Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Multumim fetelor! Carina spre surprinderea mea,deocamdată n are treaba cu bradul :)) a pus așa un pic mâna pe un glob,se uita la el și rade ,dar apoi se duce in treaba ei..are și tarc unde sta cu jucariile dar o mai las și liberă :D Eu nu îmi fac probleme pt ca ea și a dat deumul mai greu,merge acum de a busilea și da sa se ridice uneori in picioare dar apoi se lasa in fund,deci nu ma grăbesc,are timp sa plece și in picioare :)) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Maria, pe acolo suntem si noi, dar inteleg ca ei sunt chiar avansati pt varsta lor, pe la un an incep copiii sa mearga. Sa stii ca nu stagneaza de fapt, eu ma uit la al meu ca pe zi ce trece e mai sigur pe picioruse, se uita si evalueaza daca are de ce sa se tina cu mainile sa paseasca, daca nu, o ia in 4 labute.
Cat despre mituit da, se plictiseste in scaun si ii dau lingurita, sau lingurita si paharul sa amestece in el, inca nu l-am lasat sa manance si piure singur ca ar fi nenorocire dar trebuie sa ma incumet |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Am făcut și noi bradul dar nu am instalație poate reușesc sa iau una pana diseara și sa va las și eu o pozica. Am introdus și oul,cel puțin jumate din el ,am mâncat și cărnița și urmează zilele viitoare sa introducem și mic-dejunul. După ce ca ziua e nebunie cu somnul și aduna maxim o ora jumate din 3 somnuri ,noaptea a început sa se întoarcă de pe spate sau de pe o parte pe burtica de enșpe mii de ori și se trezește plângând și nu înțeleg de ce pt ca el a bifat achiziția cu întorsul de pe o parte pe alta de la 4 luni și atunci nu exersa in somn asta. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1292
| Andreea nu avem toate răspunsurile din păcate . A mea ori cade lemn la somnul de noapte, ori face n genuflexiuni și trece peste mine ca un tanc de mă face vânătă sau mă lasă fără respirație,sau varianta ce îi place cel mai mult adoarme frumos și după 30min-1h se trezește și 2h nu se mai culca 😤😡 , asta mă disperă cel mai tare, dar n-am ce-i face. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 918
| Mamici, se merita sa investesc într-un aparat de gătit pe abur? Fac inventarul pt ce mai am nevoie pt diversificare și ma gândeam la asta. 🤔 |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| EllaMaria wrote:Mamici, se merita sa investesc într-un aparat de gătit pe abur? Fac inventarul pt ce mai am nevoie pt diversificare și ma gândeam la asta. 🤔 Merita doar dacă te deplasezi des de acasă,zic eu. Eu am unul dar era deja in casa,al lui soacră-mea și e un mastodont de aparat și nu îl pot lua de acasă dacă plec Eu ți-aș sugera sita de la ikea si apoi dacă nu ești ok cu ea sa cumperi ceva special. |
|
| Sita de la ikea, clar, 14 ron, o folosesc zilnic a mea incepuse sa oxideze putin si decat sa o frec am luat pur si simplu alta |
|
Inregistrat: 8/8/2020 Mesaje: 733
| EllaMaria wrote:Mamici, se merita sa investesc într-un aparat de gătit pe abur? Fac inventarul pt ce mai am nevoie pt diversificare și ma gândeam la asta. 🤔
Eu am asta,l-am primit de la nasi, dar mi se pare un real ajutor. Gatesc des mancare si pentru noi mai ales carne pui, peste, legume are si bol pentru orez si mi se pare accesibil
https://www.emag.ro/aparat-de-gatit-cu-aburi-tefal-vc1401-900w-timer-oprire-automata-depozitare-compacta-grile-detasabile-negru-vc140131/pd/D2NLW2BBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android |
|
| Eu mai folosesc multicookerul Tefal one pot sa fierb carne de pui de tara sau vita la presiune si cand e gata pun si legumele si in 5 min pe modul Soup sunt gata (are si functie de gatit la abur, dar nu am folosit-o). E practic ca pregatesc totul, pun carnea si iesim afara la joaca, iar cand ma intorc adaug doar legumele si e gata repede pranzul |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/22/2021 Mesaje: 58
