Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Wednesday, December 15, 2021 9:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Andreeax
Scris: Wednesday, December 15, 2021 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
MariaS wrote:

Simpatic foc al tău 🥰🥰😍😍
De curiozitate cine face torturile și se mănâncă tot? 😁

Torturile sunt făcute la comanda iar de mâncat se manaca in maxim 2 zile de mine,soț și socrii,rar apuca 3 zile in frigider 😅 Uneori mai avem și prieteni cu care îl împărțim dacă se nimenreste sa vina careva in vizita Lol
Droxana
Scris: Thursday, December 16, 2021 3:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Roser wrote:
Atat a ținut minunea, o noapte, ca azi-noapte iar foieli si treziri din oră în oră. Macar azi a mâncat somon ca e cam certat cu carnea și peștele.

Ce frumos doarme Irina pe tine Maria coeur Băiatul meu nu e deloc drăgăstos, nici nu vrea sa doarmă langa mine, când lasa sânul, se întoarce cu spatele spre mine si noapte bună. Dar are ceva senzori ca nici nu pot pleca din pat ca ma simte si se trezește. Când e treaz il pupacesc de numa dar se trage si se strâmbă, mai profit cat e mic ca apoi nu o sa mai pot deloc.

Andreea vai ce am ras la comentariile tale, sper ca totusi cateva poze au ieșit ok.

Si noi am făcut poze. Decorul nu era asta, era o bărcuță frumoasă din lemn ce plutește pe "apa" si in spate cerul cu stele dar bineînțeles ca Hugo nu a vrut cu niciun chip in barca aia si atunci bietul fotograf a trebuit sa improvizeze.

https://ibb.co/1G0bQ6X
https://ibb.co/2SKnJtN
https://ibb.co/D5hSZkP
https://ibb.co/TBxLTqz

Sunteți f frumosi Roser! computerlove
freya1
Scris: Thursday, December 16, 2021 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ce poze frumoase am vazut ! Roser, sunteti tare tare frumosi, Irina e adorabila si pare cea mai cuminte cand doarme ras iar micul super-erou a crescut si e un poznas scump

Noi am fost ieri la vaccin si am tras si azi cu temperatura 37.9 si maraiala, sper ca maine sa fie o zi mai buna
Apoi incep sa ma stresez pt ROR banghead de care mi-e tare teama
Ellena20
Scris: Thursday, December 16, 2021 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Deja ati facut vaccinul de 11 luni, freya, ce baiat mare ai ras
Si mie imi e cam frica de cel de 12 luni pt ca sunt multe controverse in jurul lui, multi parinti aleg sa nu il faca, desi e obligatoriu tocmai din cauza informatiilor false (zic eu) care circula. Noi cu siguranta il vom face, dar recunosc ca mi-e putin teama.
Roser
Scris: Thursday, December 16, 2021 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mulțumim pentru complimente fetelor pupici

Vai Andreea e absolut superb capitanul tau :). Ce frumos ca in fiecare lună l-ai sărbătorit. Eu sper sa o fac macar cand împlinește un an sic

Si mie mi-e groază de fiecare dată cand mergem la vaccin, abia aștept sa crească si sa ne scăpăm de ele. In ritmul in care merg lucrurile azi maine trebuie sa ii vaccinam si pt covid NuImiPasa
Droxana
Scris: Thursday, December 16, 2021 11:14 PM
Nivel

Voi cum faceti cu timpul?:)) cum aveți timp sa găsiți de 3 ori pe zi(pt copii) nu mai zic și altele,sa ii culcati,sa iesiti la plimbare,sa le dați de mâncare și sa mai faceti și treburile din casa?(spalat rufe,întins,dat cu aspirator,mop,praf)?? Eu simt ca nu mi ajunge timpul ..și rar ii dau și cina,asta din cauza orei ei de culcare dar ma gândesc ce fac mai incolo când trebuie sa i dau Numa mâncare,fără lapte, sa ne jucam,sa ieșim afara,sa ne schimbam ,sa mai fac și alte treburi prin casa(pe care nu ți le face altcineva și oricât lași de pe mâine pe poimâine tot tu le faci)Lol Lol aa si încă o întrebare, le dați 2 zile aceeași mâncare,sau va pregătiți de seara pt a doua zi?
Și când mai aud “sfaturi”: fa in fiecare zi ceva și pt tine ,sa ai timpul tău ,etc alcool Lol
Andreeax
Scris: Thursday, December 16, 2021 11:56 PM
Nivel

