Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Wednesday, April 27, 2022 3:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Asa am zis si eu ca e de la dinti si pare ca i-ar mai iesi si altii. Vom vedea.
Starea mea tocmai ca e una buna. Intarcarea doar ma consuma putin, insa incerc sa nu fie frustranta pt el. Desi cu toate provocarile astea, eu am invatat sa le accept stiind ca toate trec si asa le gestionam pe toate, chiar nu ma mai simt agitata, nervoasa etc. Psihic da, ma oboseste intarcarea, insa atat. Daca vrea san, oricum ii dau acum ca ma gandesc ca ii mai alina durerea de gingii.
Mihaelaalin
Scris: Wednesday, April 27, 2022 4:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Gaby 41 wrote:
Bună Mihaelaalin.Și eu am pete pigmentare atât de la prima sarcină și văd că și acum la a doua sarcină au apărut câteva eu le acopăr cu fond de ten.Mi-aș dori o cremă care să le facă să dispară definitiv dar îmi este teamă că vor rămâne permanent din păcate.

Eu nu ma dau deloc cu fond de ten doar la evenimente in rest naturală..și eu as vrea o crema sa ma dau sa dispară dar Îmi e frica sa încerc așa orice as consulta un dermatolog cât mai repede
mag_
Scris: Wednesday, April 27, 2022 5:38 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/22/2021
Mihaelaalin wrote:

Eu nu ma dau deloc cu fond de ten doar la evenimente in rest naturală..și eu as vrea o crema sa ma dau sa dispară dar Îmi e frica sa încerc așa orice as consulta un dermatolog cât mai repede

Exista proceduri pt petele pigmentare, cum ar fi Dermapen sau laser (cu laser evident e foarte scump, nici Dermapen nu-i ieftin deloc) și creme de intretinere/de ameliorare. N-am facut eu personal Dermapen, nu am ramas cu pete pigmentare, dar am o prietena care a avut problema asta și a rezolvat-o prin mai multe ședințe de Dermapen la dermatolog și niste creme f bune, a fost costisitor dar se văd rezultate. Sunt tot felul de minuni de proceduri și pe la saloanele de cosmetica, dar eu cred că un dermatolog e sfânt în situații de genul.
wannabemom
Scris: Wednesday, April 27, 2022 6:02 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
Ellena20 wrote:
Mamici, printre picaturi si putin somnic, apuc sa mai scriu si eu.
I-am taiat motul lui Cezar si l-am si frezat, acum nu mai poate sa zica nimeni ca am "fetita" Lol

La noi al 7-lea dinte a fost cu mare agitatie si nervi, dar a trecut.

Wannabemom, ai un baietel tare frumos! Sa nu te simti vinovata in legatura cu alaptarea. Bebe creste frumos si voios oricum.
Sunt avantaje si dezavantaje de ambele parti.
Eu ma chinui enorm cu intarcarea. Efectiv am obosit, nu mai vreau sa alaptez, insa Cezar acum vrea mai des decat la 5 luni. Acum cere san, ma trage de bluza, baga mainile sa scoata sanul afara etc. Plus noaptea la fiecare 2 ore cel putin. Am zis sa pun si pe seama dintilor, dar e tare obositor.

Cheek Kiss Multumesc!
wannabemom
Scris: Wednesday, April 27, 2022 6:06 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Eu am avut însă și regim am ținut n am mâncat foarte multe chestii , banane cartofi și pâine asta a foat baza și am slăbit 28 kg😂. Și când nu mânca și nici la bibe nu voia sa sugă sa vezi atunci ce fain era.
Acum iar are ceva cu sânul bănuiesc ca iese măseaua 🙈abia aștept sa scap de alăptat, pe cât de frumos pe atât de greu, nu mai zic când m a mușcat și am avut un sân distrus și roșu și tare… dar Per total sunt mulțumită ca e mare și frumoasa cu tot chinul am o satisfacție . Sa știi ca nici eu nu scot la pompa de când s a reglat lactația.
Da , așa e , nu te blama ca nu ai de ce.

Wow, cum ai putut sa slabesti asa de mult mancand ce ai scris mai sus??? wow wow wow
Am avut 82,5 inainte de nastere.... 75 cand am ajuns acasa, dupa nastere...era Craciunul...ma simteam ca o balena si era si mancare nesanatoasa peste tot...
N am reusit sa mai dau mai mult de inca 2,5kg pana in februarie...desi nu mancam mult...
Abia pe 14 februarie am inceput un regim... am ajuns de la 72,5 la 66 acum in prezent. Si cu mare chin. Eu aveam 57 inainte sa raman insarcinata si pana la final de august inca trebuie sa ma chinui ca sa intru in rochia de mireasa din sifonier.
Ai un super metabolism daca ai reusit sa slabesti asa mult si asa repede, bravo!
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 27, 2022 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
wannabemom wrote:

Wow, cum ai putut sa slabesti asa de mult mancand ce ai scris mai sus??? wow wow wow
Am avut 82,5 inainte de nastere.... 75 cand am ajuns acasa, dupa nastere...era Craciunul...ma simteam ca o balena si era si mancare nesanatoasa peste tot...
N am reusit sa mai dau mai mult de inca 2,5kg pana in februarie...desi nu mancam mult...
Abia pe 14 februarie am inceput un regim... am ajuns de la 72,5 la 66 acum in prezent. Si cu mare chin. Eu aveam 57 inainte sa raman insarcinata si pana la final de august inca trebuie sa ma chinui ca sa intru in rochia de mireasa din sifonier.
Ai un super metabolism daca ai reusit sa slabesti asa mult si asa repede, bravo!

