Clubul mamicilor incepatoare - 17
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MariaS
Scris: Sunday, April 24, 2022 1:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/28/2020
Sărbători fericite dragi mămici! 😘
wannabemom
Scris: Monday, April 25, 2022 10:13 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/3/2021
ANDREEA2929A wrote:
La mine nu a funcționat acest sirop, cum am mai scris depinde dacă e fiziologic sau dezvolta boala de reflux ca e o mare diferența. La toți începe ca fiziologic, sa intrebi de noremifa , am văzut la fetele de pe grupul de reflux ca espumisanul accentuează refluxul, noremifa asta are și simeticona in el dar nu mulți medici știu de el, noi am aflat de el târziu și tot de la pediatru. Este pe Facebook un grup alături de Bebelușii cu reflux , poate te ajuta ce scriu mamele acolo, noua ne au deschis maxim capul. Sper sa nu treceri prin ce am trecut noi, eu mereu ma gândeam ca la voi a fost Cireașa de pe tort și operația cred ca n as fi fost om. Pupici
Eu am alăptat o mult prin somn și cu feon n am vrut sa i dau lapte din ăla antireflux, și mie mi a luat mereu bine in greutate ca am stat de ea sa pape. I am dat la 2 luni îngroșat cu faina de orez de la Nestle și toate minunile posibile, diversificarea ajuta enorm sa știi acușica dacă începeți o sa fie bine.
Răceala, Erupția dentară și vaccinurile la noi au accentuat foarte tare refluxul. Eu o feresc de răceala ca de naiba ca știu ce urmează după .

Ingrosat cu apa de orez i am dat si eu lapte praf cand a iesit din spital dupa operatie.. ca facea treaba mare apa....apoi si-a revenit...
Nu stiam ca espumisanul accentueaza refluxul!! Big Surprise
Nu o sa ii mai dam cateva zile espumisan sa vedem efectele...i am si comandat azi un lapte praf tot de la Hipp, dar antireflux...si speram sa se amelioreze...mai nou discomfortul e permanent... :(
Dimineata nu putea sa mai doarma... se tot rasucea in pat si apoi a avut reflux...desi mancase cu 3 ore in urma... :( :(
Hmm.. oare faringita se clasifica ca si raceala...? Ca e si rosu in gat... :(
Of Doamne.. pare sa fie mai grav pe zi ce trece si stiu ca nu sunt decat 3 zile de cand il administram, dar Refalginul intr-adevar nu pare sa functioneze....Cray

Am gasit acum grupul ptr bebelusii cu reflux pe FB, si am trimis o cerere de inscriere..

In alta ordine de idei, Hristos a Inviat dragi mamici! Va multumesc ca sunteti aici si va multumesc ptr sfaturi Buddy1 Cheek Kiss
simmo
Scris: Monday, April 25, 2022 11:25 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2018
wannabemom wrote:

Ingrosat cu apa de orez i am dat si eu lapte praf cand a iesit din spital dupa operatie.. ca facea treaba mare apa....apoi si-a revenit...
Nu o sa ii mai dam cateva zile espumisan sa vedem efectele...i am si comandat azi un lapte praf tot de la Hipp, dar antireflux...si speram sa se amelioreze...mai nou discomfortul e permanent... :(
Dimineata nu putea sa mai doarma... se tot rasucea in pat si apoi a avut reflux...desi mancase cu 3 ore in urma... :( :(
Of Doamne.. pare sa fie mai grav pe zi ce trece si stiu ca nu sunt decat 3 zile de cand il administram, dar Refalginul intr-adevar nu pare sa functioneze....Cray

Am gasit acum grupul ptr bebelusii cu reflux pe FB, si am trimis o cerere de inscriere..

In alta ordine de idei, Hristos a Inviat dragi mamici! Va multumesc ca sunteti aici si va multumesc ptr sfaturi Buddy1 Cheek Kiss

Buna,
Eu am folosit hipp antireflux (il combinam cu cel organic) si s-a mai ameliorat situatia. Din experienta pot sa iti spun ca atunci cand incepi diversificarea se va mai schimba situatia. Pana la 1a1l a avut reflux. La 2a a fost diagnosticat cu esofagita. La orice viroza respiratorie (care poate fi si faringita), orice secretii nazale este groaznic (pana te obisnuiesti...). Daca au mucisori, neștiind sa sufle nasul, este ca și cum le-ai baga 2 degete pe gat. Refalgin este mai mult bun atunci când este diversificat (se formează un gel gelatinos si nu se mai întoarce mancarea; la consum doar de lapte, nu are același efect).
Poate pe grupul de FB vei găsi mai multe soluții.
ANDREEA2929A
Scris: Monday, April 25, 2022 5:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
wannabemom wrote:

Da se cheamă fix așa Alaturi de bebelusii cu reflux. Sunt și acolo dacă ai STI… hrăniți cu seringa prin somn, doamne câte am mai văzut. Nu lasa mult așa, dacă nu vezi îmbunătățiri, ținând cont și de op mergi la gastro cu el, eu tare greu am hrănit o. Da refalgin plus altele sunt dop peste mâncare, așa e cum zice simmo, însă uneori nici laptele ăla nu e suficient.
wannabemom
Scris: Tuesday, April 26, 2022 1:43 PM
Nivel

simmo wrote:

