Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| MariaS wrote:Vai Andreea cât tragi cu ea, biata de ea și de tine, multă putere, o să vină și pe strada voastră soarele. Privește partea bună, ai dat jos kg. Te îmbrățișez și îți trimit multă putere S au topit ca zapada, nu ma asteptam 🙈 dar la asa program și la nesomn oricine da. Nu i o chestie rea însă sunt și epuizata. O sa mai fac o cura cu tonotil poate ma revigoreaza. Am pregatit și noi să o botezam de Craciun ca in ritmul asta cu variantele lor de covid nu mai reusim...si poate după sărbători sa i pun și cercei...la cât indura mititica nu m a lăsat inima sa o mai sparg și cu cerceii🙈. Va pun o poza cu gogoasa https://ibb.co/vYd2Pf1 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| ANDREEA2929A wrote:S au topit ca zapada, nu ma asteptam 🙈 dar la asa program și la nesomn oricine da. Nu i o chestie rea însă sunt și epuizata. O sa mai fac o cura cu tonotil poate ma revigoreaza. Am pregatit și noi să o botezam de Craciun ca in ritmul asta cu variantele lor de covid nu mai reusim...si poate după sărbători sa i pun și cercei...la cât indura mititica nu m a lăsat inima sa o mai sparg și cu cerceii🙈. Va pun o poza cu gogoasa https://ibb.co/vYd2Pf1
Frumusețe!! |
|

| Droxana wrote:Frumusețe!!
multumim frumos 🥰 toti bebeii nostri sunt dulci |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Ce printesa frumoasa, Andreea! Draga de ea ce o mai chinuie refluxul. Sper sa nu va mai tina mult si sa inceapa zilele bune, iar tu sa reusesti sa te odihnesti! |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1073
| ANDREEA2929A wrote:S au topit ca zapada, nu ma asteptam 🙈 dar la asa program și la nesomn oricine da. Nu i o chestie rea însă sunt și epuizata. O sa mai fac o cura cu tonotil poate ma revigoreaza. Am pregatit și noi să o botezam de Craciun ca in ritmul asta cu variantele lor de covid nu mai reusim...si poate după sărbători sa i pun și cercei...la cât indura mititica nu m a lăsat inima sa o mai sparg și cu cerceii🙈. Va pun o poza cu gogoasa https://ibb.co/vYd2Pf1
O gogoșică pufoasă și pun pariu că e dulce de numa numa! ❤️ Andreea și al meu din prima zi îmi vomita în jet, inca din spital ma plângeam de asta, dar mi se spunea sa stau linistita sa nu mai citesc atâtea pe net.. Am ajuns acasă și nu exagerez, vomita la fiecare masa, uneori și la o ora după dădea afara în jet. Mergeam la pediatra și îmi spunea, din nou, sa nu-mi fac griji. Oliver lua foarte bine în greutate. Am ajuns sa cred ca asa e normal (deși oarecum știu ca nu e). Schimbam câte 10 body-uri pe zi, noaptea în patut mai puneam de rezerva vreo 3... Îl țineam sa eructeze și vomita de făcea balta pe jos. Acum are 1 săptămâna de când nu mai vomita des, doar da afara pe lângă gurita, după ce mananca, dar cred ca e o perioada, mi-e friica sa cred ca am scăpat. Noi am avut norocul ca nu refuza sânul, decât în acea perioada de greva suptului prin care, zic eu, am trecut destul de ușor. Am încercat Refalgin, Nexium, chiar și regim la absolut toate lactatele, inclusiv urme, timp de 2 luni, dar nici un rezultat. Toți zic ca odată cu diversificarea scăpăm și de asta. Eu încă sper... |
|