De la 95 am dat in primele 4 luni grosul apoi restul. Dar am avut așa pe rând: colici cu reflux, colici cu Dinți,reflux cu Dinți, regim din asta de mâncat puțin și ce ți am scris ca orice mâncam făcea urat.🙈😂 Ah și legănat multe kilograme de bebel cu orele. Asta a fost rețeta.
Înainte respiram aer si hop kilograme.
Va las o poza cu bebelul ca văd ca la profil nu reușesc sa o schimb , ma bate tehnologia.
https://ibb.co/8418C79
freya1
Scris: Wednesday, April 27, 2022 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Daa, copilul care nu doarme e reteta succesului, eu nu va zic cate kg am ca va speriati, din liceu nu am mai avut atatea si eu sunt baba :))

Ellena, si eu la fel as vrea sa intarc, dar nu stiu cu adormitul ce fac, mi-e groaza sa incep iar cu leganat si plimbat. Cred ca se pregateste dintele 7 si aici ca am avut niste zile... trezit la 4 dimineata, nemancat nimic banghead azi vad ca e ok, dar nici urma de dinte

Andreea, ce fete frumoase coeur nu-mi vine sa cred ca e asa terorista papusica ta Lol
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, April 28, 2022 2:28 AM
Nivel

freya1 wrote:
Daa, copilul care nu doarme e reteta succesului, eu nu va zic cate kg am ca va speriati, din liceu nu am mai avut atatea si eu sunt baba :))

Ellena, si eu la fel as vrea sa intarc, dar nu stiu cu adormitul ce fac, mi-e groaza sa incep iar cu leganat si plimbat. Cred ca se pregateste dintele 7 si aici ca am avut niste zile... trezit la 4 dimineata, nemancat nimic banghead azi vad ca e ok, dar nici urma de dinte

Andreea, ce fete frumoase coeur nu-mi vine sa cred ca e asa terorista papusica ta Lol

Saru mâna! Da, da ea e mica terorista. Știu ce spui , la mine de la dinții de sus adică de 1,2 luni doar la sân adoarme și când nu reușește o plimb, da e super grea și nu vrea altfel. Cunoaștem modelul🙈. Sper sa spargă măseaua asta ca e jale cu ea, când ma gândesc câte mai avem ma ia cu amețeala ca văd ca ea nu face pauza luna și dinții .
Nu ești baba, am trecut și eu nu cu mult de 30 deci ma Mir ce reset și a dat organismul la câta pâine am mâncat și când ma gândesc ca renunțasem la ea de foarte multe ori și nu reușeam sa dau.
simmo
Scris: Thursday, April 28, 2022 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
wannabemom wrote:
Am inceput de ieri cu Hipp anti reflux
Reflux nu a mai avut. Doarme in general ceva mai mult si nu mai plange la fel. Astea sunt partile bune.
O parte mai putin buna ar fi faptul ca acest lapte este foarte foarte gros. Am nevoie de tetine cu flux normal, cele anti colici chiar par sa se infunde si bebe abia poate sa traga..
De asemenea, nu poate fi lasat nici jumatate de ora in incalzitorul de biberoane (*daca ramane ceva si prefer sa il dau putin mai tarziu de exemplu) - deoarece cu cat sta mai mult, cu atat se ingroasa mai mult si face cocoloase mari.
Are si un mod ciudat de prepapare... dupa ce amestec cu apa de temperatura optima, trebuie sa il agit puternic si indelung, apoi sa il las sa stea 7 minute, dupa care sa il mai agit putin si sa il dau lui bebe. E trist ca trebuie sa astept acele 7 minute...uneori i se face foame si vrea fix in acel moment cand cere...
Dar presupun ca astea sunt mici probleme comparativ cu hranirea lui cu lapte normal..

Exista tetine antireflux; sau te mai pot ajuta tetinele pentru varsta mai mare (bebe tău are 4 luni, poți lua tetina pentru 6 luni cu flux normal).
Eu ca să nu aștept cele 7 minute combinam antireflux cu cel organic (spre ex 1 lingura de organic și 1 lingura de antireflux; când le combinam, de cele mai multe ori nici tetina nu se bloca în acest caz; copilul nu a pățit nimic dacă i-am dat combinat și imediat după preparare).

