Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| Andreeax wrote:
Super! Ce model ai sa aruncam și noi un ochi la el?
Eu il am asta, de aproape 1 an. Electrolux am inteles iar ca sunt bune
https://altex.ro/uscator-de-rufe-bosch-wth85204by-condensare-si-pompa-de-caldura-8-kg-16-programe-clasa-a-alb/cpd/MSUWTH85204BY/?cq_src=google_ads&cq_cmp=14652122832&cq_con=127256626277&cq_term=&cq_med=&cq_plac=&cq_net=u&cq_plt=gp&gclid=CjwKCAiAh_GNBhAHEiwAjOh3ZPePBpEIiRPcKdEoTw1la0HYGg_bxfwa-0ae36yr637janhuTZBydhoCd3YQAvD_BwE |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Mulțumesc,Zee Freya,voi cum sunteți? |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Mda... Subiectul minune, organizarea timpului... La noi o zi obișnuită începe așa : Eu ma trezesc pe la 7-8 îmi fac rutina de dimineață (altfel sunt irascibilă toată ziua) până pe la 9-9:30 alerg ca o besmetocă prin casa, spăl vase, întind haine, strâng jucării, împăturesc haine(pe jumătate) . Pe la 9-9:30 o "trezesc" o schimb și ii dau sa pape, cât papă bucăți mai spal dacă mai am sau pun de o mâncare, când se plictisește de scaun o pun jos și o plimb după mine prin casă pe unde mai am treabă, în cameră să termin de împăturit hainele, sau făcut ordine. O pun la somn și ma pun și eu, mâncare o opresc și o continui când ne trezim, după ce ne trezim continui mâncarea (caut rețete cât mai rapide), ii dau sa mănânce între timp mai fac una alta pt bună casă, după ce termină o scot în lume 😅, întoarse acasă o schimb și somn, rămân și eu în pat cu ea. După trezire ne punem și aspirăm și pe urmă la masă, se ocupă soțul de ea și eu ma iun sa fac mâncare pt noi, fac pt 2 zile că nu razbesc altfel. De când termină de mâncat și până ne punem la somn, eu apuc sa fac baie și sa stau un pic pe canapea. Peste zi ma mai ajută blanosii cu divertismentul pt ea 😁 Cam asta îi o zi ideală, în alea haos rămân în urma cu casa și fac a doua zi. Ai mei vin doar în weekend și mai stau cu ea, dar tot eu ii dau să pape și o schimb. |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| MariaS wrote:Mda... Subiectul minune, organizarea timpului... La noi o zi obișnuită începe așa : Eu ma trezesc pe la 7-8 îmi fac rutina de dimineață (altfel sunt irascibilă toată ziua) până pe la 9-9:30 alerg ca o besmetocă prin casa, spăl vase, întind haine, strâng jucării, împăturesc haine(pe jumătate) . Pe la 9-9:30 o "trezesc" o schimb și ii dau sa pape, cât papă bucăți mai spal dacă mai am sau pun de o mâncare, când se plictisește de scaun o pun jos și o plimb după mine prin casă pe unde mai am treabă, în cameră să termin de împăturit hainele, sau făcut ordine. O pun la somn și ma pun și eu, mâncare o opresc și o continui când ne trezim, după ce ne trezim continui mâncarea (caut rețete cât mai rapide), ii dau sa mănânce între timp mai fac una alta pt bună casă, după ce termină o scot în lume 😅, întoarse acasă o schimb și somn, rămân și eu în pat cu ea. După trezire ne punem și aspirăm și pe urmă la masă, se ocupă soțul de ea și eu ma iun sa fac mâncare pt noi, fac pt 2 zile că nu razbesc altfel. De când termină de mâncat și până ne punem la somn, eu apuc sa fac baie și sa stau un pic pe canapea. Peste zi ma mai ajută blanosii cu divertismentul pt ea 😁 Cam asta îi o zi ideală, în alea haos rămân în urma cu casa și fac a doua zi. Ai mei vin doar în weekend și mai stau cu ea, dar tot eu ii dau să pape și o schimb.
Da..chiar e o zi ideală făcând atâtea lucruri |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Fetelor la voi cam când au trecut colicii? Eu una sunt asa epuizata tot zic are 3 luni merge spre 4 de acuma o sa o lase...🤦🏻♀️ ce le ați mai dat de colici? |
|

| ANDREEA2929A wrote:Fetelor la voi cam când au trecut colicii? Eu una sunt asa epuizata tot zic are 3 luni merge spre 4 de acuma o sa o lase...🤦🏻♀️ ce le ați mai dat de colici? La noi cam de la 3 luni i au trecut și a început sa doarmă puțin mai bine.. la început i am dat colief și espumisan și apoi am rămas doar pe infacol,de 2 ori când a plâns ff tare i am dat ceai happy drink parca ii zicea dar știu ca nu toată lumea e de acord cu el.. |
|

| Am primit pozele pt un preview, avem de ales din 323 de poze ce poze ne plac și le vrem printare și editate 😁 Abia am convins-o să zâmbească la poze 🤦
https://ibb.co/F8ZV8K8 https://ibb.co/ZMG3k5J https://ibb.co/rtg4rC4 |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Vai, Maria, ce frumosi sunteti! Si ce rochita are ea, m-am topit Frumoase amintiri |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Mamici, aveti in plan pt sarbatori vreo prajitura/tort babyfriendly? Sau ati incercat vreo reteta si i-a placut lui bebe? Vreau sa fac de sarbatori si pt Cezar ceva si ma tot uit de retete bune pt pitici. |
|

| Îs fără idei, dar dacă vad aici o rețetă ok poate mă încumet sa o fac😁
Mulțumim frumos Elena, pupici 😘 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Neața mamici,știți cumva dacă acum la 11-12 luni bebei au vreun puseu salt mental regresie ceva? Pt ca de iei bebe meu refuza sânul adică a pat decât puțin el Care era toată ziua cu Titi in gurița și papica doar a ciugulit un pic,in aceasta noapte nu a papat decât câteva guri dacă încerc sa ii dau deschide gurița și după o scoate și începe sa planga și el noapte pap de doua trei ori depinde când se baga la somn.mam uitat la el in gurița nu pare sa se vadă ca ii da vreau dinte ferbra nu a făcut,ma îngrijorează tare mult și nu stiu ce sa fac Și cum sa îl fac sa pape |
|

|
Sunteți o familie frumoasa! |
|

| Mihaela, din ce am văzut pe net, pare sa existe salt/puseu. Încearcă sa ii dai apă dacă țiți nu vrea, asta ii ideea să nu se deshidrateze și să aveți probleme cu altceva.
Mulțumim Rox 😘 |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| MariaS wrote:Mihaela, din ce am văzut pe net, pare sa existe salt/puseu. Încearcă sa ii dai apă dacă țiți nu vrea, asta ii ideea să nu se deshidrateze și să aveți probleme cu altceva.
Mulțumim Rox 😘 Ce frumoși sunteți și ce cumințică este Bubulina,l-am păcălit de dimineața de a papat și un pic de toți și jumătate de ou cu roșie și a băut un pic de Apica sper sa fie doar asta ca alte semne nu are ca ar avea ceva,dar astăzi este Fara chef de joaca acum ca niciodată la luat somnul |
|

Inregistrat: 1/3/2021 Mesaje: 738
| Buna seara, mamici! Am o intrebare. Dupa caderea bontului ombilical, cum ati ingrijit zona in zilele urmatoare, pana la vindecarea completa? Ati folosit creme/pudre speciale? Ati evitat contactul cu apa pana cade acea mica crusta ramasa? Multumesc. |
|
|