Buna,
Eu am folosit hipp antireflux (il combinam cu cel organic) si s-a mai ameliorat situatia. Din experienta pot sa iti spun ca atunci cand incepi diversificarea se va mai schimba situatia. Pana la 1a1l a avut reflux. La 2a a fost diagnosticat cu esofagita. La orice viroza respiratorie (care poate fi si faringita), orice secretii nazale este groaznic (pana te obisnuiesti...). Daca au mucisori, neștiind sa sufle nasul, este ca și cum le-ai baga 2 degete pe gat. Refalgin este mai mult bun atunci când este diversificat (se formează un gel gelatinos si nu se mai întoarce mancarea; la consum doar de lapte, nu are același efect).
Poate pe grupul de FB vei găsi mai multe soluții.

O sa revin cu updates dupa ce incep sa ii dau Hipp AR
Va multumesc!
Mihaelaalin
Scris: Wednesday, April 27, 2022 9:47 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna dimineața,mămici voi ați rămas cu pete pigmentare pe fata după sarcina?si dacă da cu ce va dați?am rămas cu niște pete urâtele pe fata și nu știu cu ce sa ma dau
wannabemom
Scris: Wednesday, April 27, 2022 10:23 AM
Nivel

Mihaelaalin wrote:
Buna dimineața,mămici voi ați rămas cu pete pigmentare pe fata după sarcina?si dacă da cu ce va dați?am rămas cu niște pete urâtele pe fata și nu știu cu ce sa ma dau

Imi pare rau sa aud ca ai patit asta...
Stiam ca asta poate fi o problema, asa ca in timpul sarcinii nu ieseam nicaieri fara sa ma dau cu protectie 50 pe fata si zonele expuse la soare... uff
wannabemom
Scris: Wednesday, April 27, 2022 10:28 AM
Nivel

Am inceput de ieri cu Hipp anti reflux
Reflux nu a mai avut. Doarme in general ceva mai mult si nu mai plange la fel. Astea sunt partile bune.
O parte mai putin buna ar fi faptul ca acest lapte este foarte foarte gros. Am nevoie de tetine cu flux normal, cele anti colici chiar par sa se infunde si bebe abia poate sa traga..
De asemenea, nu poate fi lasat nici jumatate de ora in incalzitorul de biberoane (*daca ramane ceva si prefer sa il dau putin mai tarziu de exemplu) - deoarece cu cat sta mai mult, cu atat se ingroasa mai mult si face cocoloase mari.
Are si un mod ciudat de prepapare... dupa ce amestec cu apa de temperatura optima, trebuie sa il agit puternic si indelung, apoi sa il las sa stea 7 minute, dupa care sa il mai agit putin si sa il dau lui bebe. E trist ca trebuie sa astept acele 7 minute...uneori i se face foame si vrea fix in acel moment cand cere...
Dar presupun ca astea sunt mici probleme comparativ cu hranirea lui cu lapte normal..

wannabemom attached the following image(s):
14.jpg

Mihaelaalin
Scris: Wednesday, April 27, 2022 12:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
wannabemom wrote:

Imi pare rau sa aud ca ai patit asta...
Stiam ca asta poate fi o problema, asa ca in timpul sarcinii nu ieseam nicaieri fara sa ma dau cu protectie 50 pe fata si zonele expuse la soare... uff

Eu din păcate nu am știut și acum nu știu cum sa scap de ele☹️
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 27, 2022 1:43 PM
Nivel

wannabemom wrote:
Am inceput de ieri cu Hipp anti reflux
Reflux nu a mai avut. Doarme in general ceva mai mult si nu mai plange la fel. Astea sunt partile bune.
O parte mai putin buna ar fi faptul ca acest lapte este foarte foarte gros. Am nevoie de tetine cu flux normal, cele anti colici chiar par sa se infunde si bebe abia poate sa traga..
De asemenea, nu poate fi lasat nici jumatate de ora in incalzitorul de biberoane (*daca ramane ceva si prefer sa il dau putin mai tarziu de exemplu) - deoarece cu cat sta mai mult, cu atat se ingroasa mai mult si face cocoloase mari.
Are si un mod ciudat de prepapare... dupa ce amestec cu apa de temperatura optima, trebuie sa il agit puternic si indelung, apoi sa il las sa stea 7 minute, dupa care sa il mai agit putin si sa il dau lui bebe. E trist ca trebuie sa astept acele 7 minute...uneori i se face foame si vrea fix in acel moment cand cere...
Dar presupun ca astea sunt mici probleme comparativ cu hranirea lui cu lapte normal..