As mai recomanda când începi diversificarea sa nu ii dai mâncare blenduita, ci pasata cu furculita. Sau dacă ai curaj blw direct ras
Eu am încercat la început, dar nu am rezistat sa îl vad ca se îneacă de foarte multe ori. Am schimbat abordarea, iar de la 2a+ mananca singur (nici ciorba nu mai da pe el asa des). Când se răsfață mai vrea sa ii dea mami sau tati. SimplyLove
wannabemom
Scris: Thursday, April 28, 2022 10:26 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

De la 95 am dat in primele 4 luni grosul apoi restul. Dar am avut așa pe rând: colici cu reflux, colici cu Dinți,reflux cu Dinți, regim din asta de mâncat puțin și ce ți am scris ca orice mâncam făcea urat.🙈😂 Ah și legănat multe kilograme de bebel cu orele. Asta a fost rețeta.
Înainte respiram aer si hop kilograme.
Va las o poza cu bebelul ca văd ca la profil nu reușesc sa o schimb , ma bate tehnologia.
https://ibb.co/8418C79

Ce fetita mare si frumoasa!
wannabemom
Scris: Thursday, April 28, 2022 10:30 AM
Nivel

simmo wrote:

Exista tetine antireflux; sau te mai pot ajuta tetinele pentru varsta mai mare (bebe tău are 4 luni, poți lua tetina pentru 6 luni cu flux normal).
Eu ca să nu aștept cele 7 minute combinam antireflux cu cel organic (spre ex 1 lingura de organic și 1 lingura de antireflux; când le combinam, de cele mai multe ori nici tetina nu se bloca în acest caz; copilul nu a pățit nimic dacă i-am dat combinat și imediat după preparare).

As mai recomanda când începi diversificarea sa nu ii dai mâncare blenduita, ci pasata cu furculita. Sau dacă ai curaj blw direct ras
Eu am încercat la început, dar nu am rezistat sa îl vad ca se îneacă de foarte multe ori. Am schimbat abordarea, iar de la 2a+ mananca singur (nici ciorba nu mai da pe el asa des). Când se răsfață mai vrea sa ii dea mami sau tati. SimplyLove

Fix asta am facut, am luat de pe emag 2 tetine avent, 6 luni plus :)
Singura diferenta e ca au 3 gaurele in loc de doua
Si DAAAA fix asta am facut azi noapte am pus in cei 150ml 3 masuri AR si 2 masuri normale si nu a mai fost chiar asa de gros - ca oricum mai am vreo 5 cutii de lapte normal care trebuiesc terminate la un moment dat
Azi dimineata in cei 180 am pus doar o masura normala... mi-e cam teama ziua...dar noaptea nici inainte nu prea avea reflux la 3-4 dimineata cand se trezea sa manance
Daca o sa vad ca experimentele mele il fac sa ii fie iar rau, doamne fereste, nu o sa mai pun deloc lapte normal
Cat despre diversificare, o sa vbim cu pediatra cam in 2 sapt si despre asta. Stiu un lucru sigur - adora sa pape din lingurita - soarbe tot siropelul refalgin :D

wannabemom attached the following image(s):
278808893_10224942444442014_3370886052898690153_n.jpg

ANDREEA2929A
Scris: Thursday, April 28, 2022 11:15 AM
Nivel

wannabemom wrote:

Ce fetita mare si frumoasa!

Mulțumim frumos, venim la petit ca e tare drăgălaș și al tău , o sa rupă sufletele ❤️
PS: arați foarte bine, schimba rochia nu ți fa stres dacă nu o sa Reușești, ai ceva ce banii nu pot cumpara asta sa fie motivația ta!
wannabemom
Scris: Thursday, April 28, 2022 11:24 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Mulțumim frumos, venim la petit ca e tare drăgălaș și al tău , o sa rupă sufletele ❤️
PS: arați foarte bine, schimba rochia nu ți fa stres dacă nu o sa Reușești, ai ceva ce banii nu pot cumpara asta sa fie motivația ta!

Multumesc multhearts
simmo
Scris: Thursday, April 28, 2022 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
wannabemom wrote:

Cat despre diversificare, o sa vbim cu pediatra cam in 2 sapt si despre asta. Stiu un lucru sigur - adora sa pape din lingurita - soarbe tot siropelul refalgin :D

Este bine. Se va descurca de minune când veți începe.

Ce băiețel voinic este acolo în poză. love
Ellena20
Scris: Thursday, April 28, 2022 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Andreea, ce frumoase sunteti!! coeur

Freya, 4 dimineata?? alcool
Cezar de 2 zile a inceput sa manance iar bine, ca tare m-am chinuit cu el si mancatul. Sper sa treceti peste dintisorul nr 7 mai usor decat noi. Cheek Kiss
I-ai dat miere pana acum? Parca as vrea sa ii pun putina miere in anumite preparate, dar nu stiu daca fac bine sau nu.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.