Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Aici e o listă cu creme fără substante toxice cică. Eu am luat Think Baby de pe iHerb dar deocamdată am folosit-o doar o dată.
https://ibb.co/x88gHLn
|
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Roser, mulțumesc.
Freya, ce ti-a recomandate medicul pentru rău de mașină pentru cel mic ? M-am convins: al meu pe serpentine i se face rău ? Este deja a doua oară. La drum drept observ ca nu are nimic. As vrea sa întreb și eu la pediatru. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Simmo, nu am vorbit cu pediatrul, ci doar cu homeopatul, Cocculine ii dau, dizolv 2 pastilute in apa si ii dau inainte de a pleca 2-3 guri si cand mai facem pauza pe drum. Deocamdata nu a mai vomitat, dar am si oprit cand mi s-a parut ca incepe sa ii fie rau. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 393
| Buna fetele , n-am mai scris de ceva timp, am o problema , as vrea sa plecam intr-o vacanta insa drumul e cam lung(Grecia) iar bebe nu sta foarte cuminte in masina (mai ales in scoica) maxim o jum de ora si se pune pe tipat, vrea sa se tarasca sa se rostogoleasca , nu mai are stare , iar pe langa asta ma gandesc daca are rost sau nu o sa ma pot relaxa deloc , am ales un resort all inclusive insa mi-e teama ca no sa ies din el , plus ma gandesc cum sa fac sa ies si eu la plaja stiu ca nu pot folosi de acum creme cu protectie pt el , ati fost cu bebei asa mici la mare ?cam cuma fost programul ? Plus cu diversificarea cum le-ati dat sa pape ? |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Lily, noi am fost la mare la noi și mândră pe atunci avea 7 luni, am stat la un hotel cu mic dejun inclus doar, dimineața mergeam sa vedem răsăritul, la prânz și până trecea soarele eram fie plecați prin stațiuni fie în cameră, iar seara mergeam din nou la mare pt aerosoli, dar mai mult de 2-3 zile nu a rezistat, nu mai avea stare. Diversificarea a fost cu borcanase, dar nu prea a fost cine știe ce curioasă de ele, tot în perioada aia ii ieșeau și dintisorii. Drumul a fost așa și așa, ei îi plăcea să se plimbe cu mașina, dormea mult, dar a tot trebuie sa schimbăm pe jucării. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Lyli poti folosi creme uv de la 6 luni doar sa fie cu minerale, nu chimice (găsești la farmacie). Iti recomand si costum uv care sa acopere până la coate si genunchi + pălărioară. Nici o umbrela de plaja nu ar strica. Intre 11-16h stati in hotel sau undeva la umbra. Cu mancarea poti cumpara borcanele din comerț sau faci tu acasa si le dustulesti 15-20 de minute si cand ajungi le pui in frigider in camera. Poti sa ii dai si de la hotel iaurt natural, fructe pisate, fulgi de ovaz, legume fierte etc. De drum nu știu ce sa iti zic si la noi e horror, de acum încercăm sa plecam noaptea cand doarme ca ziua nu are stare deloc, nu vrea nici jucarii, nici macar desene pe tableta. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/28/2021 Mesaje: 906
| Lyli wrote:Buna fetele , n-am mai scris de ceva timp, am o problema , as vrea sa plecam intr-o vacanta insa drumul e cam lung(Grecia) iar bebe nu sta foarte cuminte in masina (mai ales in scoica) maxim o jum de ora si se pune pe tipat, vrea sa se tarasca sa se rostogoleasca , nu mai are stare , iar pe langa asta ma gandesc daca are rost sau nu o sa ma pot relaxa deloc , am ales un resort all inclusive insa mi-e teama ca no sa ies din el , plus ma gandesc cum sa fac sa ies si eu la plaja stiu ca nu pot folosi de acum creme cu protectie pt el , ati fost cu bebei asa mici la mare ?cam cuma fost programul ? Plus cu diversificarea cum le-ati dat sa pape ? Lyli eu am facut prima vacanta in Italia cu bebelina de 7 luni insa cu avionul. Pe avion a stat la san. Acolo am stat la sora mea , insa sigur gasesti ce sa i dai sa pape avand in vedere ca nu papa mult, eu ii luam cereale de la nestele si i le faceam cu apa cred ca erau cele la 6 luni si papa, oricum tot sanul era baza. Am avut si o experienta mai neplacuta atunci ot ca ramasesem fara hainute si le am spalat cu detergent normal si a facut alergie...dar pe final am avut si cateva zile bune , am uitat greul si 2 nopti nedormite pt ca era deranjata si o plimbam noaptea in brate, insa nu imi pare rau ca am fost. La orice varsta cred ca vor aparea inconveniente, imp e sa stii sa treci peste ele si sa te bucuri de moment. Daca poti , mergi cu avionul. Am mers cu masina un drum de Italia insa fetita avea 1 an si 4 luni. Am plecat pe noapte si aveam bancheta din spate rabatata, am facut o pat si am stat intinsa si am alaptat o...ea dormea nonstop cu sanul. Mai greu a fost cand s a facut dimi si s a trezit si a trebuit s o punem in scaun pt k nu ii placea si tipa...cam 5 ore in scaun ne am chinuit cu opriri dar am reusit. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Buna mamici,
Imi cer scuze ca v-am lasat cu casuta nefacuta, astazi ma ocup de cea noua, insa voiam sa va intreb pana la varsta trec bebeii pe lista, stiu ca anul trecut mi s-a spus pana la o anume varsta insa nu mai stiu exact daca era vorba de 3 anisori. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Am facut casuta noua, contiuarea aici: https://forum.7p.ro/clubul-mamicilor-incepatoare.aspx?g=posts&m=1126679&goto#m1126679 |
|
|