Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Zee
Scris: Friday, December 17, 2021 3:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/8/2020
Andreeax
Scris: Friday, December 17, 2021 6:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/6/2020
Mulțumesc,Zee Cheek Kiss

Freya,voi cum sunteți?
MariaS
Scris: Friday, December 17, 2021 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Mda... Subiectul minune, organizarea timpului...
La noi o zi obișnuită începe așa :
Eu ma trezesc pe la 7-8 îmi fac rutina de dimineață (altfel sunt irascibilă toată ziua) până pe la 9-9:30 alerg ca o besmetocă prin casa, spăl vase, întind haine, strâng jucării, împăturesc haine(pe jumătate) .
Pe la 9-9:30 o "trezesc" o schimb și ii dau sa pape, cât papă bucăți mai spal dacă mai am sau pun de o mâncare, când se plictisește de scaun o pun jos și o plimb după mine prin casă pe unde mai am treabă, în cameră să termin de împăturit hainele, sau făcut ordine. O pun la somn și ma pun și eu, mâncare o opresc și o continui când ne trezim, după ce ne trezim continui mâncarea (caut rețete cât mai rapide), ii dau sa mănânce între timp mai fac una alta pt bună casă, după ce termină o scot în lume 😅, întoarse acasă o schimb și somn, rămân și eu în pat cu ea. După trezire ne punem și aspirăm și pe urmă la masă, se ocupă soțul de ea și eu ma iun sa fac mâncare pt noi, fac pt 2 zile că nu razbesc altfel.
De când termină de mâncat și până ne punem la somn, eu apuc sa fac baie și sa stau un pic pe canapea.
Peste zi ma mai ajută blanosii cu divertismentul pt ea 😁
Cam asta îi o zi ideală, în alea haos rămân în urma cu casa și fac a doua zi.
Ai mei vin doar în weekend și mai stau cu ea, dar tot eu ii dau să pape și o schimb.
Droxana
Scris: Friday, December 17, 2021 11:02 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
MariaS wrote:
Mda... Subiectul minune, organizarea timpului...
La noi o zi obișnuită începe așa :
Eu ma trezesc pe la 7-8 îmi fac rutina de dimineață (altfel sunt irascibilă toată ziua) până pe la 9-9:30 alerg ca o besmetocă prin casa, spăl vase, întind haine, strâng jucării, împăturesc haine(pe jumătate) .
Pe la 9-9:30 o "trezesc" o schimb și ii dau sa pape, cât papă bucăți mai spal dacă mai am sau pun de o mâncare, când se plictisește de scaun o pun jos și o plimb după mine prin casă pe unde mai am treabă, în cameră să termin de împăturit hainele, sau făcut ordine. O pun la somn și ma pun și eu, mâncare o opresc și o continui când ne trezim, după ce ne trezim continui mâncarea (caut rețete cât mai rapide), ii dau sa mănânce între timp mai fac una alta pt bună casă, după ce termină o scot în lume 😅, întoarse acasă o schimb și somn, rămân și eu în pat cu ea. După trezire ne punem și aspirăm și pe urmă la masă, se ocupă soțul de ea și eu ma iun sa fac mâncare pt noi, fac pt 2 zile că nu razbesc altfel.
De când termină de mâncat și până ne punem la somn, eu apuc sa fac baie și sa stau un pic pe canapea.
Peste zi ma mai ajută blanosii cu divertismentul pt ea 😁
Cam asta îi o zi ideală, în alea haos rămân în urma cu casa și fac a doua zi.
Ai mei vin doar în weekend și mai stau cu ea, dar tot eu ii dau să pape și o schimb.

Da..chiar e o zi ideală făcând atâtea lucruri hohot computerlove
ANDREEA2929A
Scris: Saturday, December 18, 2021 7:15 AM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Fetelor la voi cam când au trecut colicii? Eu una sunt asa epuizata tot zic are 3 luni merge spre 4 de acuma o sa o lase...🤦🏻‍♀️ ce le ați mai dat de colici?
Droxana
Scris: Saturday, December 18, 2021 8:39 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:
Fetelor la voi cam când au trecut colicii? Eu una sunt asa epuizata tot zic are 3 luni merge spre 4 de acuma o sa o lase...🤦🏻‍♀️ ce le ați mai dat de colici?

La noi cam de la 3 luni i au trecut și a început sa doarmă puțin mai bine.. la început i am dat colief și espumisan și apoi am rămas doar pe infacol,de 2 ori când a plâns ff tare i am dat ceai happy drink parca ii zicea dar știu ca nu toată lumea e de acord cu el..
MariaS
Scris: Saturday, December 18, 2021 10:25 PM
Nivel

Ellena20
Scris: Saturday, December 18, 2021 10:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Vai, Maria, ce frumosi sunteti!
Si ce rochita are ea, m-am topit love
Frumoase amintiri coeur
Ellena20
Scris: Saturday, December 18, 2021 10:45 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Mamici, aveti in plan pt sarbatori vreo prajitura/tort babyfriendly?
Sau ati incercat vreo reteta si i-a placut lui bebe?
Vreau sa fac de sarbatori si pt Cezar ceva si ma tot uit de retete bune pt pitici.
MariaS
Scris: Sunday, December 19, 2021 1:13 AM
Nivel

Îs fără idei, dar dacă vad aici o rețetă ok poate mă încumet sa o fac😁

Mulțumim frumos Elena, pupici 😘
Mihaelaalin
Scris: Sunday, December 19, 2021 5:18 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Neața mamici,știți cumva dacă acum la 11-12 luni bebei au vreun puseu salt mental regresie ceva? Pt ca de iei bebe meu refuza sânul adică a pat decât puțin el Care era toată ziua cu Titi in gurița și papica doar a ciugulit un pic,in aceasta noapte nu a papat decât câteva guri dacă încerc sa ii dau deschide gurița și după o scoate și începe sa planga și el noapte pap de doua trei ori depinde când se baga la somn.mam uitat la el in gurița nu pare sa se vadă ca ii da vreau dinte ferbra nu a făcut,ma îngrijorează tare mult și nu stiu ce sa fac Și cum sa îl fac sa pape
Droxana
Scris: Sunday, December 19, 2021 8:19 AM
Nivel

MariaS
Scris: Sunday, December 19, 2021 9:28 AM
Nivel

Mihaela, din ce am văzut pe net, pare sa existe salt/puseu.
Încearcă sa ii dai apă dacă țiți nu vrea, asta ii ideea să nu se deshidrateze și să aveți probleme cu altceva.

Mulțumim Rox 😘
Mihaelaalin
Scris: Sunday, December 19, 2021 10:13 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
MariaS wrote:
Mihaela, din ce am văzut pe net, pare sa existe salt/puseu.
Încearcă sa ii dai apă dacă țiți nu vrea, asta ii ideea să nu se deshidrateze și să aveți probleme cu altceva.

Mulțumim Rox 😘

Ce frumoși sunteți și ce cumințică este Bubulina,l-am păcălit de dimineața de a papat și un pic de toți și jumătate de ou cu roșie și a băut un pic de Apica sper sa fie doar asta ca alte semne nu are ca ar avea ceva,dar astăzi este Fara chef de joaca acum ca niciodată la luat somnul
wannabemom
Scris: Sunday, December 19, 2021 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 1/3/2021
Buna seara, mamici! Am o intrebare. Dupa caderea bontului ombilical, cum ati ingrijit zona in zilele urmatoare, pana la vindecarea completa? Ati folosit creme/pudre speciale? Ati evitat contactul cu apa pana cade acea mica crusta ramasa? Multumesc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.