături, acum l-am culcat pe Hugo si mai imi trag si eu suflul. Noroc cu mama ca a gatit ea ca de nu, nu aveam ce mânca Lol
A venit si Moșul santa , nu ne putem plange . Pe langa cadouri ne-a adus si doi dințișori sus :)

https://ibb.co/dDkNQg2
https://ibb.co/jr9d2P9
EllaMaria
Scris: Friday, December 24, 2021 4:42 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Eu am încercat sa gătesc câte ceva... Taie legumele, ia copilul în brate, dă-i sa manance, schimba-l, apoi somn și fuguta repede sa pun de ciorba. Se trezește, joacă-te puțin, mai bate un copil, pardon un șnițel😂🤪, mai ia copilul în brate, dă-i sa mănânce, întoarce snitelul pe cealaltă parte, schimba-l, pune-l la somn, fa vinetele.. Și uite asa au trecut 2 zile în care am și uitat sa mănânc. Noroc ca gustam mâncarea. Curățenia a fost în mâinile sotului, anul acesta. Noroc cu sarmalele ca le face mama🥰 Crăciunul asta e minunat... de obositor! Dar ne bucuram de primul Crăciun împreună cu copilașul nostru!
Sa aveti un Crăciun de vis împreună cu minunile voastre! ❤️
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.