|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| Roser, am zis ca o sa incerc ceva homeopat gen Cocculine, nu am apucat sa caut. Bratari am pt mine unele de copii si sunt mari pt manutele lui, plus ca la mine nu au efect E tare scump Hugo Maria, ce fericita e motata mica pe piticul meu il lasa rece plushurile, nu ii mai cumpar, ca nu le da deloc atentie |

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1269
| Freya nici ei nu ii plac decât sa cele cu pisici, restul ce le-a mai primit strâng praf 😅 |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Da, freya, a crescut.. si creste pe zi ce trece. Iar eu ma minunez si ma mir de el in fiecare zi
Vai, vai, ce pufosi are Irina! Intrageste colectia.. cu ce mai are pe acasa
Roser, ce familie frumoasa! Hugo e tare simpatic, foarte faina ideea cu ferma aceea. Noi azi am fost la tara, la bunica. Mi-am facut curaj si am mers doar eu cu el cu masina (50 min drumul pana la tara). Ce sa zic, a dormit pe ambele drumuri (dus-intors). Am stat 4 ore si asa mult i-a placut, s-a jucat cu pisicile, cu catelul, cu gainile, s-a tavalit prin nisip, i-a dus pietre in pat bunicii etc. Cu trezitul noaptea asa suntem si noi, insa ziua nu mai vrea san deloc. Astazi l-am alaptat la 8 dimineata si de atunci pana acum la 21:30 nu a vrut deloc. Ce laptic ii dai in sticluta? |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1877
| Mămici cu lipici, unde ați găsit palarioare bune? ieri am scos bebele și a bătut soarele așa de tare , i am pus o caciulita Subțirica in ideea sa țină la urechiușe ca adia vântul însă erau 24 grade . Ma gândesc ca ele nu țin la urechi dar măcar feresc de soare. |
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1551
| ANDREEA2929A wrote:Mămici cu lipici, unde ați găsit palarioare bune? ieri am scos bebele și a bătut soarele așa de tare , i am pus o caciulita Subțirica in ideea sa țină la urechiușe ca adia vântul însă erau 24 grade . Ma gândesc ca ele nu țin la urechi dar măcar feresc de soare.
Andreea,eu am luat de pe inimioara.ro așa frumoase sunt ca îmi venea sa ii iau toate culorile 😍 plus ca mi s-a părut cel mai acceptabil preț. La fel de frumoase sunt și cele se la manymonths. 😍😍😍 Găsești și alte articole din materiale naturale pt vara pe inimioara ❤️
Mie mi-au plăcut atâtea culori încât nu m-am putut decide și i-am luat alb. I-am dat comanda și de una curcubeu ❤️❤️❤️
https://ibb.co/fxXV8YJ |

| Andreeax wrote: Andreea,eu am luat de pe inimioara.ro așa frumoase sunt ca îmi venea sa ii iau toate culorile 😍 plus ca mi s-a părut cel mai acceptabil preț. La fel de frumoase sunt și cele se la manymonths. 😍😍😍 Găsești și alte articole din materiale naturale pt vara pe inimioara ❤️ Mie mi-au plăcut atâtea culori încât nu m-am putut decide și i-am luat alb. I-am dat comanda și de una curcubeu ❤️❤️❤️ https://ibb.co/fxXV8YJ E super faina , saru’! Ii sta foarte bine. Eu sunt bolnava cu hainele la ea am pline dulapurile însă am mers mult pt hm la mărimi ii vine 80 și acolo știu ca ce ii iau e foarte bun, acum i am luat 86 la gecuta și la un costumaș care e mai strâmt ca model și la blugi. Mânuțele mereu le bagă in mâneca orice marime i as da😂 https://ibb.co/2kRVWD5 |
| Wow, ce fetita mare al meu tot 80 la un an si aproape 3 luni :) |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1587
| Vai Andreea ce grasunica frumoasă ai tu acolo Si eu întotdeauna mi-am dorit un bebeluș cu falcute dar Hugo întotdeauna a fost înalt si slab.
Ce pălărioară frumoasă Andreea si ce bine ii stă cu ea. Eu abia am găsit sa ii iau una de la Decathlon ca imi trebuia asa urgent.
Elena, ii dau lapte de vacă de la un an, desi lui ii place si lp, pediatra mi-a spus ca e mai recomandat cel de vacă. Ii iau bio de la Carrefour, il aduce de undeva din apropiere si e bun doar câteva zile ca nu e UHT. Cum zilele astea am fost in concediu si am tot fost plecați, nici Hugo nu a prea supt ziua ca a fost tot ocupat, dar dacă suntem acasă tot calare pe mine e. Cand incepe Cezar creșa? |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Mie mi-a spus pediatrul sa ii dau lp. As vrea sa incep sa ii dau si la sticluta ca poate o fi mai usor de intarcat apoi. Din 3 mai incepem cresa. |