Droxana wrote:
Voi cum faceti cu timpul?:)) cum aveți timp sa găsiți de 3 ori pe zi(pt copii) nu mai zic și altele,sa ii culcati,sa iesiti la plimbare,sa le dați de mâncare și sa mai faceti și treburile din casa?(spalat rufe,întins,dat cu aspirator,mop,praf)?? Eu simt ca nu mi ajunge timpul ..și rar ii dau și cina,asta din cauza orei ei de culcare dar ma gândesc ce fac mai incolo când trebuie sa i dau Numa mâncare,fără lapte, sa ne jucam,sa ieșim afara,sa ne schimbam ,sa mai fac și alte treburi prin casa(pe care nu ți le face altcineva și oricât lași de pe mâine pe poimâine tot tu le faci)Lol Lol aa si încă o întrebare, le dați 2 zile aceeași mâncare,sau va pregătiți de seara pt a doua zi?
Și când mai aud “sfaturi”: fa in fiecare zi ceva și pt tine ,sa ai timpul tău ,etc alcool Lol

mie mi-e greu cu doua mese. De cele mai multe ori ii gătesc zilnic dar dacă iese cantitate de doua mese ii dau și a2a zi același lucru. Ma mai ajuta soțul ca lucrează de acasă și are un program destul de flexibil iar cea mai buna investiție a fost un aspirator robot...de când îl am e aspirat și spălat constant pe jos ceea ce ma ajuta enorm...DIVIN coeur
freya1
Scris: Friday, December 17, 2021 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Rox, la noi cu 3 mese, iesit afara de 2 ori pe zi cand e frumos, jucat cu el tot timpul, plus ca doarme doar in brate si nu pot face nimic e horror... nu am cuvinte. Al meu lucreaza de acasa si ma mai ajuta, pt ca mai nou nu sta nicio secunda singur, se ineaca de plans daca il pun in tarc si cat sa ii pun mancarea si apoi nici nu mai mananca. Curatenie - un aspirator si un mop cand si cand, e praf peste tot. De timp pt mine nici nu zic, daca as avea o ora as dormi. Acum 2 zile m-am simtit ca in vacanta cat a stat al meu cu el sa frec baia Lol or veni si vremuri mai bune, dar incepem serviciul pana atunci
Ellena20
Scris: Friday, December 17, 2021 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Aceeasi situatie si la noi alcool
Cezar nu se joaca singur, doar cu noi. Uneori gatesc doar pt el, iar noi ne descurcam Lol
De aspirat, aspir zilnic pt ca oricum ii place si lui Cezar si vine dupa aspirator prin fiecare camera, se urca pe el si da cu pumnii Lol
Cu praful, cum zice si freya, uneori nu mai suport sa il vad, dar nu am ce face. Sotul lucreaza uneori de acasa, alteori e plecat de dimineata pana seara. La noi acasa, noaptea se spala vasele, se face curatenie, uneori se mai si gateste etc.
Incerc pe cat posibil sa respect programul copilului chiar daca las haos in urma mea sau eu nu am timp de nimic. Da, aud si eu mereu asta cu "trebuie sa ai timpul tau", "fa ceva si pt tine". Pai bun, as face, dar cand? Timpul meu incepe in jur de 20-21 dupa ce culc copilul, iar atunci sunt deja terminata si nu mai am chef de nimic.

Andreea, ce aspirator aveti? Ma tot uit si eu dupa unul si nu stiu ce sa aleg.
Apropo, super faine pozele. Ce imi place ca il sarbatoriti lunar coeur

Apropo de lapte, daca Cezar suge mai putin acum la san, trebuie sa ii dau completare? Inca nu am ajuns la pediatru sa il intreb. Sau asta doar dupa ce e intarcat? Tot mi se spune (sfaturi necerute de la rude) ca copilul trebuie sa bea mai mult lapte. alcool
Andreeax
Scris: Friday, December 17, 2021 11:07 AM
Nivel