| freya1 wrote:Eu mai folosesc multicookerul Tefal one pot sa fierb carne de pui de tara sau vita la presiune si cand e gata pun si legumele si in 5 min pe modul Soup sunt gata (are si functie de gatit la abur, dar nu am folosit-o). E practic ca pregatesc totul, pun carnea si iesim afara la joaca, iar cand ma intorc adaug doar legumele si e gata repede pranzul
Recomanzi One Pot-ul? Tot vad ca i se face reclama oalei ăsteia și lui Cook4me. Din ce am citit mai mult ma atrage One Pot și pt funcția de abur, plus am vazut ca ai funcție de preparare ovăz și eu lui Alex ii fac des ovăz cu lapte și cu fructe la micul dejun si ii place mult. Ma gandesc ca mi-ar fi de ajutor pt întreaga familie și pt diversificarea Sofiei cu funcția de gătit la abur. Doar că nu m-am convins inca daca e justificat prețul și dacă chiar e de ajutor. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 918
| Mulțumesc fetelor! 😘 Pana sa discut cu voi, soțul și-a "amintit" ca a comandat deja, alaltăieri, de pe eMAG, ca aveau promoție, exact cel de care spui tu Zee😂 |
|
| mag_ wrote:
Recomanzi One Pot-ul? Tot vad ca i se face reclama oalei ăsteia și lui Cook4me. Din ce am citit mai mult ma atrage One Pot și pt funcția de abur, plus am vazut ca ai funcție de preparare ovăz și eu lui Alex ii fac des ovăz cu lapte și cu fructe la micul dejun si ii place mult. Ma gandesc ca mi-ar fi de ajutor pt întreaga familie și pt diversificarea Sofiei cu funcția de gătit la abur. Doar că nu m-am convins inca daca e justificat prețul și dacă chiar e de ajutor.
Nu special pt copii, pana la urma niste legume la abur se fac repede pe aragaz sau ovazul fierbe in 10 min max, dar pt chestii care fierb greu : pui de tara, vita, fasole, naut, porumb mi se pare ca merita. Nu imi place vasul ca are un invelis gen teflon (ei zic ca e alt material, nu teflon), as fi preferat inox, dar nu am gasit la noi. Instant Pot are vas de inox, il gasesti pe amazon.
|
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Avem copii cu somn sensibil? Ma refer care se trezesc de la orice sunet..cum procedați când aveți musafiri? Sau acum ca vin sărbătorile,artificii,etc? Pe mine ma enervează când știu ca vine cineva la noi ca nu pot sa le zic într-una “mai încet”.. la noi e nasol și cu ora ei de culcare 18,19 as vrea sa i o schimb dar nu prea pot și mi e frica și sa nu o deregleaz..:D |
|
| Droxana wrote:Avem copii cu somn sensibil? Ma refer care se trezesc de la orice sunet..cum procedați când aveți musafiri? Sau acum ca vin sărbătorile,artificii,etc? Pe mine ma enervează când știu ca vine cineva la noi ca nu pot sa le zic într-una “mai încet”.. la noi e nasol și cu ora ei de culcare 18,19 as vrea sa i o schimb dar nu prea pot și mi e frica și sa nu o deregleaz..:D
Daaaa Musafiri nu avem si in rest... de multe ori raman nemancata sau deschid usa de la baie de dinainte de a adormi el ca sa nu imi pocneasca vezica peste noapte la fiecare scartait de parchet sau de scaun legan la el daca e in sistem, iar daca nu, ma rog la toti sfintii sa nu se trezeasca. Daca cumva zgomotul se produce la 40 min dupa ce a adormit si oricum trece la alt ciclu de somn, deci se foieste, trezire garantata si 15-50 min de plimbat pt a-l adormi la loc. Eu seara, dupa ce il pot pune in pat, ma bag langa el, si ca sa prind niste zeci de minute de somn, si pt ca nu pot face nimic, ca se trezeste... cam asta fac. |
|
Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1292
| Noi am mai avut musafiri și a trebuit să o culc, dar nu dar le-am zis cu tupeu mai încet, ca dacă se trezește mai devreme "jihadu'" se năpusteste asupra noastră 😂, face "urat" când se trezește înainte de cât și-a propus să doarmă, ca mine de altfel. Nu știu cum o sa fie cu artificii, dar cum ea adoarme de cele mai multe ori după 12 nu cred ca o sa fie bai. Mai nou seara nu are chef sa se culce la sân așa că papa și pe urma încep turele prin pat până adoarme singură ca o jucărie fără baterii😂. Efectiv am obosit să mă stresez cu culcatul, vrea să doarmă bine, nu vrea iar bine. Mâncare la noi îi dusmanul nr 1 și coaja de pâine ii Best friend-ul ei 🤦 |
|
|