| freya1 wrote:Wow, ce fetita mare  al meu tot 80 la un an si aproape 3 luni :) Eu v am zis ca e mare, mare și cu dinti 😂🫣
Mulțumesc fetele, iar am început Bâlciul , vin sigur măselele.
Ce emoții cu creșa🥰 abia aștept sa ne povestești. |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/18/2021 Mesaje: 392
| Fetelor ati dat cumva la bebelusi Zyrtec? Ne-au fost recomandate 3 pic pe zi seara ,de medicul dermatolog ( la care abea am gasit o programare prin cunostinte)si o crema Advantan pentru dermatita atopica , i disparuse iar acum a aparut din nou e de pe la 1 luna apare , dispare, pe manute si pe fata are mici bubite si piele uscata , insa am citit pe prospect ca se dau 5 pic de 2 ori pe zi la copii peste 2 ani, de bebelusi nu scrie nimic prin prospect , probabil a ajustat ea doza dar problema este ca am realizat abea apoi , nu ma intrebat varsta bebelusului ... sau poate nu mai retin eu pt ca a fost cv foarte rapid ... mai exact am fost bagata printe programari... iar acum ma tot gandesc daca e ok sau nu acest medicament o sa incerc sa mai sun maine la clinica dar erau curioasa daca a mai dat cnv la bebei |

| Lyli wrote:Fetelor ati dat cumva la bebelusi Zyrtec? Ne-au fost recomandate 3 pic pe zi seara ,de medicul dermatolog ( la care abea am gasit o programare prin cunostinte)si o crema Advantan pentru dermatita atopica , i disparuse iar acum a aparut din nou e de pe la 1 luna apare , dispare, pe manute si pe fata are mici bubite si piele uscata , insa am citit pe prospect ca se dau 5 pic de 2 ori pe zi la copii peste 2 ani, de bebelusi nu scrie nimic prin prospect , probabil a ajustat ea doza dar problema este ca am realizat abea apoi , nu ma intrebat varsta bebelusului ... sau poate nu mai retin eu pt ca a fost cv foarte rapid ... mai exact am fost bagata printe programari... iar acum ma tot gandesc daca e ok sau nu acest medicament o sa incerc sa mai sun maine la clinica dar erau curioasa daca a mai dat cnv la bebei Poți suna la peditel e gratuit și sunt foarte ok medicii, cât despre dermatita, poate asta e cauza, am o prietena care tot așa cu dermatita stârnită de o intoleranta , poate se leagă problema de aici. Pupici |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna dimineața,mămici de băieței voi le decalotati putica la bebei? Eu IAm făcut cât a fost mic și după nu mai ma lăsat o trage el decât in sus. |
|
| Nu, Mihaela, eu stiu ca nu e recomandat, din fericire si mf si pediatrul nostru sunt de aceeasi parere |
|
Inregistrat: 6/19/2018 Mesaje: 1088
| Lyli wrote:Fetelor ati dat cumva la bebelusi Zyrtec? Ne-au fost recomandate 3 pic pe zi seara ,de medicul dermatolog ( la care abea am gasit o programare prin cunostinte)si o crema Advantan pentru dermatita atopica , i disparuse iar acum a aparut din nou e de pe la 1 luna apare , dispare, pe manute si pe fata are mici bubite si piele uscata , insa am citit pe prospect ca se dau 5 pic de 2 ori pe zi la copii peste 2 ani, de bebelusi nu scrie nimic prin prospect , probabil a ajustat ea doza dar problema este ca am realizat abea apoi , nu ma intrebat varsta bebelusului ... sau poate nu mai retin eu pt ca a fost cv foarte rapid ... mai exact am fost bagata printe programari... iar acum ma tot gandesc daca e ok sau nu acest medicament o sa incerc sa mai sun maine la clinica dar erau curioasa daca a mai dat cnv la bebei
Lyli, o sa vezi ca pe viitor este posibil sa mai primesti recomandari de tratamente medicamentoase pentru copil chiar daca pe prospect este trecuta o varsta minima la care se poate administra. Experienta doctorilor ii determina sa facă astfel de recomandari, insa ajustează doza on funcție de varsta copilului. Din ce observ ti-a recomandat 1/3 din doza maxima. Zyrtec se recomanda si când copilul face o alergie în momentul în care începe diversificarea, adică după 6 luni. Dacă ai retineri, poți mai cere o alta părere la alt medic. |
|
|