Ellena,ne-am luat un roborock S6 full. Dar înainte l-am văzut la niște prieteni și aveam recenzii bune despre el...a costat 1900 lei și asta la reducere ,deci n-as fi vrut sa arunc banii pe ceva ce nu e ok. Îți spun sincer ca ii dau drumul sa spele si sa aspire zilnic pe jos ,e minunat,eu doar ridic putinele covorase de jos (asta pt ca ii dau sa și spele) și îl trec pragul când termina o camera (încă nu e gata casa,mai durează câteva luni dar la noi avem open space living + bucătărie de 150mp și nu vom avea nici praguri între camere deci o sa fie o adevarata salvare de timp). Cu aspiratorul normal nu am mai dat de vreo 10 zile dar nu prea avem in casa locuri unde sa nu poată intra roboțelul Gina Lol Urmează o mașina de uscat rufe,pândim prețurile ras
Zee
Scris: Friday, December 17, 2021 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2020
Andreea si eu am modelul ala de roborock si e super. Iar uscatorul il recomand de 1000x. Eu am un bosch. Pe langa faptul ca economisesc o gramada de timp, nu iti zic cata apa si scame aduna.
Andreeax
Scris: Friday, December 17, 2021 1:57 PM
Nivel

Zee wrote:
Andreea si eu am modelul ala de roborock si e super. Iar uscatorul il recomand de 1000x. Eu am un bosch. Pe langa faptul ca economisesc o gramada de timp, nu iti zic cata apa si scame aduna.

Super! Ce model ai sa aruncam și noi un ochi la el?
7Andreea
Scris: Friday, December 17, 2021 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Cum ma descurc cu toate? Raspunsul e ca ca nu ma descurcLol Jur ca e haos!Incep toate treburile in fiecare camera in care sta 1 minut pe loc si isi face singur de lucru cu cate ceva si le reiau cand ajunge iar in aceasi camera,de cele mai multe ori scoate chestii de prin sertare si normal trebuie puse si alea la loc apoi. De mancare fac pentru el ,uneori mai multe feluri sa isi aleaga,noi avem doar o masa normala la cina,cand sta tati cu el si pot gati. Ptr el gatesc cu el in bucatarie,mai in brate ,mai pe jos cu jucarii,cu magneti pe frigider.
Cumparaturi face tati sau eu cu el in sistem.
Avem si noi robot aspirator,ingramadesc pe sus lucrurile inainte de a iesi afara,cu noi in casa e imposibil sa aspire.
Mor cand aud ca daca te organizezi ai timp si ptr tine,la naiba cu asta sau sunt cea mai dezorganizata persoana din lume. Al meu doarme doar cu mine langa el,deci suntem impreuna 23h din 24. Visez la timp ptr mine,dar si cand am timp fara pitic( cand il plimba tati afara) se gaseste ceva important de facut in casa.
Tot ce fac strict pentru mine e dus si sa- mi tai unghiile.Big Surprise
Daca cineva reuseste,o rog din suflet sa-mi dea programul ei minut cu minut,sa ma organizes si euras
Droxana
Scris: Friday, December 17, 2021 3:14 PM
Nivel

Da..ma gândeam ca poate la voi e mai diferit dar e ok dacă și la voi e praf Lol
Îl am și eu pe Bobiță(roborockul) e ok doar ca eu trebuie sa l mut de sus,jos dar nu i problema,bine ca face singur și ma lasa in pace :))
Un uscator de rufe ma bage gândul ,chiar dacă avem curte,iarna e nasol cu ele..astăzi alergam între a întinde rufele și carnea care era la fiert și dădea spuma pe afara Lol
Da..e greu dar ce sa facem,uite ca trece anul :)
Soțul meu lucrează de dimineața pana seara ,vara și in Weekend deci..puțin ajutor,ai mei lucrează ,ne vedem doar in Weekend iar soacra..mai bine ma descurc singura Lol Lol
Ma gândeam ca poate o dau la cresa mai repede cu vreo 3 luni sa simt și eu puțin de concediu sa fiu singura acasayes hohot dar sa vedem ce o mai fi pana atunci..

Carina cred ca are ceva..ori regresie ori dinti nu știu..dacă pana acum adormea pe la 18 in 5,max 10 min..sapt asta e extrem de agitata ,adoarme după 30,40 de min,și de 2 zile își schimba programul in sensul ca are somnurile de zi la ore diferite si așa an ajuns la ora de culcare 19-20,nu ma plâng,e ok ora doar ca nu știu de ce e așa agitata,dar bănuiesc ca dinții…atata ii mai asteptam,am tot zis ca ii aduce Moș craciun sj cred ca așa va fi :)) ii văd f clar la gingie,fata de sapt trecută văd diferenta,,aștept sa văd cât durează pana ii sparge..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.