| EllaMaria wrote:
O gogoșică pufoasă și pun pariu că e dulce de numa numa! ❤️ Andreea și al meu din prima zi îmi vomita în jet, inca din spital ma plângeam de asta, dar mi se spunea sa stau linistita sa nu mai citesc atâtea pe net.. Am ajuns acasă și nu exagerez, vomita la fiecare masa, uneori și la o ora după dădea afara în jet. Mergeam la pediatra și îmi spunea, din nou, sa nu-mi fac griji. Oliver lua foarte bine în greutate. Am ajuns sa cred ca asa e normal (deși oarecum știu ca nu e). Schimbam câte 10 body-uri pe zi, noaptea în patut mai puneam de rezerva vreo 3... Îl țineam sa eructeze și vomita de făcea balta pe jos. Acum are 1 săptămâna de când nu mai vomita des, doar da afara pe lângă gurita, după ce mananca, dar cred ca e o perioada, mi-e friica sa cred ca am scăpat. Noi am avut norocul ca nu refuza sânul, decât în acea perioada de greva suptului prin care, zic eu, am trecut destul de ușor. Am încercat Refalgin, Nexium, chiar și regim la absolut toate lactatele, inclusiv urme, timp de 2 luni, dar nici un rezultat. Toți zic ca odată cu diversificarea scăpăm și de asta. Eu încă sper...
Da , Ella și eu ii dau refalgin, acum mi a dat sa i dau făina de orez înainte de masa si sa i spatiez mesele, dar nu stiu daca reusesc sa i dau la 3h🙈, nici eu nu mai pap lactate. Asa mi a spus și mie până la diversificare am de tras. |
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1548
| Bună fetelor.Ați făcut vreuna dintre voi Clexan în sarcină?Mi-au ieșit analizele de trombofilie și am o mutație și trebuie să fac câte o injecție pe zi.Îmi fac griji să nu-i facă Clexanul rău lui bebe. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor.Ați făcut vreuna dintre voi Clexan în sarcină?Mi-au ieșit analizele de trombofilie și am o mutație și trebuie să fac câte o injecție pe zi.Îmi fac griji să nu-i facă Clexanul rău lui bebe. La prima sarcină am făcut Fraxiparine, la a doua, după ce am făcut alergie la Fraxiparine, am trecut pe Clexane. A fost ok, dar spre final de sarcina, am dezvoltat alergie și la Clexane... Sunt, însă, foarte multe femei ce au fost ok. Bebe a fost ok, slava Domnului! |
|

| Gaby 41 wrote:Bună fetelor.Ați făcut vreuna dintre voi Clexan în sarcină?Mi-au ieșit analizele de trombofilie și am o mutație și trebuie să fac câte o injecție pe zi.Îmi fac griji să nu-i facă Clexanul rău lui bebe. Eu am făcut toată sarcina și am 3 mutatii, este foarte bine nu pateste nimic din contra se duce fluxul de sânge atât cât trebuie la bebe. |
|
| Maria, Andreea vă mulțumesc frumos pentru răspuns.Îmi făcea griji pentru bebe.Voi unde va făceați injecțiile? |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Gaby 41 wrote:Bună fetelor.Ați făcut vreuna dintre voi Clexan în sarcină?Mi-au ieșit analizele de trombofilie și am o mutație și trebuie să fac câte o injecție pe zi.Îmi fac griji să nu-i facă Clexanul rău lui bebe. Pentru ce mutatie ti-au dat Clexane? Da, eu am facut Clexane toata sarcina si 6 saptamani dupa, e totul perfect normal, nu cred ca ti-ar fi recomandat medicul daca nu era ok in sarcina. |
|
| Bună Ioana.Am mutația MTHFR A1298C. |
|
| Mulțumesc frumos pentru răspuns fetelor.Sunteți tare drăguțe și de mare ajutor.O să-l pun pe soțul meu să mi le facă. |
|

| Gaby 41 wrote:Mulțumesc frumos pentru răspuns fetelor.Sunteți tare drăguțe și de mare ajutor.O să-l pun pe soțul meu să mi le facă. În burta si spre final in picior, apoi iar în burta după nastere. |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Gaby 41 wrote:Maria, Andreea vă mulțumesc frumos pentru răspuns.Îmi făcea griji pentru bebe.Voi unde va făceați injecțiile? În sarcina, doar în burta, iar după naștere, doar în brat. |
|
|