Așa e, uite a mea când are foame mare pana ma răsucesc ca de la un sân nu suge normal, deja se enervează, sau când ii dădeam nexium tot așa trebuia sa aștept 15 minute. Trec toate , ma bucur ca e bine, așa e și cu faina de orez la noi la micul dejun, ii fac pe loc și ii dau ca altfel se face gros și nu papa.
Ce frumos se joaca acolo ❤️
Gaby 41
Scris: Wednesday, April 27, 2022 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
Mihaelaalin wrote:
Bună Mihaelaalin.Și eu am pete pigmentare atât de la prima sarcină și văd că și acum la a doua sarcină au apărut câteva eu le acopăr cu fond de ten.Mi-aș dori o cremă care să le facă să dispară definitiv dar îmi este teamă că vor rămâne permanent din păcate.
wannabemom
Scris: Wednesday, April 27, 2022 2:12 PM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Așa e, uite a mea când are foame mare pana ma răsucesc ca de la un sân nu suge normal, deja se enervează, sau când ii dădeam nexium tot așa trebuia sa aștept 15 minute. Trec toate , ma bucur ca e bine, așa e și cu faina de orez la noi la micul dejun, ii fac pe loc și ii dau ca altfel se face gros și nu papa.
Ce frumos se joaca acolo ❤️

Esti norocoasa ca ai san... la mine s-a tot imputinat...ajunsesem sa scot la pompa 10ml pe zi...desi pompam la 2 ore...cat despre pus bebe la san nici vorba...se inrosea la fata, tipa ca din gura de sarpe si nu mai voia deloc...desi suzeta o vrea mereu....
Asa ca am renuntat...acum vreo 3 saptamani...Cray
LE: Si da, am baut toate ceaiurile posibile de lactatie...am luat chiar si schinduf... sotul mi-a spus ca nu vrea sa ma mai vada cum ma chinui atat si fara rezultate...si sa fiu impacata cu mine ca am facut tot ce am putut...
ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 27, 2022 2:52 PM
Nivel

wannabemom wrote:

Esti norocoasa ca ai san... la mine s-a tot imputinat...ajunsesem sa scot la pompa 10ml pe zi...desi pompam la 2 ore...cat despre pus bebe la san nici vorba...se inrosea la fata, tipa ca din gura de sarpe si nu mai voia deloc...desi suzeta o vrea mereu....
Asa ca am renuntat...acum vreo 3 saptamani...Cray
LE: Si da, am baut toate ceaiurile posibile de lactatie...am luat chiar si schinduf... sotul mi-a spus ca nu vrea sa ma mai vada cum ma chinui atat si fara rezultate...si sa fiu impacata cu mine ca am facut tot ce am putut...

Eu am avut însă și regim am ținut n am mâncat foarte multe chestii , banane cartofi și pâine asta a foat baza și am slăbit 28 kg😂. Și când nu mânca și nici la bibe nu voia sa sugă sa vezi atunci ce fain era.
Acum iar are ceva cu sânul bănuiesc ca iese măseaua 🙈abia aștept sa scap de alăptat, pe cât de frumos pe atât de greu, nu mai zic când m a mușcat și am avut un sân distrus și roșu și tare… dar Per total sunt mulțumită ca e mare și frumoasa cu tot chinul am o satisfacție . Sa știi ca nici eu nu scot la pompa de când s a reglat lactația.
Da , așa e , nu te blama ca nu ai de ce.
Ellena20
Scris: Wednesday, April 27, 2022 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Mamici, printre picaturi si putin somnic, apuc sa mai scriu si eu.
I-am taiat motul lui Cezar si l-am si frezat, acum nu mai poate sa zica nimeni ca am "fetita" Lol

La noi al 7-lea dinte a fost cu mare agitatie si nervi, dar a trecut.

Wannabemom, ai un baietel tare frumos! Sa nu te simti vinovata in legatura cu alaptarea. Bebe creste frumos si voios oricum.
Sunt avantaje si dezavantaje de ambele parti.
Eu ma chinui enorm cu intarcarea. Efectiv am obosit, nu mai vreau sa alaptez, insa Cezar acum vrea mai des decat la 5 luni. Acum cere san, ma trage de bluza, baga mainile sa scoata sanul afara etc. Plus noaptea la fiecare 2 ore cel putin. Am zis sa pun si pe seama dintilor, dar e tare obositor.

ANDREEA2929A
Scris: Wednesday, April 27, 2022 3:37 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Mamici, printre picaturi si putin somnic, apuc sa mai scriu si eu.
I-am taiat motul lui Cezar si l-am si frezat, acum nu mai poate sa zica nimeni ca am "fetita" Lol

La noi al 7-lea dinte a fost cu mare agitatie si nervi, dar a trecut.

Wannabemom, ai un baietel tare frumos! Sa nu te simti vinovata in legatura cu alaptarea. Bebe creste frumos si voios oricum.
Sunt avantaje si dezavantaje de ambele parti.
Eu ma chinui enorm cu intarcarea. Efectiv am obosit, nu mai vreau sa alaptez, insa Cezar acum vrea mai des decat la 5 luni. Acum cere san, ma trage de bluza, baga mainile sa scoata sanul afara etc. Plus noaptea la fiecare 2 ore cel putin. Am zis sa pun si pe seama dintilor, dar e tare obositor.

Clar de la Dinți, și cred foarte tare ca ți simte și starea.
Noi avem 8 și iese prima măsea e tare agitata și plânge și nu suge pe partea aia… bâlci.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.